احتمالا جریان گیت وی باشه...نقل قول:
البته شاید اکانتینگ شبانه اعمال میشه.
Printable View
احتمالا جریان گیت وی باشه...نقل قول:
البته شاید اکانتینگ شبانه اعمال میشه.
من الان روی همینی که گفتی پینگم از داخل حدود 50 و از خارج 320 هست اگه تغییر بدم پینگ داخل میاد رو 30 تا 40 ؟ چون انگار پینگ خارج به ای پی مربوط میشه نه کیفیت خط ؟نقل قول:
من نامحدود میخاااااااااااااااااااااا اااااااام
نقل قول:
آرزو بر کاربران مخابرات عیب نیست!
با اون برنامه ای که سامی داد دارم چک می کنم مصرقم 15 گم بوده 100 مگ کم کرده
پشتیبانی پاس ماناماد هم جواب نمی ده کجا زنگ بنم؟
256 نامحدود طلوع رایان لقمان . فیکس 400kbit دانلود یه مقدار هم کمتر آپلود سرعت میده . 38500 تومان
نامحدودی که ماه قبل داشتم تمام شد و دیروز رفتم و گفت سامانه جدید دیگه به نمایندگی ها هم اجازه نمیده نامحدود شارژ کنن و نیست کلا ! :n03: محدود دارم 3 روزه و هیچ استفاده ای از نت نکردم. سال 88 یا اوایل 89 بود که مخابرات اون موقع تا تعرفه 1 مگ فقط محدود داشت با شبانه بعد 2 مگ هم داشت اما فقط نامحدود و ماهی 300 تومن یا بیشتر ! بعد فکر کنم حدود 1 یا 2 سال پیش بود که سرویس های نامحدود رو اورد مثل همون 512 25 ، 1 مگ 45 و غیره ... الان دقیقا یه پله برگشتن عقب و هیچ پیشرفتی که نداشتن هیچ همون نامحدود 2 مگ 300 و خورده ای رو که به اسم تجاری میفروختن رو هم ندارن دیگه !!! پیشرفت از نوع معکوس داشته این شرکت !!! دیگه نیاز به توضیح بییشتر نیست ... :n21: شرم باد ... :n27:
دیروز صبح با مسئول بخش فروش ضحی صحبت کردم گفت دیگه نامحدود در کار نیست ! خیلی جالبه اول تابستون تخلیه کرده بودم رفتم آسیاشت بعد که دوباره نامحدود ها رو اوردن قبل از اومدن با همین آقا صحبت کردم و گفت ما از اول هم قصد نداشتیم که حذف کنیم و کوتاه مدت بود ولی قول میدیم دیگه حذف نشن دیگه حالا دیروز اینطور گفت ... بهش گفتم گفت واقعا شرمنده و کاری از دست من ساخته نیست ... :n03:
واقعا چیزی که دارم بهش فکر میکنم اینه . توی حوزه اینترنت فوق العاده عقبیم و داریم پسرفت میکنیم . اومدن 30 گیگابیت به ظرفیت کشور اضافه کردن در صورتی که باید به فکر چند هزار گیگابیت باشن . هی هم اعلام میکنن ما انقد اضافه کردیم . مثل اینه که همه دارن از تشنگی میمیرن یه نفر بیاد یه ته لیوان آب بده به همه انتظار تشکر هم داشته باشه .نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئنی همچین سرعتی داره طلوع؟!!! منظور شما از 400کیلوبیت همون 50کیلوبایته دیگه؟؟ من آخرین بار 2سال پیش از این شرکت سرویس داشتم، اون زمان 256 روی 25-30 بود ثابت...نقل قول:
اقا این حجم خوری زیاد ربطی به مودم نداره؟
مودمم دی لینکه خودم کافیکنگش کردم
Encapsulation Mode:
باید رو llc باشه یا vc-mux?