با پریز های دیگه هم تست کردم ولی فایده نداشت
برای مثال هر چند ثانیه مثلا هر 30 ثانیه هم نور ها و. ... را کم زیاد میکنه
به نظرتون با سام سرویس تماس بگیرم یا فروشنده ؟
Printable View
با پریز های دیگه هم تست کردم ولی فایده نداشت
برای مثال هر چند ثانیه مثلا هر 30 ثانیه هم نور ها و. ... را کم زیاد میکنه
به نظرتون با سام سرویس تماس بگیرم یا فروشنده ؟
سلام.
دوستان چقدر پودر بریزم واسه شارژ 1005 اح پی؟
بعضی جاها خوندم 65 گرم ولی نمیدونم چقدره 65 گرم!
مثلا نصف لیوان میشه یا یک سوم یا کمتر؟
وزن خاصی نمیخواد داشته باشه تاجایی که جاداره میتونی بریزی من تا خرخره پرش کردم کارتریج 700 تایی تا الان 1200 برگ پرینت زده!نقل قول:
ولی دفعه قبل که خودم شارژ کردم کمرنگ میزد سوال کردم گفتن خیلی پر کردیش!نقل قول:
به خاطر پر و خالی بودن کم رنگ و پر رنگ نمی شه.
حدود 70 درصد حجم مخزن رو پر کنی مطئمن تره ولی می تونی کاملا هم پرش کنی. اگر کامل پر کنی احتمال داره قبل از اینکه تموم بشه، مصرفی کارتریج پر شه.
کم رنگی این کارتریج به خاطر نوع تونرشه. سعی کن تونر خوب بخری.
من خودم کرونا رو استفاده می کنم.
سلام دوستان
من زبان کنترل پنل رو اشتباهی به چینی تغییر ددام.چطور میتونم اونو دوباره انگلیسی کنم.
ممنون ار راهنمائیتون
با سلام من چیپ (ای سی ) با شماره 24C64wp روی برد اصلی پربنترم (samsung clp 315 ) را در اوردم و گم شد الان اون ای سی رو نداره و هیچ عملیاتی انجام نمیده لطفا بگید چه خاکی توی سرم باید بریزم؟ ایا این ای سی گیر میاد و یا میشه به جاش چیپ دیگری قرار داد ؟
سلام اساتید محترم ، لطفا محبت کنید و جواب بدید ..... چطوری میشه زبان عربی پرینتر canon LBP 6000B رو به انگلیسی تغییر داد ؟؟ پیشاپیش سپاس گذارم
چه دستگاهی
پرینتر 1102 مدل hp ، وقتی به سیستم وصل می کنم یه لجظه درایورش رو توی مای کامپیوتر می یاره که علامت سوال روش داره و بعد محو می شه! توی دوتنا سیستم تست کردم همینطور بود، آخرین بار بدون مشکل کار می کرد، کسی می دونه چش هست؟
خوب وقتی نصب بشه که دیگه تو مای کامپیوتر نمی یاردش. شما ببین که تو قسمت پرینتر online هست یا نه
نقل قول:می خواستم پست را ویرایش کنم که جواب دادیننقل قول:
ببینید روی سیستم خودم از قبل نصب بودش، الان تست کردم پرینت هم می گیره! اما مشکل اینجاست که وقتی روی سیستم دیگه خواستم پرینتر رو وصل کنم اون صفحه که می یاد و درایور پرینتر رو خودکار نصب می کنه نمی یادش!
(توی سیستم الآن که که برنامش وصل هست وقتی پرینتر رو به سیستم میزنم با اینکه پرینت می کنه اما اون پیغامی که همیشه می داد که یه وسیله جدید به سیستم شما وصل شده رو نمی ده)
ویرایش! آقا سوتی شده :دی نگو توی سیستم دوم هم از قبل نصب بوده! الآن توی سیستم سومی تست کردم اون صفحه نصب درایور می یاد :n26:
تو کامپیوتر که ارور نمیده ولی پرینت نمیگیره ، دو تا کلید رو دستگاه هست که یکیش واسه پاور هست و سبز هست یکی نمیدونم چیه و نارنجی :|نقل قول:
قسمت اتصالات فلزی کارتریج رو با پنبه آغشته به الکل پاک کنید.نقل قول:
ببینید کارتریج دست جا خورده؟
ممکنه سوخته باشه.
