من تو سایت مخابرات چیزی پیدا نکردم. البته روی قبض نوشتن و قطعا مجبورمون می کنن
تا بریم حجمی بگیریم.
کسی اطلاع داره شرایط مصرف منصفانه چطوریه؟
تا چقدر دانلود مجاز هستیم؟ و اگه بیشتر دانلود کنیم سرعت رو چقدر کم می کنن؟
Printable View
من تو سایت مخابرات چیزی پیدا نکردم. البته روی قبض نوشتن و قطعا مجبورمون می کنن
تا بریم حجمی بگیریم.
کسی اطلاع داره شرایط مصرف منصفانه چطوریه؟
تا چقدر دانلود مجاز هستیم؟ و اگه بیشتر دانلود کنیم سرعت رو چقدر کم می کنن؟
خدا کنه بگن مثلا تو ساعت پر مصرف دانلودتون رو محدود کنید اینجوری مثلا 6 ساعت هم حتی دانلود نکنیم باز 75 درصد الان میتونیم دانلود کنیم.من زنگ هم زدم ولی گفتن به 2020 بخش فروش باید زنگی بزنید اون هم 14 دقیقه باید معطل میشدم.
منم برام سوال این مصرف منصفانهٔ چطوریه ؟ الان زنگ زدم پشتیبانی گفت مثل اینکه میخوان کلا حجمی مون کنننقل قول:
اگه کلا حجمی کنند که من یکی رسما بدبخت میشم. من حتی برنامه های رئالیتی رو هم بجای ماه-واره از اینترنت دانلود میکنم.خدا کنه همون محدود کردن سرعت تو ساعات پر مصرف باشه.نقل قول:
منم برام سوال این مصرف منصفانهٔ چطوریه ؟ الان زنگ زدم پشتیبانی گفت مثل اینکه میخوان کلا حجمی مون کنن
بخش فروششون هم که تعطیل شد ، 8-16 سر کار بودند.
منم همینطور فیلم سریال فقط دانلود میکنم گرفتاری شدیما هیچ شرکتی هم دیگه ۱ مگ نامحدود نمیدهنقل قول:
کسی نیست این سوالو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برادر من جواب سوال شما رو نمیدونم چون فعلا نامحدودم وگرنه جواب میدادم.:n16:نقل قول:
کسی نیست این سوالو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من به بخش فروش زنگ زدم برای سیاست منصفانه گفت بخشنامه دو هفته دیگه میاد ولی حتما اجرا میشه.
مطمئنم خیلی از بچه ها که نامحدود مخابرات دارند هنوز پشت قبض ها رو نگاه نکردند:n03: وگرنه تاپیک روزی 100 تا پست میخورد.:n13:
99% امکانات نت شیلتره کی به محدود شدن اهمیت میده الانشم که نامحدوده به درد نمیخوره :n09: :n02:
با سلام.
من الان نامحدود 256 دارم. چطور میتونم به حجمی تبدیل کنم چون راستش زیاد استفاده نمی کنم؟؟ حتما باید حضوری رفت مخابرات؟
پشت قبض نوشته برید tct.irنقل قول:
تو سایت هم که میریم هیچ خبر و اطلاع رسانی نکرده
با فروش هم که حرف میزنیم خبری ندارن
ولی اگر بخوان سیستمشون رو مثل شاتل یا پارس آنلاین بکنن که سرویس میشه محدود و دیگه نامحدود نیست
چون بعد از رسیدن یه یک حجمی سرویس محدود میشه