اره دقبقا کامنتا رو پاک می کنه تبریک میلاد x رو گذاشته بود من گفتم من مذهبی نیستم بدم میاد جای این چیزا اینجا نیست زد پاک کرد .
یا گفتم های وب کمی بیشتر حجم محاسبه می کنه بازم پاک کرد .
Printable View
اره دقبقا کامنتا رو پاک می کنه تبریک میلاد x رو گذاشته بود من گفتم من مذهبی نیستم بدم میاد جای این چیزا اینجا نیست زد پاک کرد .
یا گفتم های وب کمی بیشتر حجم محاسبه می کنه بازم پاک کرد .
دوستان وضعیت پارس آنلاین چطوره؟؟
سرویس گیمینگش چطوره؟
کاهش سرعت در زمان ساعت رایگان داره؟ تا چه حد؟؟ ساعات عادی چطور؟
ممنون میشم یکی توضیح بده.
نت من قطع شده کلا همه چی پرید از روخط بعده نیم ساعت وصل شد دان استریمم از 12 مگ شد 9 سرعتمم بیشتر 650 کیلو نمیره ....
مرکز شهدا شهریار
خب شما هم محدود شدی پسنقل قول:
گوگل پلی باز نمیشه؟ صد رحمت به مخابرات!نقل قول:
گوگل پلی واسه من باز میشه .
درست شد!نقل قول:
فقط سرعتم 9 مگه .
راستی دوستان شما هم میخواین تایپ کنین بیشتر موقع ها space کار نمی کنه درسته ؟ خیلی رومخه!
کاری به عید و روز زنم ندارم بد برداشت نشه ها
یعنی از زن کمتریم ب ما 1 گیگ اینترنت نداد ؟
دیر نشده 1 گیگ فشفشه میده ناراحت نباش:n31:نقل قول:
البته بجای هدیه یکم کیفیت سرویس ها بره بالا و تنوع فشفشه ها بالا بره بهتره!
یعنی بدتر از این های وب توی رفتار با مشترکین وفادار وجود نداره.
من تا الان حدود 1 میلیون تومن فقط هزینه ی اینترنت دادم توی یکسال که از این شرکت خدمات گرفتم. مشترک 4 ستاره هم شدم حدودا 5 ماهه. ولی الان که میخوام سرویسم رو تمدید کنم ، برای 1 سال باید 290 هزار تومن پول لدم برای 1 سال اشتراک به همراه 84 گیگ اینترنت !!!
بعدش هم ماهی 4 تومن بدم برای حجم !!!
یعنی همه جای جهان هستی به مشترکین وفادارشون بیشتهرین و بهترین خدمات رو میدن ولی در میهن بدبخت و زاقارت ما فقط کافیه بفهمن مشترکین شون به حد نصاب رسیده و پولشون داره از پارو بالا میره. سریع شروع میکنن به گاز گرفتن و جفتک انداختن. همین پارس آنلاین اومد طرح شبانه رایگانش رو دو سه سال پیش حذف کرد چون دید مشترکینش زیاد شدن. همین که چنتا شرکت شروع کردن به خدمات خوب و کاربر پسند و مشترکین پارس آفلاین رو کشیدن سمت خودشون ، دوبراه شروع کرده و شبانه رایگان رو ارائه میده. یه ضرب المثل هست که میگه گ...ه خودش شد خوراکش.
کلا این وسط فقط مصرف کننده های امثال ما بدبخت میشن.
خدا شاهده اینا نخوان سرویس خوب رو به من آفر بدن در جا جمع آوری میکنم.