فقط برای 35 گیگ ترافیک بیشتر 90 هزارتومن قیمت را بالا برده :blink:نقل قول:
Printable View
فقط برای 35 گیگ ترافیک بیشتر 90 هزارتومن قیمت را بالا برده :blink:نقل قول:
احتمالن قراره صیانت نشده باشه.:biggrin: وگرنه هیچ جوره این اختلاف قیمت قابل توجیه نیست!نقل قول:
شاتل هم دیده اوضاع خر تو خره بقیه شرکتها دارن کلاهبرداری میکنن هیچ نظارتی هم که نیست اینم اومده یه حرکتی بزنهنقل قول:
کسی اینحا از 4.5g یا TD-LTE شاتل استفاده میکنه؟ چطوره اوضاعش نسبت به ایرانسل یا همراه اول؟
- سیم کارت شاتل موبایل
- اتصال از طریق مودم
- اتصال به دکل های رایتل، غرب تهران
- ساعت تست 19:21
- تقریبن نتیجه تست با سرور دبی (Du) هم همین ارقام بودش
- سرعت آپلود معمولن 9 تا 11 مگابیت هستش، ولی دانلود اغلب اوقات زیر 16 مگابیت هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل خودش دکل نداره از دکلهای بقیه اپراتورها استفاده میکنه برای همین قیمتهاش گرونتر هستنقل قول:
بله من استفاده میکنمنقل قول:
سیم کارت هاش قابلیت این رو داره که جایی که میرید رو همراه رایتل یا ایرانسل برید
من برای اینترنت ازش استفاده میکنم کاملا راضی هستم
تست ها
روی همراه اول
روی ایرانسل
متاسفانه چون رایتل تو منطقه ما تازه دکل زدن روی شبکه اش نت هنوز نداره ازون هم والا تست میذاشتم
آقا شما میگی سی گیگ، من بسته 4 مگ میخرم طلاییش فقط 8 گیگ اضافه داره از 75 تومن شده 120 تومن؟نقل قول:
قشنگ دوونه خونس یعنی چی؟
رفتم از پشتیبانی آنلاین شاتل پرسیدم ببینید چی برام فرستاده، واقعا دیوونه خونس! توضیاحات سرویس نقره ای هست فقط فرقش پشیبانی حضوری رایگان جای 2 بار 3 بار در ماهه! و کیفیت خدمات از 99% میشه 99.5&
:| :hmm:
نمیدونم چرا این طوره توضیحاتش انگار از روی pdf کپی کرده باشی که این طوری نوشته هاش بریزه بهم...
مخ ها و نابغه های شاتل نشستن اینبار تو اتاق فکر پشت درهای بسته کنار هم گفتن چیکار کنیم تو پاچه کنیم همون سرویس های قبلی و با یک تغییر اسم ی چوس مثقال ترافیک به سرویس اضافه کردن و چهارتا اراجیف پشتیبانی حضوری و فیلان بکنیم تو پاچه ملت بی خبر از همه چی
سرویس اینترنتی که به خط تلفن بستگی داره همه چیش همه خط هام داغونه طلایی نقره ای داره اخه حالا اونی که نمیدونه قشنگ میره تو پاچش:V25: