هدفونهایه in ear بهتره هر 30 تا 40 دقیقه یه استراحتی به گوش بدین تا هوا یه تازه هم وارد گوش بشه.اگه فول سایز بخواین با بودجه مورد نظرتون و سبک موسیقیتون akg k99 فکر کنم مناسبه .البته نظر اساتید رو هم بپرسین.نقل قول:
Printable View
هدفونهایه in ear بهتره هر 30 تا 40 دقیقه یه استراحتی به گوش بدین تا هوا یه تازه هم وارد گوش بشه.اگه فول سایز بخواین با بودجه مورد نظرتون و سبک موسیقیتون akg k99 فکر کنم مناسبه .البته نظر اساتید رو هم بپرسین.نقل قول:
فک کنم از واژه ی اشتباه استفاده کردم...منظورم از فول سایز هد فونی بود ک داخل گوش فرو نره و فقط بشیه روی گوش عین 2 تا لینکی ک دادم .. اما انگار اشتباه کردم...(پس فرق بین این دو نوع هد فون توی اسم چیه؟)نقل قول:
هد فونای تو گوشی نمیخوام باشه تا حد امکان ( یعنی نمی خوام عین مدل se215 Shure باشه تا حد امکان.)
شرمنده بابت اشتباهم دلیلش مبتدی بودنه :) ممنون از کمکت و منتظر بقیه پیشنهاداتون هستم
سلام
یه هدفون میخواستم با قیمت حدود 100 تومن
ممنون میشم کمکم کنید
زیاد حرفه ای موزیک گوش نمیکنم
کلا هرچیز قشنگی گیرم بیاد گوش می کنم و پابند سبک خاصی نیستم
دوست داشتم Supra-aural باشه نشد in ear
jay three یا مدل دیگه ای از jays یا Klipsch Image S4
لطف هم بکنید قیمت حدودی و جایی که میشه تو تهران خرید کرد پخ کنید برام
خواهش میکنم دوست عزیز.خوب منم اماتورم و مدام هم اشتباه میکنم و صرفا بخاطر همین اشتباهاتم دارم یاد میگیرم.شما هم راحت بدون خجالت هر چی میخواین بپرسین.:20:نقل قول:
5 مدل هدفون داریم
1.fullsize
2.inear
3.earbud یا earphone
4.earpad
5.behind the neck
البته یه سری دیگه هم هستند که زیر شاخه های این 5 مدل قرار میگیرن مثل clip-on ,headset و ....
فکر کنم شما مدل earbud میخواین که داخل گوش هست ولی وارد کانال گوش نمیشه.
برای این مدل میتونین از sennheiser omx680 , sennheiser mx680 ,sennheisert cx680.و چند مدل هم سونی و کریتیو دارن که میتونین از نمایندگیهاشون استعلام بگیرین.
واقعا ممنون بابت توضیح کاملت برای من شما استادی ...نقل قول:
مدل cx680 رو دیدم توی سایت نمایندگیش دو تا مدل دیگه رو نداشت فردا باید تماس بگیرم...یه مدل بود Cx870 که ظاهرش بیشتر به دلم نشست و مشخصاتشو با 680 مقایسه کردم بارزترین تفات توی Impedance بود که مدل 680 16 اهم و مدل 870 32 اهم بود...میشه بگید این چه تاثیری داره ؟ بلندی صدا؟ پر مصرفتره؟!
بازم تشکر
............نقل قول:
:43:
اینجا کسی راهی برای تمیز کردن ایرفون ep-630 کریتیو داره ؟ چون اینا تو گوش میرن در نتیجه چربی که گوش داره به مرور زمان میره توی سوراخاش ( من الان دو ساله دارمش ) بعضی وقتا میبینم صداش یکیش کم میشه میرم با یه پنبه الکلی سوراخاشو تمیز میکنم ولی بعد مدتی دوباره این جوری میشه ! کسی نمیدونه این سوراخای ریزشو چه جوری باید تمیز کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
شاید یک دلیل اون این باشه که سونی جنس صدای متفاوتی داره با سایر برندهای عموی که اینجا قابل تهیه هست چون صدای سونی کمی سرد هست و به همین خاطر احساس یک شنونده ای که خیلی حرفه ای نیست این مسئله رو با توان یا حجم صدای هدفون ترکیب میکنه و نتیجه اون میشه توان کم هدفون ولی واقعیت اینه که هدفونهای با جنس صدای سرد توان کمتر از هدفونهای با صدای گرم ندارند ولی چون این هدفونها بیس کمتری و ضعیف تری دارند اون حس قوی بودن که به شنونده دست میده رو ندارند
به هر حال EX1000 یک مانیتور حرفه ای هست و مثل تمام یا اکثر هدفونهای حرفه ای نیاز به آمپ اختصاصی داره تا بشه صدای واقعی و با حداکثر کیفیت اون رو شنید ولی نمیشه اون رو با چندین رتبه پایین تر از خودش مقایسه کرد (IE8) ولی قابل مقایسه با بیتس نیست و این یکی دیگه بی انصافی هست
اگر آمپ داشته باشیم و درجه ولوم اون تا 100 باشه برای اینکه یک حجم صدای مساوی با IE8 از EX1000 بگیریم ولوم برای IE8 روی 50 قرار میگیره ولی باید برای بدست آوردن همون حجم صدا ، ولوم EX1000 رو روی 90 تنظیم کنید
شما هم موفق باشید.
احتمالآ میشه:نقل قول:
واحد سنجش نسبت تبدیل توان الکتریکی به توان صوتی توسط درایور
برای این سنجش فرض میشه که به یک درایور 1 وات توان صوتی با فرکانس خالص 1 کیلوهرتز اعمال میشه و با یک میکروفون که در فاصله 1 متری از همون درایور نسب شده توان تولید شده توسط درایور مورد آزمایش رو سنجش میکنند و این نسبت توان ورودی با خروجی بر اساس مقیاس اندازه گیری استاندارد کاربردهای صوتی به دسی بل (db) به عنوان مشخصه راندمان اون درایور در نظر گرفته میشه
البته این تست برای درایورهای سایز بزرگ به این صورت هست و برای کاربرد ما که درایورهای هدفون باشه این تست کمی متفاوته ولی در عمل همه به همین روش انجام میشن و نتیجه محاسبه اونها کاملآ درسته
به هر حال می شه گفت هدفونها از نظر راندمان هرچه این ضریب عدد بیشتری داشته باشه بهتره و معمولآ این ضریب رقمی مابین 90 الی 125 دسی بل خواهد بود البته با استثناء های 85 دسی بل و 130 دسی بل فعلآ چشم پوشی میکنیم
متوسط اونها که مناسب پلیرهای پرتابل باشه چیزی بیش از 105 دسی بل هست و اونهایی که آمپ هم حریفشون نمیشه زیر 100 دسی بل هستند و اونهایی که خیلی راندمان بالایی دارند و بسیار حساس هستند بیش از 125 دسی بل هستند
بهترینی به اون شکل رقمی وجود نداره چون ممکنه هدفونی حساسیت بسیار بالایی داشته باشه اما خیلی کیفیت خوبی نداشته باشه به همین خاطر نمیشه برروی این پارامتر زیاد به عنوان یک مشخصه کیفی تاکید کرد
شما هم موفق باشید
دقیقا همون مدل TripleFi 10 Pro هست که توی نت تا دلتون بخاد درباره اون ریویو هست و اینکه چرا اسمش تغییر پیدا کرده به این خاطر هست که M-Audio لایسنس اون رو خریده بود تا به نام خودش اون رو وارد بازار مصرف کنه و هیچ تفاوتی با مدل مرجع نداره جزء نام برند و مدلنقل قول:
در آخر متاسفانه مدل مورد نظر شما رو به شخصه تست نکردم اما تا جایی که اطلاع دارم در اینجا موجوده و قیمتش هم حدود 400 تومن بود
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
بهترین پیشنهاد به نظرم کریتیو Ep830 هست ولی چند مدل پاناسونیک هم هست که متاسفانه هیچکدام رو به شخصه تست نکردم اما به نسبت قیمت خیلی عالی هستند و قیمتهای پایینی هم دارند مثل panasonic hje300نقل قول:
شما هم موفق باشید
هر کدوم راحته برای شما ، انجام بدید چون نتیجه یکی هست:نقل قول:
1. استفاده از الکل اتانول چون هم قارچها و هم میکروبها و باکتریها رو از بین می بره و هم چربی زدای بدون خوردندگی هست و هم بی خطر
2. الکل معمولی هر چند که چندان خوب چربی زدایی نمیکنه و چربی رو بر جای می زاره ولی خوب در دسترس هست
3. محلول مواد پاک کننده یا شوینده مثل پودر لباس شویی اما برای ماشین لباس شویی نه دستی چون پودر دست خیلی کف می کنه و معمولآ کثیف کاری داره و خوب شسته نمیشه ولی پورد ماشین این اشکالها رو نداره
بعد از پاک کردن بهتر که توی حفره سری سیلیکونی یک لایه بسیار نازک از پنبه بهداشتی که هر هفته اون رو عوض کنید قرار بدید که هم بیس این هدفون رو گرم و عمیق تر بکنه و هم اینکه نیازی به این قبیل سرویس کاری های عذاب آور نباشه
نکته: هیچ وقت از ساولون برای اینکار استفاده نکنید مگر اینکه دوست داشته باشید که برای همیشه در سکوت زندگی کنید چون ترکیبات ساولون باعث کری دائم میشه حتی برای یک قطره
و اینکه فراموش نکنید این روشهای سرویس کاری چون از نوع تر هستند همیشه و تا زمانی که هدفون کاملآ خشک نشده توری هدفون رو به سمت زمین باشه تا محلول توی هدفون نفوذ نکنه و اینکه هیچ وقت به هدفون ضربه نزنید که محلول نفوذ کرده توی هدفون رو خارج کنید و اینکه از مسواک با برس کوتاه شده می تونید خیلی کمک بگیرید و چه بهتر که اون مسواک کلاسیک و فرسوده باشه که برس اون به اندازه 3 میلیمتر بیشتر ارتفاع نداشته باشه و اینکه قبل از استفاده از هدفون دیواره کانال گوش خودتون رو کاملآ با یک دستمال تمیز از چربی پاک کنید ولی دستمال رو برای هر دو گوشتون استفاده نکنید و اینکه بعد از استفاده اگه توی حفره سری هدفون رو یک دستمال کوچولو بکشید دیگه چربی توی اون به این زودی ها انبار نمیشه که بعد با هزار جور حقه هم نشه خوب پاکش کرد
این تجربه چند وقت استفاده من از هدفون بود امیدوارم مفید بوده باشه
شما هم موفق باشید.
..........نقل قول:
شرمنده فکر کنم ندیدید
نقل قول:دیدنتون عزیز :)نقل قول:
هترین پیشنهاد به نظرم کریتیو Ep830 هست ولی چند مدل پاناسونیک هم هست که متاسفانه هیچکدام رو به شخصه تست نکردم اما به نسبت قیمت خیلی عالی هستند و قیمتهای پایینی هم دارند مثل panasonic hje300
شما هم موفق باشید
سلام جناب rezaomido ، میشه در مورد سوالی ک بنده پرسیدم هم یه توضیح مختصر بدید..البته نه علمی فقط بگسد که به طرو کلی این عدد Impedance که تو یک مدل 16 و تو یه مدل دیگه 32 هست په مفهومی داره و بر روی چه چیزی تاثیر میزاره ک قابل لمسه؟
ممنون پیشاپیش.
خوش باشید
این دو با هم خیلی فرق میکنن.مثلا 870 inear هست و 680 earbud,از لحاظ قیمت هم با هم فرق میکنن که 870 بقیمت 180 هزار تومان و 680 بقیمت 140 هزار تومان.ولی چون با هیچکدوم اهنگ گوش نکردم نمیتونم در باره قدرت صدا و کیفیتشون نظری بدم.بهتره قبل از انتخاب تست کنین تا بهتر تصمیم بگیرین.نقل قول:
با سلامنقل قول:
ببخشین که دیر جواب دادیم
برای خرید klipsch s4 میتونین از دوست عزیز اقای musketeer جویا بشین چون اخیرا با قیمت خیلی مناسبی خرید کردن.ولی فکر میکنم اگه هنوز موجود داشته باشن طبقه دوم مجتمع پایتخت هم داشتن.
موفق باشین
سلام:نقل قول:
بازم من برام سوال پیش اومد...مگه 680 این مدل نیست؟:
و مگه این مدل تو وشی نیست؟ من فکر کردم هر دو تو گوشی هستن... واینکه قیمتا رو تو انجمن خوندم زده بود 680 115 تومان 870 120 تومان...پس قیمتها قدیمین و الان 140 و 180 هستن؟
ممنون...در مورد Impedance هم یه توضیح میدی 32 با 16 توی استفاده په تاثیری دارن؟
بله همین هدفون هست و هر دو تو گوشی هستن با کمی تفاوت .قیمتها تغییر کرده میتونین از شرکت نامداران استعلام کنین.در مورد امپدانس و حساسیت و قدرت صدا اساتید کامل راهنمایی کردن که نظرتون رو جلب میکنم به پست شماره 5893 و 5930 .اگه موردی پیش اومد تا جایی که بتونم در خدمت هستم.نقل قول:
پس احتمالا باید به مدل های پایینتر فکر کنم فعلا به اینها باید فکر کنم cx 280 , CX 300-II Precision، کیفیت خوبی دارن؟
(مدل هاش Shure اینجا یافت میشه؟)
و اما ear bud خاصی پیشنهاد نمیشه؟ تو همین رنج ؟ چون چندین سله از این نوع استفاده میکنم و با تجربه ای که از کریتیو 630 داشتم که فقط بیس بود! بیشتر earbud میپسندم و بیشتر به دلم میشینه...مدل خوبی هست تو بازار؟
پلیرم فقط هد فونهای 16 اهمی رو درایو میکنه ...
cx280 و cx300 هر دو هدفونهایه خوبی هستن بنسبت قیمتشون.متاسفانه فعلا شور ایران موجود نیست.نقل قول:
ولی شما یه تحقیقی در باره klipsch image s4 بکنین.باس خیلی خوبی داره مید و های و تفکیک بالایی هم داره.جدیدا دوستان حدود 110 هزار تومان تهیه کردن که فکر کنم تو این رنج قیمت بهترین هدفون inear باشه.و فکر کنم از همه لحاظ ازش راضی باشین.
سلام به همه دوستان.
یه آمپ خوب که تو تهران بشه گیر آورد چی پیشنهاد می کنین؟آمپی که بین
300 تا 200 میلی وات بشه ازش گرفت.اگه نمونه ی پورتابل هم اینجا قابل تهیه اس لطف کنید بگید.با سپاس.
ممنون از توجهت...یه نگاهی به مشخصاتش انداختم...امپدانسش 18 اهمه با پلیری ک 16 اهمیه جواب میشه گرفت ازش؟نقل قول:
و اینکه همچنان منتظر پیشنهاد های ایر باد (Ear Bud) هستم چون فکر کنم بیشتر با سلیقم جوره...
سلام
یه هدفون میخواستم با قیمت حدود 100 تومن
ممنون میشم کمکم کنید واسه انتخاب
زیاد حرفه ای موزیک گوش نمیکنم
کلا هرچیز قشنگی گیرم بیاد گوش می کنم و پابند سبک خاصی نیستم
دوست داشتم Supra-aural (Ear pad) l باشه نشد in ear
jays three یا مدل دیگه ای از jays یا Klipsch Image S4 یا هر مدل دیگه. قیافشم مهمه واسم
شرمنده دفعه سومه میپرسم
salar_221 فکر کردن فقط آدرس میخوام. ولی ممنون
بله فکر کنم جوابگو باشه .اختلاف 2 اهم فکر نکنم زیاد محسوس باشه.در هر صورت هدفونه خیلی خوبی هست .میتونین در باره creative ep630 و ep830 هم تحقیق کنین.سونی هم چند مدل earbud داره که از نمایندگی ایران رهجو میتونین بپرسین.متاسفانه بغیر از اینها earbud دیگه ای سراق ندارم میتونین از اساتید بپرسین.نقل قول:
موفق باشین.
سلام.نقل قول:
اگه بگید چقدر میخواید هزینه کنید و اینکه امکان خرید از خارج رو دارید یا نه، بهتر میشه راهنماییتون کرد.
من تازگیا ایربادsennheiser MX580 رو خریدم و اگه چند روز صبر کنید یه ریویو کامل واستون میذارم. ولی تو رنج زیر 100 هزار تومن میتونید به همین MX580 یا AKG k318 فکر کنید. توضیحات بیشتر رو میذارم واسه موقعی که دو تا مورد بالا رو مشخص کردید.
یک سوال:
آیا درسته که هدفون تازه که خریداری میشه، باید آب بندی کرد!؟ مثلا 100 ساعت موزیک پخش کنه تا صداش درست دربیاد؟
با اجازه اساتیدنقل قول:
قسمت اول آره که بهش میگن Burn-in ولی نه هر موزیکی
اینجا همه چیز درست گفته شده:
سلام به شمانقل قول:
با فرض اینکه میخواید از داخل خرید کنید:
1- Ultraportable
1-1-بهترین و بهترین گزینه واسه هر کسی که به این سبک از هدفون ها علاقه داره، مدل jays v-jays هستش.
چون از لحاظ ویژگیهای صوتی، یکی از باکیفیت ترین هدفون های ultra portable هستش. بسیار سبکه و از لحاظ راحتی هم بسیار مناسبه و البته تو ایران به قیمت نازل 50 هزار تومن یعنی نصف قیمت سایت آمازون فروخته میشه!
1-2-مدل بعدی مدل sennheiser px-100 ii هستش. باس قوی داره. میدرنج اون خوب و های متوسطی داره. به اندازه v-jays راحت نیست ولی با این حال خوب رو گوش میشینه و اذیت نمیکنه. میشه گفت ظاهر اون از جیز بهتره. ولی قیمتش 145 هزار هست که با این حساب در مقابل v-jays حرفی برای گفتن نداره.
2- In ear
1-2- پاناسونیک HJE 300 با قیمت 30-25 : به نسبت قیمتش کیفیت خوبی داره.
2-2-jays t-jays three با قیمت 80 :باس خیلی خوب. مید خوب و های قابل قولی داره و صدای اون باز و airy هست که واسه یه inear با این قیمت خیلی جالبه. فقط سایز بزرگ و شکل خاصی داره که قبل خرید باید مطمین شید که باهاش راحتید.
2-3- klipsch s4 با قیمت حدود 120 :کیفیت ساخت و ظاهر اون کمی پایینتر از t-jays هست ولی تو گوش راحتتر میشینه. باس قوی و مید خوب داره و های اون هم خوب هست . هدفون خوبی هست به خصوص برای سبکهای الکترونیکی که باس قوی نیاز دارن.
نه کریتیو رو ک گفتم فقط بیس داره !چیز دیگه ای نمیشه شنید باهاش!نقل قول:
بله فکر کنم جوابگو باشه .اختلاف 2 اهم فکر نکنم زیاد محسوس باشه.در هر صورت هدفونه خیلی خوبی هست .میتونین در باره creative ep630 و ep830 هم تحقیق کنین.سونی هم چند مدل earbud داره که از نمایندگی ایران رهجو میتونین بپرسین.متاسفانه بغیر از اینها earbud دیگه ای سراق ندارم میتونین از اساتید بپرسین.
موفق باشین.
ممنون سونی رم نگاه میندازم....
سلام، هزینه رو ک گفتم قبلا حدود 100 باشه خوبه ولی حالا اگه یکم بالا ایینم بشه مشکلی ندارم...نقل قول:
سلام.
اگه بگید چقدر میخواید هزینه کنید و اینکه امکان خرید از خارج رو دارید یا نه، بهتر میشه راهنماییتون کرد.
من تازگیا ایربادsennheiser MX580 رو خریدم و اگه چند روز صبر کنید یه ریویو کامل واستون میذارم. ولی تو رنج زیر 100 هزار تومن میتونید به همین MX580 یا AKG k318 فکر کنید. توضیحات بیشتر رو میذارم واسه موقعی که دو تا مورد بالا رو مشخص کردید.
اتفاقا منم شدیدا مدلهای mx به دلم نشسته ولی نیست اینور انگار ....مدل mx 880 واقعا عجب چیزیه نسبت به قیمتش ک 50 دلاره خیلی مشخصات خوبی داره انگار ....راهی هست برای تهیه از اونور آب؟!
پلیرم i9 cowon و تو مشخصاتش زدن هد فونهای 16 اهمی رو درایو میکه ... k318 متاسفانه 32 اهمیه..
سلام به شمانقل قول:
متاسفانه آمپ موجود نیست یا اگر هم باشه به تعداد بسیار محدود وارد شده
برای خرید آمپ خیلی مسائل دیگه ای مهمتر هست که توان آمپ تقریبآ جزوء پارامترهای مهم اون و الویت دار نیست مثلآ مهتر از اون اینه که نوع آمپ رو بر اساس کاربرد و هدفون انتخاب کنیم و محدودیتهایی مثل فضا و هزینه رو هم در نظر بگیریم و همینطور سورس خودمون رو فراموش نکنیم که چه کیفیتی داره و مهمتر از توان آمپ محدوده امپدانس قابل درایو کردن آمپ هست هر چند که بی ارتباط هم با توان نیست ولی بسیار مهمتر از اون هست که این باعث میشه توانایی آمپ رو در درایور کردن چند هدفون با امپدانس مختلف و یا کیفیت صدای آمپ رو با تفاوت امپدانس هدفون بر اساس فرکانسهای مختلف اعمال شده به هدفون سنجید
به هر حال برای شروع فکر میکنم بهتر باشه که اول هدفون و سورس رو مشخص کنید و برای اونها آمپ تهیه کنید چون اآمپ بین مسیر این دو ابزار قرار داده میشه ولی هر دو اونها زمانی که آمپ در بین اونها باشه رفتار متفاوتی یا کیفیت متفاوتی خواهند داشت که گاه ممکنه بد و گاه ممکنه خوب باشه به همین خاطر آمپ رو اغلب بر اساس مدل دقیق هدفون انتخاب میکنند چون با این فرض که هدفون چه مشخصه های صوتی و کیفی و الکتریکی داره می شه مشخص کرد که کدوم آمپ توانایی راه اندازی اون هدفون رو به بهترین شکل ممکن داره ولی ممکنه همین آمپ با یک هدفون دیگه کیفیت معمولی داشته باشه حتی با توجه به اینکه این هدفون دوم از اولی بهتر باشه
در آخر از روی مشخصات به هیچ عنوان نمیشه به کیفیت صدای یک آمپ مشخص نمره داد چون هر آمپ با هر هدفونی کیفیت متفاوتی داره و به همین خاطر تا جای ممکن از تجربه دیگران استفاده کنید تا هزینه زیادی بی خودی صرف نکرده باشید و اینکه هدفونهای زیر 200 تومن به آمپ نیاز ندارند چون مشخصات صوتی اونها به حدی نیست که با آمپ و بدون آمپ چیز زیادی از دست بدیم و همینطور اختلاف کیفیت آمپهای زیر 400 تومن تقریبآ بسیار کم هست به خصوص مدلهای پرتابل و اگه کاربردتون حرفه ای هست از مدلهای رومیزی استفاده کنید که از هر نظر با کیفیت تر از پرتابلها هستند اما نه همه مدلها
شما هم موفق باشید.
مطمئنید که MX880 قیمتش 50 دلاره؟ تو نت که حداقل قیمت 70 دلار یا بالاتر بود.نقل قول:
یه شرکت چینی هست به اسم blox که ایرباد های باکیفیتی میسازه و ظاهرا یکی از محصولاتشو به اسم M2C به قیمت 40 دلار به شکل اینترنتی میفروشه و به همه جا هم ارسال داره. تو نت هم ریویو های خیلی خوبی ازش خوندم . ظاهرا از لحاظ کیفیت در حد همون mx 880 هستش. اینم لینکش ولی حتما قبل از سفارش خودتون با دقت همه چی رو بررسی و سبک سنگین کنید.
شرکت نامداران مدل mx580 و مدل های پایینتر از اون رو موجود داره و شنیدم که میتونه در صورت سفارش شما، بعضی مدل های گرون تر رو واستون موجود کنه.
در مورد امپدانس هم نگران نباشید. به صورت یه قاعده سرانگشتی، یه پلیر پرتابل، میتونه هدفون های با امپدانس 50 اهم یا کمتر رو درایو بکنه. من معملا از J3 استفاده میکنم. ولی گاهی هم هدفون M50 رو به گوشیم (نوکیا 6303) وصل میکنم و اتفاقا صدای خوبی هم ازش میگیرم:20:. پس زیاد خودتونو نگران اینجور مسائل نکنید.
سلام به شمانقل قول:
یه نگاهی به این مدلها بکنید احتمالآ مناسب کاربرد شما باشه
1. Sennheiser PX100-II
2. Sennheiser PX200-II
3. akg k430
4. akg k450
ببخشید مثل اینکه با viul عزیز که جواب داده بودند ، اشتباهی من هم پست دادم هر چند که جواب ایشون کاملتر بود (:
شما هم موفق باشید.
نگران 32 اهم بودن هدفون نباشیننقل قول:
همیشه کم بودن امپدانس نشانۀ راحت درایو شدن و زیاد بودن امپدانس نشانۀ سخت درایو شدن نیست. (نمونش hifiman he6 )
هدفون k318 مشخصۀ 127 dB/V رو داره ، که با توجه به 32 اهمی بودنش، براساس محاسبۀ من (اگر اشتباهی نکرده باشم) معادل با مقدار db/mw 112.05 میشه؛ که با پلیر شما که ماکزیمم خروجی 30 میلی وات برای هر گوشی رو داره، به صورت تئوری نباید مشکلی پیش بیاد و حتی به صورت تئوری نباید بتونین صدای پلیرتون رو تا انتها زیاد کنین.
پس مشکلی با k318 نداره هدفونتون.:8:
ممنون از توضیحت پس اگه اینطور باشه بهترین گزینس برای من ...قیمتش توی فروشگاه های نت 89 هزار تومنه درسته این قیمت؟نقل قول:
نگران 32 اهم بودن هدفون نباشین
همیشه کم بودن امپدانس نشانۀ راحت درایو شدن و زیاد بودن امپدانس نشانۀ سخت درایو شدن نیست. (نمونش hifiman he6 )
هدفون k318 مشخصۀ 127 dB/V رو داره ( که در اصل مثل اینکه بهش sensitivity میگن.)، که با توجه به 32 اهمی بودنش، براساس محاسبۀ من (اگر اشتباهی نکرده باشم) معادل با efficiency به مقدار db/mw 112.05 میشه؛ که با پلیر شما که ماکزیمم خروجی 30 میلی وات برای هر گوشی رو داره، به صورت تئوری نباید مشکلی پیش بیاد و حتی به صورت تئوری نباید بتونین صدای پلیرتون رو تا انتها زیاد کنین.
