دوست عزیز من یه یک هفته ای هستش پست های این تاپیک را میبینم اکثر کاربرا سرعت شبانشون کاهش پیدا کرده :13:نقل قول:
دلیلش را که نمیدونم اما امیدوارم که دوباره خوب بشه :20:
Printable View
دوست عزیز من یه یک هفته ای هستش پست های این تاپیک را میبینم اکثر کاربرا سرعت شبانشون کاهش پیدا کرده :13:نقل قول:
دلیلش را که نمیدونم اما امیدوارم که دوباره خوب بشه :20:
همین الان گرفتم.نقل قول:
بازم خواستی به خودم بگو برات پ.خ میزنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین ادامه بده خوبه نه من نیازی ندارم واسه دوستانی که هی گلایه از افت سرعت دارن بذارنقل قول:
دهن همتون سرویس هم شمایی که سرعتت خوبه و خر کیفی هم تو پارس انلاین به شخصه میگم تف به خودتو و کارکنانت و اون پولی که میگیری
یک ماهه سرعت من داغون شده بالا 10 20 ک نمیره شب ها پینگ هم که کلا خراب و قطعی روزی 20 بار و... 2 3 گیگ هم تو روز روشن الکی ازم کم کردن و برش نمیگردونن. تو یک ماه 6 گیگ اضافه ترافیک گرفتم + اون 35 تومنی که پول سه ماهه 512 دادم که 20 روز هم نرسید
اشتراک 512 ، 30 گیگ چطوره ؟
از شاتل میخوام مهاجرت کنم به پارس
نقل قول:
گزینه خیلی خوبیه ولی براتون میصرفه با هزینه ماهانش ؟
تمام isp ها سرعت حجمیشون در ساعات غیر رایگان بالاست حتی 6 مگ هم شنیدم هیچ فایده ای هم نداره حالا هی زرت و زورت اسپیدتست بزارید البته برای بالا رفتن پست هم خوبه
دوستان تفاوت 512 با 1 مگ تو دانلود شبانه چقدر هست؟
سرعت شبانه رو هر روز کمتر می کنن بی ناموسا. یک مگ و دو مگم نداره . من خودم یک مگ دارم سر ماه 128 میگیرم . یک گیگ هم دزدیده بودن هنوز برنگردوندن .
دوستان ؛
چطوری متوجه میشین که اضافی از ترافیکتون کسر کرده ؟
و یه سوال دیگه ؛ تو قسمت مدیریت سرویس ، گزارش مصرف ، اون ستون "زمان" وقتیه که کانکت شدیم یا دیسکانکت؟