چقدر داخل آب گذاشتید؟ (یعنی تا کجا رفت تو آب؟)
ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
کارتریج ها نو بودن ، تو آب هم نزاشتم فقط طبق اون آموزشی که بهم داده بودید انجام دادم اما به جای اون ماده مایعی که قرار بود واسه باز کردن مجرای جوهر استفاده بشه من آب ریختم تو سرنگ و تو اون میله های مکنده جوهر !! روش این کار هم فرستادن آب بود و دوباره کشیدنش با سرنگ که بعد از چند بار انجام دادن رنگ آب تغییر می کرد و به نظرم راهش باز شده بود - بعدش کارتریج ها رو جا زدم و پرینت گرفتم که گرفت ولی کمرنگ بود و خط های زرد داشت دوباره این کارو کردم تا قشنگ تر باز بشه که دیگه نشد و الان روشنش که می کنم کنار کلید پاور کلیدی که داره نگهش میداری تا اون قسمتی که کارتریج ها جا میخوره بیاد وسط که درش باز شه و اینا ، اون یه چراغ زرد داره که روشن میشه و پرینت هم که میدم اتفاقی نمی افته :n29:
دوست عزیز احتمال قوی کارتریج های شما اصلی و غیر قابل شارژ هستن. این نوع کارتریج ها یه شمارنده دارن که بعد از مدتی که پر میشن، دیگه امکان استفاده نیست و باید یا چیپ کارتریج رو عوض کنید و یا کارتریج قابل شارژ تهیه کنید.نقل قول:
با سلام خدمت شما دوستان.مدتی نبودم شرمندم.
میخوام یه پرینتر خوب با قابلیت تانکی شدن بگیرم.
قیمتش هم حدود 300 هزار باشه.
لطفا کمک کنید.
با تشکر
با سلام.
دوستان من پرینتر 1005 hp دارم.تازه شارژ کردم.الان text رو خیلی خوب میزنه ولی وقتی عکس چاپ میکنم تو قسمت های تیره نوارهای افقی سفید با فاصله های منظم میوفته.علتش چیه؟
از تونر مطمعنم.
اینو هم بگم همه قطعات کاتریج رو با اب شستم و کامل خشک کردم!
آخه مسئله اینه که تازه این کارتریج ها رو خریداری کردم و گزاشتم تو دستگاه که میبینم دستگاه اینجوریه :n03:نقل قول:
درود بر همه اساتید
یک پرینتر M1120 دارم از سمت راست 5 میل متر همه تصویر را به طرف چپ میکشه و از پایین صفحه 1.4 میل رو نمی زنه
از اول اینطوری نبوده ؟!!؟ حالا از منوی سرویس تنظیماتش دیفالت شده ولی چیزی تغییر نکرده
اگه کسی اطلاعی داره به من بگه باید چه کارش کنم
سلامنقل قول:
پرینترتون پودریه یا جوهرافشان ؟؟؟
درود بر شمانقل قول:
بهترین کار اینکه که یک نمونه پرینت بزاردید تا مشخص تر گفته بشه از چی میتونه باشه
ولی اگه خطوط سفید تر با فواصل خیلی نزدیک به هم هستند به نظر من مشکل درام هست توی تکست معمولا نشون نمیده ولی اگه یک متن بزرگ بگیرید و کاملا مشکی کنید مشخص میشه
سفید زدن در متن کاغذ اگر بصورت موازی با درام باشه (نه از بالا تا پایین) یعنی اینکه مگنت اتصال درست نداره شاید فنر مگنت قطع شده. اگر درست هم سر هم نشده باشه می تونه مشکل دور شدن مگنت از درام باعث این بشه.
اگر سفیدی مسیرش عمود با درام هست مشکل لیزر داری.
سلام دوست عزیزنقل قول:
دست دو پی پنجاه با کمی بالاتر قابل تهیه شدن هست و گزینه مناسبی هست. البته باد خوبشو گیر بیارید!!!
باز هم احتمال وجود داره.نقل قول:
البته قطعی نمی تونم بگم، ممکنه مشکل از جای دیگری باشه.
بهترین راه اینه که با کارتریج قابل شارژ چک کنید.
موفق باشید
با سلام
یدونه hp 1020 دارم که ارور:
front cover or missing carteridge میده و حتی با تعویض کارتریج هم مشکل حل نشد کسی میدونه باید چطوری رفعش کنم؟
سنسور درب شاید ایراد پیدا کرده
بهترین کار اینه که اونو چک کنید.
چک کردم مشکلی نداره،وقتی برا پرینت میره این ارور میادنقل قول:
درود مجدد به استاتید
یک کانن 4450 چهار کاره دارم ( ال سی دی تنظیمات و منو داره ) هر بار خاموش میشه تمام تنظیماتش پاک میشه (حتی تاریخ ساعت ) که مجبور به نتظیم تاریخ ساعت بعد از روشن کردن بعدی خواهیم بود
ایراد از کجاست ؟
دوستان عزیز سلام
من یه فایل پی دی اف 120 برگه دارم خواستم پرینت کنم که دیدم عکس ها رو خیلی کم رنگ پرینت میکنه (اصلا واضح نیست)
خواستم ببینم تنظیماتی هست که میزان پر رنگی پرینت کردن برگه ها رو بهش بدم
میخوام خیلی پر رنگ بگیره
یا اگه راه حلی دارید بتونم کل صفحات پی دی اف رو پر رنگ کنم
با تشکر
دوستان کسی نیست کمک کنه
من عجله دارم
نقل قول:
یا قدرت لیزر پرینتر رو زیاد کنید یا توی فتوشاپ بازی کنین و 1 پیکسل به اون صفحه خاص Stroke بدید
البته مطمدن نیستم.نقل قول:
اما معمولا داخل دستگاه ها باتری بک آپ وجود داره برای ذخیره تنظیمات در موقع خاموش شدن. ممکنه اون مشکل پیدا کرده باشه.
ممنونم
درود و سپاس از جواب شمانقل قول:
اما
اولین چیزی که به نظر من هم رسیده بود همین باطری بوده ، عوضش کردم با چه مشکلاتی (باطری با 2 تا شمش مسی به برد لحیم شده بود باطری جدید رو با لحیم کاری و سیم بهش وصل کردم بعد از اینکه دوباره مشکل داشت از باطری قبلی که ولتاژ گرفتم دیدم سالم بوده و تمام زحماتم و از همه بد تر پولی که بابت باطری دادم الکی بوده ! حال باز هم با خاموش و پس از میلی ثانیه روشن کردن دستگاه تاریخ و ساعت دوباره باید ست بشه !!
حال می گید چکار کنم ؟
ناگفته نمونه
باطری موقع ای که از برد جداست 1.3 ولت برق میده و وقتی به برد وصل میکنم و در حالت روشن دستگاه 0.44 صدم برق میده و مقع خاموشی و هم دراوردن سیم برق 0.23 صدم ولت برق در دو سر باطری دارم
دوستان قیمت چاپگر HP LASERJET P2015n چقدره؟
نقل قول:
مگنت هم چک کردم.راحت میچرخید و جا افتاده بود.نقل قول:
تمیزش که کردم یه خط های منظم روش افتاده بود.با فاصله های خیلی کم و محیطی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام بر دوستان
من دیروز یه پرینتر epson sx130 خریدم با کارتریج های قابل شارژ که به نظرم حرف نداره
فقط 2تا مشکل دارم
1- سرعت پرینت که توی کاتالوگ نوشته 28 صفحه در دقیقه خیلی کمتر هست مثلا توی دقیقه 4 برگ پرینت میگیره
2- بعد از هر صفحه پرینت باید دکمه روی دستگاه که مربوط به کاغذ هست رو فشار بدم تا صفحه بعدی رو چاپ کنه .
اگر ممکنه راهنمائیم کنید . متشکر و سپاسگزارم
:n12:
در ضمن یه دستگاه پرینتر canon mx350 wirless هم دارم که بعلت گرونی کارتریج هاش مجبور شدم دستگاه جدید بخرم . راهی وجود نداره که کارتریجش نسوزه ؟ تموم که میشه دیگه کار نمیکنه . :n03:
این مدل که discontinue شده.فکر نمیکنم دیگه تو بازار باشه.نقل قول:
میدونم.خواستم ببینم آخرین قیمتش چقدر بوده.یکی به یه نفر دسته دومش رو فروخته فکر کنم 400.کفته نوش 700 هست.خواستم ببینم زده یا نه
درود بر شمانقل قول:
قیمت چند مدل بالاترش حدود 700 تومان هستش
اگه قیمت ها همین جوری سر سام اور بمونه با این قیمتی که گرفته مناسبه (چند تومنی پایین تر بگیری بهتره )