از ساعت 7 6 سبگنال نسل 3 ضعیف شد الان همش رو نسل دو مییرهنقل قول:
Printable View
از ساعت 7 6 سبگنال نسل 3 ضعیف شد الان همش رو نسل دو مییرهنقل قول:
الان مشکل ما اینه که بشینیم غلط املایی همدیگه رو بگیریم؟ یا برررسی کنیم میلیارد بیشتره یا ترلیون ؟
ما اومدم در مکانی دور هم در مورد سرویس ها بحث کنیم. حالا اگر کسی اطلاعاتش غلط هست. اوکی. کسی اگر میدونه درستش چی هست بیاد اطلاعات درست رو بده.
من گفتم. انجمن و کاربران خوشحال میشن که کسی کمک کنه
ولی اینکه بیاید غلط املایی بگیرید به هیچکس کمکی نمیکنید.
حالا هی زیر کلمات خط بکشید درستش رو بگید ؛ وضعیت 3G ایرانسل بهتر نمیشه !
فکر کنم یو سیم از آذر ماه عرضه میشهنقل قول:
این آقا یکجا فرموده تهران 28% پوشش داره یکجا فرموده 30% پوشش داره. در چند جا هم فرموده 50% پوشش داره. اگه این غلط املایی هستش، پس من هم ميگم 100%
لطف کنید اگر درست نبود بدانید که غلط املایی هستش.
اینجا تاپیک عمومی است، غلط املایی باید هر چه سریعتر تصحیح بشه.
دادن اطلاعات غلط با غلط املایی فرق میکنه هر اطلاعاتی باید یک منبع موثق داشته باشه و همچنین امار پایه واساس درستی داشته باشه وگر نه باعث گمراهی دیگران میشه حالا من اینجا بگم که نسل 5 از فردا فعال میشه باید دیگران حق داشته باشن که منبع خبر منو بدونن به نظر من که باید خود مدیران با چنین افرادی برخورد کنن نه جانبدارینقل قول:
تهران
شهرک گلستان
نزدیک به دو ماهه این LTE رو که مثل شوید سبز شده رو میبینم و غبطه میخورم.ولی فکر کنم گلی به سر کسی نزنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب
محتوای مخفی: 3G
الان مشکل ما مدل موی جونای ماست؟ :n02:نقل قول:
ولی خارج از شوخی بهطرف که پول نمیدن اومده اینجا داره سوالهاتونو جواب میده درست نیست گیر بدید ...:n16:
سرعت دانلود این سرویس حدودا بصورت میانگین در بازه شبانه چقدر هست؟ بالای 100 کیلوبایت هست حدودا؟ و چقدر به انتن مربوط میشه سرعت؟
سرعت مستقیماً بستگی به منطقه شما داره و پیشنهاد میدم یه بسته 1روزه بخرید در ساعات مد نظر تست سرعت بگیرید با speed test این بهترین راههنقل قول:
من 150مگ بسته داشتم یه فایل 100مگی رو گزاشتم واسه دانلود به جای اینکه 50مگ اضافه بیاد هیچ از شارژمم استفاده کرد و صفر شد.کلا ایرانسل تازگیا خیلی دزد شده
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
بهتون پیشنهاد میدم از نرم افزار internet speed meter استفاده کنید و میزان استفاده خودتون و سیستم رو ببینید چون دقیق در این نرم افزار ثبت میشه.:n16:نقل قول:
گیر دادن با سوال کردن متفاوته.نقل قول:
ایشون مثلا میگه ورامین پیشوا تری جی داره شما میگی ندارم. آیا حق سوال نداریم. خوب بالاخره یا ایشون نمی دونه یا بدون دقت جواب میده. جوابی که ندونی چقدر اعتبار داره چه ارزشی داره مثل اینکه به طرف بگی دی اما بشه اردیبهشت.
سلام هم محل:n01: سمت اون دکله که گفته بودم نرفتی عکس بندازی ببینیم چی روش نصب کردن ؟ همون که تو بلوار کاشان نبش قائم 7 بود..متاسفانه هنوز گیر کردم تو تبریز نیومدم تهران :n03:نقل قول:
این LTE هم از همون دکل سر کوچه خودتون ، یاس 1 داره ارسال میشه..یدونه عین اون دکل هم اون طرف آزادگان سمت چشمه هست که پهنای باندو میده به این.. بالای پل بری میبینیش..اونم LTE داره..اوایل که راه اندازی شده بود با همین سیمکارتم تست کردم وصل شد تماسم گرفت ولی اینترنت نداشت..فقط 1 روز شد!..انشاالله که سریع تر USIM بیاد استفاده کنیم.
مواظب باشید!!!!نقل قول:
اگر بسته شبانه 24 گیگ را فعال کنید بعداز حدود 12 گیگ بسته شما صفر میشه و از شارژ تون استفاده میکنه
بنده دو مرتبه تست کردم و هر دو بار سرم کلاه رفت
پیگیری ها هم از شماره 700 و سایت ایرانسل هیچ نتیجه ای نداشت جز یکسری پاسخ بی ربط و صرف هزینه و وقت و...
دوستان توجه کنید سرعت اپلود توی نسل سوم خیلی بالاس و اگه 150 مگ حجم دارید نباید انتظار داشته باشین کلش رو دانلود کنین چون مقداریش صرف اپلود میشه و همینجوری هرچی فایل دانلودی حجیم تر و سرعتتون بیشتر باشه مقدار بیشتری اپلود میشه و به همون نسبت زودتر از اون چیزی که حساب کتاب کردین حجمتون تموم میشه
درودنقل قول:
خوبین؟
یکبار رفتم چون شب بود چیزی پیدا نکردم ميشه رو این نقشه توضیح بدی.
آیا خالی بستن کار خوبیستتت؟ :n02:نقل قول:
بله در کل اطلاعات غلط آدم بده در مورد چیزی که نمی دونه کار درستی نیست...
سلام من اون آنتن رو دیدم فقط نسل ۲ روش سواره و به نظر هم میرسه هنوز راه اندازی نشده چون بالاش چراغ نداره، یکدونه دیگه نبش میلاد پنجم هست که ۳جی هم داره اما مطمئن نیستم مال ایرانسل باشه چون کنارش سیگنالم قوی نمیشه ولی بالاش ۲تا چراغ داره.نقل قول:
چند وقتیه سرعت سمت ما بین ۱تا۳ مگ شده بیشترم نمیشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
قائم هفتم چپه چپ یه خونس بالای اونه.نقل قول:
اون فعلا 2G همراه اول روش فعالهنقل قول:
دکل هایی که 3G ایرانسل روشون فعال بوده و تست گرفتم تو منطقه خودمون تا 1 ماه پیش:
1-بلوار اقاقیا از هاشم زاده به سمت کاج روی یه خونه
2-سروستان 5 نرسیده به کاج
3-قائم 11 بالاتر از شیرینی لاریسا
4-بلوار گلها که دیگه مرکزشه نبش یاس 1.
5-سمت شهرک چشمه کنار آزادگان
6-خیابان المپیک چهار راه لاله.
7-یدونه هم انتهای خرازی رو به روی باقری بین برج هاس پیداش نکردم..چون اونورا سیگنال قویتر میشه..
این چند مدتی که نبودم سرعتش چند شده ؟ کنار این دکلای که گفتم مخصوصا سروستان و اقاقیا 14 مگ هم دانلود گرفتم! الانو نمیدونم :n02:
توی توییترش که نوشته بود اواسط آذرنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
نسل سوم ایرانسل خیلی مزخرفه همش قطع وصل. اصلا اینترنتی در کار نیست.صد رحمت به رایتل.:n30:
رایتل 3 روزه به شدت مزخرف شده، هم قطع میشه هم اکثرا تست که میگیری فیکس رو 16 کیلوبایت میمونه.. فکر کنم یا محدود کردن یا خرابه..:||||نقل قول:
من که 2 ساله استفاده می کنم هرگز ناراضی نبودم اما الان که اعصابم خورده از دستش.
رایتلم سرعتشو ازاد کرده??
کسی تایید میکنه؟نقل قول:
من از خیره ایرانسل گذشتم محض تست نوترینو همراه اولو فعال کردم خدایی محشره یعنی سورپرایزم کرد سرعتش رو دو مگه.فعلا عالیه.رایتل هم قبلا استفاده کردم اونم خوب بود. تازه گی شاید رایتل خراب شده. ولی ایرانسل که خدایی مفت نمیارزه.نقل قول:
حتی اگر بقول شما سرعت آپلود 3gبالا هم باشه (که برای جلوگیری از مکالمه ی تصویری میدونیم که اینطور نیست) ایشون که از تورنت دانلود نمیکنن که شما میگی آپلودش بالاست!نقل قول:
اگه حجم دزدی داره صورت میگیره اونم در این ابعاد باید شکایت کرد تا دمار از روزگارشون دربیاد و یا سیستم نرم افزاریشون رو درست کنن
اگه صدایی درنیاد رسیدگی هم نمیشه
فکر خوبیهنقل قول:
دوستانی که اعتقاد دارن حجم دزدی میشه چرا شکایت نمیکنن??
سلام
من استفاده ای از 3جی نکردم ولی با صحبت های دوستان بنظرم یا نرم افزار ایرانسل مشکلداره یا بهش مشکل وارد کردن:n09:
چون 3جی فقط مصرف باطریش دوبرابره وگرنه مصرف ک همونه ، فرض کنیم نت من 2مگ باشه به اندازه دو مگ سرعت داره یا 12مگ باشه سرعت به اندازه 12مگه.اپلود و دانلود برای ک فایل برای دو سرعت ثابته
من ک شب ها از شاتل 1گیگ دانلود میکنم نهایت میزنه 300مگ اپلود...ولی اگر 24گیگ بخری و 12گیگ استفاده بکنی ، نمیدونم چطوری حساب میکنند.
خونه پرش که بگیم نرم افزارها دارند از نت استفاده میکنند ، مگر چقدر باید کم بشه؟
خداروشکر د رمحل سکونت ما نه رایتلی هست نه 3جی همراه اول و ایرانسل:n09:
دوشب پیش من تست کردم، 2.3 گیگ دانلود + آپلود داشتم(با du meter و data manager گوشی تست کردم) ولی 4.5 گیگ از حجمم کم کرد :| دقیقا دو برابر.........
ولی دیشب که تست کردم درست بود و حجم اضافه کم نکرد.
فعلا دوباره یه شکایت ثبت کردم تا ببینیم چی میشه :|
دقعه قبل که پولمون رو برگردوندن ایندفعه هم شاید حجم رو برگردونن.......
سلام خوبی کاکو؟ اسپیکر سونی ( جایزه پارس ) رو آب کردی :n02: :n07::n09:نقل قول:
من تا چند روز پیش طرح 24 گیگ شبانه داشتم ( با بهترین کیفیت و سرعت ) سرعت دانلودم بین 800 تا 1200 بود سرعت آپلودم بین 300 تا 600 بود"" قطعی هم نداشتم تو این یک ماهی که استفاده کردم """ هیچ حجم خوری ندیدم ( دقیقه با نرم افزار internet speed master اندروید زده بود 24 گیگ ) شما اگه تو منطقه تون 3جی ایرانسل فعال شده یه بسته 1 روزه بگیر ببین حجم خوری داره یا نه
یا علی
شبکه ای که استفاده کننده هاش خیلی کمه و خلوته معلومه که کیفیتش بالاتره!نقل قول:
ایرانسل یه سری بسته های جدید هم اضافه کرد که دیگه تنوع الآن بیشتر شده فقط نمیدونم هدفشون از ماهی 10 گیگ 65 تومن چی بود ؟؟!! آدم میره 3 تا 5 گیگ میگیره 60 تومن خب !
برای منم دو برابر حجم میره،300 مگدانلود میکنم، 600 مگ میره، فک میکردم شاید بخاطر برنامه PDAnet که استفاده میکنم باشه ولی مث اینکه کلیه
هدف اینه که بزودی اون یکی ها رو هم گرون کنن.نقل قول:
درسته همین الان دوباره تست زدم سرعت همراه اول سه مگ بود.اگه همینطور بمونه عالیه.نقل قول:
دوستان در مورد حجم دزدی تجربه ای که من دارم رایتل بود که واقعا شدیدا حجم دزدی داشت.برا این بود کنارش گذاشتم. ایرانسلم که تست کردم اصلا بعد از سه روز نتونستم حجم صدو پنجاه مگشو تموم کنم چون اصلا اینترنتی نداشت افتضاح بود.ولی فعلا از نوترینو راضیم الان تستش کردم سرعتش سه مگ بود.
من که تو میدون انقلاب از ایرانسل راضیم
شما کی بسته فعال کردی؟نقل قول:
سیستمشون ۲۰روزه قطعه بسته نمیشه بگیری
نقل قول:
منطقه به منطقه فرق میکنه جایی که من هستم ایرانسل بهتر از همراه اوله
ظاهرا 2-3 روزه فعال شده من امروز یه بسته 1 ماهه گرفتم