nدوست عریز من از 1411 شروع کردم تا 1472 ولی همش تایم اوت میزنه روی همه اعداد کمترین مقدار mtu چند هست؟نقل قول:
Printable View
nدوست عریز من از 1411 شروع کردم تا 1472 ولی همش تایم اوت میزنه روی همه اعداد کمترین مقدار mtu چند هست؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
شاتل تو سايتش 8 مگ بيشتر ثبت نام نداره
يعني با 8 ثبت نام كنم ولي خط رو روي 12 و 16 ميبندن؟
وقتی شما از عدد 1411 شروع کردین و همون اولین عدد (1411) جواب نداد یعنی باید این عدد رو یکی یکی انقدر کم کنید تا به نتیجه برسین.نقل قول:
باید 10 یا 12 تا کم کنی نه یکی یکی .نقل قول:
ایشون 10 تا 10 تا کم کنن بعد مثلا 1390 نتیجه بگیرن حالا باید یکی یکی از 1390 برن بالا تا مثلا 1394 که جواب نگیرن.نقل قول:
توجه: جنابmostafa682 بایدی در کار نیست این فقط یه راه حل برای زودتر به نتیجه رسیدن هست که دوستمون lernardo
اشاره کردن که در بالا رفتن اعداد هم می شه استفاده کرد.
سلام دوستان گرامی
من تا حالا کاربر شاتل نبودم
الان 3 ساله کاربر آسیاتک هستم
تا همین پارسال سرعت دانلود شبانه 800 کیلوبایت بر ثانیه بود بدون محدودیت و بدون مصرف منصفانه
ولی امسال شد 500 که بازم راضی بودم
از ماه پیش شده 120 !!! که دیگه غیر قابل تحمل !
===========
1- میخواستم بپرسم شاتل شبانش چطوره ؟ شبانه بدون محدودیت داره ؟
2- شاتل لند جریانش چیه ؟ ریموت آپلود داره ؟ که فایل هامون رو از سایت های دیگه وارد کنیم ؟
دوست عزیز کمترین مقدار mtu کلا چند هست؟مینممش از چند هست؟نقل قول:
16 مگ رو توی جشنواره گرفت نمیدونم حالت عادی این سرویس رو ارایه میدن یا نهنقل قول:
باید برین بپرسین تو سایت شاتل برین احتمالا نوشته جشنواره هنوز برقرار هست یا نه
سرویس گیم فقط پینگ داخلی رو کم میکنه مثلا واسه من حدود ۳۰ میلی ثانیه کم شد در ضمن وقتی سرویس گیم فعال کنی سرعت دانلود حداکثر تا 1MB/s میرهنقل قول:
سایتی سراغ دارید که بشه لینک سرور خارجی رو ب داخلی تبدیل کرد؟
به نظرم به ترتیب اینا بهترننقل قول:
عصر اپلود. فایل هم میتونی اسپلیت کنی + لیچ+ فول سرعت+ سروره ایران+ حجم کم میده
ترین بیت فقط سرور ایران + فول سرعت میده + ولی حجم کم میده + برای انتقال به شاتلند خوبه
اپلود بوی سروره ایران میده + حجمش به نسبت بیشتره + روش خیلی نظارت دارن فایلاتو همه رو می گردن + زیاد لیچ کنی محدود می کنن
من سرویس 8 مگ گرفتم اما یه مشکل عجیبی دارم وقتی مودمو ریست میکنم تا چند دقیقه سرعت بالاس ولی بعد چند دقیقه سرعت سرور داخلی و خارجی هر دو فیکس میشه روی 4 مگ
سرویس الان 2 روزه وصل شده، 6-7 ساعت اولی هم که وصل شده بود هیچ مشکلی نداشت
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل حل شد:n02:
تست تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
در لیست تعرفه های سرویس حجمی این NFG و Light که زده منظورش چی هست؟؟
بعد من سرویس قبلیم جشنواره بود سرعت تا کشش خط باز بود الان بخوام تمدید کنم این سرویس های معمولی eco دیگه به اون صورت نیست؟
ممنون
نامردها سرویس دانلود از سرورهای خارجی رو 500kb فیکسش کردن
سلام سرویس جشنواره دارین دوست عزیز? از من هم محدود هست رو 500 جشنواره 144 گیگ اکو دارم:n27:نقل قول:
نقل قول:سرویسهای جشنواره شاتل سرعت دانلودشون از سرور خارج رو 4 مگابیت محدود شدهنقل قول:
پینگ کلا ریخته بهم من پینگم همیشه 84 بوده با اروپا اما امروز رفته رو 190 روی همه سرویس هم تست کردم اوناهم خرابن .
من برام پینگ و تایم اوت ندادن مهمه بنظرتون بیام شاتل؟البته سرعت هم مهمه ولی زیاد اهل نامحدود و شبانه نیستم بین اسیاتک و شاتل گیر کردم چندتا از دوستام میگن شاتل خودمم صبا نت دارم ولی تایم اوت زیاد دارم گیم نمیشه زد اصلا
من تا چند وقت پیش آسیاتک داشتم الان شاتلنقل قول:
آسیاتک یه مدت درست بود ولی ۶ ماه آخر تایم اوت زیاد داشت .... سرعت تک کانکشنش هم داغونه .... در کل به خاطر شبانش آسیاتک داشتم وقتی اونم خراب شد دیگه قابل موندن نبود
صبانت که تو پینگ خوبه
سلام
دوستان بهترین طرح شاتل برای دانلود شبانه چی هست؟
کسی از زاهدان هست؟
ممنونم
اینم از ارت5 !!!!
دو روزه پینگ خراب شده فقط شاتل نیست همه جا خرابه چه isp های دیگه و چه سرورهای کاهش پینگ به خصوص از نوع اینترانت به نت .
دوستان به نظرتون من برگردم شاتل الان شاتل قضیه nfg/ لایت چی میده
دیگه مثل قبل نیست
الان اسیاتک دارم رازیم ازش ولی نمیدونم چرا اسیاتک ریپ میزنه بعضی اوقات
میخوام تا قبل از عید کنسول بگیریم انلاین بازی کنم
100در100 چیزی من تا حالا از طرف اسیاتک برای گیمرها ندیدم که تعرفه ای بذاره
شاتل چه جوری اگه پینگ شاتل خوبه قبل عید شاتل بگیرم
تو خرید ترافیک دوستان شاتل نامحدود هم داره بسته های ترافیکی
سلام بچه ها من دو سه سال هستش ۵۱۲ نامحدود مخابرات دارم ولی دیگه سرعتش تو بازی ها داره اذیت میکنه. البته پینگش متوسطه ولی سرعتش خیلی کمه.
میخواستم شاتل بگیرم ولی در مورد دو مورد نگرانم یکی اینکه بگیرم وضعیت پینگ بد باشه یکی هم در مورد حجم مصرفی. الان کسایی که آنلاین میزنن میشه بگن حدودا ماهی چه قدر مصرف میکنن. دانلود نمیکنم باهاش بیشتر گیم و وب گردی و تلگرام.
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
اگه زیاد اهل دانلودی سمت شاتل نیا.کلا هر طرحی که بگیری شب زیاد دانلود کنی محدود میشی......نقل قول:
کسی نیست که بازی کنه؟؟نقل قول:
من بازی میکنم اونم از نوع شدیدش .نقل قول:
اینکه که میگی سرعتش تو بازی اذیت می کنه بازی ربطی به سرعت نداره و فقط به پینگ ربط داره البته به سرور بازی هم ربط داره مثلا تو بازی های شوتر بعضی سرورها 30 هرتز هستن و بعضی 60 هرتز که طبیعتا پهنای باند بیشتری رو نیاز دارن اما از نظر سرعت همون 512 کافی هست .
مثلا تو بتل 4 اگر من تو سرور 30 هرتز بازی کنم میزان پهنای باند مصرفی 192kbps هست یعنی انگار گذاشتم رو دانلود و داره با سرعت 20 kb/s دانلود می کنه اما تو سرورهای 60 هرتز نیاز به پهنای باند 256kbps داره یعنی انگار داره با 32 kb/s دانلود می کنه در نتیجه همون 512kbps کافی هست .
مهم اینه که پینگ شما تا اونجایی که امکان داره پایین باشه .
شاتل همیشه پینگش خوبه در حالت عادی 130 هست اما اگز تماس گرفته بشه و درخواست فعال کردن سرویس کاهش پینگ داده بشه پینگ باز هم پایین تر میاد مثلا 90 یا کمی کمتر .
