خبر ندارید مراسم بابای پیروز تو کدوم مسجده؟
اگه بشه برم اخه من برای بابای مجتبی هم رفتم .مراسمش تو عباسی بود همه کله گنده ها و ک.. کلف.. اومده بودن
خبر ندارید مراسم بابای پیروز تو کدوم مسجده؟
اگه بشه برم اخه من برای بابای مجتبی هم رفتم .مراسمش تو عباسی بود همه کله گنده ها و ک.. کلف.. اومده بودن
{اسمایل گریه}
خدا بیامرزتش !!! مرد خوبی !!! شیر مادرش حلالش که بچش شده پیروز قربانی
{اسمایل گریه}
منم تسلیت میگم:41:خدا بیامرزتشنقل قول:
آره خدا سره هیچ کافری نیاره
دیروز خیلی نحس بود همش خبر بود...
استقلالى ها چشم خوردند
پيروز و شكورى عزادار شدند
مادر قلعه نويى در بيمارستان
ايران ورشى - هادى شكورى و پيروز قربانى دو مدافع ارزشمند استقلال با از دست دادن مادر بزرگ و پدر خود عزادار شدند.
مادر بزرگ شكورى شنبه شب در پى بيمارى كه داشت، درگذشت اما پدر پيروز قربانى صبح روز گذشته در حالى كه هيچ گونه بيمارى در وجودش احساس نمى شد، دارفانى را وداع گفت! روز گذشته مادر اميرقلعه نويى كه مدتى است از مشكل قلبى رنج مى برد، در بيمارستان پارس تهران بسترى شد تا طى روزهاى آينده تحت عمل جراحى قرار گيرد. امير قلعه نويى هم قبل از آنكه همراه ديگر بازيكنان استقلال براى تسليت به پيروز به محله جواديه تهران برود راهى بيمارستان شد تا مشكل به وجود آمده براى مادر محترمش را برطرف كند.
در ديدار قلعه نويى با خانواده قربانى اتفاق افتاد
قلعه نويى خطاب به اميرحسين صادقى : با ليدرى كه عليه تو خط داده برخورد مى كنم
امير قلعه نويى سرمربى استقلال صبح ديروز بعد از تماشاى فيلم بازى تيمش مقابل مس كرمان و آناليز اشتباهات تيمش به همراه رضا رجبى آناليزور استقلال و خبرنگار ابرار ورزشى به ملاقات پيروز قربانى رفت ، تا حظوراً بابت مصيبت وارده به شاگرد خود تسليت بگويد. در اين مراسم امير حسين صادقى مدافع فصل پيش استقلال كه روز شنبه با پيراهن مس مقابل تيم سابق خود حضور يافته بود نيز شركت داشت ، صادقى كه به شدت از فوت پدر پيروز قربانى متأثر و گريان بود ، پيش از خداحافظى دقايقى با سرمربى استقلال همصحبت شد ، در اين ميان وقتى از اتفاقات روز بازى صحبت شد ؛ امير حسين صادقى گفت: من از كادر فنى استقلال و همه هواداران گلايه ندارم چون مى دانم كدام ليدر خط داد كه عليه من شعار بدهند و فحاشى كنند. سرمربى استقلال هم ظاهراً به وى گفته است : ما هيچ مشكلى با تو نداريم و هنوز هم تو را از خودمان مى دانيم ، پيگيرى مى كنم اگر حرفى كه زديد صحت داشته باشد ، حتما با آن ليدر برخورد مى كنم.سرمربى استقلال در اين مراسم دقايقى هم با پيروز قربانى صحبت كرد و ضمن عرض تسليت به وى و خانواده اش براى انجام هرگونه كمك و پيگيرى اعلام آمادگى كرد. ناگفته نماند مراسم تشييع پدر پيروز قربانى صبح امروز از ده مترى جواديه انجام خواهد شد.
صادقى وتوقع كمك از قلعه نويى
اميرحسين صادقى در بازى با استقلال از زمين اخراج شد و هنگام رفتن به سوى رختكن هم با چند نفر از تماشاگران درگيرى لفظى پيدا كرد و حرفهايى زد كه به نوعى او را در مقابل اميرقلعه نويى قرار داد. البته عده اى مدعى اند صادقى در شرايط غيرعادى مقابل سرمربى استقلال موضع گرفته و نبايد حرفهايش را چندان جدى گرفت چون قطعاً پس از فروكش كردن عصبانيت ديگر مقابل امير موضع نمى گيرد اما... بد نيست به اين نكته هم اشاره كنيم كه بعضى از اطرافيان استقلال مدعى اند اتفاقاتى كه روز شنبه در ورزشگاه رخ داد در واقع اختلاف قديمى بود كه دوباره سر باز كرد. به اعتقاد آنها در تابستان امسال هنگامى كه باشگاه استقلال با رقم درخواستى صادقى موافقت نمى كرد اين بازيكن توقع داشت امير قلعه نويى با فتح الله زاده صحبت كرده و زمينه براى حفظ او را فراهم كند اما ظاهراً امير چندان اصرار نكرد و درنهايت اوضاع به گونه اى پيش رفت كه صادقى از جمع آبى پوشان جدا شد واز آن تاريخ به بعد هنوز اين مسأله را فراموش نكرده است.
استقلال از جمعه۲ نوبتى تمرين مى كند
تمرينات استقلال ازجمعه طى ۲ نوبت پيگيرى مى شود. استقلالى ها پس از ۳ روز تعطيلى از آدينه اين هفته در دو نوبت صبح وعصر مشغول به آماده سازى خود مى شوند. استقلالى ها صبح به تمرينات بدنسازى مشغول مى شوند. ضمن اينكه در عصربه انجام تمرينات تاكتيكى مى پردازند.
استقلال فردا تا پنج شنبه تعطيل شد
با تصميم سرمربى استقلال تمرينات آبى هاى تهران ۳ روز تعطيل شد. تعطيلات استقلالى ها از سه شنبه شروع و پنج شنبه خاتمه پيدا مى كند تا شاگردان قلعه نويى از جمعه مجدداً در دستگردى گرد هم جمع شوند. طبق شنيده هاى ما تمرينات استقلال پس از تعطيلات پرفشار دنبال خواهد شد تا آبى ها آمادگى خود را براى رويارويى مقابل حريفان بالا ببرند.
استقلال بازى تداركاتى انجام مى دهد
تعطيلات دوباره ليگ بهانه اى شد تا استقلالى ها مجدداً به دنبال برگزارى بازى دوستانه باشند. آبى هاى تهرانى براى دورنماندن از شرايط آرمانى و حفظ آمادگى يكى ، دوبازى دوستانه را در هفته آتى انجام خواهند داد تا قلعه نويى در اين ديدارها شناخت بيشترى به نقاط ضعف و قوت تيمش پيدا كند. دراين بين على نظرى با چند تيم دسته يكى مذاكره كرده كه البته هنوز حريف تداركاتى استقلال مشخص نشده است.
قلعهنویی:این دو داور را برای ما نگذارید
كد خبر: ۳۱۷۰۱ تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۱۵ دی ۱۳۸۷ تعداد بازدید: ۱۱۵
«بهتر نیست درباره چیزهای بهتر حرف بزنیم؟ آن همه از بازی با سپاهان میترسیدم. دیدید که چطور سر ما را بریدند. حالا حق نداشتم آن حرفها را قبل از بازی به شما بگویم؟» سرمربی آبیها این بار واقعا خسته به نظر میرسد...
امیر قلعهنویی درست یک روز بعد از آن بازی نفسگیر و آن برد باارزش اصلا نایی برای صحبت ندارد. او حتی بعد از گذشت 5 روز از شکست مقابل سپاهان از آن بازی ناراحت است. البته درگذشت پدر پیروز قربانی هم در غم صدای او بی تاثیر نیست.
قلعهنویی میگوید: «بعد از آن صحبتها که با هم کردیم چند نفر به من گفتند ای کاش این حرفها را به خبر نمیگفتی چون هنوز بازی نکردهایم و معلوم نیست چی بشود ولی همه دیدند در آن باز چه بلایی بر سر ما آوردند.»
او ادامه میدهد: «همه فکر میکنند من فقط برای پنالتی روی علیزاده ناراحتم. در صورتی که اصلا این طور نیست. آن اتفاق بخشی از مشکلات ما با تیم داوری آن روز بود. حتی گل سپاهان به خاطر خطا روی امیرآبادی زده شد. داور آن بازی حداقل در 20 صحنه به سود اصفهانیها سوت زد تا ثابت شود نگرانی من یک روز پیش از آن بازی اصلا بهدلیل نبود. من شرایط بعد از بازی را همان موقع که با شما صحبت کردم، دیده بودم.»
ژنرال آبیها نمیخواهد ناراحتیاش را پنهان کند: «نمیخواهم ادا دربیاورم. واقعا از این شرایط خسته شدهام. ما نسبت به 2 داور حساسیت پیدا کردهایم که اسمشان را به باشگاه دادهام تا به فدراسیون اطلاع دهند اگر از این به بعد داور بازی ما باشند وارد زمین نمیشویم. اصلا هم پیشبینی اسم این دو نفر سخت نیست.»
قلعهنویی با همه عصبانیتی که داشت اجازه نداد نام این دو نفر را همان طور که او گفت روی خط بگذاریم. سپس در پاسخ به پرسشی درباره تعطیلی دوباره لیگ برتر به شوخی گفت: «این تعطیلات برای هر کسی بد باشد برای من خوب است چون مجبورم همراه بازیکنان در تمرینات بدنسازی شرکت کنم و کمی وزنم را تعدیل کنم!»
بعد کمی جدیتر ادامه داد: «دیگر نمیخواهم از بیبرنامگی و به هم خوردن نظم لیگ و ایدهآلها حرف بزنم. وقتی توجهی به ما نمیشود چرا حرف بزنیم؟»
تشكر قلعه نویی از بازیكنان استقلال
كد خبر: ۳۱۷۳۴ تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۵ دی ۱۳۸۷ تعداد بازدید: ۷۳
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قبل از تمرین، از بازیكنان به دلیل پیروزی مقابل مس كرمان تشكر كرد.
به گزارش فارس، تمرین این تیم تهرانی ساعت 15 در زمین دستگردی آغاز شد.
* امیر قلعه نویی از بازیكنان تشكر كرد و به آنها عنوان داشت كه خوشحالم تا دقیقه 90 میل به پیروزی را در خود حفظ كردید. از شما می خواهم كه دقت و تعصب را همه بازی ها داشته باشید.
* وحید طالب لو، پیروز قرباین به دلیل درگذشت پدر خود، هادی شكوری به دلیل درگذشت مادربزرگ خود ، و یدا... اكبری به دلیل مصدومیت از غایبان تمرین بودند.
* بازیكنان استقال فردا در مراسم تدفین پدر پیروز قربانی شركت خواهند كرد.
* مجتبی جباری بعد از 20 دقیقه تمرین اختصاصی با سایرین به تمرین پرداخت.
* بیك زاده و تقی پور همراه سایرین به تمرین خود ادامه دادند.
* بازیكنان اصلی بعد از 20 دقیقه تمرین كششی به استخر و سونا رفتند.
* از این تمرین 30 نفر دیدن كردند.
* یك بازیكن آلبانیایی به نام دانیل جافا با 28 سال، در محل تمرین حضور پیدا كرده بود. این بازیكن توسط مدیر برنامه های آرفی اشپیتی در تمرین حضور پیدا كرد. او در لیگ سویس و در تیم تئوتا 22 گل به ثمر رسانده است.
* بازیكنان فردا پس از مراسم تدفین پدر قربانی، باید در محل تمرین حضور پیدا كنند. تمرینات تا روز جمعه تعطیل خواهد شد.
علیرضا ممنون بابت اخبار.
مظلومی:گل برهانی درست بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرویز مظلومی آدم منصفی است.وقتی دیروز به بهانه «دکان باز کردن» قلعه نویی خطاب به مسی ها با او صحبت کردیم به این نتیجه رسیدیم اما مظلومی کماکان از کمک داورها شاکی است.
•امیرقلعه نویی در مصاحبه اش گفته که تیم روبه رو با برخی حرفها به دنبال دکان باز کردن است، منظورش شما بودید؟
- من که حرفی نزدم. من بعد از بازی به داوری اعتراض کردم.
• پس منظورش به برهانی نژاد مدیرعامل مس بوده؟
- ایشان حرفی نزده که با او به این شکل برخورد شود. ایشان فقط قبل از بازی ایراداتی به برخورد برخی از عوامل استقلالی می گرفت.
• در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی گفتید برهانی ۵ متر در آفساید بود. پس از بازبینی فیلم مسابقه باز هم چنین نظری دارید؟
- گلشان درست بود اما کمک داور دوم بازی ما را بیچاره کرد. ما می توانستیم وقتی مساوی بودیم یک گل به استقلال بزنیم و جلو بیفتیم اما این کمک داور ما را بیچاره کرد. نمی دانم چرا جدیداً کمک داورها همه کاره زمین شده اند.