اقا فرشاد رسیدن بخیر کم پیدایی دادش. قرار بود یک نیم نگاهی بما بندازی این سرعت دانلود مال رو ببری بالا
Printable View
اقا فرشاد رسیدن بخیر کم پیدایی دادش. قرار بود یک نیم نگاهی بما بندازی این سرعت دانلود مال رو ببری بالا
داداش وب گردی کنی توی روز همینه! هر روز باید شارژ بخری. من خودم یه ماهه 10 مگ 8گیگ دارم و هنوز تمام نشده ترافیکم چون مدیریتش میکنمنقل قول:
Sent from my GT-I9300
اگر وب گردی می کردم زورم نمی یومد
کاری نمی کنم و انقد کم می شه
برنامه های پهانای بایند از دیشب تا حالا 200 مگ زده اما ازم 800 مگ کم شده
بله مطمئن . فقط البته خودم خریدم کس دیگه نمیشناسم . سرعت 50 کیلوبایت دانلود .نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
سرعتت چنده؟چه سرویسی؟
وایرلس رو اگه داری چک کن !نقل قول:
به نظرم اگه گوشی خوبی داری که کاراتو باهاش انجام بدی همین کارو بکن و lan کاممیوتر رو disable کن که کامل ارتباط مودم باهاش قطع شه.
کاراتو با موبایلت انجام بده . پیشنهاد من اینه
Sent from my GT-I9300
دوستان یه مسیج برام اومد از تنظیم مقررات نوشت شکایت شما مردود شده ارسال درخواست تجدید نظر تا 3روز امکان پذیر است رفتم تو سایت شماره پیگیری رو زدم پایین نوشته درخواست تجدید نظر اول الان اگه اینو بزنم چی میشه؟من از شکایتم منصرف شدم میخوام کنسل بشه این گزینه رو بزنم یا نه؟
سرویسم 2مگه. سرعت دانلود تا 230میرسه.نقل قول:
تنها یک راه و اون هم بالا بردن دان استریمه(رو3مگ) که در اونصورت تا 250هم میره فرقش 20-30کیلوبایته ولی اگه خیلی بالا ببندن تا 350هم میره ولی بدلیل محدودیت از اکانتینگ رو 350کیلوبایت نمیمونه همیشهنقل قول:
دیروز زنگ زدم پشتیبانی از اهواز خونمون زنگ زدم بعد بهش گفتم سرعت دانلودم پایینه گفت واسه همین شماره گفتم نه شماره رو دادم مال ابادان بود بعد گفت چطوری اهواز از یوزر ابادان استفاده میکنی!! منم الکی گفتم خود شرکت روزهای اول گفت با یوزرتون توی تمام استان میتونید استفاده کنید. بعدم گفت بهرحال سرعت دانلودتون درسته باید همین باشه.نقل قول: