-
-
:18:جدی میگی؟؟؟الان اون بابایی که اینو براش خریده داره بهش تدریسم می کنه بی شرف.
یعنی یه چیزی حدود 200 تومن سرش کلا رفته؟؟؟مطمئنی؟
-
-
بی معرفت ها.......:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41 :
یعنی کسی پیدا نمیشه که به سوال های من جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18:
دوستان هرکی توی کاره گیتار الکتریک وارد هست ممنون می شم با من تماس بگیره چند تا سوال دارم!! :5::5:
09359751575
-
آقا من ميخوام درام بخرم ولي چون زياد سرو صدا داره بايد وي درام بگيرم ولي هيچ چيز در موردش نميدونم يكي 1 راهنمايي بزنه ممنون ميشم
-
اسم انگلیسیش چیه این وی درام
-
-
-
درود .
عرض شود که بنده قصد خرید گیتار الکتریک داشتم ولی با خوندن این تاپیک متوجه شدم پولشو ندارم یک و دو باید
از کلاسیک شروع کنم . از استادان گرامی می خوام بهم بگن که گیتار کلاسیک ( اکوستیک کلاسیک نیلون )
کدوم دسته بهتره تا بهش وارد بشم . ( همچنین از لحاض سبک ) من عاشق سبکهایه هه وی متال مثل الترناتیو و
شاخه ی بلک هستم . می خواستم بدونم تا 100 تومن یه گیتار که بتونه منو در این جهت راه بندازه چیه ؟ ( نامش )
مخصوصا توانایی رژه ی سولو رو بخوبی داشته باشه . بعد این جریان سیم چیه و نوع بدرد بخورش ( ارزون ) برای
تعویض سیم اولیه گیتار چیه ؟ و در اخر منو بیشتر در این زمینه راهنمایی کنید .
ممنون ( میدونم یه دو سه هزار سال باید منتظر جواب باشم ولی اگه تونستید زودتر جواب بدید !! )
بدرود .
-
عزیزم شما 3 سال دیگه اگه به این تاپیک مراجعه کنی جواب سوالت رو میگیری
من خودم خیلی شده که دنبال یکی میگردم که در مورد الکتریک(گیتار) و سبک های اون اطلاعات داشته باشه ولی متاسفانه هنوز که کسی جوابی نداده
اگه تونستی جواب سوال های خودت رو پیدا کنی مارو بی نصیب نزاری!!