دوباره قطع شد!!!
اه
Printable View
دوباره قطع شد!!!
اه
بله دوباره قطع کردن احمقا
خب یدفعه بگن دانلود شبانه هم ندارید خلاص
مسخرشو در اووردن دیگه ...
دوستان یه چیزی بگم خدمتتون . میدونم همه از این مشکلی که بوجود اومده شاکی هستین اما نه ربطی به دانلود شبانه داره نه انتخاباتو از این حرفا...
مبین نت 3 تا رنج آیپی اضافه کرده 94 , 80 , 65 ولی هنوز یکم مشکل داره . مطمئن باشید این آیپی ها مشکلش برطرف بشه تا یه مدت خیلی زیادی دیگه مشکل پیدا نمیشه تو مبین نت
واقعا برای شرکت مبین نت و کسایی ک تبلیغ این شرکت رو می کنن متاسفم...اقا چه وضعشه 2 روزه اینترنت وایکمس اصفهان کلا قطع شده امروز فقط یک ساعت وصل بود! الانم کله صبحه تا دیدم وصل شد اومدم نت همینو بگم می دونم باز قطع می شه. واقعا این چه اشغالی ک ب ملت می دین اخه بی شرف ها اسکناس پاره بتون دادیم حرس چیو از مال دنیا می زنین ک این وضع نتتون و سرویستون هست .من از اول اردبهشت 20 بار قطعی 2 ساعته داشتم الانم ک رفت قطعی کلی تو روز سوم.
گیگی 8 تومن دارین می گیرین این مودم اشغالتون ک هیچ دکمه حتی ی دکمه پاور هم نداره و کلش یک لامپ توشه رو 220 تومن فروختین دیگه قطع کردن اینترنت چیه ... واقعا متاسفم واقعا کارام عقب موند . پروژه های پایان ترمم می خوساتم تو این دوروز پیش برم . چقدر بی شعورن ک حتی جواب گو نیستن ..
اقاا برادرانه اگه می تونین حتی اینترنت مخابراتو بگیرین اصلا سمت وایمکس مبین نت نیاین اگه هم اومدین برید سمت ایرانسل لااقل 3 نصف شبم زنگ بزنی ی عده نشستن جواب می دن اینا ک ساعت اداری هم جواب نمی دن
اقا هنوز قطه؟
من امروز باید کلی کار انجام بدم وگرنه بدبخت میشم
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
من كه ساعت 5 صبح بيدار شدم ديدم وصل شده, فعلا با نهايت سرعت دارم دانلود ميكنم, تا ببينيم كي قطع ميشه دوباره
خوب این درست!نقل قول:
ولی خسارت منی که سرویس نا محدود دارم رو جبران میکنن؟ فکر نکنم همچین کاری بکنن!
و این میشه دزدی!(از من پول استفاده نا محدود از اینترنت رو گرفتن( ولی سرویس ندادن، من که نتونستم اسم دیگه ای براش پیدا کنم!)
خیر این رنج آی پی ها فیک هستش و در حال برطرف شدن هست..
اینجا هم 24 ساعت قطع بود ولی الان که اومدم خونه دیدم وصل شده
اینم سرعت 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مشکل حل شد. دست شما درد نکنه.نقل قول:
-----------
وقتی آدرس 192.168.1.1 رو میزدم و بلافاصله ارور میداد دکمه ی reload مرورگر رو زدم و صفحه اومد ولی نه کاملا. با همون حالت یوزر و پس رو وارد کردم و داخل شد بعد دوباره چند بار دکمه ی reload رو زدم و صفحه کامل اومد. در نهایت از طریق همون صفحه مودم رو ریبوت کردم. مشکل حل شد.:n01: