یکی هم کمک من کنه :41:
Printable View
یکی هم کمک من کنه :41:
نه آخه مشکل فقط با این یه ماشینه یعنی چه بادسته میرم چه با کیبورد همه ی ماشینا درست کار میکنن اما کوروت راه نمیره و وقتی کلید گاز رو میزنم فقط صدا میده!نقل قول:
خوب توی قسمت تنظیمات کنترل بازی ببین کلید گاز چیه(ضمنا اگه به pc دسته وصل کردی جدا کن)
:31:نقل قول:
ممنونم مهدی عزیز
دیگه اونقدرا هم ناشی نیستم که یک دسته رو نتونم درست کنم:41:
تو بازیهای دیگه مشکلی نداره, حتی با یک دسته دیگه هم امتحان کردم بازم همون اتفاق می افته .
ممنونم
:40::10:
اگه مطمئنی از کرکه از اینجا دانلود کن...کرکهاش تا حدودی مطمئنه:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/harrypotterandthedeathlyhallows.shtml
این دیگه از اون حرفهاست!!:31:نقل قول:
ممکنه دندش دستی باشه چون واقعا بعیده این مشکل از بازی باشه!!.....ولی اگه واقعا هیچ راهی وجود نداره و مطوئنی بازی مشکل داره احتمال داره تعویض کرک جواب بده...ولی بازم میگم واقعا بعیده باگ بازی باشه چون باگ اینجور نمیشه!!!
نه دوست من صحبت سر تخصص شما نیست:31:نقل قول:
وی من میگم با توجه به اینکه با توجه به اینکه بازی با دسته مشکل داره,اونم دسته ای که قبلا باز شده من حدس میزنم دسته براش مشکلی پیش اومده ولی بازم برای اطمینان شما قبل از ورود به بازی دسته رو جدا کن و برو توی بازی کلا و بعد از انتخاب مرحله و ماشین انیدفعه دسته رو وصل کن و کلید دسته رو فشار بده(من تست کردم در این حالت بازم دسته جواب میده) اونوقت اگه دسته جواب داد ممکنه مشکلت درست شه ولی اگه بازم پرید بیرون دیگه مطمئن باش دسته یه بلایی سرش اومده!!!
سلام.
من crysis2 رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی روی آخرین جزیئیات بازی می کردم.
بعد از نصب پچ 1.9 بعد حدود 5 دقیقه بازی کردن روون روی آخرین جزئیات ابتدا این مشکل توی بازی پیش میاد:
همون طور که می بینید منو هایی که نقشه و تفنگ ها رو نشون میده برفکی شده.کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/2j034ivdnfo7tnswj4.jpg
بعد چند دقیقه دیگه که بازی می کنم تمام تصویر این جوری میشه:
در این حالت وقتی بازی رو دوباره با یه سیو لود می کنم تصویر درست میشه ولی بعد از چند دقیقه دوباره این جوری میشه.کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/u46ox24i3sl6ng7qp5yz.jpg
یه حالتیه که احساس می کنم از خود بازیه.
آخه با پکیج directX11 هم که بازی میکنم بازی روونه ولی بعد چند دقیقه این جوری میشه.
سیستمم:
phenom II 840 3.2 GHz
4 gig ram
AMD 6670 1 gig
windows 7 64 bit
چی کار کنم درست بشه؟
پچ راه حل و ترفندی برای اجرای just cause 2 بر روی ویندوز ایکس پی اومده یا نه؟
فکر کنم اشکال از درایور کارت گرافیک باشه باشه آخه بازی COD 7 هم نمیره توی بازی
توی هر انجمنی که مطرح کردم گفتن باید درایور کارت گرافیکم بروز بشه
اگه میشه لینک دانلود درایور کارت گرافیک رو قرار بدین اون لینک های صفحه اول رو امتحان کردم
اما مینویسه آدرس پیدا نشد
سلام
در حین بالا آمدن بازی die polizei ارور
police.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
می دهد.
با باز کردن برنمه دتر واتسون از طریق
Run(DRWTSN32)
ارور زیر را می دهد
C:\Program Files\Quadriga Games\Die Polizei\bin.x86\VisionEnginePlugin
من wwe smackdown2010 رو که با شبیه ساز pcsx دادن به خورد ملت رو گرفتم.
موقع بازی خیلی اهسته هستش.
سیستم من:
9500gt
4800 amd
ram 2g
البته سیستم من ضعیف هستش ولی اینقدر هم نباید کند باشه فکر کنم.
کسی بازی رو گرفته؟شاید با شبیه ساز بهتری حل بشه.
این شبیه سازها علوه بر یک گرافیگ با حافظه اصلی بالا به یک cpu_ِی چند هسته ای خیلی قوی هم احتیاج دارند وگرنه درست چواب نمیدن!!نقل قول: