سلام دوست مننقل قول:
ورژن 1.2 همون ورژنی هست که 99 درصد دستگاه ها و کابل های موجود توی بازر اون رو پشتیبانی میکنن و واسه تلوزیون های غیر سه بعدی همین ورژن مناسب هست.
تلوزیون های سه بعدی که جدیدا اومدن ورژن 1.3 HDMI رو هم ساپورت میکنن و طبعا واسه استفاده از ورژن 1.3 باید کابل همین ورژن رو هم تهیه کنی (البته نه اینکه نتونی از 1.2 استفاده کنی)
خود کنسول رو فکر نکنم الان بالاتر از 1.2 ساپورت کنه.
کابل های بالاتر از ورژن 1.2 برای کیفیت های بالاتر از 1080p تهیه شدن که خوب فکر نکنم خیلی به کارت بیاد.
در ضمن ورژن 1.4 فکر کنم تازه دو روز هست که عرضه شده پس حالا ها لازمت نمیشه.(همون 1.2 فکر کنم کاملا مناسب باشه اگه TV های سه بعدی نداری)
خواهش میکنم دوست من .نقل قول:
بله زیادی خوبه و به همین دلیل هم هست تولیدشون محدود هست و فقط با بعضی عنوان های مهم ممکن هست تولید بشن.
در ضمن دوست من یادت باشه که این پولی که شما و من برای قطعات الکترونیکی میدیم پول خود قطعات نیست و پول فکر سازنده هاش هست و به همین دلیل هم این مواقع با این گونه ایده ها و تولید محصول های خاص با وجود کاهش قیمت ظاهری ، سود بیشتری میکنن. در ضمن این مواقع مثلا با ناشر بازی قرارداد میبندن و با قیمت بسیار پایینی بازی رو از ناشر میخرن.(توی تجارت میگن که بعضی وقت ها با کمی پایین آوردن سودت رو کالا درنهایت سود بیشتری میکنی چون فروش بیشتری خواهی داشت.)
درایور های Xbox مخصوص خودش هست و فقط وقتی احتیاج داری عوضش کنی که خراب شده باشهنقل قول:
اگه اینطوری بود که خیلی خوب بود میشد هر درایوری بندازی.(آپدیت فریمور روی درایور انجام میشه ، نه روی خود دستگاه)
اونجا حتما اشتباه تایپی بوده و آرکید درسته
تا وقتی دسگاه کپی خور شده هست ، احتمال بن شدن هست .نقل قول:
اگه از فریمور جدید استفاده کنی تا درصد زیادی احتمال بن شدنت کم میشه
البته اگه دستگاهت از قبل شناسایی شده باشه ، حتی در صورت اینکه جدیدترین ورژن فریمور رو هم داشته باشی بن میشی