پس دوستان عزیز فروش 781ex رو ؛و خرید co 609 رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
پس دوستان عزیز فروش 781ex رو ؛و خرید co 609 رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
690 هرتز که میگن بیسش کمه چه قدر کمه؟ از 718 کمتر؟
عزیز شما یه 8604 پایونیر بخر چهار کاناله دو کانالش رو بده به باندا دو کانالش رو هم بریج کن برا سابی که بعدا میخوای بخری قیمتش هم حدود 380 تومنهنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نه عزیز این آمپ ساب رو کلا نمیتونه درایو کنه چون اول که کلاس Ab هستش که بازده این کلاس نسبت به کلاس دی کمتره دوم اینکه 150 تا بیشتر نمیتونه توی شرایط ایده آل بده حالا به این اوصاف تقریبی بخوایم بگیریم 120 تا میتونه بده به ساب که کلا بی فایدس حتی برای ساب های 300 واتینقل قول:
در ضمن گین افزایش توان یا ولوم نیست که با زیاد کردنش بیشتر توان برسونه به سابتون فقط یه رابط بین پخش و آمپه تا خروجی های ولت پخش رو با آمپ مچ کنه
عزیز مارک متفرقه هستش rca حدود ده الی پونزده تومن میارزه سر باتریش هم حدود ده تومننقل قول:
عزیز به نظر من co 609 خیلی باند معرکه ای هستش اصن کاری به 718 نداره صداش ولی خب بیس 718 رو نمیزنه یکم بیسش کمتره ولی خب کیفیت صداش نمیزاره از خریدتون پشیمون بشید خیالتون راحتنقل قول:
آقا یه دنیا تشکر:n16:نقل قول:
بریم واسه فروش 718:n25:
سلام
دوستان من یک باند تا حدود قیمت 500 میخوام ، نظر خودم روی JBL T696 هست اگه باند دیگه سراغ دارید بهم بگید هم کیفیت میخوام هم بیس
یک آمپیلی هم معرفی کنید ممنون میشم:n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
قطعا موقع نصب،ورودی آنتن پشت هدیونیت رو فراموش کردن وصل کنن.باید هدیونیت رو دربیاری و ورودی آنتن رو بزنی سر جاش.
سلام
پخش 140 آلپاین دارم . با این پخش نمیتونم همزمان هم از باندهای عقب که به آمپ وصله و هم از باندهای فابریکی جلو استفاده کنم. مشکل از تنظیمات پخشه یا موقع نصب قطعش کرده ؟
آقا حمید خرید ساب و آمپش فعلا کنسل شده . برای درهای جلو نظرتون درباره Helix Blue B4X چیه ؟
ممنون