پس مشکلی با k318 نداره هدفونتون.
چون من ساری هستم و فکر نمیکنم اینجاها پیداش کنم
ممنون از توضیحت پس با خیال راحت بگیرمش؟ قیمتش توی نت 89 هزار تومنه اگه همین قیمت درسته سفارش بدم یکی...
سلام
باز یک سوال دیگه:
اینکه در مشخصات هدفونی مثلا نوشته 100 دسیبل! یکی دیگه نوشته 120 دسیبل! اینا چقدر متفاوت هستند؟
منظورم اینه که نسبتی که با هم دارند 100/120 هست؟ یعنی فقط 20% اختلاف دارند؟ یا بصورت تصاعدی بالا میره؟
(چون تو انتن های وارلس وقتی دسیبل زیاد میشه، کارایی بصورت تصاعدی بالا میره! به همین دلیل برام سوال ایجاد شد!)
در کل دو تا هدفون که هر دو 16 اوهم هستند، یکی 100db و یکی دیگه 120 db هست! اینا چقدر ممکنه اختلاف داشته باشند؟ اختلاف به همون 20% ختم میشه یا بصورت تصاعدی بالا میره؟
ممنون از rezaomido عزیز برای پاسخ های کاملش.
هدفون انتخابی sony ex1000 هستش از اونجایی که این هدفون قابلیت پورتابل نداره و نیاز به آمپ داره ما حداقل به چه آمپی نیاز داریم تا علاوه بر اینکه هدفون رو دایو کنه بتونیم کیفیت صدای مطلوبی رو ازش بگیریم.به زبان دقیق تر بهترین گزینه ای که برای شنیدن صدای واقعی این هدفون وجود داره چیه؟با سپاس.
نقل قول:
ببین بر اساس چیزی که من بلدم، اگر 30 میلی وات خروجی برای هدفون 16 اهمی داشته باشه (چیزی که توی سایت کوون نوشته)، 15 میلی وات خروجی برای هدفون 32 اهمی خواهد داشت
پس نباید مشکلی داشته باشه؛ بعید هم هست که مشکلی داشته باشه.
ولی اینکه تو معمولاً چقدر صدا رو بلند می کنی هم میتونه مهم باشه.
در ضمن امپدانس توی همۀ فرکانس ها ثابت نیست، ولی یک چیز بهت بگم که بیشتر مطمئنت کنم؛ بعضی موقع ها زیاد بودن امپدانس خوب هم هست، و نشانۀ راحت تر درایو شدن هدفون میشه
تفاوت زیاده، حالا نمی دونم دقیقاً 20 درصد افزایش هست یا نهنقل قول:
ولی این جمله رو نگاه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
The lower limit of audibility is therefore defined as SPL of 0 dB, but the upper limit is not as clearly defined. While 1 atm (SPL of 194 dB) is the largest pressure variation
حتماً اون جدول پایین صفحه رو نگاه کن.
دو تا نکتۀ کلی:
در ضمن، واحد های spl با هم فرق می کنن، اکثراً دسیبل بر میلی وات هست، ولی بعضی شرکت ها برحسب دسیبل بر ولت بیان می کنن (مثل شرکت akg )
نکتۀ دیگه اینه که نباید انتظار زیادی از spl داشت، حساسیت یا کارایی به تنهایی نشان دهندۀ این نیست که شما چقدر میتونین بلندی صدای هدفونتون رو بالا ببرین؛ بلکه حتماً باید امپدانس هم عنوان بشه
با تشکر از همه.
بلاخره ibeats گرفتم قال قضیه رو کندم.
تشکر از همه دوستان خوب.
285 تومان پولش شد