من درخواست جمع آوری دادم نهایتا تا شب جمع میکنن سرویس رو ،اما امشب که برای آخرین بار دانلود گذاشتم،سرعتها همونطور که گفتن بازم کاهش داشته!
در ضمن مشکل از ریشه خراب است!
نمیشه از مخابرات و همارا خرده گرفت،تو یه سیستم بزرگ دزدیه کشوری که همه دارن مشترک رو تیغ میزنن،دلیلی نداره که مخابرات و همارا هم از این قضیه مستثنی بشن که!
کشورهای بزرگ رو مثال نمیزنم،همین کشورهای بند انگشتی خلیج فارس شما ببین چه سرعتی و امکاناتی در در اختیار کاربران قرار میدن فقط ،اونوقت کشور ما یواش یواش دارن سرویس نامحدود رو از رده خارج میکنن و بجاش یه سرویس من درآوردی حجمی رو میدن به ملت،بعد میان میگن علاوه بر همه اون پول هایی که برای اصل سرویس دادی که خودش چندین برابر سرویسهایی هست که باسرعت های نجومی در کشورهای دیگه میدن،باید برای استفاده در روز هم پول بدی!!(حجم بخری)
بعد میان تو قرار داد ذکر میکنن که شبانه رایگان هم لطفی هست که شرکتها به کاربران دارن میکنن،پس طبیعتا چون داریم لطف میکنم پس حق داریم هر بلایی که دوست داشتیم تو اون بازه سر سرویس مشترک دربیاریم!(بعضیا هم مثل شاتل عظما میان و برای شبانه رایگان پول میگرن(3500 تومن) بعد اسمش رو میذارن هزینه شبانه رایگان:n08:)
پینگ بالا و چن بار قطعی در ماه هم که طبیعی هست و مشکل محسوب نمیشه!
و در نهایت خود اون اینترنتی رو که هم به شما میدیم آزاد نیست و ما میگیم که کجاها صلاحه که بری و کجاها نباید بری!!
با این حساب تنها نتیجه ای که میشه گرفت این هست که آقایون این اینترنتی رو که که الان دارن به ما میدن خودش یه لطف بزرگ هست و از سرمون هم زیادیه و اگه زیاد حرف بزنیم یا اعتراض کنیم فلکه همینم میبندن و اینترنت لوکال میدن دست مردم که هر کس با همسایه خودش فقط در ارتباط باشه:n09: