این شاتل داره چیکار می کنه؟
Printable View
این شاتل داره چیکار می کنه؟
دیشب با تورنت به زور سرعت به 20 میرسید. وحشتناک تعطیل شده .
نقل قول:
منظورت my.shatel.ir هست؟!
داره همین گزارش میزان مصرف را درست میکنن!
عجیبه که روزا مشکلی نیست (فقط ممکنه قطع بشه مثل امروز که 2 بار قطع شد)
ولی شبا راس ساعت 1 سرعت میاد زیر 20 کیلو!!!
من فکر کنم شیطنت خود شاتل باشه و ربطی به تعداد کاربرا نداره!
مثل اینکه سیستم نرم افزاری شاتل حسابی قاطی کرده!
روزها هم مشکل داره من الان سرعتم از رپیدشیر از 50 بالاتر نمیره قبلاً شب یا روز کمتر از 68 نمیومد...
دوستان من دیشب تا ساعت 1/5 اوعضای سرعتم خیلی خراب بود بعدش یه بار مودمو خاموش روشن کردم خوب شد البته بازم از رپیدشیر خراب بود ولی حداقل لینک مستقیمش خوب شد ....
امشب شما هم همین کار رو بکنید...
دقیقا:10:نقل قول:
حالا بماند که یه سری دوست دارن گناهش رو بندازن سر اکو 128 ها :31:
باور کنید ما هیچ اصراری نداشتیم سرعت مون بره بالا
تازه ضرر هم میکنیم چون مثه چی ترافیک مون میپره :31:
من که از موقعی که سرعت رفته بالا دوره ای نبوده که ترافیک اضافه نخریده باشم
سلام
دوست گرامی من جناب ahriman323
خیلی دلم میخواد حضوری خدمتتون برسم و از دلتون در بیارم . حاضرم از قزوین بیام خدمتتون تا مبادا از دست ما ناراحت شده باشی .
اگر برات مقدوره آدرستون رو بدیدی تا بیام و از خجالتتون در بیام . البته اگر دوست داری و مطمئنی .
بله
سرعت الان در بهترین حالت ممکنه از زمان بتن تولد شاتله :31:
آخرین خبری که از یکی از آشنایان در شاتل کسب کردم اینه که :
1 . مشکل شاتل ( البته قزوین بقیه شهر ها رو نمی دونم ) تا یکشنبه به امید خدا ردیفه . و مشکل افت سرعت حتی در ساعات شبانه هم رفع میشه .
2 . سرعتهای قراردادیه 128 ها رو تا 512 کیلوبیت باز گذاشتم ولی برای 512 ها هیچ گونه تغییری انجم نخواهد گرفت .
شرکت شاتل 100 % در این موضوع افزایش سرعت مقصره و ما 512 ها راحت می تونیم شکایت کنیم .
دوستانیکه می خوان شکایت کنن ما رو هم در لیست خودشون قرار بدن تا بلکم یه فرجی بشه ( از طرف ما هم حالشون رو بگیرید .)
البته توی مفاد قراردادی که با شاتل امضا کردیم ، در قسمت : " ماده 4 : سرویس دهنده می تواند : "
قید شده که شرکت شاتل هر وقتی که دلش بخواد می تونه از ارائه سرویس خودداری کنه . ( برید یه نگاهی به قرار دادتون بندازید ) .
خلاصه همیشه سکوت و فشار زیاد یه نتیجه رو می ده . ( بدبختی )
ولی خداییش توی این یکی دو هفته ای که همگیه دوستان به اتفاق یکدیگر اعتراض کردیم ، کیفیت سرویس شاتل بهتر شده .
در ضمن سرویس های آرت رو 1 به 4 share می کنن و اکو رو 1 به 8 :31: .
الان هم بصرفه ترین سرویس 128 آرت هست . هم حجمتون زیاده هم سرعت . البته اگر دوستان 512 عزیز پیگیره ماجرا بشن 100 % یا برای 512 رو تا 1 مگابیت باز میکنن یا سرعت همه رو حقیقی می کنن . البته با شکایت کامل به مسئولین .
خلاصه دوستان از حق خودتون کوتاه نیاید و حسابی حال ای ن پشتیبانی رو بگیرید . آخرشم تهدیدشون کنید که بخاطر تاخیر در جواب و رفع نشدن مو ضوع و بد جواب دادن پشتیبانی حالشون رو می گیرید . چون شاتل نیروی بد رو راحت اخراج می کنه . ( 100 % مطمئنم . چون آشنامون یه کمی توضیحات اضافه داد . )
انشاا... سرعتمون امشب انفجاریه :31: ( یکی از تبلیغات خرکی در قزوین توسط شاتل )
اره منم همین کار را دیشب کردم سرعت خوب میشه در مواقعی که سرعت افت پیدا میکنه! :5:نقل قول: