-
پيوس : تيم ملي بايد با تركيب قبلي خود به مصاف تيم تايوان برود
مربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت : تيم ملي فوتبال ايران بايد براي بازي با تايوان با همان تركيبي كه در رقابتهاي فوتبال اردن شركت كرد ، به ميدان برود.
فرشاد پيوس ، امروز /دوشنبه/ در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود تيمي كه در بازي با عراق و اردن به ميدان رفت توانست بازي خوب و مستحكمي را در مقابل تيمهاي قويتر نسبت به تايوان به معرض نمايش بگذارد.
وي اظهار داشت سرمربي تيم ملي نبايد هراسي به دل راه دهد و همان بازيكنان را مقابل تيم تايوان به زمين بفرستد.
پيوس افزود ميتوانيم بازيكنان لژيونر را براي بازي مهم و حيثيتي مقابل كرهجنوبي در تهران حفظ كنيم.
او خاطرنشان كرد بايد براي گرفتن سرعت ذاتي تايوانيها به بازي قدرتي روي آورد و از بازيكناني با فيزيك بدني بالا و برتر بهره برد.
پيوس گفت روي آوردن به بازي هوايي و استفاده از ضعف حريف در سرزني، ميتواند يكي از راههاي موفقيت تيم ملي باشد.
تيم ملي ايران در پنجمين مسابقه از دور مقدماتي جام ملتهاي آسيا روز چهارشنبه هفته جاري در تايوان به مصاف تيم ملي اين كشور ميرود ، تيم ملي كشورمان در صورت كسب پيروزي صعود خود را به دور نهايي جام ملتهاي آسيا مسجل ميكند.
-
مربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت : تيم ملي فوتبال ايران بايد براي بازي با تايوان
هواداران تيم ملي فوتبال اسپانيا در يك نظرسنجي با اكثريت گسترده خواستار كنارهگيري "لوييس آراگونس" سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور شدند.
روزنامه ورزشي "ماركا" چاپ مادريد امروز دوشنبه با انتشار نتايج اين نظرسنجي گزارش داد: شمار بسياري از هواداران تيم ملي فوتبال اسپانيا عقيده دارند كه كنارهگيري آراگونس راه حل بحران موجود در تيم ملي فوتبال كشورشان است.
در نظرسنجي اينترنتي اين روزنامه تا صبح امروز ۱۶۰هزار نفر شركت كردند و ۱۳۵هزار نفر از آنان يعني ۸۷درصد شركتكنندگان عقيده دارند كه آراگونس نبايد به فعاليت خود در راس تيم ملي ادامه دهد.
اين نظرسنجي پس از دو شكست پياپي اسپانيا در برابر تيمهاي ايرلند شمالي و سوئد در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي اروپا صورت گرفته است.
به نوشته ماركا، در اين نظر سنجي فقط ۱۳درصد از تداوم فعاليت آراگونس حمايت كردهاند.
به عقيده ماركا، فوتبالدوستان اسپانيايي فقط آراگونس را مسوول شرايط نابسامان تيم ملي فوتبال كشورشان نميدانند و از ۶۲هزار نفري كه به سوالي در اين زمينه پاسخ دادهاند ۴۸درصد"آنخل ماريا بيار" رييس فدراسيون فوتبال اين كشور را مسوول اين وضعيت ميدانند.
طبق اين گزارش ۲۹/۵۵درصد آراگونس و ۲۲/۴۵درصد بازيكنان اين تيم را مسوول اين شرايط ميدانند.
-
"مهرداد اولادي": پيروزي پرگل مقابل استقلال نويد بخش بود
مهاجم تيم فوتبال اميد ايران، پيروزي بر تيم استقلال تهران را با ۴گل براي اين تيم نويدبخش توصيف كرد.
"مهرداد اولادي" روز دوشنبه درباره پيروزي پرگل تيم فوتبال اميد ايران مقابل استقلال تهران گفت: در اين بازي تداركاتي تيم اميد با ارائه يك بازي روان و عالي موفق به كسب پيروزي ۴بر ۱شد و به اعتقاد من اگر در ضربات نهايي دقت را چاشني كار ميكرديم و كمي هم بدشانسي نميآورديم پيروزي با گلهاي بيشتر دور از دسترس نبود.
وي افزود : بازيكنان تيم اميد كاملا بر بازي مسلط بودند و خواستههاي سيموئز سرمربي تيم را برآورده كردند. استقلال هم كه با اكثر نفرات اصلي خود بازي ميكرد در خط دفاعي مشكلاتي داشت كه ما از آن نهايت استفاده را برديم و حالا من فكر ميكنم اين پيروزي پرگل ميتواند ضمن افزايش روحيه بازيكنان جوان تيم اميد سرآغاز خوبي براي شروع دوران آمادهسازي تيم اميد قبل از بازيهاي آسيايي دوحه باشد.
مهرداد اولادي درباره زدن سه گل به استقلال گفت: به عنوان يك پرسپوليسي خوشحالم كه ۳گل به استقلال زدهام. علاوه بر آن خوشحالم كه توانستم خواسته هاي مربي تيم را برآورده سازم. من عليرغم اينكه ديرتر از همه بازيكنان ايراني تمرينات آمادهسازي را آغاز كردهام در فرم نسبتا مطلوبي بسر مي برم و با تمريناتي كه صبح و بعد از ظهر در كيش برگزار ميشود سعي ميكنم تبديل به يك بازيكن ۹۰دقيقهاي شوم و در بازيهاي آينده بتوانم انتظارات هواداران و مربيان پرسپوليس را برآورده سازم.
اين مهاجم تيم پرسپوليس ادامه داد: مقابل استقلال نزديك به ۷۰دقيقه بازي كردم اما با به ثمر رساندن ۲گل در نيمه اول و يك گل در نيمه دوم توانستم روز خاطره انگيزي را براي خودم رقم بزنم و مطمئن هستم كه هواداران پرسپوليس هم از زده ۳گل من مقابل استقلال خوشحال هستند.
اولادي درباره دعوت نشدن به تيم ملي گفت: بعضيها بر اين باورند كه من به خاطر مشكل خروج از كشور به تيم ملي بزرگسالان دعوت نشدهام. چنين چيزي اصلا صحت ندارد چون اگر من چنين مشكلي داشتم هرگز به تيم اميد دعوت نميشدم.
من قبل از بازي با كره جنوبي و سوريه به اردوي تيم ملي دعوت شدم و حتي در بازي با نيروي زميني دو گل از سه گل تيم ملي را به ثمر رساندم و حالا هم تلاش ميكنم كه دوباره به تيم ملي بزرگسالان دعوت شوم.
مهاجم تيم اميد ايران در پايان خاطر نشان كرد: من طي ۴ماه گذشته روزهاي پرفشار و پرتنشي را پشت سر گذاشتهام اما حالا اين مشكلات را فراموش كرده و براساس توافقاتي كه بين باشگاه الشباب و پرسپوليس صورت گرفته است مي خواهم در اين ۴ماه بازيكن موثري براي پرسپوليس باشم و خواستههاي هواداران و سرمربي تيم را برآورده سازم.
-
مهاجم تيم فوتبال اميد ايران، پيروزي بر تيم استقلال تهران را با ۴گل براي اين تيم نو
"علي دايي" كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: باشگاه سايپا بعد از عدم بازگشت لورانت و دستيارش پيشنهاد هدايت تيم را به من داد و من هم بعد از مشورت با چند نفر كه به آنها اعتماد دارم اين مسئوليت را قبول كردم.
مربي جديد سايپا روز دوشنبه در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به شرايطي كه بهطور ناگهاني براي باشگاه سايپا بوجود آمد و به خاطر بازيهاي حساس و مهمي كه اين تيم در سه هفته آتي پيش رو دارد به دليل كمك به تيم اين مسئوليت را قبول كردم و هدفم از قبول مربيگري اين تيم چيزي نيست جز كمك به تيم و خارج شدن از بلا تكليفي.
وي افزود: من هميشه احترام به بزرگترها رامهم دانسته ام و حالا هم با اجازه و همراهي بزرگترهايي مثل دكتر زادمهر و منصور رشيدي و با همت و همدلي بازيكنان تيم سايپا در كنار تيم خواهم بود تا ببينم در آينده چه اتفاقي ميافتد.
دايي گفت: قرار شده من فعلا به عنوان سرمربي تيم را زير نظر داشته باشم.
باور كنيد در حال حاضر درباره اينكه بنده سرمربي دائم تيم باشم يا نه هيچ صحبتي نشده است.
بازيكن سابق پرسپوليس درباره رويارويي با اين تيم افزود: به هر حال من در اولين تجربه مربيگري ميبايست تيم سايپا را به عنوان بازيكن و مربي مقابل پرسپوليس همراهي كنم و اين موضوع را به فال نيك گرفته و نميدانم اين اتفاقات را خوش شانسي بدانم يا بدشانسي. به هر حال هدف ما كسب امتياز و ادامه دادن روند نتايج خوب است و مطمئنا مقابل پرسپوليس كه تبديل به يك تيم خوب و هماهنگ شده بازي سخت و دشواري خواهيم داشت و محكوم به كسب امتياز هستيم.
دايي در پايان گفت: ميدانم كه مسئوليت سنگين و دشواري را قبول كرده و كار سختي را درپيش رو دارم اما با اعتقاد به بازيكنان تيم و كادر مديريتي باشگاه اميدوارم كه بتوانيم در بازيهاي آينده سربلند و موفق باشيم.
-
اخباري از فوتبال
"شمس الزمان" ديدار تيمهاي ملي ايران و چين تايپه را در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا قضاوت ميكند.
تيم ملي كشورمان در چارچوب مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا درگروه b روز چهارشنبه ۸۵/۷/۱۹ساعت ،۱۳/۳۰ميهمان تيم ملي چين تايپه است.
اين ديدار در ورزشگاه شهرداري اين كشور برگزار ميشود.
"حسن طيب شمس الزمان" قضاوت اين ديدار را بر عهده خواهد داشت و "رحمان محبوبور"، "شاهيدي اسلام" و "كرشينا رام گوش"، وي را در امر داوري همراهي خواهند كرد.
چهار داور اين مسابقه از كشور بنگلادش انتخاب شدهاند.
ناظر اين ديدار "كيونگ نيام ياپ داتو" و ناظر داوري "توماسن چان تام سان" از هنگ كنگ ميباشد.
سازمان ليگ در خصوص برگزاري مسابقه دو تيم اصفهاني ذوب آهن و فولاد مباركه سپاهان كه قرار است در هفته ششم ليگ برتر انجام شود اعلام كرد:
اين سازمان مسابقات فولاد مباركه سپاهان را در ماه مبارك رمضان در ورزشگاه فولاد شهر برنامه ريزي كرده است.
با توجه به اينكه دو تيم در اصفهان هستند چنانچه هر دو باشگاه موافق باشند از نظر اين سازمان منعي ندارد كه ذوب آهن ميزبان بازي رفت باشد.
اهواز - تيم فوتبال فولاد خوزستان دريك ديدارتداركاتي تيم ملي حفاري از تيمهاي ليگ برتراستان خوزستان را برد.
اين مسابقه كه شب گذشته درزمين اختصاصي فولاد خوزستان انجام شد اين تيم توانست بانتيجه دوبرصفر درمقابل حريف خود به برتري برسد.
دراين مسابقه كريم حزبايي پور واسفنديارمحسني براي فولاد خوزستان گلزني كردند.
تيم فوتبال فولاد خوزستان روزچهارشنبه هفته جاري نيز يك بازي ديگربا تيم كارون شوشتركه ازتيمهاي ليگ دسته اولي كشوراست دراهواز برگزار خواهد كرد.
مسوولان تيم فوتبال فولاد خوزستان براي آمادگي بازيكنانشان جهت شروع مجدد مسابقات ليگ برتر يك سري مسابقات تداركاتي رابا تيمهاي خوزستاني در نظر گرفتهاند.
تيم فوتبال فولاد خوزستان درهفته ششم ليگ برترميزبان تيم فجرشيراز خواهد بود.
-
دو ايالت جداييطلب اسپانيا، تيم ملي فوتبال معرفي كردند
روساي دو ايالت جداييطلب كاتالونيا و باسك اسپانيا از دولت مركزي اين كشور خواستند تيمهاي فوتبال آنان را به عنوان تيم ملي ايالتي در كنار تيم ملي اسپانيا به رسميت بشناسد.
روزنامه الموندو چاپ مادريد روز دوشنبه گزارش داد: "پاسكوال ماراگال" رييس دولت ايالت كاتالونيا به مركزيت بارسلونا و " خوان خوسه ايبارچه" همتاي باسكي وي شب گذشته در مسابقه فوتبال دو تيم در ورزشگاه "كمپ نو" بارسلونا گفتند دولت اسپانيا ناچار است تيمهاي آنان را به عنوان "واقعيتي در آينده" بپذيرد.
ايبارهچه رييس ايالت باسك گفت:"ما خواهان تيم ملي خود و انجام بازيهاي رسمي به عنوان تيم ملي با ديگر كشورها هستيم و اين امر مخالفت با هيچكس نيست."
وي افزود:" من به تيم ملي اسپانيا و ايتاليا علاقهمندم اما تيم ملي من تيم ايالت باسك است."
طبق اين گزارش، بيش از ۵۶هزار نفر از هواداران دو تيم براي حمايت از تيمهاي خود در ورزشگاه بارسلونا حضور يافتند و سرانجام، مسابقه با نتيجه مساوي ۲بر ۲پايان يافت.
رييس ايالت باسك، اين رقابت را كه پس از ۷۶سال صورت گرفت چيزي بيشتر از يك رقابت دوستانه خواند و گفت كه در پشت سر اين مسابقه، " خواستهاي واضح" وجود دارد.
ايبارهچه با اطمينان گفت كه روزي فرا خواهد رسيد كه روساي دولتهاي ايالات باسك و كاتالونيا همديگر را در رقابتهاي جام جهاني در آغوش خواهند كشيد.
ماراگال رييس ايالت كاتالونيا نيز با تاييد سخنان وي اظهار اميدواري كرد كه آن رقابت در مرحله نهايي جام جهاني باشد.
وي گفت: تشكيل تيمهاي ملي ايالتي امري واضح پس از تصويب قوانين ايالتي در كنگره اسپانيا است كه كاتالانها را يك ملت اعلام كرده است.
به گفته ماراگال، چنين وضعيتي اكنون در انگليس حاكم است و هيچ اتفاقي نيز رخ نداده است.
-
مهاجم باشگاه ساندرلند از تيم ملي ترينيداد كناره ميگيرد
"دوايت يورك" مهاجم باسابقه باشگاه "ساندرلند" انگليس در اعتراض به پايين بودن دستمزد خود از تيم ملي ترينيداد و توباگو كنارهگيري ميكند.
يورك ۳۴ساله كه در فصل جاري به تيم دسته اولي ساندرلند پيوست، اعلام كرد به همراه ۱۲بازيكن ديگر به نشانه اعتراض به دستمزد پايين شركت در جام جهاني ،۲۰۰۶از تيم ملي ترينيداد و توباگو پس از دو بازي آينده اين تيم استعفا خواهد كرد.
مهاجم كهنهكار ساندرلند روز دوشنبه با انتشار بيانيهاي در لندن اعلام كرد كه وي و دوستانش با وجود احترامي كه براي حضور در تيم ملي كشورشان قائلند، نميتوانند پس از نقض قرارداد از سوي فدراسيون فوتبال ترينيداد در اين تيم بمانند.
فوتباليست ترينيدادي معتقد است كه فدراسيون اين كشور براي شركت در جام جهاني، كمتر از ميزان تعهد شده به بازيكنان تيم ملي به آنان پرداخت كرده است.
ترينيداد و توباگو با غلبه در ديدار پلي آف در برابر بحرين براي نخستين بار در تاريخ اين كشور به جام جهاني ۲۰۰۶آلمان راه يافت.
يورك در ۱۷سال اخير ۵۹بار براي تيم ملي كشورش بازي كرده و در اين مدت ۲۹گل ملي به ثمر رسانده است.
وي كه كمتر از يك ماه ديگر ۳۵ساله ميشود بيشتر عمر ورزشي حرفهاي خود را در چهار تيم مختلف ليگ برتر فوتبال انگليس سپري كرده و قبل از بازگشت دوباره به انگليس در استراليا توپ زده است.
يورك از سال ۱۹۸۹تا ۲۰۰۵به ترتيب ۹سال در استون ويلا، چهار سال در منچستر يونايتد، دو سال در بلكبرن روورز و يك سال در بيرمنگام سيتي حضور داشت و در فصل ۲۰۰۵-۲۰۰۶نيز عضو باشگاه سيدني استراليا بوده است.
از آغاز فصل جاري فوتبال انگليس، با در دست گرفتن رهبري تيم دسته اولي ساندرلند توسط "روي كين" همبازي سابق يورك در منچستر يونايتد، يورك به جمع بازيكنان ساندرلند پيوسته است.
-
به دنبال درخواست و مذاكرهي فدراسيون فوتبال؛
امارات اردوگاه تيمهاي ملي ايران و بازيهاي دوستانه ميشود
فدراسيون فوتبال ايران به دنبال فراهم كردن شرايطي براي استفاده از امكانات باشگاههاي اماراتي جهت اردوهاي تداركاتي و بازيهاي دوستانه است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدرضا افتخاري نايب رييس فدراسيون فوتبال كشورمان كه در دوبي به سر ميبرد, با انجام مذاكرات مقدماتي با رييس فدراسيون فوتبال امارات خواستار استفاده از امكانات فوتبالي اين كشور براي تيمهاي ملي فوتبال ايران شده است.
افتخاري قصد دارد با امضاي قراردادي با طرف اماراتي شرايط لازم را براي نهايي شدن حضور تيمهاي فوتبال ايران در دوبي فراهم كند.
سيد رضا افتخاري به ايسنا گفت: امارات از امكانات خوبي در فوتبال برخوردار است. اگر بتوانيم از اين امكانات استفاده كنيم, شرايط و هزينهكردهاي فوتبال ايران كمتر خواهد شد.
وي افزود: در طول سال تيمهاي ملي فوتبال ايران بازيهاي تداركاتي زيادي را انجام ميدهند كه از اين پس ميتوانيم با استفادهي درست از امكانات امارات اين بازيها را در اين كشور برگزار كنيم و هزينههاي اردوهاي خارجي تيمها را نيز كاهش دهيم.
-
امير قلعهنويي در گفتوگو با ايسنا:
با چهار مهاجم به دروازهي چين تايپه حمله ميكنيم
صدرنشيني را از كرهي جنوبي ميگيريم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: در ديدار برابر چين تايپه با چهار مهاجم حمله خواهيم كرد.
امير قلعهنويي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم ملي در شرايط خوبي قرار دارد، هر چند كه در زمان ورودمان به چين تايپه با يك سري از ناهماهنگيها روبرو بوديم اما، هم اكنون تيم ملي در بيست و چهار ساعت پيش از ديدار برابر تايوان در آمادگي كامل قرار دارد.
وي به ناهماهنگيهايي كه ايجاد شده بود اشاره كرد و گفت: ما نتوانستيم مهرزاد معدنچي كه يكي از بازيكناني بود كه رويش حساب باز كرده بوديم را با خود به همراه بياوريم، هر چند كه شنيدم كه مشكل رواديد او حل شده و در صورتي كه مهرزاد هم بيايد، خوشحال ميشويم.
قلعهنويي ادامه داد: پنج، شش ساعت هم در فرودگاه معطل شديم و اين به غير از بيست ساعت پروازمان بود. با تمام اين شرايط، تيم ملي هم اكنون وضعيت خوبي دارد. اميدوارم با همت بازيكنان و دعاي خير مردم تيم ملي بتواند ضمن ارايهي يك بازي زيبا و هجومي، سه امتياز كامل اين ديدار را كسب كند.
وي دربارهي آخرين وضعيت تيم ملي به خبرنگار ايسنا گفت: ديروز در زمين اصلي تمرين كرديم و امروز هم آخرين جلسهي تمرينمان را در ورزشگاه محل مسابقه انجام داديم.
قلعه نويي ادامه داد: از هفده بازيكني كه هم اكنون در اختيار داريم، همه در شرايط خوبي قرار دارند و امشب هم قرار است كه وحيد طالبلو به تيم اضافه شود و اگر مهرزاد هم بيايد، خوشحال ميشويم و اگر او نيايد با همين نفرات بازي خواهيم كرد.
سرمربي تيم ملي دربارهي وضعيت بازيكنان لژيونر، گفت: لژيونرها را بايد به دو بخش تقسيم كرد. بخش نخست بازيكنان شاغل در اروپا هستند كه فرهنگ و سيستم بازيشان در سطح بالايي قرار دارد و ما نسبت به آمادگي آنها هيچ دغدغهاي نداريم. بخش دوم لژيونرهاي اروپايي و بازيكنان حاضر در ليگ امارات هستند كه بايد نظارت بيشتري روي كار آنها داشته باشيم. آنها در تمرينات تا حدودي آماده هستند، هر چند كه به طور كل از شرايط بهتري نسبت به ديدار برابر سوريه و كرهي جنوبي برخوردار هستند.
قلعهنويي دربارهي تيم چين تايپه به خبرنگار ايسنا گفت: به هر حال بايد به تمام حريفان احترام بگذاريم، حالا چه حريف ما چين تايپه باشد، چه كرهي جنوبي. ما بايد با كسب سه امتياز بازي چهارشنبه، در انتظار بازي بيست و چهارم آبان برابر كرهي جنوبي باشيم تا با شكست اين تيم صدرنشيني را از كرهي جنوبي بگيريم و به عنوان تيم اول از گروه B به رقابتهاي جام ملتهاي آسيا صعود كنيم.
قلعهنويي دربارهي چيدمان تيم ملي در برابر چين تايپه، به ايسنا گفت: به احتمال فراوان با سيستم 3-3-4 به مصاف حريف خود ميرويم و در حملات با اضافه شدن علي كريمي به بازيكنان مهاجم، با چهار مهاجم به دروازهي حريف حمله خواهيم كرد.
ديدار تيمهاي ملي ايران و چين تايپه ساعت 13:30 فردا (چهارشنبه) برگزار ميشود.
-
داور بينالمللي فوتبال عراق از اسارت آدم ربايان آزاد شد
يك منبع در فدراسيون فوتبال عراق از آزادي "حازم حسين" داور بينالمللي فوتبال اين كشور از دست آدمربايان خبر داد.
اين منبع كه خواست نامش فاش نشود روز سهشنبه گفت : يك گروه مسلح عصر دوشنبه (ديروز) اقدام به آزادي حازم حسين از دست آدم ربايان كرده است.
اين منبع از فاش كردن گروه مسلحي كه اقدام به آزادي داور بينالمللي فوتبال عراق كردهاست و ارايه توضيحات بيشتر در مورد چگونگي آزادي اين داور عراقي خودداري كرد.
يك گروه مسلح حسين حازم را عصر روز يكشنبه گذشته درحين خروج از ورزشگاه بينالمللي "الشعب" در مركز بغداد ربودند.
عمليات قتل و ربودن ورزشكاران عراق به ويژه قهرمانان ورزشي اين كشور در يكسال گذشته روند روبه رشدي را داشته است.
يكصد روز از ربودن اعضاي تيم ملي تكواندوي عراق در استان الانبار غرب عراق به دست افراد مسلح ميگذرد.
يك گروه مسلح ديگر نيز رييس كميته ملي المپيك عراق را به همراه ۲۵ عضو اين كميته حدود ۷۰روز قبل در مركز بغداد ربودند.
سرنوشت اين افراد هنوز نامعلوم است.
در همين حال افراد مسلح ناشناس اوايل هفتهجاري كاپيتان تيم ملي واليبال عراق (نصير شامل) را در منطقه "المنصور" در غرب بغداد به قتل رساندند.
-
فاز دوم مجموعه ورزشي شماره يك باشگاه سپاهان مورد بهرهبرداري قرار گرفت
فاز دوم مجموعه ورزشي شماره يك باشگاه فولاد مباركه سپاهان مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
به گزارش ايسنا، در ماه ضيافت الهي و به مناسبت ميلاد حضرت امام حسن مجتبي (ع) فاز دوم مجموعه ورزشي شماره يك باشگاه فولاد مباركه سپاهان شامل: سالن ورزشي كوثر، رستوران و رختكنهاي زمين چمن شهيد حسن غازي افتتاح و مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
در اين مراسم كه با حضور مسئولين شهرستان مباركه شركت فولاد مباركه اصفهان، هواداران، مربيان، سرپرستان و بازيكنان تيمهاي ورزشي فولاد مباركه سپاهان و جمع زيادي از مردم شهيدپرور شهرستان مباركه برگزار شد، مهندس تابش، قائم مقام باشگاه فولاد مباركه سپاهان ضمن بيان جزئيات مراحل احداث فاز دوم اين مجموعه، توسعه اماكن ورزشي باشگاه را گامي موثر در سطح ارتقاء فضاهاي ورزشي شهرستان مباركه و استان عنوان كرد و گفت: در آيندهاي نزديك شاهد افتتاح فاز سوم اين مجموعه كه شامل استخر سرپوشيده، خوابگاه ورزشكاران و تالار اجتماعات است، خواهيم بود و افتخار ما اين است كه بتوانيم ميزبان باشگاههاي ورزشي كشور و همچنين تيمهاي ملي كشورمان جهت برگزاري اردوهاي مختلف تداركاتي و ورزشي در مجموعه ورزشي شماره يك باشگاه فولاد مباركه سپاهان باشيم.
گفتني است سالن كوثر با كاربري ورزشي جهت رشتههاي رزمي كاراته، جودو، تكواندو و ... با زير بناي 360 متر مربع و رستوران شماره يك اين مجموعه با زير بناي 250 متر مربع و حداقل ظرفيت 150 نفر و رختكنهاي زمين چمن شهيد حسن غازي با 85 متر مربع با امكانات مناسب جهت استفاده بازيكنان و داوران در نظر گرفته شده است.
زمين چمن شهيد حسين ملاافضل با مساحت 1400 متر مربع جهت استفادههاي تيمهاي فوتبال نونهالان و برگزاري مسابقات رسمي در نظر گرفته شده است كه عمليات كشت چمن آن طي مراسم ويژهاي آغاز شد.
-
دفاع ايراني ليورنو مقابل مكابي بازي نخواهد كرد
رحمان رضايي:
ايرانيها روي مسالهي رژيم صهيونيستي اتفاق نظر دارند
نبايد چين تايپه را دست كم بگيريم
مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: به هيچ وجه نبايد با ذهنيت اين كه چين تايپه تيم ضعيفي است، به مصاف اين تيم برويم.
رحمان رضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در اين چند روز تمرينات بسيار خوبي انجام دادهايم و با سه امتيازي كه از اين بازي كسب خواهيم كرد، ميتوانيم به صعودمان به مرحلهي نهايي جام ملتهاي آسيا باشيم اما، با اين حال به هيچ وجه نبايد با ذهنيت اين كه چين تايپه تيم ضعيفي است، به مصاف اين تيم برويم و دست كم گرفتن اين تيم ميتواند خطرناك باشد.
وي افزود: متاسفانه چند بازيكن تيم ملي هم نتوانستهاند به چين تايپه سفر كنند اما، بايد با همين تعداد نفرات با تمركز و حواسي جمع به مصاف چين تايپه برويم.
رضايي با ابراز رضايت از انتخابش براي حضور در ليورنو به خبرنگار ايسنا، گفت: پنج هفته از كالچو ميگذرد و از اين پنج هفته من در چهار بازي ليورنو نود دقيقه بازي كردهام و در آن بازي هم كه غايب بودم، اصلا در ايتاليا نبودم اما، از بازي دوم به بعد به طور كامل در تركيب ليورنو حضور داشتم و هم اكنون در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم و به لحاظ آمادگي بدني هم در وضعيت خوبي هستم.
رضايي دربارهي هم گروهي ليورنو با تيم مكابي رژيم اشغالگرقدس در جام يوفا و تصميماش دربارهي اين بازي گفت: تمام ايرانيها بر روي مسالهي رژيم صهيونيستي اتفاق نظر دارند. ما آنها را به رسميت نميشناسيم و تا به حال هم هيچ تيم ايراني حاضر به رويارويي با يكي از تيمهاي اسراييلي نشده است. من هم با توجه به اين مساله و اعتقاد، جلوي اين تيم حاضر نخواهم شد.
-
مربیان تیم ملی به جلسه کمیته فنی کشتی دعوت نشدند
جلسه کمیته فنی فدراسیون کشتی بدون حضور مربیان تیم ملی کشتی آزاد برگزار شد.
به گزارش خبرنگارمهر، کمیته فنی فدراسیون کشتی ساعت 10 صبح امروز در خانه کشتی تشکیل جلسه داد و به بررسی وضعیت کشتی ایران در رقابت های جهانی چین پرداخت.
در این جلسه همچنین برنامه ریزی های لازم برای حضورمقتدرانه کشتی ایران در بازیهای آسیایی 2006 دوحه مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. اما غیبت سئوال برانگیز مربیان تیم ملی کشتی آزاد از جمله موارد قابل توجه در این جلسه بود.
ظاهرا مربیان تیم ملی که نقش زیادی در موفقیت ملی پوشان کشتی آزاد در رقابت های جهانی چین داشتند به این جلسه دعوت نشده بودند. دعوت نشدن مربیان تیم ملی کشتی آزاد به جلسه کمیته فنی باعث دلخوری برخی از آنان شده است.
-
تغییر عقیده پیم وربیک / تیم ملی کره جنوبی با تمام ستارگان خود به مصاف سوریه می رود
در حالی که پیم وربیک سرمربی هلندی تیم فوتبال کره جنوبی پیش از این گفته بود در بازی با سوریه با نفرات غیراصلی خود به میدان می رود اما در بازی فردا خلاف گفته او را شاهد خواهیم بود.
به گزارش خبرگزاری مهر سایت "دونگا"کره جنوبی پیرامون بازی تیم ملی کره جنوبی مقابل سوریه گزارش داد: بازیکنان ذخیره تیم کره جنوبی باید خودشان را با شرایط تطبیق دهند. آنها در بازی با غنا این فرصت را داشتند تا توانایی خود را بسنجند. تیم کره در این دیدار با نتیجه سه بر یک شکست خورد.
در ادامه این گزارش آمده است: بازی با سوریه در تاریخ 11 اکتبر (فرد) در سئول برگزار می شود اما شرایط این دیدار با دیدارهای قبلی متفاوت است. وربیک گفت: " بهترین بازیکنان ما در این دیدار بهترین بازی را ارائه می کنند." بازیکنان کلیدی کره در این دیدار عبارتند از: سئول و لی یونگ پیو که در عضویت تیم لیگ برتری تاتنهام هستند. سایر بازیکنان مطرح فوتبال کره جنوبی نیز برای این دیدار دعوت شده اند تا خلاف ادعای قبلی سرمربی این تیم ثابت شود.
کره جنوبی با یک تساوی هم می تواند صعود خود را به جام ملت های آسیا در سال 2007 قطعی کند.در گروه دوم رقابت های مقدماتی جام ملت های آسیا علاوه بر تیم های کره جنوبی و سوریه ، تیم های ایران و چین تایپه هم حضور دارند.
-
امير قلعهنويي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تيم ملي در شرايط خوبي قرار دارد، هر چند كه در زمان ورودمان به چين تايپه با يك سري از ناهماهنگيها روبرو بوديم اما، هم اكنون تيم ملي در بيست و چهار ساعت پيش از ديدار برابر تايوان در آمادگي كامل قرار دارد.
وي به ناهماهنگيهايي كه ايجاد شده بود اشاره كرد و گفت: ما نتوانستيم مهرزاد معدنچي كه يكي از بازيكناني بود كه رويش حساب باز كرده بوديم را با خود به همراه بياوريم، هر چند كه شنيدم كه مشكل رواديد او حل شده و در صورتي كه مهرزاد هم بيايد، خوشحال ميشويم.
قلعهنويي ادامه داد: پنج، شش ساعت هم در فرودگاه معطل شديم و اين به غير از بيست ساعت پروازمان بود. با تمام اين شرايط، تيم ملي هم اكنون وضعيت خوبي دارد. اميدوارم با همت بازيكنان و دعاي خير مردم تيم ملي بتواند ضمن ارايهي يك بازي زيبا و هجومي، سه امتياز كامل اين ديدار را كسب كند.
وي دربارهي آخرين وضعيت تيم ملي به خبرنگار ايسنا گفت: ديروز در زمين اصلي تمرين كرديم و امروز هم آخرين جلسهي تمرينمان را در ورزشگاه محل مسابقه انجام داديم.
قلعه نويي ادامه داد: از هفده بازيكني كه هم اكنون در اختيار داريم، همه در شرايط خوبي قرار دارند و امشب هم قرار است كه وحيد طالبلو به تيم اضافه شود و اگر مهرزاد هم بيايد، خوشحال ميشويم و اگر او نيايد با همين نفرات بازي خواهيم كرد.
سرمربي تيم ملي دربارهي وضعيت بازيكنان لژيونر، گفت: لژيونرها را بايد به دو بخش تقسيم كرد. بخش نخست بازيكنان شاغل در اروپا هستند كه فرهنگ و سيستم بازيشان در سطح بالايي قرار دارد و ما نسبت به آمادگي آنها هيچ دغدغهاي نداريم. بخش دوم لژيونرهاي اروپايي و بازيكنان حاضر در ليگ امارات هستند كه بايد نظارت بيشتري روي كار آنها داشته باشيم. آنها در تمرينات تا حدودي آماده هستند، هر چند كه به طور كل از شرايط بهتري نسبت به ديدار برابر سوريه و كرهي جنوبي برخوردار هستند.
قلعهنويي دربارهي تيم چين تايپه به خبرنگار ايسنا گفت: به هر حال بايد به تمام حريفان احترام بگذاريم، حالا چه حريف ما چين تايپه باشد، چه كرهي جنوبي. ما بايد با كسب سه امتياز بازي چهارشنبه، در انتظار بازي بيست و چهارم آبان برابر كرهي جنوبي باشيم تا با شكست اين تيم صدرنشيني را از كرهي جنوبي بگيريم و به عنوان تيم اول از گروه B به رقابتهاي جام ملتهاي آسيا صعود كنيم.
قلعهنويي دربارهي چيدمان تيم ملي در برابر چين تايپه، به ايسنا گفت: به احتمال فراوان با سيستم 3-3-4 به مصاف حريف خود ميرويم و در حملات با اضافه شدن علي كريمي به بازيكنان مهاجم، با چهار مهاجم به دروازهي حريف حمله خواهيم كرد.
ديدار تيمهاي ملي ايران و چين تايپه ساعت 13:30 فردا (چهارشنبه) برگزار ميشود.
-
به گزارش خبرگزاری مهر سایت "دونگا"کره جنوبی پیرامون بازی تیم ملی کره جنوبی مقابل سوریه گزارش داد: بازیکنان ذخیره تیم کره جنوبی باید خودشان را با شرایط تطبیق دهند. آنها در بازی با غنا این فرصت را داشتند تا توانایی خود را بسنجند. تیم کره در این دیدار با نتیجه سه بر یک شکست خورد.
در ادامه این گزارش آمده است: بازی با سوریه در تاریخ 11 اکتبر (فرد) در سئول برگزار می شود اما شرایط این دیدار با دیدارهای قبلی متفاوت است. وربیک گفت: " بهترین بازیکنان ما در این دیدار بهترین بازی را ارائه می کنند." بازیکنان کلیدی کره در این دیدار عبارتند از: سئول و لی یونگ پیو که در عضویت تیم لیگ برتری تاتنهام هستند. سایر بازیکنان مطرح فوتبال کره جنوبی نیز برای این دیدار دعوت شده اند تا خلاف ادعای قبلی سرمربی این تیم ثابت شود.
کره جنوبی با یک تساوی هم می تواند صعود خود را به جام ملت های آسیا در سال 2007 قطعی کند.در گروه دوم رقابت های مقدماتی جام ملت های آسیا علاوه بر تیم های کره جنوبی و سوریه ، تیم های ایران و چین تایپه هم حضور دارند.
-
رونالدينيو:باور کنيد که مذاكرهاي با ميلان نداشته ام
رونالدينيو، ستاره برزيلي بارسلونا شايعات مطبوعات مادريد در خصوص مذاكره وي با مقامات ميلان را بار ديگر به شدت تكذيب كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن سال جهان در دو سال اخير در اين خصوص عنوان داشت: "اين ها همه نقشههاي مطبوعات است. من از حضور در بارسلونا خوشحال و راضيام و مذاكرهاي با ميلاني ها نداشتهام."
در خصوص تمديد قراردادم با نيوكمپ نيز بايد بگويم، از وضعيتم راضي هستم و همه چيز را در خصوص تمديد به برادرم روبرتو كه مدير برنامههايم است، واگذار کرده ام."
-
براي جذب لوكاس ليوااينتر وارد گردونه رقابت شد
اتلتيكو مادريد در جريان جذب لوكاس ليوا، هافبك گرميو برزيل با رقابت شديدي از سوي اينترميلان مواجه شده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مدير برنامههاي اين مهره جوان طي روزهاي اخير خبر از تمايل سران ويسنته كالدرون براي مهر و موم كردن قرارداد طي هفته جاري دادهاند.
در اين ميان، اينتري ها هم به اين انديشه افتاده اند كه ليوا را به مهآتزا دعوت كنند و سران نراتزوري معتقدند كه او جزو بهترين هافبكهاي آمريكاي جنوبي است و ميتواند براي باشگاه موفقيت هاي زيادي را رقم بزند.
-
دونگا:باخت اسپانيا مقابل سوئد دور از انتظار نبود
کارلوس دونگا سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل معتقد است شكست اخير تيم ملي فوتبال اسپانيا برابر سوئد چندان هم دور از انتظار نبوده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سرمربي تيم ملي برزيل در مصاحبهاي ضمن اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "تيم ملي اسپانيا هيچ شانسي در رقابتهاي مقدماتي يورو 2008 ندارد و نتيجه ديدار شنبه گذشته اين تيم برابر سوئد براي من به هيچ وجه ناگهاني نبود.
اگر به نتايج به دست آمده توسط تيم ملي اسپانيا در چهار جام جهاني اخير دقت كنيد، متوجه خواهيد شد که گفتههاي من در خصوص اين تيم كاملاً صحت دارد.
تنها چيزي كه موجب تعجب من شده عدم راهيابي سوئد به مراحل بهتر در جامهاي جهاني گذشته است. سوئد تيم خوبي است و شايستگيهاي زيادي دارد."
-
دل پيهرو:ثابت كرديم ايتاليا تيم قدرتمندي است
الساندرو دل پيه رو كاپيتان ملي پوش يوونتوس ابراز اميدواري كرد تا پس از پيروزي اخير ايتاليا برابر اوكراين منتقدين دست از حملات خود عليه تيم ملي كشورش بردارند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دل پيه رو که نخستين بار پس از رقابت هاي جام جهاني 2006 براي تيم ملي ايتاليا به ميدان رفته بود در اين خصوص اظهار داشت: "با كسب پيروزي 2 بر صفر برابر اوكراين ثابت كرديم، ايتاليا تيم ممتاز و قدرتمندي است.
ما در اين مسابقه با ارائه يك بازي زيبا از دادن فرصتهاي گلزني به تيم حريف ممانعت به عمل آورديم.
مطمئناً اين نتيجه ميدان رقابت را براي راهيابي تيم ملي ايتاليا به مسابقات يورو 2008 باز خواهد گذاشت."
-
برنامه رقابت هاي مقدماتي يورو 2008
سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه رقابت هاي مقدماتي يورو 2008 به شرح زير است:
گروه A
قزاقستان – فنلاند
صربستان – ارمنستان
لهستان – پرتغال
بلژيک – آذربايجان
گروه B
اوكراين – اسكاتلند
گرجستان – ايتاليا
فرانسه - جزاير فارو
گروه C
مالت – مجارستان
تركيه – مولداوي
بوسني – يونان
گروه D
ايرلند - جمهوري چك
اسلواكي – آلمان
ولز – قبرس
گروه E
آندورا – مقدونيه
روسيه – استوني
كرواسي – انگلستان
گروه F
ايسلند – سوئد
ليختن اشتاين – دانمارك
ايرلند شمالي – لتوني
گروه G
بلاروس – اسلوني
لوكزامبورگ – بلغارستان
هلند - آلباني
-
کارلوس دونگا سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل معتقد است شكست اخير تيم ملي فوتبال اسپانيا برابر سوئد چندان هم دور از انتظار نبوده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سرمربي تيم ملي برزيل در مصاحبهاي ضمن اعلام مطلب فوق تاكيد كرد: "تيم ملي اسپانيا هيچ شانسي در رقابتهاي مقدماتي يورو 2008 ندارد و نتيجه ديدار شنبه گذشته اين تيم برابر سوئد براي من به هيچ وجه ناگهاني نبود.
اگر به نتايج به دست آمده توسط تيم ملي اسپانيا در چهار جام جهاني اخير دقت كنيد، متوجه خواهيد شد که گفتههاي من در خصوص اين تيم كاملاً صحت دارد.
تنها چيزي كه موجب تعجب من شده عدم راهيابي سوئد به مراحل بهتر در جامهاي جهاني گذشته است. سوئد تيم خوبي است و شايستگيهاي زيادي دارد."
-
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دل پيه رو که نخستين بار پس از رقابت هاي جام جهاني 2006 براي تيم ملي ايتاليا به ميدان رفته بود در اين خصوص اظهار داشت: "با كسب پيروزي 2 بر صفر برابر اوكراين ثابت كرديم، ايتاليا تيم ممتاز و قدرتمندي است.
ما در اين مسابقه با ارائه يك بازي زيبا از دادن فرصتهاي گلزني به تيم حريف ممانعت به عمل آورديم.
مطمئناً اين نتيجه ميدان رقابت را براي راهيابي تيم ملي ايتاليا به مسابقات يورو 2008 باز خواهد گذاشت."
-
برنامه ادامه مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا
مرحله مقدماتي رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا فردا چهارشنبه در شهرهاي مختلف اين قاره پيگيري خواهد شد.
در اين چارچوب تيم ملي فوتبال ايران در پنجمين ديدار خود در اين دوره از مسابقهها در تايوان به مصاف اين تيم ميرود تا صعود خود را به مرحله پاياني مسجل كند.
در ديگر بازي گروه دوم، تيم ملي فوتبال كره جنوبي در زمين خود پذيراي تيم سوريه خواهد بود.
برنامه ديدارهاي روز چهارشنبه به شرح زير است :
..............................................
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
چهارشنبه ۸۵/۰۷/۱۹
* گروه اول
هند با ژاپن
عربستان با يمن
جدول رده بندي
- ۱عربستان ۱۲امتياز
- ۲ژاپن ۹امتياز
- ۳يمن ۹امتياز
- ۴هند -
* گروه دوم
تايوان با ايران
كره جنوبي با سوريه
جدول رده بندي
- ۱كره جنوبي ۱۰امتياز
- ۲ايران ۸امتياز
- ۳سوريه ۴امتياز
- ۴تايوان -
* گروه سوم
پاكستان با اردن
عمان با امارات
جدول رده بندي
- ۱امارات ۱۰امتياز
- ۲عمان ۹امتياز
- ۳اردن ۴امتياز
- ۴پاكستان -
* گروه چهارم
استراليا با بحرين
جدول رده بندي
- ۱استراليا ۶امتياز
- ۲كويت ۴امتياز
- ۳بحرين ۱امتياز
تيم لبنان از اين گروه انصراف داد.
* گروه پنجم
عراق با سنگاپور
فلسطين با چين
جدول رده بندي
- ۱عراق ۷امتياز
- ۲چين ۷امتياز
- ۳سنگاپور ۴امتياز
- ۴فلسطين ۴امتياز
* گروه ششم
بنگلادش با ازبكستان
قطر با هنگ كنگ
جدول رده بندي
- ۱قطر ۱۲امتياز
- ۲ازبكستان ۵امتياز
- ۳هنگ كنگ ۵امتياز
- ۴بنگلادش -
مرحله نهايي مسابقات فوتبال جام ملتهاي آسيا درسال ۲۰۰۷بهصورت مشترك در كشورهاي تايلند ، ويتنام ، اندونزي و مالزي برگزار خواهدشد.
