سلامنقل قول:
کسی اگر در این باره تجربش در اختیارم قرار بده ممنون میشم
Printable View
سلامنقل قول:
کسی اگر در این باره تجربش در اختیارم قرار بده ممنون میشم
من که ویروس کش ندارم که بخواد از اون باشه در ضمن برای من هم هر از گاهی مشکل قطع میشه حتی برای چند روز ولی باز برمیگرده!نقل قول:
بله درسته مشکل اصلی خود اینترنته ، چون من بدون اینکه تنظیمات آنتی ویروسو دست بزنم با اینترنت همراه اول و رایتل این مشکلو نداشتمنقل قول:
ولی با اینترنت ایرانسل (ثابت) سایت های https رو باز نمیکرد یا دیر باز میکرد
البته جالبه بدونید من با گوگل کروم راحت سایت های https رو باز میکردم ولی با فایرفاکس نمیشد و باید تنظیمات آنتی ویروس رو دستکاری میکردم
الان یه نفر بیاد توضیح بده ربط اینا (گوگل کرم فایرفاکس آنتی ویروس اینترنت ثابت ایرانسل اینترنت رایتل اینترنت همراه اول) چیه ؟ والا روانی شدیم از دست زیر ساز :n02:
من تصور میکنم برمیگرده به شرکت هایی که لیسانس های https رو ارایه میکنند و نحوه ارتباطشون با browser های مختلفنقل قول:
ممکنه مثلا فایرفاکس برای این منظور از پروتوکل یا پورتی استفاده میکنه که در ایران به دلایلی محدودیت یا کاهش سرعت داره
شخصا از کروم استفاده نمیکنم (گوگل همینطوری به اندازه ی کافی ازم میدونه دیگه کافیه!)
مشکلی که الان من دارم اینه که وقتی سایت دیجی کالا رو با فایرفاکس باز میکنم یه بخشی که بالای دیجی کالاست (جشنواره تخفیف کالا) لود نمیشه
ولی وقتی با گوگل کرم سایت دیجی کالا را باز میکنم اون بخش (جشنواره تخفیف کالا) که بالای سایت هستش لود میشه
----
البته اون مشکل https انتی ویزوس این کوفتو زهر مارا سر جاشه:n02: خودم قاط زدم
سلام
بهترین مودم TD-LTE ایرانسل چه چیزی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:اگه وای فای برات اهمیت داره TD-i40 بگیر که wifi ac رو پشتیبانی میکنه، اگه قدرت دریافت سیگنال و تعداد بالای درگاه lan ( چهار عدد )برات مهمه GP-2101 plus بگیر ، اگه میخوای همزمان از سیمکارت tdd و fdd پشتیبانی کنه TF-i60 بگیر که قیمتش گرونه
سلام
تشکر از راهنماییتون
دوستان کسی مودمGP-2101 داره که با افزایش CPU هنگ و ریست بشه؟
کسی تونسته این مشکل رو حل کنه
دوستان این سیمکارت TD-LTE که همراه مودم i60 میدن رو باید برد نمایندگی ایرانسل فعالسازی کرد ؟ یا همینطوری کار میکنه؟
الان من میذارم داخل مودم هیچ کدوم از چراغای آنتن روشن نمیشه! تنظیمات خاصی داره؟ امکانش هست راهنمایی کنید؟
سلام
امروز SINR من از ۱۲ پرید به ۲۰ اما سرعت همچنان تو مودم حداکثر ۱/۵ مگ دانلود نشون میده اما در عمل ۴۰۰-۵۰۰ کیلو بیشتر نمیگیره. قبلا که SINR حداکثر ۱۰-۱۲ بود راحت ۱/۵ مگ می گرفت.
جای دیگه یه سرویس دیگه دارم با SINR حدود ۱۲-۱۳ قشنگ ۳/۵ مگ میگیره.