البته الان چند روز کل isp های مشکل دارن و پینگ از ظهر به بعد خراب میشه اما در حالت عادی 24/7 پینگ پایین میمونه .
به نظرم شاتل رو سریع بگیر بعد تو جشنواره جچم بخر یا شاید حتی نیاز نباشه بخری میتونی 1.5 سال سرویس جشنواره رو بگیری با 144 گیگ حجم این بهتره هر 1 ماه یه بار هم جشنواره حجم میزاره .
ضمنا بازی هایی رو هم که انجام میدی بگو تا من دقیق تر راهنمایی کنم .
Battlefield 1 و FIFAنقل قول:
منظورم از اذیت کردن مثلا منو بتلفیلد ۲ دیقه طول میکشه باز شه وگرنه قضیه پینگ رو در جریانم. ممنون.
راستی شاتل رو اینترنتی میتونم را بندازم یا باید برم جایی؟
منظورت Battlelog هست ؟نقل قول:
آره اون سرعتت اگر کم باشه زیاد خوب باز نمی کنه البته Bf1 دیگه Battlelog نداره و همه چی داخل بازی هست که من اینطوری اصلا دوس ندارم ولی برای سرعت پایین بهتر هست !!!!
اما اگر منظورت وارد شدن به بازی هست که ربطی به سرعت نداره باید SSD داشتی باشی !!!! اگر بازی رو HDD ریختی که هیچی نصفش شکنجه ست چون loading خیلی طول میکشه واسه اینجوری بازیا حتما باید SSD داشته باشی که الا قیمتاش خیلی خوبه !!!
نه اینترنتی میشه اما واسه تخلیه خط فعلی باید بری پیش مخابرات چیا درخواست بدی !!!
الان فهمیدم که امکانات مخابراتی شاتل تو منطقه ما پر شده. خوب الان من درخواست بدم تا کی طول میکشه نوبتم بشه ؟؟نقل قول:
میترسم مخابرات رو قطع کنم این حالا حالا ها درس نشه.
فعلا درخوسات بده منتظر باش !!!
پینگت با مخابرات چنده با اروپا ؟
نزدیکای دویستنقل قول:
خوب زنگ زدم حل شد الان باید سرویس رو انتخاب کنم.
به نظرتون با ماهی ۴۰ ۵۰ تومن برا گیم و وب گردی و تلگرام کدوم سرویس بهتر باشه؟؟ دانلود رو با ایرانسل میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
144 گیگ رو بخر 18 ماهه بقیه سرویساش زیاد جالب نیست بخوای ماهیانه بخری که خیلی خیلی بده باید هرماه تمدید کنی که حجم کمی هم میتونی داشته باشی .
تنها راه مناسب خرید از جشنواره هست .
144 گیگ میخری 90 تومن بعد هر ماه هم جشنواره میزاره خواستی میتونی حجم اضافه کنی
در ضمن دوست عزیز در سرویس های جشنواره حواستون باشه سرور خارجی رو 4 مگ محدود شده خواستم اطلاع رسانی کنمنقل قول:
آره ولی ظاهرا بعد از یه مدتی برداشته میشه اما اینی که میگم مربوط به سرویس خودم هست الان محدودتی نداره بعد از 6 ماه برداشته شد!!!
این دوستمون همون طور که گفتن دانلودر نیستن .
سلام
آپلود سنتر شاتل لند خرابه ؟ :n27:
اقا من صبانت دارم عصرها و شب ها که از سرکار میام خرابه اومدم دوتا دست فیفا انلاین بزنم از بس تایم اوت میده بیخیال میشم مجبورم بخوابم دیگه خیلی داره میره روی اعصابم پس بین شاتل و اسیاتک بیام شاتل بهتره؟
الان از شاتل راضی هستی؟من تایم اوت زیاد دارم پینگت با 8.8.8.8 چنده؟وقتی میذاره روی گیم چقدر میاد پایین بعد همه سرویسها پروفایل گیم دارن یا نه؟نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
به نظر شما با حجم مصرفی روزانه 2-2.5 گیگ چه طرحی از شاتل رو انتخاب کنم به صرفه تر هست؟
ممنونم از راهنمایی شما
موفق باشید