شانس نداریم که ... یکی از این شوتهای نوری به کسی نمیخورد گل میشد یا میخوره تو صورت حریف یا تو ت*مای حریف ... اعصابم خورد شد
شانس نداریم که ... یکی از این شوتهای نوری به کسی نمیخورد گل میشد یا میخوره تو صورت حریف یا تو ت*مای حریف ... اعصابم خورد شد
پتروویچ باید بشینه روی نیمکت بعدش منصوری فقط روی اعصاب ما بازی کنه
اون موقع که قطبی تیمو قهرمان کرد گفتین تیم مال استیلیه . اون تیمو قهرمان کرده . اونقدر انگشت تو .... کردین که رفت . وقتی مصطفوی اومد بهترین یارگیری تاریخ پرسپولیسو کرد اونقدر گفتین استقلالیه استقلالیه اونم به اون وضع انداختنش بیرون . این یارو عباس انصاریفرد رو از معلوم نیست کجا آوردنش مثل مترسک گذاشتنش که بزنن تو سرش هر کاری خواستن بکنن. مردیکه تازه اومده امروز مصاحبه کرده که 6 تا تیم ورزشی میخوایم را بندازیم . شما ها اگه جربزه دارین برید همین تیم فوتبال رو نگهدارین . جو استادیوم ها شده بچه بازی. هرچی 13-14 سالست با یه سری که فقط ادعا دارن شدن هوادارای این تیم . این افشین پیروانی بهتر ه یا قطبی . اگه 6 روز هفته رو می رفت دوبی یه روز میومد سر بازی که الان 10 امتیاز از صدر عقب نبودیم .
هرچی تواین مملکت سرمون میاد از بچه بازی و سوء استفاده از احساساتمونه .
بچه ها با غیرت بازی کردن ولی مشکل اینه که تیم اصلا هماهنگ نبود همش پاس های اشتباه میدادیم
تیم تاکتیک درس حسابی نداشت
فقط می شه گفت حیف
راستی گل مس هند بود یا نه من که آخرش هیچ چیز متوجه نشدم؟؟؟
آره هند بود البته داور تقصیری نداشت خیلی شلوغ بود ندید
تیم فقط روی دوندگی پژمان و بازی انفرادی کریمی میپرخهنقل قول:
کلا امروز فقط کریمی موقعیت ایجاد می کرد اصلا روی کارهای تیمی موقعیت نداشتیم
خدا وکیلی تیم داره عین عین عین عین عین اونموقع که علی پروین مربی بود بازی میکنه .
وحی شده که تعویضا 75 به بعد باشه .
بابا ! مربی میخواد این تیم . باید بیاد کنار زمین خودشو جر بده . انگیزه بده . نکته فنی !!!!!!!!!! بگه .
من نمی دونم اون کمک داور ... چکاره هست؟این گزارشگر بازی هم حرص ما رو در آورد.اصلاً انگار نه انگار بازیکن مس توپ را با دست زده تو گل اونوقت می گفت خودتون ببینید شیری هند کرد یا نه(هند نبود چون دستشو داشت می کشید عقب داور هم همینو گفت)نقل قول:
به نظر من نیکبخت دیگه تمام شده با اون شکم گندش.تونست یه بازیکن رو دریبل بزنه؟رحمان رضایی به چه درد می خوره؟بزنه زیر توپ؟منصوری هم که انگار داره گل کوچیک بازی می کنه.
من بابت لیگ ناراحت نیستم چون ما پارسال قهرمان شدیم ناراحت اینم که تو آسیا...
پیروانی برای پرسپولیس خیلی کوچیکه
دقیقا معلومه که بازیکن ها ، برنامه و تاکتیک ندارند
امروز هم دوندگیه خوبی داشتند ، مخصوصا پژمان نوری و علی کریمی
ای کاش میبردیم