سلام-- من 4 روز هست طرح کمپین 2m یک ساله خریدم چطوره؟؟--
result/4109165180] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام-- من 4 روز هست طرح کمپین 2m یک ساله خریدم چطوره؟؟--
result/4109165180] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من هنوز با مخابرات تمدید نکردم چه طرحی بردرم بهتره؟ایا در زمستان جشنواره یا الان برای دهه فجر چیزی نذاشته انهایی که تو گلدنت هستند بدرد لای جرز هم نمی خوره راهنمایی کنید من قبلا بعثت داشتم
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
دوستان من اعتبارم تموم شده.طرح پاییزه طلایی+شبانه. چون خودم میخوام برم سر کار و دیگه استفاده نمیکنم هرکی لازم داره و میخواد برا خودش شارژ کنه بهم پیغام خصوصی بده که یوزر و پسورد رو بهش بدم.
سلام ، خوب خططتون که از لحاظ نویز وضع خوبی داره و روی 8 مگ هم بستن براتون .نقل قول:
پینگ با تهران 135 :n21::n21::n21:
رسما هر کاری عشقشون باشه می کنن ، اصلا اگه حال کنن به جای سرویس 2 مگ، دیال آپ میدن هیچکس هم بهشون هیچی نمیگه وقتی هم زنگ میزنی میگن مشکل از خودتونه ما هیچ مشکلی نداریم!
دوستان مرا راهنمایی کنید چی بردارم؟نقل قول:
اگر بفکر شبانه هستی که کلا قیدش رو بزن. اینطوری انتخابت آسون میشه و بسته به بودجه ای که میخوای صرف کنی ترافیک مد نظرت رو تهیه کن. ظاهرا 128 و 256 و ... و 2 مگ همگی تقریبا یک سرعت رو دارن. پس بی جهت پول به سرعت بالاتر ندهنقل قول:
برای شبانه راحت میتونی با 10 هزار ت یک بسته ی نامحدود ایرانسل بخری و طبق اظهارات کاربران بر اساس سرعت 3g/4g منطقه تا بیش از 20 گیگ در یک شب دانلود کنی!
البته گویا فقط اسمش نامحدوده و حداکثر 99 گیگ ترافیک میده که بازم فوق العاده عالیه
نمی دونم دقیقا چی شده ولی امشب در تایم رایگان مخابرات دانلود فایل های بالای 40 مگ رو اجازه نمی داد از چد سرور امختلف امتحان کردم
شاید فقط در منطقه من اینجوریه.
من که دارم دانلود می کنم بدون مشکلنقل قول:
من دارم همین الان فایهای 50 مگی .rar دانلود میکنم. موردی ندیدم.نقل قول: