اوضاع دانلود بچهایی که طرح 128 K ، خانواده و 256 K دارن از بقیه بهتره چون برای اون ها قانون ضریب اشتراک 1 به 8 انجام نمیشه کل پهنای باند میرسه به شخص یعنی فردی که طرح 128 داره ماکس همون 128 کیلو دانلود می کنهنقل قول:
شک دارین زنگ بزنین 2020 بپرسین
Printable View
اوضاع دانلود بچهایی که طرح 128 K ، خانواده و 256 K دارن از بقیه بهتره چون برای اون ها قانون ضریب اشتراک 1 به 8 انجام نمیشه کل پهنای باند میرسه به شخص یعنی فردی که طرح 128 داره ماکس همون 128 کیلو دانلود می کنهنقل قول:
شک دارین زنگ بزنین 2020 بپرسین
اگر سیم مسیه معلوم کیفیت خود خط عالیه و با بهترین وضعیت فیبر نوری سایر کاربرهای مخابرات مشهد تفاوتی ندارهنقل قول:
ویرایش شد.:n03:
این فقط برای مخابرات استان تهرانه؟!
شناسه خبر : 110292
93/11/11 - 15:11 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه پهنای باند اینترنت مخابرات بر اساس مصوبه شماره 3 جلسه شماره 200 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات 25 درصد کاهش یافت.
به گزارش فرهنگ نیوز ، شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: همزمان با دهه مبارک فجر سرویس پهنای باند اینترنت این شرکت با سرعت 4 تا 64 مگ، علاوه بر اعمال کاهش قیمت 25 درصد طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شامل 20 درصد تخفیف اضافه میشود.
دوستان کسی هست توی این تاپیک تایم اوت نداشته باشه ؟
time out با کدوم ip ؟نقل قول:
اگر خواستی حال کسی رو بگیری این external ip رو توی run بزن تا فکش بیفته (ip مخابرات)
Ping 46.100.123.126 -t
بنابراین ip مهمه
البته باز کسی نیاد internal ip (مربوط به روتر)
Ping 192.168.1.1 -t
رو بذاره که بخواد بگه بیا و فلان
مثلانقل قول:
----------
8.8.8.8
216.58.209.14
130.185.73.177
سلام تازه خط من رو خراب کردن پینگ 46.100 من رو 6 بودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واویلا نا امید شدم مگه پینگ 46.100.123.126 چیهنقل قول:
یک صحنه ترسیدم به مولا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دارم. اگه شارژ زمانی و حجمی تموم بشه و برای یه مدت هم شارژ نکنم ایا خط رو تخلیه میکنن ؟