من 16 مگ 240 گیگ گرفتم . نه نوسان نداره . پینگشم از صبح تا شب یکیه . فقط مشکل نویز قشنگ احساس میشه ...تو پارس هم داشتم ولی اینجا یخورده بیشتر مشخصه .... پینگ در دیدبان با لوکزامبورگ 140 تقریبا در پارس دقیق 105.نقل قول:
در کل راضیم .
Printable View
من 16 مگ 240 گیگ گرفتم . نه نوسان نداره . پینگشم از صبح تا شب یکیه . فقط مشکل نویز قشنگ احساس میشه ...تو پارس هم داشتم ولی اینجا یخورده بیشتر مشخصه .... پینگ در دیدبان با لوکزامبورگ 140 تقریبا در پارس دقیق 105.نقل قول:
در کل راضیم .
سلام، دوستان خط من رو روی 6 مگ بستن برا همین تعرفه های بالای 4 مگ تو پنل من نمایش داده نمیشه، کسی هست این مشکل رو داشته باشه و تونسته باشه قانعشون کنه که تعرفه ها رو کامل نشون بده تو پنل ؟
تعرفه بالای 4 مگ به چه دردت میخوره همون 3 مگ هم بگیری هر چقدر خطط بکشه بهت سرعتو میده.نقل قول:
کیفیت خطط چطوره اگه میکشه زنگ بزن بگو بیارن بالا...
از دستاوردهای انقلاب اینترنت غیر حجمی در ایران:n08:
دست از سر کچل ما بردار آقای وزیر نت رسما شده داخلی همین یکی رو کم داشتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو داشتم و میخواستم به خاطر حجم سرعت های بالاتر رو بگیرم اما هرچی با پشتیبانی صحبت کردم گفتن دست سیستمه و نمیشهنقل قول:
منم فرداش رفتم و تخلیه کردم!
سلام. دوستان شما این چند روزه اختلال نداشتید؟ تو استریم ویدیو در سایت ها و همچنین در اینستاگرام برای دیدن ویدیو دو سه روزه اختلال دارم.
دوستان یه مشکل خوب دارم :n02:
شایدم مشکل بدی باشه :n13:
من کلن از پارس انلاین 195 گیگ ترافیک خریدم ولی الان قطع نشده و بیست و خورده ای گیگ نشون میده
ولی اونجا قرمز نوشته آدم شک میکنه
حتی تو اینستاگرام از ادمین پرسیدم گفت بیست و خورده ای ترافیک داری
الان میترسم فردا که بخوام تخلیه کنم .بگن اول بیا پول این ترافیکیو که مصرف کردی رو بده بعدا میتونی بری:n31:
به نظرتون باقی ترافیکو مصرف کنم یا همین حالا اقدام به تخلیه کنم:n41:
داداش حیفه ۲۱ گیگ تمامش کن بعد درخواست تخلیه بدهنقل قول:
نقل قول:
بالاخره خط تخلیه شد:n10::n10::n10::n10::n20::n20:
مجبور شدم حظوری برم ولی مخابرات 1روزه تخلیه کرد
بعضی ها چقدر علاقه دارند تندتند ispتغییربدن همشون یکی هست همین پارس هستیم حوصله عوض کردنم ندارم
والا من الان 2 مگابیت دارم درسته که حجمش 16 گیگ هست ولی صب تا شب هم اینستا باز باشه یا بشینم آنلاین فیلم ببینم هم تموم نمیشه . نمیدونم چرا .
دیشب تلویزیون آنلاین روشن بود که حجم کم میکرد. صبح بلند شدم دیدم 500 مگ کم کرده درصورتی که حداقل باید 2 گیگ کم میکرد.
انگار تو تعرفه های جدید سیستم محاسبه حجم هم عوض شده :n02:
من آنلاین درخواست دادم بعد از سه روز زنگ زده و میگه که باید حضوری بیای دفتر...امروز رفتم فرم پر کردم میگه که 3 تا5 روز طول میکشه تا بررسی بشهنقل قول:
نقل قول:
درخواستت که ثبت کردی سریع برو تو سامانه 195 شکایت عدم تخلیه ثبت کن
من از سال نود مشترک پارس بودم و امروز درخواست تخلیه دادم ...استفاده روزمره از اینترنت دارم و اهل گیم و این چیزا هم نیستم ... تو این شیش سال نشده بگه حالا که این همه مدت مشترک وفادار ما بودی بیا این 1 گیگ هدیه برای تو خخخ....ولی به نظر من تعرفه های جدید توهین به شعور کاربرا هست انگار که میخوان این چند ماه باقی مونده به ادغام با های وب محترمانه به مشتریا بگن بفرما برو و اصلا مشتری مداری براشون مهم نبود این آخر کار...2 مگ ها وب 40 گیگ...فن آوا 37 گیگ..مخابرات 37 گیگ ... پارس آنلاین 16 گیگ..به نظر شما دللیلی برای موندن من باقی گذاشته پارس آنلاین؟؟نقل قول:
ممنون دوست عزیز شکایتم رو ثبت کردمنقل قول:
دوستان نظری ندارین؟!نقل قول:
اون کانتر ترافیک مصرفی خیلی از ترافیک ها رو حساب میکنه ، بجز ترافیک رایگان شبانه .نقل قول:
ترافیک های رایگان داخلی ، ترافیک های بسته های مختلف انرژی (مثل آخر هفته و...) همه و همه محاسبه میشن در اون.
ترافیک واقعی که شما مصرف کردی و هزینه براش پرداخت میکنی ، وقتی یک سرویس جدید میخری کل مقدار حجم سرویس در ترافیک باقی مانده میاد .
و هر زمان از ترافیک شما بصورت کاملا غیررایگان مصرف بشه ، از مقدار (ترافیک باقی مانده شما) کم میشه ، ملاک در محاسبه پارس آنلاین فقط و فقط مقدار ترافیک باقی مانده است و نه ترافیک مصرفی.
میلاد داداش ، این پست رو از رزور در بیار منتظریم هنوز :n02:نقل قول:
آره دیگه قطعی شد:n02:نقل قول:
فکر میکنم از این قطعی تر نمیشه.
چشم:n02:
+
گویا دیروز پارس آنلاین همه جا قطعی داشته + بسته های تلگرام و اینستاگرام هم میتونین درخواست خرید بدین ولی هنوز عمومی نشده + سرویس 2 ساعت ( 8 تا 10 صبح) خیلی مقرون به صرفه هست. من بین 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم و برام کافی هم هست + سرویس 3 مگ با شبانه رو میشه با 40 تومن ( با مالیات و عوارض میشه نزدیک 46 تومن ) میشه خریداری کرد
2مگ حدید روگرفتی با مصرف منصفانه؟نقل قول:
چطور راضیی؟
من حجمم تموم شده 6ماه بود گیگش تموم شد گیگ ازاد میخرم یک 100روزی مونده
نمیدونم بسوزونم بیام روی سرویسهای حدید
یا بمونم همینجا من حجم زود تموم میکنم فکر میکنماین دو سه ماه 100اومنی جحم خریدم ولی سرعتم الان روی 3 مگهو راضیم
پارس آنلاین هم شبانه رو حذف کرده ؟؟؟
نه زده بود داره
من دانلود ندارم ( فیلم و بازی و موزیک و ... ) واسه کارهای روزمه هم جوابم رو میده چون حجم فایلهایی که باهاش کار میکنم زیاد نیست.نقل قول:
نمیگم کافیه ولی باتوجه به کاری که میکنم مشکلی ایجاد نکرده. سرعت پینگم هم خیلی خوبه افت سرعت یا پکت لاست هم ندارم . البته از ماه دیگه 3 مگ میگیرم که بتونم با 9 مگ ببندم حداقل.
منم دقیقا مثل شما آخر هفته ها هم خانواده همه تعطیلن یه بسته 15 گیگی میگرم که واقعا به صرفه است 6500 ت.نقل قول:
شکایت کردی که ۱ روزه تخلیه کردن؟نقل قول:
من شنبه حضوری رفتم درخواست دادم هنوز تخلیه نشده:n27:
نقل قول:
نه. فردا صبحش درخواست دست مخابرات منطقه بود . قبل از ظهر هم تخلیه شد. کمتر از 24 ساعت :n20:
دوستان پارس انلاینی روی سرویس 3 مگ سرعت بازه و تا 16 جواب میده؟ و زیر 3 مگ سرعت اسمی و محدود میشه؟ میخوام اگه دوستان تایید میکنن پارس آنلاین بگیرم ممنون میشم که حتما جواب درست باشه که مطمئن بشم و بعد ثبت نام کنم
نقل قول:
یه نکته ای که باید بهش دقت کنید اینه که از اونجایی که اینکار رو داره تنها پارس میکنه درصورتی که از طرف شرکتهای دیگه به دامپینگ متهم بشه احتمال تغییرش وجود داره. هنوز کمتر از یک ماه گذشته و برنامه ریزی بلند مدت نمیشه کرد!
یه تعداد از کاربرا چوب عجله کردن رو در مورد فن اوا خوردند و یا خواهند خورد... بهتره این مورد رو زمان قرارداد از پشتیبانی تایید بگیرید بعد ثبت نام کنید
همشون سه رو ته یه کرباسن.نقل قول:
اره مثل همننقل قول:
تعرفه های پارس آنلاین تغییر کرده . میتونید در پنل ببینید .
الان هیچ حرفی از شبانه رایگان زده نشده تو این تعرفه ها !!نقل قول:
حذف شده ؟؟؟
البته من ازین بخش نگاه میکنم
تو پنل فرق داره ؟
بعضی سرویس ها دارند بعضی ندارند و همچنین سقف برای شبانه تعیین شده .نقل قول:
مثلا 8مگ 150 گیگ ترافیک خارجی و 160 گیگ شبانه داره. 55 هزار تومن که از نظر من عالی هست .
دوستانی که تخلیه کردند احتمالا الان ناراحت و پشیمون هستند ولی 100% کاری که کردند باعث شد این تغییر رو پارس آنلاین بده.
پارس انلاین سرویس هاش رو تغییر داد و همه سرویسها سرعت اسمی هستند الان.
ترافیک ها افزایش داده شدند برای سرویس ها در سرعتهای مختلف
شبانه حذف نشده و هنوز سر جاشه ولی تغییراتی کرده.
من درخواست تخلیه دادم به پنل دسترسی ندارم، میشه یه اسکرین شات بزارید ؟نقل قول:
ترافیک جدید برای سرویس های پارس:
2 مگ: 40 گیگ خارجی
3مگ : 60 گیگ خارجی
4 مگ : 80 گیگ خارجی
8 مگ : 150 گیگ خارجی
16 مگ : 275 گیگ خارجی
ممنون میشم قیمت هارم بزاری:n16:نقل قول:
من دارم با موبایلم میبینم password یادم نیست که از PC براتون عکس بگیرم . ولی فکر کنم شما گیمر بودی ، اگر گیمر هستی توبه کن و برگرد پارس چون عالی شده.نقل قول:
سرویس 4مگ ویژه بازی آنلاین : 200 گیگ حجم + 260 گیگ شبانه = 85تومن
قیمت های مصوب دیگهنقل قول:
20-30-40-50-80