نه راهی وجود نداره من دیروز یا اسکرین شات از پینگم از ساعت های مختلف روز ثبت شکایت کردم شمام حتما انجام بدید
Printable View
نه راهی وجود نداره من دیروز یا اسکرین شات از پینگم از ساعت های مختلف روز ثبت شکایت کردم شمام حتما انجام بدید
دوستان کسی از این طرح ۸۰۰ گیگ ماهانه مخابرات خبر داره؟قیمتش چقدره و سرعتش آیا up to 300?
- - - Updated - - -
دوستان کسی از این طرح ۸۰۰ گیگ ماهانه مخابرات خبر داره؟قیمتش چقدره و سرعتش آیا up to 300?
[QUOTE=blackbird;9204133]حجم بالا ترافیک عادی باید بوده باشه الان 500 گیگ زده 938 هزار تومن فکر کنم قبلا 700 هم داشت.
برا من برعکس تو مقدارش خیلی رفته بود پاییه و به منفی ۳۳ رسیده بود سرعت اپلود میشد صفر!!!!دقیقا این اتفاق وقتی اومدن برا همسایمون سیم کشی کنن اتفاق افتاد..هرچی بهشون گغتم زیربار نمیرفتن و یکیشون که اصلا میگفت سیمتون باید از نو کشیده بشه:))) اونموقع یه تومن میخواست تا سیم نو بکشه یارو..چندروز بعد زنگ زدم به یه شرکت خصوصی تو کرج به اسم برنا با ۱۵۰ تومن اومد دو کوذ فیوژن برام زد rx برگشت به منفی ۲۶ ،این افتفاقات مال سال ۱۴۰۰ هست الان مقدار rx برای من ۲۲.۹۲- هست .
چند وقت مشکل برای خط من پیش اومده بود از نفر پیمانکار که اومده بود مقدار مناسب RX رو پرسیدم گفت خیلی جاها 7 یا 8 هم گرفتم !!! من همین سوال رو پرسیدم که شنیدم باید وسط مقدار مجاز باشه و خیلی قوی باشه به مودم صدمه میزنه مثلا مودم هواوی زده بین -8 تا -27 بهترین حالت میشه -18 تا -15. از پشتیبانی هم پرسیدم چند بار هیچ جوابی نمیدن و طفره میرن چون بعدا کاربر میگه طبق حرف خودتون مقادیر من خوب نیست باید درستش کنید. خیلی وقت پیش از بازرسی بعد شکایت اومدن خط من رو چک کرد یکیشون گفت این مقادیر رو قبول نکنید !! گفتم چه جوری قبول نکنم ؟ به پیمانکار گفتم همشون خندیدن گفتن بگو خودش بیاد مقادیر خوب برات بگیره با این تجهیزات و این مدل کابل کشی.
خلاصه که هر کی یه چیزی میگه کسی از دوستان اطلاعت دقیق داره با رفرنس به ما هم بگه مخصوصا همین مورد صدمه زدن به روتر واقعا صدمه میخوره ؟ با این قیمتها و جنسهای داغون خیلی هم
پیمانکار معمولا دنبال یه راهی برای کسب سود هست دیگه ... چراغ PON من چشمک زدن شده بود میگه سیم کشی داخلی تو چند وقته کشیدی !! میگم که پان چشمک زن میشه یعنی اشتباهی کانکشن من رو به یکی دیگه تو باکس زدید مودم داره مقادیر خط رو نشون میده که خیلی هم مناسب هست اگه فیبر قطع باشه که یا LOS قرمز میشه یا مقادیر خیلی پایین و همه فیبر رو من تو کار رد کردم و باکس هم داخل ورودی گذاشتم بعد کلی فیلم بازی کردن یه قلم لیزر گذاشت رفت اون سر خط رو جای درست وصل کرد که یعنی خودشون سری قبل جا بجا کردن. چند بار که کابل بیرونی خراب شده همه پیمانکارها اول میگن داخلی مشکل داری بعد که متوجه میشن طرف پرت نیست کار رو انجام میدن . جالبه سمت داخلی که هزینه با کاربر هست رو میگه سیم باید تعویض بشه سمت خودشون رو ده تا وصله پینه میزنن.
سلام به همه دوستان
در حال حاضر پرسرعت ترین مودم هواوی (بدون وای فای) که پورت گیگ و 2 خط تلفن داشته باشد کدام مدل هست (می خوام سرعت آپلود و دانلود به 1 گیگابیت برسه) و اینکه آیا مودم TP-Link XX230v GPON با مخابرات سازگار هست ؟
سلامنقل قول:
شما به پورت ۱ گیگ دقت بکنید اکثریت مودم ها از gpon با ۲.۵ گیگ پهنا ساپورت میکنن
HG8240T مودمی ک من دارم ۱ رو بهم میده
و بله مودمی ک تی پی ک گفتید طبق شنبیده هام روی مخابرات قابل ریجستر شدن استفادس
ممنون از پاسخگويي پس يعني هر مودمي كه پورت گيگ داشته باشه قطعا براي سرويس 1000 مگ كه حجم هاش هم بالاست قابل استفاده استنقل قول:
بعد اينكه اگر مودم apc باكس upc بود كابل upc to apc استفاده كنم روي سرعت تاثيرگذار هست؟
اره استفاده کن اوکیه خدمم دارم از همین استفاده میکنم بدون مشکل خیر روی سرعت تاثیری نداردنقل قول:
کلا فیبر یا قطع میشه یا وصله! سرعت بالا پایین نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فيبر براي يك شركت گرفتم كلا قطع و وصلي در سال چجوريه؟ به نظرت نياز به اينترنت بكاپ مثل adsl هست يا نه؟نقل قول:
دوستان شما برای اینترنت پیش پرداخت بسته های ۱ ماه میخرید یا بلند مدت مثل ۶ ماهه و ۱ ساله ؟
دوستان. یوتوب و اینستاگرام برای شما رفع فیلتر شده؟ توی شبکه ایکس خوندم که 1 ساعتی هست که برای فیبر نوری مخابرات رفع فیلتر شده البته باید dns به صورت 5.200.200.200 تنظیم بشه.
البته برای من که هنوز فیلتره.
اره برا من همه چی اوکی شده نه اونا فقطنقل قول:
توی تنظیمات مودم من رفتم بخش LAN و DHCP Server Configurationنقل قول:
بعدش DNS ها رو به صورت زیر وارد کردم:
Primary: 5.200.200.200
Secondary: 8.8.8.8
مودم رو هم خاموش روشن کردم. ولی تأثیری نداشت :(
کار دیگه ای لازمه؟
سلام دوستان، شما محدود شدن سرعت رو به کجا گزارش میدین؟ من سرعت آپلودم از امروز صبح که سرویسم رو تمدید کردم از 800 اومده رو 100 و به 2020 هم زنگ میزنم میگه کاملا نرماله و مشکلی نیست ، در صورتی که دیشب تا قبل تمدید سرویس مشکلی بابت سرعت آپلود نداشتم، دانلود رو همون مقدار قبلی که 900 بوده مونده!
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود . این جمله برای قرار دادهای جدید هست همه سرعتهای آپلود کم شده داخل پنل قسمت تغییر سرویس رو نگاه کنید. البته سرویس 100 رو یه برست تا 40 50 براش گذاشتن بعد میره رو 25 که بازم از یک هشتم اعلامی بالاتره دو برابر یعنی .. اگه 1000 هم همین فورمول باشه باید 250 بدن دیگه همون یک هشتم باید 125 بدن.نقل قول:
برای شکایت لینکهای زیر رو امتحان کنید. من قرار دادم عوض شد هیچ جا نزده بود یک هشتم دو ماهی سر کارم گذاشتن و هیچی الان که دیگه ذکر شده آپلود یک هشتم هست بعید میدونم کاری کنن.
ممنون داداش بابت پاسخت، تو پنل تیکت زدم دقیقا حرف شما رو گفتن که تو قرار دادهای جدید اینجوری شده، گفتن اگر سرعت آپلود بیشتر میخواید باید برای سرویس FFTO اقدام کنین!نقل قول:
والا منم فکر کنم بعیده کاری بکنن
سلام. تو پنل من 40 گیگ ترافیک رزرو زده ولی نمیدونم چطوری باید فعالش کنم؟
امروز سرویسم تموم شد و از وقتی ترافیک عادی سرویس تموم شد سرعت کم شد.
پس این ترافیک کجا باید استفاده بشه؟
واسه شما هم ترافیک رزرو دادن؟
ممنون
اینهمه ازش تعریف میکردن من گرفتم به تو پول سیاه نمیارزه! اولا هر اتفاقی میوفته عین اینترنت سیمکارتا ملی میشه و همین الانم هنوز هیچکدوم از ف شکنهای قبلی روش کار نمیکنه!
گیر چه گوسفندایی افتادیم تو این مملکت خراب شده!
امروز دیدم مخابرات 70 درصد به همه قیمت هاش اضافه کرده ، بسته 500 گیگ سرعت 100 تا 1000 رو از 400 تومن کرده 675 تومن تازه 10 درصد مالیات هم بهش اضافه میکنه میشه 742 تومن اون هم با این کیفیت بد
نیما جان چند وقته که گرون کردن جدید نیست. این کیفیت اینترنت با این همه مشکلات و محدودیت گرون تر از این هم میشه یعنی !:grrr:نقل قول:
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برای ن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخریدنقل قول:
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برایمن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخریدنقل قول:
احتمالا الان سرویستون از سرویس های تجاری هست مثل 800 گیگ با سرعت 300 یا مدل های دیگه که این سرویس پیش پرداخت رو نشون نمیده بهتون . زنگ بزنید 2020 قسمت فروش بعد قسمت تغییر سرویس براتون دو دقیقه ای درست میکنهنقل قول:
یک هفته هست واحد فروش جواب نمیده چه کار کنم
اون سرعت ۱۰۰تا ۱۰۰۰ داری شما تجاری نیستی؟چجوری تجاری نیستی و داری؟
اون سرعت ۱۰۰تا ۱۰۰۰ داری شما تجاری نیستی؟چجوری تجاری نیستی و داری؟نقل قول:
این سرویس تا 1000 مگ مخابرات جز سرویس های خانگی هست . برای اطلاعات بیشتر همین فروم رو از 40 یا 50 صفحه پیش بخونید تا با تجربه بقیه آشنا بشین. سرویس های تجاری مخابرات تا جایی که من میدونم ای پی ثابت دارند یا نامحدودند و تو پنلشون عبارت سرویس FTTO نوشته شده که اگه اینجوری باشه تو قسمت تغییر سرویس به پیش پرداخت هیچ سرویسی رو بهشون نشون نمیده . ولی پشتیبانی 2020 به راحتی میتونه مشکلتون رو حل کنه. تو تهران که تا ساعت 7 یا 8 شب هم 2020 بخش فروش مخابرات جواب تلفن رو میده ولی تو شهرهای دیگه رو نمیدونمنقل قول:
نقل قول:
من کاربر خونگی هستم. از تابستون پارسال تا چند ماه پیش توی پنلم سرویس 100 تا 1000 مگابیت به صورت پیش پرداخت بود ولی بعدش دیگه حذف کردند. البته اون زمان هم که این سرویس بود سرعت حداکثر تا 500 مگابیت می داد. الان فقط سرویس 100 مگ می فروشه که تا 200 مگابیت هم سرعت می ره.
توی بروشورهای یک مرکز مخابراتی که چند وقت پیش رفته بودم دیدم که برای مشترکین جدید سرعت تا 300 مگابیت هم می ده. حالا اینکه برای ما مشترکین قدیمی هم فعال کنه یا نه، خبر ندارم.
میدونم قصه ام ربطی به مخابرات نداره اما چون تاپیک فعال تری نسبت به بقیه بود گفتم به اشتراک بذارم از تجربیاتتون استفاده کنم :biggrin:
من در جایی زندگی می کنم که سر خیابون فیبرنوری رد شده اما خب برای کوچه ما کابینت های FAT نذاشتن ولی دو کوچه پایینتر این کابینت رو داره. من با کلی فشار و شکایت شرکت صبانت رو راضی کردم بیاد از همون کابینت برای من بکشه:D
با طول تقریبی 50 متر از اون کوچه به کوچه ما و 50 متر هم داخل کوچه تا در خونه ارزش داره هزینه کنم !؟
و اینکه راهی هست فشار بیارم که سر کوچه ما هم FAT بذارن اینجور که خودشون میگن برای حفاری نیاز به مجوز دارن از شهرداری این مورد سرکاریه یا واقعی یا میشه با پول دادن به پیمانکار سر و ته اش رو هم آورد !؟
اگر هم مجوز نیاز داره کسی هست به صورت شخصی اقدام کرده باشه و تونسته باشه بگیره این مجوز حفاری رو ؟
ارتباط من از یک کوچه قبلی میاد حدود 6 ساله و 5 شش باری هم پاره شده تو این مدت و هر بار میگن تو ماه بعد یه باکس برای کوچه شما نصب میشه که خبری نیست. چند روز پیش دیدم دارن برای یه مشترک کابل میکشن خونه مسیر قبلی رو زده بودن زمین که بسازن و کابل اون پاره شده بوده از مسیر سمت من رد می کردن پرسیدم خیلی به هم ریخته نمیشه دیگه ؟ گفت قراره همه اینا جمع بشه تمیز برای هر کوچه بکشیم دیگه عنکبوتی کاری نمیکنیم ؟!! گفتم یعنی زمینی گفت نه همین هوایی ! سیستم تی وی چی چی پرسیدم یعنی چی مخفف چیه گفت نمیدوم ! البته این سیستم مخابرات هست باز اپراتور خصوصی که شما میگی صبانت نمی دونم این مدلی کار کنن ولی اون داستان مجوز از شهرداری رو درست میگه از چند تاشون شنیدم که شهرداری به این راحتی مجوز نمیده و جالبه که اونا زمینی کار میکنن برای ارتباط یه باکس ؟ مخابرات که کل منطقه ما چک کردم کابل اصلی رو هم هوایی میاره فقط برای کابینت فیبر نوری VDSL زمینی آوردن سر کوچه از پیاده رو کندن خیلی هم زمان برد باهشون صحبت کردم میگفت این فیبر از FTTH جدا هست کامل. پیمانکار که سره خود نمیتونه باکس بزنه اگه هم می خواهید هزینه کنید باید دم مدیری چیزی تو شرکت رو ببینی یا اینکه تو کوچه مشترک جمع کن تعداد زیاد باشه شاید انجام دادن.
اون چندباری که سیم پاره شد دلیل خاصی داشت !؟نقل قول:
هزینه اش به عهده کی بود؟
چون دعوایی که با این شرکته داشتم هم همین بود و می گفتن ما هوایی نمیکشیم چون هوایی یا سیم رو میدزدن یا ممکنه پاره شه اون وقت هزینه اش با خودته !
سلام دوستان به نظرتون فیبر نوری تو تهران کی نهایی میشه؟ هنوز خیلی مناطق تو تهران اصلا تحت پوشش نیستن
هر دفعه یه ماشین بلند کامیون چیزی میزد بهش پارش می کرد بهشون هم گفته بودم که پایین رد کردین گوش نمیدادن یه بار هم خونه تو راه رو زدن زمین از یک ماه قبل متوجه شدم به مرکز زنگ زدم هیچ کاری نکردن تا بیل مکانیکی زمان خاک برداری کابل من به همراه چند مشترک دیگه رو پاره کرد و کل باکس رو رو دیوار کند .. خود مخابرات میگه نباید از عرض کوچه رد بشه یعنی باکس رو دیوار باید فقط جهت خودش رو ارتباط بده اما در عمل چیزه دیگه هست. حلقه بلند تر رو دیوار بود به پیمانکار میگم از بالایی رد کن میگه خوبه همین ارتفاع چند ماهه بعد ماشین بونکر زد کابل رو پاره کرد بهش میگم تو بالایی چرا رد نکردی میگه بالایی بوده !!! به همین رکی دروغ میگن هر کاری میکنن باید عکس گرفت. اما هزینه رو هر بار خود مخابرات داده البته از نظر زمانی برای انجام هر بار با شکایت بوده.نقل قول:
سیم فیبر رو که فکر نکنم دزد ببره اونا دنبال مس هستن مگه کابل کور بالا خاصی شاید من دقیق نمی دونم اما اگه پاره بشه هزینه رو خودت بخوای بدی جالب نیست. هزینه سمت خودت بود برای اجرا خیلی سخت گیری کن تو مسیر و ارتفاع رد شدن کابل.
کابل منم همسایه 3 روزه قطع کرده یعنی کل باکس فت کوچه رو قطع کرده 6 7 تا اشتراک فک کنم هست پیمانکار اومد نصب نکرد گفت خسارت رو باید همسایه بده فعلا شکایت کردم روشی هست سریع تر وصل کنن ؟
سلام
کسی اینجا فیبر ماهان نت داره؟ انگار نت رو روی بستر مخابرات میدن...
ولی ندیدم کسی جایی تجربه استفاده ازشو نوشته باشه
پیشنهاد میکنین؟
هرکس شرایط خودشو داره بنظرم باشه بهترهنقل قول:
من کابلم بخاطر اینکه از رو نما ساختمون رد شد افغانی بدجور خمش کرد شکسته شده بود اومدن تعویض کردن البته هزینه نگرفتن ولی خب 2 ماه اسیر بودیم !
شمام همینطور بک اپ داشته باشین مثل نت سیمکارت چه بهتر
درکل نت بک اپ خوبه باشه
درود دوستان
منطقه ما فقط مخابرات اینترنت ADSL ارائه میداد که چندین سال هست مشترک مخابرات هستم. مجتمعی که توش زندگی میکنم 85 واحده و مدیر مجتمع خیلی پیگیر فیبرنوری بود یه کاغذ هم آورد خیلی از واحدها امضا کردن. حالا از دو هفته پیش اومدن کوچه رو کندن و یه کارایی کردن گفتن از طرف مخابرات هستیم. چند روز پیش هم پیمانکار مخابرات اومد برای واحد ها این دستگاهی که عکسشو گذاشتم رو نصب کرد و گفت چند هفته دیگه میایم برای بستن قرارداد که مودم چی میخواید و قسطی میخواید پرداخت کنید یا نقدی و ...
کسی اطلاعی داره این چی هست که نصب کردن؟ ممنونم
- - - Updated - - -
درود دوستان
منطقه ما فقط مخابرات اینترنت ADSL ارائه میداد که چندین سال هست مشترک مخابرات هستم. مجتمعی که توش زندگی میکنم 85 واحده و مدیر مجتمع خیلی پیگیر فیبرنوری بود یه کاغذ هم آورد خیلی از واحدها امضا کردن. حالا از دو هفته پیش اومدن کوچه رو کندن و یه کارایی کردن گفتن از طرف مخابرات هستیم. چند روز پیش هم پیمانکار مخابرات اومد برای واحد ها این دستگاهی که عکسشو گذاشتم رو نصب کرد و گفت چند هفته دیگه میایم برای بستن قرارداد که مودم چی میخواید و قسطی میخواید پرداخت کنید یا نقدی و ...
کسی اطلاعی داره این چی هست که نصب کردن؟ ممنونم
پریز فیبرنوری هست یا پریز atbنقل قول:
ازین پچ کورد میخوره به مودم مودم فیبر متصل میشه
اگه برات حجم مهمه پس پرداخت 800 گیگ ماهیانه بگیر
سرعتش تا 300 مگه ایپی ثابت داره
ماهیانه حدود500 هزار تومنه
در غیر این صورت مودم کابل کشی اقساط بخرین به نفعه اتونه یکساله هست
- - - Updated - - -
به هیچ عنواننقل قول:
ادم نقد رو ول نمیکنه نسیه رو بچسبه .
ماهان نت وقتی میتونه سرویس بده یعنی مخابرات هم میتونه
قیمت های مخابرات بهتره
اگه بتازگی متصل شدید گارانتی داره سرویستوننقل قول:
اگرم ک نه در هر صورت بیرون از خونه اس بهتر ک شکایت کردید ی مقدار طول میکشه
خودم بتازگی شرایط شمارو داشتم قطع شده بودم 2 ماه اسیر بودیم تا اومدن درست کردن
راهی جز تامل نیست
نقل قول:
به جراعت میتونم بگم تمام نقاط استان تهران تحت پوشش هست یعنی بستر وجود داره
منتهی باید منتظر و پیگیری فراوان بکنید برای اخراج FAT .
محل ما ک خیلی دور تر از شهر تهران هست 7 8 سال قبل اومدن فیبر براش کشیدن کابینت نصب بود اما سرویس نمیدادن چون هزینه حفاری و نصب اخذ مجوز
براشون سخت هست اولیت جاهایی ک بیشترین ترافیک و تقاضا باشه براشون ک صرف داشته باشه
اما با رانت و پیگیری کاری نیست ک نخواد بشه .
امیدوارم بزودی سهم همه باشه.
ممنونم بابت پاسخنقل قول:
چند سالی که تو این خونه هستم سرویس 6 ماهه 720 گیگ رو میگیرم برای من کافیه تقریبا ماهی 100 گیگ بیشتر مصرف ندارم. در مورد مودم، مودم هایی که خود مخابرات ارائه میده کیفیت خوبی دارن؟ گفتم در صورتی که خوب نیستن اگه امکانش باشه از بازار تهیه کنم :»
- - - Updated - - -
ممنونم بابت پاسخنقل قول:
چند سالی که تو این خونه هستم سرویس 6 ماهه 720 گیگ رو میگیرم برای من کافیه تقریبا ماهی 100 گیگ بیشتر مصرف ندارم. در مورد مودم، مودم هایی که خود مخابرات ارائه میده کیفیت خوبی دارن؟ گفتم در صورتی که خوب نیستن اگه امکانش باشه از بازار تهیه کنم :»