رشت 4g شده عزیز پریروز اومدن انتنش رو تو اداره نصب کردن اینکه راش انداختن به صورت کامل نمی دونم انتن 3g رو پایین کشیدن و انتن 4g رو نصب کردننقل قول:
مخابرات مرکز 6 رشت
Printable View
رشت 4g شده عزیز پریروز اومدن انتنش رو تو اداره نصب کردن اینکه راش انداختن به صورت کامل نمی دونم انتن 3g رو پایین کشیدن و انتن 4g رو نصب کردننقل قول:
مخابرات مرکز 6 رشت
مخابرات مرکز 6 رشت
ظاهرا 3 تا تریلی تجهیزات آوردن تو انبار و مثل ... دارن نصب و راه اندازی می کنن:n02:
مرسی خودم فهمیدمنقل قول:
کسی میتونه سوال ما رو جواب بده
مرسی
سلام
من سیم دائمی م به شبکه 3g وصل میشه ولی سیم اعتباریم فقط به شبکه 2g وصل میشه با مودم.بنظرتون مشکل از چی هست؟
سلام
داداشا این بسته نامحدود همراه اول شبانه چطوره؟
سرعتش خوبه؟
و اینکه من میخوام دانگل 4g بخرم. به نظرتون از سایت همراه اول بخرم میشه آنلاک کرد یا چی کار کنم؟
ممنونم
فعلا در مرحله نصبه و مشخص نيس تاکى اوکى بشه...ولى سرعت ترى جى شبانه عاليهنقل قول:
می گن همراه اول تصمیم گرفته تا دهه فجر اکثر شهر های بزرگ و کوچک رو به سرعت فور جی کنه که احتمالا هم موفق بشه چون مشکل زیر ساختی مانند سایر اپراتور ها نداره.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
سلام دوستان
از کجا باید بفهمم سیمکارتم 4G هستش؟
6 ماه پیش سیمکارتم سوخت و یه 3 پانچه گرفتم . اون 4g هستش؟
آلفا که اصلا بسته ی 1 گیگ یه ماهه نداره، بسته ی آلفا پلاس گرفتمنقل قول:
کسی نظری نداره؟ چرا با سیم 4جی، تو منطقه ی 4 جی، با بسته ی 1 ماهه بازم 4جی نمیشه
آقا یعنی الان بدون خریدن بسته آلفا پلاس 4g میشیم ؟
یک حرکت عجیب از بچه های بالا :n04:
الان هزینه تعویض سیم کارت و تبدیل ب 4جی چقدره در نمایندگی
الان واسه من که تحت پوشش 4جی همراه اول هستم بدون خرید رو 4جی میره...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=672548&p=8921229&viewfull=1#post8921229
من تو مخابرات کرج 2 ماه قبل سیم اعتباری مو به 4جی تبدیل کردم تو سیم اعتباری باید 5 هزارتومان اعتبار داشته باشی اگه بیشتر از 5 هزار تومن رو حسابت باشه قبل از تعویض به 4جی باید اعتبار اضافه رو به یه سیم دیگه انتقال بدی ( بعد از تحویل سیم 4جی اون 5 هزار تومن اعتبار اتوماتیک از حسابت کسر میشه ).... هیچ هزینه ی دستی نمیگیرن...نقل قول:
والا من که چند بار قبلا بسته الفا پلاس هم خریدم به فورجی وصل نمیشه مصرف ازاد ، ضمن اینکه تو تهران فاجعست تا دو سه ماه پیش تو خونه انتن دهی معمولی هم مشکل داشتم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
سیم سه پانچه همراه اول تا اونجایی که میدونم متاسفانه 3G هست چون خودم میخواستم سیم کارتم رو عوض کنم بهم گفت یا سه پانچه 3G بردار یا تک سایز 4G که من تک سایز 4G نانو برداشتمنقل قول:
روی پوکه سیم کارتتون رو ببینید اگه نوشته USIM یعنی 4G هست در غیر این صورت 3G .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ديشب بسته نامحدود شبانه همراه اول 2 تا 7 رو فعال كردم
ولي سرعت دانلود از هيچ سروري با 32تا كانكشن IDM از 300كيلوبايت بالاتر نرفت
بصورت لحظه اي تا 1مگابايت هم ميرفت ولي متوسط سرعت رو همون 300 بود :n29:
اصلا اين بسته شبانه سرعت قانونيش چقدر بايد باشه حداقل؟ :n13:
شكايت كنم به 195 بدرد ميخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داره آخه !
ما هم سیم 3 پانجه گرفتیم 4جی هست اصلا ربطی نداره 3 پانچ باشه یا تک باشه نانو مهم اینه روی سیم usim lite نوشته همین حالا تک باشه یا سه پانچ فرقی نداره
نقل قول:
آیا دیگه از اون سیاست کثیف خرید بسته هنگام تعویض سیمکارت 4g دست برداشتن یا هنوز برقراره ؟؟؟؟...
یه بار می خواستم سیمکارت رو عوض کنم طرف گفت حتما باید 17 هزار تومن بسته بخرم بعد 5 تومن هم پول سیمکارت جدید بدم من ...
نشکنه گلوتون فقط :n14:
نه با هر بسته ای فور جی بازه منتها برای فور جی باید یو سیم بگیرینقل قول:
كسي جوابي نداشت؟ :n27:نقل قول:
.............
سايت همراه اول نقشه پوشش 4G نداره؟
يه نقشه پوشش هست ولي مثل ايرانسل تفكيك شده نيست
الان من از كجا بدونم خونمون تحت پوشش هست يا نه؟
فقط جلوي اسم شهرمون زده 4G/3G
نه فقط 3جی دارهنقل قول:
شکایت کن درستش میکنن منم شکایت کردم دو هفته ای درست میکنن البته من صبح 200 تا بزور شب 30 کیلو داشتم وضع من خراب تر بود
باید فورجی تست کنی بینی تحت پوششی یا ن راه دیگه ای نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همینهفطکهخودتمیگی
نقل قول:تجهیزات مورد نیاز برای فاز 7 توسعه نسل نو به تمامی مراکز استان ها ارسال شده و در حال نصب میباشد. در شهرهایی که مشکل تامین دیتا و پهنای باند نباشد بعد از نصب، راه اندازی انجام خواهد شد.نقل قول:
متاسفانه در شهرهای های کوچک به دلیل عدم ارتقا خطوط انتقال با مشکلات عدم تامین دیتا و پهنای باند مورد نیاز برای هر سه اپراتور هستیم.
این که شما میفرمایید همراه اول مشکل زیر ساختی ندارد درست نیست و اگر در منطقه و مرکز مخابراتی زیر ساخت مناسب نباشد همه ی اپراتور ها را به دردسر میاندازد. مگر اینکه تامین دیتا بوسیله لینک های رادیویی از نقطه و مرکز مخابراتی دیگر باشد.
اقا سعید شما از اطلاعی از شهرستان سیریک ندارین کی بروزرسانی میشه BTS؟نقل قول:
Sent from my SM-J500F
اقا سعید شما اطلاعی از پوشش 3Gشهرستان سیریک ندارین کی درست میشه؟نقل قول:
Sent from my SM-J500F
از نرم افزار open sigalاستفاده کن میتونه پوشش دقیق شهرتون رو تفکیک کنه واسه هر اپراتور هم 3Gهم 4Gنقل قول:
Sent from my SM-J500F
نقل قول:خوشبختانه در این فاز نگاه ویژه ای به استان هرمزگان شده و بیشتر شهرهای استان در طرح توسعه حضور دارند. تجهیزات هم برای نصب در همه ی شهرها که یکی از انها سیریک است دریافت شده و در بندرعباس است. در سیریک سه سایت تریجی و احتمالا یک سایت (مرکز شهر) فورجی خواهیم داشت. زمان نصب دقیق مشخص نیست اما سعی میشود نصب تا اخر سال انجام شود و راه اندازی به سال بعد موکول شود.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه چطوره ؟ چقد میده با IDM
سلام دوستان
من با شبکه همراه اول مشکل دارم
هنگام دانلود با 4g همراه اول بعد از حدود 20 ثانیه شبکه خودش به 3g تغییر میکنه
با سیم کارت ایرانسلم این مشکل رو ندرام میخواستم بدونم ایا امکان داره که همراه اول داره این کار رو میکنه یا این که گوشی من مشکلی داره
سیگنال ضعیف ه حتما ، چند خط آنتن LTE دارید ؟نقل قول:
دوستان من تازه امدم توی منطقه میرداماد
اینجا چرا اینقدر سرعت پایین هست __ 4G ایرانسل و 3G ایرانسل به زور با کلی فشار و بدبختی 2-3 مگابیت سرعت داره___هرچی هم زنگ میزنم اعتراض میکنم میگن مشکل نداره یا نهایت یک پرونده باز میکنند و خودکار بعد چند روز پیامک میاد که مشکل حل شد!
سرعت همراه اول هم افتضاح هست چه نسل 4 چه نسل 3 به زور و کلی دعا....حدود 5مگابیت میشه
در حالی که مثلا همزمان توی قیطریه 44مگابیت سرعت دارم
کسی این منطقه مشکل من را دارد ی___ راهی داره درست بشه ؟
خبر خوب
پس از مدتها تبلیغ دروغ، شبکه همراه اول در اهواز بهتر شده. من تونستم با گوشی 3G سرعت 1.5مگ از همراه اول بگیرم. (نادری)
در نمایشگاه هم سیمکارت 4G میفروختند و به 4G وصل بودند.
سلام اگه گوشیت آندروید هست و نسخه آندرویدش ۶ هست نرم افزار 4G LTE onlyرو از مایکت دانلود کن و بزار رو LTE only درست میشهنقل قول:
Sent from my SM-J500F
سلام . بسته نامحدود شبانه 7 روزه و یک ماهش هر کدوم چند گیگ محدودیت حجم دارن ؟
بدون محدودیت هستن .نقل قول:
تو منطقه ما 4g سیگنالش فوله
گوش honor6 هست این نرم افزار هم دانلود کردم وقتی نصبش میکنم و اجرا میکنم میگه این نرم افزار با گوشی شما همخوانی ندارهنقل قول:
چند تا جای دیگه خوندم که باید بری تو device information و شبکه رو به only 4g تغییر بدی تا درست بشه
چند تا کد دستوری مختلف هم امتحان کردم که بره اون قسمت ولی اتفاقی نیافتاد
جالب این جاست سیم کارت رو تو گوشی های دیگر مثل mate8 هم امتحان کردم اونم همون اتفاق براش میوفته
اين همراه اوله نه تنها محدوديت 20 گيگ بلکه 19 گيگ داره انگار! ديشب اعتبار سيم کارت رو صفر کرده..شبانه 1 تا 7 روزانه رو با احتياط و هرگز روی سيم کارت دايمی مصرف نکنيد که بدبخت ميشيد..
کاملا نامحدوده دیشب حدود بیست و پنج گیگ دانلود کردم در ضمن از ساعت ۲ تا ۷ هستنقل قول:
آقا چرا گاهی بعضیا میزارن روی فقط ۳جی ؟ من وقتی ۴جی میشم گاهی میشه E و این اعضاب خورد کنه یعنی از ۴ جی نیمره اچ پلاس یا ۳ جی و مجبورم بزارم روی فقط ۳ جی که حد اقل E نباشه
چطور میشه اینو درست کرد بنظرتون؟
اگه گوشیت آندرویدش شیش هست نرم افزار 4G LTE onlyرو از مایکت دانلود کن و بزار رو حالت LTE only درست میشهنقل قول:
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
اندروید ۷ هست میشه؟نقل قول:
بله دوست عزیز نرم افزاری رو که گفتم دانلود کن بعد از باز کردن قسمت پایین برنامه ی لیست بهت میده از اونجا می تونی انتخاب کنی حالت شبکه ات رو LTE only [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
با 3g همراه اول تا نزدیک 3 مگابایت . 4g هم حدود 5-6 مگابایت میده . ممکنه بنا به شرایط و شلوغی منطقه از این مقدار کمتر باشهنقل قول: