دقیقا حق با شماست . خیلی از مشترکین تو این 2 3 روز تماس گرفتن مثل شما بودن ما هم ارجاع دادیم به قسمت مربوطه که یه تایمی به مشترکین نامحدود اضافه کنن باید منتظر بمونیم ببینیم جواب میدن یا نهنقل قول:
Printable View
دقیقا حق با شماست . خیلی از مشترکین تو این 2 3 روز تماس گرفتن مثل شما بودن ما هم ارجاع دادیم به قسمت مربوطه که یه تایمی به مشترکین نامحدود اضافه کنن باید منتظر بمونیم ببینیم جواب میدن یا نهنقل قول:
اقا اینجا از ساعت 11 خودی تا الان هم مبین نت هم همراه اول و هم ایرانسل کلا قطع شدن با هم دیگه قطع شدن
الان دوباره وصل شدن
معلوم نیس دارن چیکار میکنن
اههههههههههه خیلی سرعت کم شده هر روز یه مشکلی داره حیف 60 تومن که دادم طرح
در همه bs ها قدرت سیگنال بالا میره؟نقل قول:
بعد از قطعی اول من با rssi -63 کانکت بودم اما الان دوباره با ip 94 رسیده به -72 یعنی همون وضعیت دوسه روز پیش.(البته قبل از عید بدترین وضعیتم -60 -63 بود)
تغییر ip در سیگنال دریافتی که تاثیر نداره نه؟
بیشتر به خاطر اضافه کردن رنج آیپی هست . خیلی کم پیش میاد مشترکی دیسکانکت باشه دیگه
بچه ها من خودم کاربر قدیمی مبینم ولی 512 داشتم همیشه.میخواستم ببینم1024 هنوز رو 512 بسته شده یا بهتر شده که بگیرم ؟, چون یه ذره سرعت بیشتر هم برام ارزش داره :n06:
شما یه مگ نوروزی بگیرنقل قول:
سرعتش روزا 2مگ فیکسه
512 دیگه مثل قدیم نیست!
ممنونم دوست عزیز , ساعت رایگانش چطوره این طرح نوروزی ؟ تو صفحه مشترکین که این طرح نیست باید در خواست جدید از اول انگار:n13:
512 من هیچ فرقی نکرده سرعتم فقط این قطعیا بود که واسه همه بود , دانلود شبانم همیشه بین 90 تا 100نقل قول:
دانلود شبانش بین 60 تا 150 متغیر هست. ومعمولا شبی 1.5 تا 2.5 گیگ اگر شرایط خوب باشه میشه گرفت.