میشه نظرتون رو در مورد این دوربین بگید:
canon Ixus 500 hs یا همون elph 520 hs
میشه نظرتون رو در مورد این دوربین بگید:
canon Ixus 500 hs یا همون elph 520 hs
سلام دوست عزیزنقل قول:
Canona2500 حول حوش 360ت با فیلمبرداری hdودر صورت افزایش بودجه Sony wx50وixus240hsبا فیلمبرداری فول
دوربین خوبیه ولی Sony wx50وcanon ixus240 فاصله کانونی مناسب تری دارند به این منظور که در فواصل نزدیک عملکرد بهتری دارند.نقل قول:
اینم اضافه کنم که مدل سونی لنز بهتری هم نسبت به مدل مورد نظرتون داره.
بالاخره کدوم از این دو تا بهتره؟میخوام امروز بخرمنقل قول:
اقای m0fidi عزیز ممنون از راهنمایی های شما . من بالاخره دوربین Canon IXUS 240 رو خریدم البته موقع خرید آن Sony WX 50 رو هم در نظر داشتم ولی دلیلی که باعث شد کنون رو بخرم داشتن وای فای بود . کیفیتش توی محیط های پر نور خیلی خوبه در محیطهای کم نور هم بدک نیست ولی نمیشه گفت عالیه . به هر حال از دوربینی با این قیمت نباید انتظار شاهکار هم داشت . در کل نسبت به فیمتش دوربین خوبیه . فقط اینو هم بگم که من خیلی جاها خوندم که کاربرا نوشتن که این دوربین در هنگام فیلم برداری صدای زوم کردن تو فیلم نمی افته که این جور نیست . موقع زیاد کردن زوم صدای آنجنانی نداره ولی موقع کم کردن زوم ، صدای زوم به وضوح توی فیلم شنیده میشه . اینم نوشتم که اگه کس دیگه ای هم خواست این دوربینو بخره بدونه چی داره میخره .
و در آخر اینکه من این دوربینو با گارانتی ایده ال خریدم 420
موفق باشید .
هر دو خیلی به هم نزدیکند و برتری خاصی نسبت به هم ندارند که بگم کدوم!
فقط یه نکته میمونه که در رده کامپکت های ارزان قیمت دوربینهای canon عکسهای بهتر/با کیفیت تری نسبت به Sony میگیرند و در عوض Sony عملکرد بهتری در فیلمبرداری دارد ,هر کدام که برایتان اهمیت بیشتری دارد انتخاب کنید.
:مرسی که تجربتون رو در اختیار بقیه هم گذاشتید,در ضمن با درک اینکه تشخیص جنسیت توی محیط های مجازی گاهی وقتا راحت نیست باید بگم من آقا نیستم:n01:نقل قول:
ممنون از توجهتوننقل قول:
من متوجه نشدم کیفییت h20 (مال 4 5 سال پیشه) خوبه یا xp۵۰؟
چون همش قرار نیست تو آب عکس بگیرم :n02: کیفیت کلی هم خوب باشه
سپاس بیکران
من بی دقتی کردم و فکر کردم منطورتون hx20,
حتما دوربین شما در مواقعی که عکس از فاصله نزدیک میندازین مشکل داره و وضوحش کم میشه ,xp50تو این زمینه و فیلمبرداری full hd بهتره و در باقی مسایل روی ورق تفاوت چندانی نداره.ولی یه چرخی توreview زدم و حقیقت تعریفی ازش ندیدم و کاربراش ناراضی بودند.سونی tf1 رو هم یه نگاه بندازین اگه تو بازار اومده باشه.متاسفانه دوربینهای سخت حال حاضر در حد دوربینهای کامپکت بنام و خوب نیستند و کیفیت عکس و کارایی پایین تری دارند.بهترین دوربینهای سخت فعلا Olympus tg2 میباشد که گرونتر از بودجه مورد نظرتون میشه.در آخر به گوشی های سخت مثل Samsung x cover هم گوشه چشمی داشته باشید شاید بتونه انتظاراتتون رو برآورده کنه.
موفق باشید
منCanon IXUS 240خریدم ولی فیلم های ضبط شده رو وقتی با خود دوربین میخواهی ببینی صدای دوربین رو که تا ته زیاد میکنی بازم صدای دوربین خیلی کمه
این ماله خود دوربینه یا دوربین مشکل داره؟؟؟؟:n13: