چرا تا عید؟:20:نقل قول:
Printable View
چرا تا عید؟:20:نقل قول:
3 سايت كه با كمك آنها ميتوانيد سرعت اينترنت خود را اندازه گيري كنيد
.کد:http://www.speedtest.net./
..کد:http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp
.کد:http://reviews.cnet.com/7004-7254_7-0.html
.
شما اگه با پستای من مشکل داری میتونی نخونی پستای من رانقل قول:
نوشته شده توسط apadana.1001
عجب روز پر فراز و نشیبیه امروز ( برای این بخش از انجمن )
دوست عزیز
من خودم به شخصه باهات موافقم . وحشتناک
اگر خواستی بری شکایت کنی . بهشون بگو که مشکل از شهر شیراز نیست . منه بد بخت هم توی قزوین همین مشکل رو دارم و هر رو ز دارم به هاشون مکاتبه می کنم و هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم .
البته امروز بلاخره لب به سخن گشودن و گفتن که " داریم پهنای باند رو افزایش می دیم و الان داره کارای اداریش تموم میشه . حداکثر 20 روزی طول می کشه که ازتون خواهش میکنم صبور باشید " .
بله
این جوابیه که به ما دادن .
البته یکی از این افراد پشتیبانی خیلی پر رو هست . اسمش هم بنی جمالی ـه . امروز باهاش چتیدم . بهش گفتم حال تو یکی رو می گیرم . .
بعد گفت : " من کوتاهی در چهار جوب وظایفم نکردم "
خلاصه منم گفتم فردا با رئیست تلفنی صحبت می کنم . اونم فکر کنم گرخیده بود .
خداییش تا زنگ می زنم به نمایندگیه شاتل در قزوین سریع منو میشناسن و می گن شما ..... هستی ؟؟
دوستانی که از سرعتشون ناراضیا حتما به فشار های خودشون افایش بدن . بلکم به نتیجه برسیم .
خداییش من بیشتر از حق خودم ( 64 کیلوبایت در ثانیه ) نمی خوام . ولی حق خودم رو می خوام .
اون یوزر telescop :
حواست باشه هاا . داری زیادی میری رو اعصاب
همینجور جناب نمکدون ( ahriman323 )
شوخی هم ندارم با کسی
توجه داشته باش این جمله که میگی بیشتر از حقت بهت دادن کاملا اشتباستنقل قول:
نوشته شده توسط Elendil1
ربطی به شاتل نداره ، انگار صبانت هم با ما هماانگه =)) مدیافایر واسه اونا هم یه روز میره {تا ته} و یه روز میاد
کلآ معلوم نیست چه خبره
شبا دوباره واسه من درست شد ! این شاتل چه مرگیشه ؟ هر چند که تا حالا به من همش بیشتر از حقم داده من اسمآ 128 دارم ولی همش 512 هست !
اینقدر ما تو نت بدبختیم که نهایت نداره ، شما خودتو ناراحت نکن ، که آخرش این حکومت سکتمون میده
حق ما بیشتر از ایناست
این پولی که ما میدیم باید خیلی بیشتر از اینا بهمون بدن
از همینجا هم میگم اگه 128 شده 512 وظیفشونه بیشترشم باید بکنن
256 هم باید زیاد کنن 512 هم باید زیاد کنن
اگه زورتون میرسه برید حقتون را بگیرید نه اینکه بخواید زیر آب همو بزنید(ایرانی بازی)
نقل قول:
باید اونجایی که هستی برسی کنی اینجا که دیگه بهتر از این گیر نمیادنقل قول:
نوشته شده توسط Vahid67
کم کم باید به فکر کوچ باشیم من که 3-4 روز بیشتر از اکانتم نمونده.. حالا موندم تمدید کنم یا نه!!!!!!!
کسی شرکت خوب با ترافیک بالا یا شبانه با سرعت خوب نداره؟؟؟
به قول معروف میکن همینه که هست
چه جالب برای من هم میگن از مرکز مشکل داره ( مرکز سرویس من قدس ـه در قزوین ):18: .
البته همه ی اینا خالی بندیه . کلا اینا سرویس ها رو مخصوصا شبانه کم سرعت می کنن و 100 % مشکل پهنای باند دارن .
که طبق آخرین اخبار بدست آمده از یک منبع رسمی ، شاتل تا حداکثر 20 روزه دیگه بهترین نوع سرویس رو ارائه می کنه ( با خرید پهنای باند و تعویض سرور خودش در خارج از کشور ) .
البته بهشون اعتباری هم نیست ولی تا 10 الی 20 روز دیگه شاهد بهبود در کیفیت میشیم .( خدا کنه :31:)
آخ چه حالی می ده تمام سرویس ها رو حقیقی کنن ، تا دهن حداقل این ahriman323 آسفال شه .:31:
البته اصلا هم شوخی ندارم و اگر دلت میخواد گذارش کن
نقل قول:
قابل توجهتون چند مدت پیش که سرعت 128 واقعی شده بود به مدت ده روز
روز یازدهم خواستم برم که ارتقا بدم به 512 که دیدم خودش رفته روی 512
داداش هیچ خیالی نیست 128 هم شد 512 میگیریم شما زیاد به خودت فشار نیار :27:
این رو می خوانند بندازند سر زبون کاربرا تا گندی که الان زدند بعدا سابقشون رو خراب نکنه . تا 20 روز دیگ شما به این سرعت پایین عادت می کنید اونوقت که سرعتها رو مثل اول کردند شما برات تازگی پیدا میکنه دوباره. اینم سیاست جدیده.نقل قول:
دوستان عزیز در مواقع لزوم فقط از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین:46:
بعضی ها اصلا ارزش جواب دادن هم ندارن!
این شاتل عوضی هنوز سرعت منو زیاد نکرده بچه ها چه مرگش شده؟
دیگه داره مجبورم میکنه دهنمو باز کنم ها
اولا كه من تو اين مدت آمار همه شركت ها رو در اوردم ... شما با همچين قيمتي از هيچ شركت ديگه اي نمي توني اينترنتي بگيري كه شبانش عين آدميزاد باشه و بتوني ازش با سرعت بالا دانلود كني.نقل قول:
دوما به نظر من شاتل تا عيد اين مشكلات رو درست ميكنه و درضمن احتمالا مثل پارسال ترافيك عيد رو رايگان ميكنه(حيفه كه اينو از دست بدي)
درضمن برا چي پست هاي قبلي من كه جواب فرزاد رو داده بودم و همينطور صحبتاي فرزاد پاك شده....اگه به خاطر لحنه نوشتنه كه دوستان ديگه تو اين انجمن دارن با بدترين لحن مينويسن ولي هيچكس نيست كه جلوشون رو بگيره و پستاشون پاك كنه