هر دو مودم هم outdoor هستند. کسی میتونه این رو تحلیل کنه؟
باید ببرید نمایندگی برای فعال سازی(همراه مودم) همچنین ازم 50 ت گرفت برای اینترنت 100 گیگ 3 ماهنقل قول:
سلام دیشب کل شبکه 4g هم ثابت هم همراه برای من قطع شد بعد از دو ساعت هم مجددا وصل شد .و بعد از اون حداکثر سرعتم با tdd که 3.5 مگ بوده به 6 مگ افزایش پیدا کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی متاسفانه ایرانسل همیشه روی شبکش با dns ها مشکل داره .نتش هم فقط بدرد دانلود میخوره .حالا بماند که قیمت بسته هاش فضاییه ولی در هر حال خیلی مناسب وبگردی نیست .من dns پابلیک هم گذاشتم اما سرعت مرورگر تغییری نمیکنه .امیدوارم فکری برای شبکش بکنه.
برعکس شما - 4 مگ نامحدود دارم و فوق العاده از وبگردی راضیم !نقل قول:
خوب البته شما تبریز هستی و قطعا زیرساخت اونجا خیلی بهتر از خوزستانه .منم اولش که خریده بودم خوب بود ولی نمیدونم چرا الان دیگه مثل اولش نیست . dns هایی که توی مودم برای من میزنه یکیش مال خود ایرانسله که وقتی پینگش میکنم کلا پینگ نمیده و دومیش هم 8.8.8.8 که من هر دو رو تغییر دادم ولی بهتر نشد .اگر زحمتی نیست براتون یک تست از سرور داخل و یک تست هم از سرور خارج بگزارید یا برام پی وی کنید ببینم وضعیت پینگتون چقدر با من فرق داره .نقل قول:
با تشکر:n16:
سلام
بسته های نامحدودش چجوریه؟
مثلا یک مگ بیست تومن میشه ماهی سیصد گیگ؟
نسبت به غیر حجمی مخابرات یک مگ ماهی ۱۰۰ گیگ بیست تومن!
مرسی
دوست عزیز بسته های نامحدود ایرانسل همونطور که از اسمشون پیداست کاملا نامحدود هستند و شما هرچقدر بخای میتونی استفاده کنی ولی فقط تا یه حجم مشخصی سرعتتوت اسمی هست و بعد از اون کم میشه .مثلا اگر 1 مگابیت بخرید سرعت دانلودش تا 15 گیگ اول 1مگ برابر 128 کیلوبایته و بعد از اتمام 15 گیگ سرعت به 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
سلام دوستان
پسرعموی من یه دونه ابفون 6 پلاس گرفته و پشت جعبه عبارت TD-LTE هم چاپ شده خواستم بدونم تاچه فرکانسی رو ساپورت میکنه و اینکه آیا سیم کارت های TD ایرانسل هم بهش میخوره یا نه؟
واقعا مسخره شده. سرعت دانلود از ۱۰۰کیلو بالاتر نمیره. درست وقتی که SINR رفته چسبیده به ۲۱-۲۰
یعنی دکل جدید راه افتاده به اون وصل شده؟
sinr و rssi فقط کیفیت لینک رو نشون میدن و ملاک سرعت نیستند. فقط توی حداکثر سرعت میتونن تا حدودی تاثیرگذار باشند.نقل قول:
بله امکانش هست تغییرات داده باشند.
خدمت شما :نقل قول:
البته آپلود مقدارش متغیره ! تا 4 مگ !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: اینم یه سری پینگ
سپاس فراواننقل قول:
برای من چنین کیفیتی نداره دلیلش همینه که کنده به خاطر پینگ بالاست.مقایسه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های ویژه با 80% درصد تخفیف رو چندبار میشه خرید؟؟ تا کی امکان خریدشون هست؟ 64 گیگ میده 37 تومن
من 2بار خریدمش همزمان
128گیگ 74 تومن
برای اینترنت ثابت ایرانسل هست؟نقل قول:
از کجا میشه خرید اینی که شما میگی رو؟
اره اینترنت ثابت
والا ایرانسل خودش پیام فرستاده با لینک
رو لینک میزنی میاد قیمت هاش
اره اینترنت ثابت
والا ایرانسل خودش پیام فرستاده با لینک
رو لینک میزنی میاد قیمت هاش
اینجا برو شماره رو بزن ببین واست میاد
تو سایت من اصلا ندیدمش تا حالا
برای بنده 64 گیگ را زده 170 هزارتومن ... با تخفیف 102 هزارتومن که نمیارزه
64گیگ 12ماهه 37هزار رو میشه چندین بار خرید
من دوتا سیمکارت رو هر کدوم 3بار شارژ زدم هر کدوم 111هزار و 192 گیگ حجم تعلق گرفت
فقط سیمکارتهای که چندین ماه استفاده نشدن رو به اینصورت تخفیف داده
سلام دوستان . با توجه به کوچ بنده به مبین نت . احتمالا تی دی ایرانسل رو شاید تا یکی دو سال دیگه نخوام استفاده کنم ؟ میخواستم بدونم اینا اگه سیم کارت استفاده نشه میسوزونن و واگذار میکنن به کس دیگه ؟؟؟ یا نه . تشکر
من شماره رو میزنم ! هیچ اتفاقی نمی افته !:n27:
نه سیم کارت های TD تاریخ مصرف نداره چون جدا نمیفروشن حداقل به من که اینطور گفتن تو نمایندگی مرکزی ایرانسلنقل قول:
اتفاق خاصی نمیوفته فقط قیمت ها عوض میشه حتی صفحه هم رفرش نمیشهنقل قول:
من هم شمارم رو زدم قیمت ها هیچ تغییری نکردنقل قول:
این تخفیف ها برای همه نیست؟
ویرایش: گویا باید سیمکارت برای یه مدت غیرفعال باشه تا این بسته ها بیاد
توضیحات تکمیلی در خصوص بسته های تخفیف خورده:n02:
اگه سیمکارت شما بالای 30 روز غیرفعال باشه این بسته ها پیشنهاد داده میشه
اگه سیمکارت شما بالای 60 روز غیرفعال باشه این بسته ها پیشنهاد داده میشه
اگر سیمکارت شما بالای 90 روز غیرفعال باشه این بسته ها پیشنهاد داده میشه
به دلیل این هست که سیمکارت شما در کمتر از 30 روز گذشته فعال بودهنقل قول:
برای منم همین طور هست و شمارمو میزنم هیچ بسته ای پیشنهاد داده نمیشه
شاید یه راهی باشه .از طریق inspect elements نمیشه کاری کرد ؟نقل قول:
بله باید مدتی بسته نخریده باشید و برای من تا همین الان که چک کردم 64 گیگ سالانه شده 68 تومن , حالا کی میشه 34 تومن نمیدونمنقل قول:
خیر نمیشه (تست کردم)نقل قول:
زمانی که درخواست خرید بسته ای که برای شما پیشنهاد نشده رو میفرستید پیغام بسته معتبر نمی باشد میده
بسته قبلی من تو اسفند تموم شد فکر کنم یه بار یا دوبار همین طوری مودم را فقط روشن کردم.نقل قول:
جوابی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
TD اونا فرکانس 2300 و 2500 هست نه 3500نقل قول:
سلام
کسی میدونه سرعت دانلود چرا کمه بعضی جاها؟
من 2 جا سرویس TD-LTE دارم تو تهران. جفتشم مودم Outdoor
یکیش با مشخصات نه چندان خوب زیر اما سرعت دانلود 2 تا 3 مگابایت بر ثانیه کاملا ثابت و با کیفیت. البته تو مودم نوشته ماکزیمم تا 4 مگ میره
RSRP -79 dBm / RSRQ -14 dB / SINR11 dB
و دومی با مشخصات خوب زیر اما سرعت دانلود 200 تا 800 کیلوبایت بر ثانیه اصلا یکنواخت نیست و بی کیفیت. تو مودم نوشته ماکزیمم تا 1مگ
RSRP -80 dBm / RSRQ -8 dB / SINR19 dB
- جفتش بسته حجمی داره
- بر حسب مشخصاتی که بالا گفتم قائدتا سرویس دوم سیگنال با کیفیت تری میگیره اما سرعتش افتضاحه.
حدس خودم : تو هر منطقه سرویس ها متفاوت ارائه میشه / مودم ایراد داره / محدودیت رو سروییس گذاشتن.