-
"انصاري فرد": قصد پاسخ به اتهامات مسوولان سپاهان را ندارم
مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس گفت : بهرغم اينكه مسئولان باشگاه سپاهان قبل و بعد از فينال جام حذفي و حتي درباره پرونده عماد رضا اتهامات زيادي را به باشگاه پرسپوليس وارد كردهاند در مقام دفاع قصد پاسخگويي ندارم .
"محمدحسن انصاري فرد" روز سهشنبه در گفت وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: در نشستي كه با حضور مديران باشگاه پرسپوليس و سپاهان در كميته انضباطي برگزار شد عبداله شاه حسيني در پايان جلسه از من و ساكت ساكت درخواست كرد اظهار نظري درباره اين پرونده نداشته باشيم كه ما هم قبول كرديم. من نيز به همين علت فعلا درباره اين پرونده اظهارنظري نمي كنم.
وي افزود: عليرغم مصاحبههاي مديران باشگاه سپاهان به توصيه كميته انضباطي اظهارنظري نميكنم اما به شدت پيگير اين پرونده بوده و معتقدم اميدواريهاي زيادي براي اثبات ادعاي باشگاه پرسپوليس وجود دارد كه ما درپي تحقق آن هستيم و عليرغم ابهاماتي كه بوجود آمده سعي در ثابت كردن ادعاي خود هستيم
-
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور "دنيزلي" برگزار شد
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر سهشنبه با حضور "مصطفي دنيزلي" سرمربي ترك تبار اين تيم برگزار شد.
"دنيزلي" كه بامداد امروز به تهران بازگشت با حضور در ورزشگاه كارگران تمرينات اين تيم را زير نظر گرفت.
دنيزلي پيش از آغاز اين تمرينات ، در جلسهاي با علي نورالدين و حميد استيلي مربيان اين تيم از آخرين شرايط تيم پرسپوليس مطلع شد.
در اين تمرين، عليرضا واحدي نيكبخت به علت سرماخوردگي شديد غايب بود اما مهرزاد معدنچي كه به علت صادر نشدن رواديدش از همراهي تيم ملي فوتبال ايران به تايوان باز مانده بود با ساير بازيكنان به تمرين پرداخت.
پژمان نوري، مهرداد اولادي، احسان خرسندي و عليرضا حقيقي نيز به علت حضور در اردوي تيمهاي ملي، اميد و جوانان ايران و الونگ الونگ به علت سفر به كامرون دراين تمرين حضور نداشتند.
همچين شيث رضايي و فرشيد كريمي با اجازه مربيان در تمرين عصر حضور شركت نكردند.
در اين تمرينات، ابراهيم اسدي و صلاح حسن كه به تازگي از بند مصدوميت رها شدهاند با ساير بازيكنان به تمرين پرداختند.
تيم پرسپوليس تهران روز سهشنبه ۲۵مهرماه جاري در هفته ششم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران به مصاف تيم سايپا ميرود.
-
ليگ برتر فوتبال انگليس - چلسي به مصاف تيم شگفتي ساز ريدينگ ميرود
تيم چلسي مدافع عنوان قهرماني رقابتهاي فوتبال باشگاههاي برتر انگليس شنبهشب آينده به مصاف تيم شگفتي ساز ريدينگ ميرود.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از لندن،اين ديدار درحالي در ورزشگاه اختصاصي تيم ريدينگ برگزار خواهد شد كه اين تيم به رغم آنكه به تازگي جواز حضور در اين مسابقهها را بدست آوردهاست ا با كسب چهار پيروزي، يك تساوي و دو شكست و تنها به علت تفاضل گل كمتر نسبت به تيمهاي پورتس موث، اورتون و استون ويلا در رده هفتم جدول رده بندي قرار دارد.
برنامه هفته هشتم ليگ برتر فوتبال انگليس به شرح زير است :
.................................................. ......
شنبه ۸۵/۰۷/۲۲
ويگان با منچستريونايتد
آرسنال با واتفورد
استون ويلا با تاتنهام
ليورپول با بلكبرن
منچسترسيتي با شفيلد يونايتد
ميدلزبورو با اورتون
پورتس موث با وستهام
ردينگ با چلسي
يكشنبه ۸۵/۰۷/۲۳
نيوكاسل با بولتون
دوشنبه ۸۵/۰۷/۲۴
فولهام با چارلتون
جدول رده بندي
- ۱منچستريونايتد ۱۶امتياز
- ۲چلسي ۱۶امتياز
- ۳بولتون ۱۴امتياز
- ۴پورتس موث ۱۳امتياز
- ۵اورتون ۱۳امتياز
- ۶استون ويلا ۱۳امتياز
-
تيم آاس رم به مصاف قعرنشين فوتبال باشگاههاي ايتاليا ميرود
تيم صدرنشين آاس رم يكشنبهشب آينده به مصاف تيم قعرنشين رقابتهاي فوتبال قهرماني دستهاول باشگاههاي ايتاليا (كالچو) ميرود.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از رم، اين ديدار از هفته ششم اين مسابقهها و در زمين تيم رجينا برگزار خواهد شد.
برنامه هفته ششم كالچو به شرح زير است
....................................
شنبه ۸۵/۰۷/۲۲
سامپدوريا با آث ميلان
سيهنا با مسينا
يكشنبه ۸۵/۰۷/۲۳
آسكولي با ليورنو
امپولي با فيورنتينا
اينترميلان با كاتانيا
پالرمو با آتالانتابرگامو
پارما با اودينزه
رجينا با آاس رم
تورينو با كيهوو
لاتزيو با كالياري
جدول رده بندي
- ۱آاس رم ۱۲امتياز
- ۲پالرمو ۱۲امتياز
- ۳اينترميلان ۱۱امتياز
- ۴ليورنو ۸امتياز
- ۵مسينا ۸امتياز
- ۶امپولي ۸امتياز
-
بارسلونا - سوييا، مهمترين ديدار هفته ششم فوتبال باشگاههاي اسپانيا
تيمهاي بارسلونا و سوييا، يكشنبهشب آينده مهمترين ديدار هفته ششم رقابتهاي فوتبال قهرماني دستهاول باشگاههاي اسپانيا (لاليگا) را برگزار ميكنند.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، اين ديدار در حالي در ورزشگاه نيوكمپ شهر بارسلون برگزار خواهد شد كه دو تيم در ردههاي اول و سوم جدول رده بندي قرار دارند.
برنامه هفته ششم لاليگا به شرح زير است :
......................................
شنبه ۸۵/۰۷/۲۲
ختافه با رئال مادريد
اتلتيكو مادريد با ريكرتيو هولوا
يكشنبه ۸۵/۰۷/۲۳
سلتاويگو با والنسيا
ژيمناستيك با اتلتيك بيلبائو
لوانته با رئال مايوركا
اوساسونا با راسينگ سانتاندر
رئال سوسيهداد با رئال زاراگوزا
ويارئال با اسپانيول
بارسلونا با سوييا
رئال بتيس با ديپورتيوو لاكرونا
جدول رده بندي
- ۱بارسلونا ۱۳امتياز
- ۲والنسيا ۱۳امتياز
- ۳سوييا ۱۲امتياز
- ۴رئال مادريد ۱۱امتياز
- ۵اتلتيكو مادريد ۱۰امتياز
- ۶ديپورتيوو لاكرونا ۱۰امتياز
-
"محمد پنجعلي ": سيموئز به مدت ۱۵روز به برزيل رفت
مربي تيم فوتبال اميد ايران از سفر "رنه سيموئز" سرمربي اين تيم بهمدت ۱۵روز به كشور برزيل خبر داد.
"محمد پنجعلي" روز سهشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: "رنه سيموئز" سرمربي تيم اميد ايران به علت بيماري دخترش، ظهر امروز كيش را به مقصد تهران و سپس برزيل ترك كرد.
وي افزود: در ادامه اين اردو ، روز چهارشنبه در ورزشگاه المپيك كيش با تيم راه آهن تهران مسابقه تداركاتي خواهيم داد و سپس روز پنجشنبه به تهران باز ميگرديم.
مربي تيم اميد درباره مسابقه با تيم استقلال تهران گفت : اين مسابقه تا حدود زيادي عيار تيم ما را روشن كرد و بازيكنان خواستههاي مربيان را به خوبي اجرا كردند و متعاقب آن نتيجه در خور توجهاي كسب شد.
پنجعلي درباره تمرينات تيم اميد افزود: يك استراحت دوهفتهاي را خواهيم داشت و بازيكنان در اختيار باشگاههاي خود قرار خواهند گرفت و با بازگشت رنه سيموئز، كار را دنبال ميكنيم.
وي ادامه داد: بازيكنان تيم اميد روز به روز بهتر ميشوند و نياز به بازيهاي تداركاتي بيشتر داريم.
سيموئز به علت بيماري دخترش ظهر امروز با شاگردانش در اردوي كيش خداحافظي كرد و ضمن معرفي محمد پنجعلي به عنوان مسئول فني تيم، راهي تهران شد تا سفري پانزده روزه را به برزيل داشته باشد.
به اين ترتيب تيم اميد در بازي روز چهارشنبه با راه آهن زير نظر محمد پنجعلي و احمد رضا عابدزاده به ميدان خواهد رفت.
-
تكرار با اصلاح روساي كميتههاي جوانان و آموزش فدراسيون فوتبال معرفي شدند
طي احكامي از سوي "كيومرث هاشمي" سرپرست فدراسيون فوتبال آقايان" مسعود معيني و مرتضي محصص" به سمت روساي كميتههاي توسعه و جوانان و آموزش فدراسيون فوتبال منصوب شدند.
عصر امروز سهشنبه فدراسيون فوتبال طي نمابري به اشتباه نام " فريدون معيني" را به جاي "مسعود معيني" به عنوان رييس كميته توسعه و جوانان فدراسيون به ايرنا ارسال كرده بود كه " اژدر شهابي " مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال طي تماسي اين خبر را اصلاح كرد.
سرپرست فدراسيون فوتبال در بخشي از حكم خود نسبت به مرتضي محصص آورده است: انتظار دارم با بررسي وضعيت موجود نسبت به برنامه ريزي دقيق در جهت ارتقا سطح كيفي آموزشهاي ارائه شده منطبق بر استانداردهاي علمي مورد قبول فدراسيون بينالمللي، توسعه آموزش در استانها، برگزاري كلاسهاي با درجات بينالمللي و حضور گسترده مربيان كشور در مجامع علمي و مربيگري در سطح جهان اهتمام ورزند.
كيومرث هاشمي در بخشي از حكم مسعود معيني آوردهاست: انتظار دارم در جهت بسترسازي و توسعه فوتبال در سطح كشور نسبت به برنامه ريزي دقيق در جهت اجراي كامل پروژه استعداديابي در تمامي نقاط و فراهم كردن فرصت بروز استعداد براي همه فرزندان اين مرز و بوم ، استانداردسازي روشهاي تربيت و پرورش بازيكنان ، حضور موثر كليه تيمهاي ملي رده پايه در مسابقات رسمي و مسابقات معتبر و نظارت دقيق بر روند برگزاري مسابقات رده پايه در كشور و تشكيل بانك اطلاعاتي مستعدين و شناسنامه ورزشي براي مربيان فعال در اين زمينه و به روز كردن دانش آنها، اقدام فرماييد.
پيش از اين، فريدون معيني رييس كميته آموزش و احمد خداداد رييس كميته جوانان فدراسيون فوتبال بودند.
-
رونالدينيو:
باور کنيد که مذاكرهاي با ميلان نداشته ام
رونالدينيو، ستاره برزيلي بارسلونا شايعات مطبوعات مادريد در خصوص مذاكره وي با مقامات ميلان را بار ديگر به شدت تكذيب كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن سال جهان در دو سال اخير در اين خصوص عنوان داشت: "اين ها همه نقشههاي مطبوعات است. من از حضور در بارسلونا خوشحال و راضيام و مذاكرهاي با ميلاني ها نداشتهام."
در خصوص تمديد قراردادم با نيوكمپ نيز بايد بگويم، از وضعيتم راضي هستم و همه چيز را در خصوص تمديد به برادرم روبرتو كه مدير برنامههايم است، واگذار کرده ام."
-
حمله به دروازه چين تايپه با 3 مهاجم
پيروزي بر تيمي که طي 4 بازي گذشته اش مقابل تيم ملي ايران 20 گل دريافت کرده و حتي يک بار هم نتوانسته توپ را از خط دروازه ما عبور دهد ، نمي تواند کار چندان دشواري باشد اما اتفاقي که روز شنبه در جريان رقابت هاي مقدماتي جام ملتهاي اروپا در نيکوزيا افتاد ، مي تواند بهترين هشدار براي ملي پوشان کشورمان باشد تا حريف خود را در بازي امروز دست کم نگيرند.
ايرلند روز شنبه در شرايطي با نتيجه 5 بر 2 مغلوب قبرس شد که در 5 بازي گذشته اش مقابل اين تيم 18 گل زده و حتي يک بار هم دروازه اش باز نشده بود. امير قلعه نويي ديروز در همين جلسه تمريني ملي پوشان در چين تايپه بازي با 3 مهاجم را تمرين کرد تا از همان دقايق اول روي دروازه ميزبان فشار بياورد. حفظ توپ در فضاي محدود، شوت به دروازه ، سانتر از کناره ها و مرور کارهاي هجومي ، از جمله بخشهاي اصلي آخرين تمرين ملي پوشان در آستانه بازي با چين تايپه بود.تيم ملي امروز به اين سبب که چند بازيکن خود را بنا به دلايل مختلف همراه ندارد، با ترکيبي متفاوت به ميدان خواهد رفت.
بيشترين تغيير را در خط حمله شاهد خواهيم بود. اگر قلعه نويي بخواهد تيمش را با 3 مهاجم ارنج کند ، شانس حضور مثلث عنايتي ، کاظميان و خطيبي در پيکان هجومي تيم ملي زياد خواهد بود. در درون دروازه همچون تورنمنت اردن ، شاهد حضور حسن رودباريان خواهيم بود. در غياب دکتر نوروزي که به دليل بيماري پدرش در تهران به سر مي برد ، دکتر ساعدي فر به عنوان فيزيوتراپ تيم تلاش زيادي براي رساندن ابراهيم ميرزاپور به بازي کرد، اما مصدوميت زانوي دروازه بان اول تيم ملي به حدي بود که کادر فني ناچار شد وحيد طالب لو را هم به جمع اردونشينان اضافه کند.خط دفاعي تيم ملي که پيش بيني مي شود روز راحتي را مقابل مهاجمان آماتور چين تايپه سپري کند، با حضور رحمان رضايي در مرکز آن و محمد نصرتي و هادي شکوري در جناحين شکل خواهد گرفت.
در خط مياني هم حضور مهدي مهدوي کيا، علي کريمي ، جواد نکونام و آندرانيک محتمل به نظر مي رسد. تنها نکته مبهم در ترکيب بازي امروز جناح چپ تيم ملي است.
غيبت توامان نيکبخت و معدنچي ، قلعه نويي را مجاب کرده تا براي اولين بار طي مدت فعاليتش در سمت هدايت تيم ملي ، به فکر گزينه جديدي براي اين منطقه از زمين باشد. شايد حسين کعبي که سابقه بازي در جناح چپ را دارد، بهترين گزينه باشد که در اين صورت يکي از لژيونرهاي اروپايي خط مياني بايد روي نيمکت بنشيند. شايد هم قلعه نويي قيد بازي با 3 مهاجم را بزند و با سيستم 3-5-2 تيمش را روانه ميدان کند. به هر حال ساعت 13:30 امروز با سوت شمس الزمان ، داور بنگلادشي مسابقه ، ديدار ايران و چين تايپه در ورزشگاه شهرداري اين کشور آغاز مي شود تا تکليف صعود تيم ملي در پايان پنجمين ديدارش در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا روشن شود.پنجمين بازي تيم ملي در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا ، پنجمين مصاف ايران و چين تايپه نيز به شمار مي رود. 2 پيروزي 4 بر صفر در سالهاي 1968 و 2006 و 2 پيروزي 6 بر صفر در سال 1993 ماحصل 4 ديدار قبلي دو تيم است.
تيم ملي 3 بار در تهران و يک بار در دمشق چين تايپه را گلباران کرده است و اين براي نخستين بار است که بازي دو تيم به ميزباني چين تايپه برگزار مي شود.در حال حاضر در گروه نخست مقدماتي جام ملتهاي آسيا ، کره جنوبي با 10 امتياز صدرنشين است و تيم ملي ايران نيز با 8 امتياز در جاي دوم قرار دارد. سوريه هم با 4 امتياز در جاي سوم قرار دارد و آخرين روزنه هاي صعود از اين گروه را بايد در ورزشگاه سئول جستجو کند. اگر سوريه امروز کره جنوبي را در سئول شکست ندهد ، صعود ايران و کره جنوبي به مرحله نهايي جام ملتهاي آسيا قطعي خواهد شد.
-
برتري تيم ملي فوتبال ايرانبرچينتايپه
در ادامه خبر بالا
تيم ملي فوتبال ايران با كسب پيروزي برابر تيم ملي فوتبال چين تايپه به دور نهايي رقابت هاي جام ملت هاي آسيا صعود كرد.
در اين ديدار كه از گروه دوم مقدماتي اين رقابتها عصر امروز در شهر تايپه برگزار شد, تيم ملي فوتبال كشورمان با نتيجه 2 بر صفر از سد حريف خود گذشت.
" علي كريمي " هر دو گل تيم ايران را در دقايق 10 و 56 به ثمر رساند.
