خب حالا میریم سر بحث کیفیت و افزایش سرعت اینترنت که چند تا از دوستان اشاره داشتن..
از آنجا که متاسفانه درک بعضی از دوستان پائین هست و قضیه رو دیر متوجه میشن من سطح مثال هام رو پائین میارم و میبرم در حد بقالی و میوه فروشی ...
شما فرض کنید میخواهید بقالی بزنید. یا دکه فلافلی.. یا مثلا میوه فروشی....
اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟ اینکه مثلا من میخواهم 100 میلیون یا 500 میلیون یا 1 میلیارد سرمایه بزارم، خب ماهی چقدر برام سود میزاره؟ درسته؟ سریع پیش خودت میگی خب بانک سود 20 درصد میده پس باید برای من مثلا 30 درصد سود خالص بزاره تا برم ده فلافلی رو راه بندازم... وگرنه منصرف میشی....
الان بحث اینترنت هم هیمنه... برای افزایش سرعت و کیفیت نیاز هست که ایرانسل یا همراه اول یا .... برن دکل اضافه کنن .. برن پهنای باند بخرن .. برن تجهیزات بخرن.. درسته؟
شاتل یا مخابرات یا سایر شرکت ها اگر بخوان فیبر نوری روش سرمایه گذاری کنن باید براشون بصرفه. اگر سود نداشته باشه که محض رضای خدا شاتل یا مخابرات یا ... نمیاد که سرمایه خودش رو برای اینترنت من و شما بزاره...
همین طور که شما مفت برای کسی کاری نمیکنی... میکنی؟ ولله نه...
سال 1384 و 1385 اگر سنتون قد بده و خاطرتون باشه شرکت ها له له میزدن که تجهیزات بخرن و adsl به مردم بفروشن.. چرا؟ چون سود داشت... من یادمه اینترنت 128 کیلوبایتی با ماهیانه 3 گیگ پهنای باند رو سال 1387 شرکت شاتل میفروخت 13.600 تومان.. اون زمان پول خوبی بود.. یعنی حدودا 11 دلار !!! پس صرف میکرد و سرمایه گذاری کردن... بعد هم adsl زیاد شد و به مرور اینترنت ارزان تر و بهتر شد...
حالا فیبر هم همینه... شما اگر فیبرنوری میخواهی باید پول خوب برای اینترنت بدی. با چندر غاز کسی به من و شما فیبرنوری نخواهد داد... باید برای سرمایه گذار (شرکت اینترنت و ...) صرف کنه وگرنه میبینید از سال 92 قراره فیبر کشیده بشه.. چقدر پیشرفت داشته؟ خیلی خیلی کم... چون هزینه اینترنت ارزان هست...