قضاوت اين ديدار را "حسن طيب شمس الزمان" با كمك "رحمان محبوبور" و"شاهيدي اسلام"از بنگلادش به عهده داشت.
تيم فوتبال چين تايپه در پي اخراج " كائو هائو چيه " در دقيقه 75اين ديدار 10 نفره به بازي ادامه داد.
بازيكنان تيم فوتبال كشورمان در هر دو نيمه اين ديدار فرصتهاي زياديبراي افزايش نتيجه به دست آوردند كه اغلب اين فرصتها با بيدقتي در زدن ضربات آخر يا واكنشهاي خوب دروازه بان چين تايپه يكي پس از ديگري از دست رفت.
در نيمه دوم اين ديدار سرمربي تيم فوتبال كشورمان دست به دو تعويض زد و " جواد كاظميان" و " فرهاد مجيدي " را به ترتيب به جاي " حسينكعبي " و " رضا عنايتي " وارد ميدان كرد اما بيانگيزگي درميان اغلب بازيكنان ايران و تاحدي درخششدروازه بان تايوان, باعث شد تا تيم مانتواند بيش از دو گل وارد دروازه ميزبان كند.
ديدار رفت اين دو تيم در تهران, با نتيجه چهار بر صفر به سود ايرانپايان يافته بود.
تيم ملي ايران با كسب اين پيروزي 11 امتيازي شد و صعود خود را به دور نهايي جام ملت هاي آسيا كه سال آينده بطور مشترك در 4 كشوربرگزار خواهد شد, مسجل كرد.
در ديگر ديدار اين گروه امروز تيم ملي فوتبال كرهجنوبي در شهر سئول ميزبان تيم ملي فوتبال سوريه خواهد بود.
آخرين ديدار تيم ملي ايران در اين چارچوب, روز 24 آبان امسال برابر تيم ملي كره جنوبي در تهران برگزار خواهد شد .
-
اتلتيكو مادريد در جريان جذب لوكاس ليوا، هافبك گرميو برزيل با رقابت شديدي از سوي اينترميلان مواجه شده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مدير برنامههاي اين مهره جوان طي روزهاي اخير خبر از تمايل سران ويسنته كالدرون براي مهر و موم كردن قرارداد طي هفته جاري دادهاند.
در اين ميان، اينتري ها هم به اين انديشه افتاده اند كه ليوا را به مهآتزا دعوت كنند و سران نراتزوري معتقدند كه او جزو بهترين هافبكهاي آمريكاي جنوبي است و ميتواند براي باشگاه موفقيت هاي زيادي را رقم بزند.
-
-
فوتبال جام ملتهاي آسيا - توقف كره جنوبي برابر سوريه
تيم كره جنوبي عصر چهارشنبه در ادامه رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا مقابل تيم سوريه متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز، در اين ديدار كه از گروه دوم اين مسابقهها و در ورزشگاه جام جهاني سئول برگزار شد، دو تيم در پايان ۹۰دقيقه تلاش به نتيجه تساوي يك بر يك دست يافتند.
گلهاي اين ديدار را "چو جي جين" در دقيقه ۹براي تيم كره جنوبي و "ماهر السايد" در دقيقه ۱۸براي تيم سوريه به ثمر رساندند.
در ديگر ديدار اين گروه، تيم ملي فوتبال ايران بعدازظهر امروز با نتيجه ۲بر صفر تيم تايوان را شكست داد.
جدول رده بندي
.............
- ۱كره جنوبي ۱۱امتياز (تفاضل گل مثبت (۱۲
- ۲ايران ۱۱امتياز (تفاضل گل مثبت (۸
- ۳سوريه ۵امتياز
- ۴تايوان -
-
آسوشيتدپرس: ايران با غلبه بر تايوان به جام ملتهاي آسيا صعود كرد
خبرگزاري آسوشيتدپرس از تايپه گزارش كرد "علي كريمي" هافبك برجسته تيم ملي فوتبال ايران با به ثمررساندن دو گل در ديدار روز چهارشنبه، ايران را صاحب پيروزي ۲برصفر مقابل تايوان و صعود به مرحله نهايي جام ملتهاي آسيا كرد.
به نوشته اين خبرگزاري، ايران با اين پيروزي براي يازدهمين بار متوالي راهي جام ملتهاي آسيا شد.
كريمي، هافبك باشگاه بايرن مونيخ با گل دقيقه يازدهم، تمام آنچه تيم ايران نياز داشت انجام داد و با گل دومش در دقيقه ۵۷پيروزي را مسجل كرد.
اين پيروزي ايران را صاحب ۱۱امتياز از پنج مسابقه كرد .
آسوشيتدپرس در خاتمه افزود: كريمي عضو تيم ايران در جام جهاني آلمان بود كه نتوانست از مرحله نخست فراتر رود.
جام ملتهاي آسيا سال آينده در اندونزي، مالزي، ويتنام و تايلند برگزار ميشود.
-
خبرگزاري فرانسه: صعود ايران و كره به جام ملتهاي آسيا
تساوي ۱بر ۱تيم ملي فوتبال كره جنوبي برابر سوريه و صعود ايران به مرحله نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آسيا براي يازدهمين بار پياپي، امروز چهارشنبه در خبرگزاري فرانسه بازتاب داشت.
بازيكنان تيم تحت رهبري پيم وربيك بعد از اينكه گل دقيقه ۹چو جائه جين، ۱۰دقيقه بعد توسط ماهر السعيد كاپيتان تيم سوريه به تساوي تبديل شد، براي كسب برتري در سئول تلاش بسياري كردند.
كرهايها در غياب پارك جي سونگ هافبك مصدوم منچستريونايتد و لي يونگ پيو از تاتنهام، از وضعيت آرماني خود دور بودند اما تلاششان براي كسب نتيجه كافي بود تا براي آخرين مسابقه و تعيين صدرنشين گروه به ايران سفر كنند.
خبرگزاري فرانسه مينويسد: علي كريمي ستاره باشگاه بايرن مونيخ دو گل براي ايران به ثمررساند تا برتري ۲بر صفر اين تيم برابر تايوان را رقم زند. وي اولين گل را در دقيقه ۱۰به سود تيم امير قلعه نويي به ثمررساند و در نيمه دوم با دومين گل خود پيروزي را مسجل كرد.
به نوشته اين خبرگزاري، ايران با تيم كاملا مجهز و با تمام قوا به مصاف تايوان رفت كه نه تنها شامل علي كريمي بود بلكه آندرانيك تيموريان از بولتون و مهدي مهدوي كيا از هامبورگ نيز در آن حضور داشتند بنابراين تايوان بسيار خوش شانس بود كه تعداد اندكي گل خورد.
ژاپن، عربستان، قطر، استراليا و امارات پيش از اين صعود خود را قطعي كرده بودند.
مسابقات جام ملتهاي آسيا در سال ۲۰۰۷به ميزباني تايلند، اندونزي، ويتنام و مالزي برگزار ميشود.
استراليا با برتري ۲بر صفر مقابل بحرين، صدرنشيني خود را مسجل كرد تا در قرعه كشي ماه دسامبر، از رويارويي با مدعيان قاره آسيا خيالش راحت باشد.
-
تیم فوتبال جوانان ایران امشب به مصاف جوانان امارات می رود
تیم فوتبال جوانان کشورمان در نخستین دیدار تدارکاتی خود در دبی امشب به مصاف تیم جوانان امارات خواهد رفت .
به گزارش خبرنگار"مهر"، تیم فوتبال جوانان کشورمان که خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا درهندوستان آماده می کند ، پس از اردوی یک هفته ای درچین و انجام دو دیدارتدارکاتی دراین کشور، برای برپایی اردویی یک هفته ای عازم شهر دبی شد و امشب درنخستین دیدارتدارکاتی خود به مصاف تیم فوتبال جوانان امارات خواهد رفت .
تیم جوانان کشورمان که اردوی خود را درمحل باشگاه ایرانیان برپا کرده است تاکنون سه جلسه تمرینی را در محل این باشگاه پشت سرگذاشته و به گفته مربیان تیم جوانان بازیکنان درشرایط آمادگی مطلوبی قراردارند .
"الیویرا" سرمربی برزیلی تیم جوانان کشورمان پس از دونتیجه ضعیف برابرتیم جوانان چین، به احتمال فراوان امشب تغییراتی را درترکیب تیم جوانان انجام خواهد داد و نفرات جدیدی را مقابل امارات به میدان خواهد فرستاد .
دیداردوستانه تیم فوتبال جوانان کشورمان مقابل امارات ساعت 30/21 امشب درمحل باشگاه ایرانیان برگزارخواهد شد . تیم جوانان کشورمان روز شنبه دومین دیداردوستانه خود را مقابل تیم جوانان امارات انجام خواهد داد .
مرحله نهایی مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا از 7 تا 21 آبان ماه جاری با حضور 16 تیم درکشورهندوستان برگزار می شود .
تیم جوانان ایران در گروه سوم این مسابقات با تیم های ژاپن ، تاجیکستان و کره شمالی رقابت خواهد کرد .