دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید وضعیت خط بنده چگونه است ؟
Printable View
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمائید وضعیت خط بنده چگونه است ؟
سلامنقل قول:
سرویست روی پروفایل نویز هست ( Interleave )
اپلودت روی 512 و دانلودت روی 8 مگ و SNR اپلودت روی 32 و SNR دانلودت روی 14.6 هست
برای این سرویس بد نیست خوبه ولی نری سرعت بالاتر بگیری که وضعیتت خراب میشه ... موفق باشی :n16:
این نویز راحلی برای برداشتنش نیست الان مستقیم از خودش سر خط مخابرات وصل شده دیگ داخل سیمکشی نیست هیچ وسیله دیگ ای هم بهش وصل نیست نمیدانم چرا باز نیوز دارهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
فاصلت از مرکز چقدره؟ شما هر چقدر طول کابل مخابراتی از مرکز تا محل جعبه تقسیم طولانی تر باشه به همون میزان هم قدرت و کیفیت سرویس dsl هم کاهش پیدا میکنهنقل قول:
به نظرم سرویس حالت عادی داره مگر اینکه نزدیک مرکز باشی و مشکل خاصی باشه ...
این که میگن درخواست فیبرنوری بدی برات میزنند این چطوری هست با نویز داره ؟نقل قول:
بعد منظورت از کابل مخابراتی تا مرکز ، فاصله سیم تا خود مخابرات میشه یا جعبه تقسیم تو کوچه
سیم مسی مسی ه دیگه مهم نیست تو جعبه تقسیم بشه یا با نوار چسب وصل کنن خط شما نسبتا خوبه فقط آپلودش نیم مگه که اونم احتمالا مودم ته
فیبر نوری هم تو کلانشهر شما کرمانشاه حتما راه افتاده باید بری درخواست بدی
فیبرنوری :n02: تو ایران یعنی عزا :n09: اگر خطی فیبرنوری باشه فقط باید از مخابرات سرویس بگیرهنقل قول:
منظورم فاصله مرکز تا جعبه تقسیم مخابراته که اون رو میگن شبکه زیرزمینی مخابرات و فاصله جعبه تقسیم تا پریز تلفن رو میگن شبکه داخلی
هر چقدر فاصله بیشتر باشه ریت کمتری میگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره مشکل نویز نداشته باشه که ارزوی سرعت 16 مگ تو دلمون بمونه بزار از مخابرات باشه .من خودم 8 سال از مخابرات داشتم تازه اومدم شاتل .نقل قول:
وقتی پشتیبانی نداره و هر روز مشکل داره چه فایده کمترین کارا رو هم انجام نمیدن اصلا نمیدونن مدولاسیون چیه! خودمم مخابرات داشتم موهام جو گندمی کرد لامصب :n02:نقل قول:
مخابرات ارزش نداره...
نقل قول:
این جعبه تقسیم تو کوچه در خواست بدیم برامون سیسمشو عوض میکنند ؟ چون شاید قدیمی بودنش علت یکی از مشکلات نویز باشه دو خانه در یک کوچه فاصله دارم با جعبه تقسیم مخابرات کوچه
تعویض سیم یه بحثه و تعویض کله پست هم یه بحث دیگه .معمولا 70 درصد مشکلات نویز خط به خاطر فرسوده بودن سیم ها و کله پست هاست ولی خیلی روش حساب نکنید چون هم مخابرات به راحتی وقت برای تعویض این چیزا نمیزاره هم معلوم نیست مشکل با تعویضشون حل بشه .نقل قول:
درسته یکی از مواردی که باعث نویز میشه فرسوده بودن جعبه تقسیم مخابراته ولی میتونید مستقیم وصل کنید البته باید از نصاب بخواهید اینکارو انجام بده میتونید درخواست خرابی ثبت کنی وقتی اومدن بهشون بگو مستقیمش کنننقل قول:
ولی به سوالم جواب ندادی هنوز چقدر با مرکز مخابراتی فاصله داری؟
مرکز مخابراتی الان منظورت خود شرکت مخابرات و اون بخش MDF چیه اونومیگی 1.8KM و اگه تقسیم تو کوچه رو میگی تقریبا دویست مترنقل قول:
تازه مودمم تو حیاطه نیم متر با سیم مخابرات [emoji23]
خرابی زنگ میزنی اصلا در خونه نمیان الکی میگن مشکلی نبوده فقط برای بوق ازاد واتصالش میاننقل قول:
دلیلی هم نداره بیان چون کارشون رفع خرابی تلفنه نه اینترنت .اگه روی بوق نویز هست میشه یه کاریش کرد ولی اگر صافه تنها راهش اینه که یکی از مامورین مخابرات مرکز رو به صورت غیر رسمی هزینه ی نصب و اینا بدی تا بیاد برات ردیفش کنه وگرنه راه دیگه ای نیست .نقل قول:
خوب پس وضعیتت طبیعیه :n01: فاصله 1.8 کیلومتر در بهترین حالت ها میشه سرعت 16 مگ رو بگیری ولی مطمئنی که فاصله جعبه تقسیم تا ورودی خونه 200 متره؟ 200 متر خیلیه :n36: حتما هم از کنار برق رد شده :n35:نقل قول:
نقل قول:
lصولا مشترک نمیتونه خودش اندازه سیم کشی تا مخابرات رو حساب کنه چون از توپولوژی اون خبر نداره. سیم کشی مستقیم از مخابرات تا در خونه نیست که با گوگل مپ یه خط ادم بکشه بگه فاصله مخابراتی اینقدره.
کابلها از اتاق کابل میرن زیر زمین، از یک مفصل به مفصل دیگه در خیابون انتقال داده میشن تا برسن به کافوهای منطقه، از کافویی به کافوی دیگه تا به کافوی شما برسه و از اونجا سیم مسی منزل شما خارج شده وتازه میاد داخل کوچه ها و بترتیب از کنار پستی به پست دیگه از زیرزمین (یا هوایی) منتقل میشه تا به پست سر کوچه یا نزدیک خونه برسه و تازه از اونجا بصورت سیم دو زوجی یا چند زوجی میاد تا در خونه.
بنابراین اگه فاصله مستقیم از طریق خط کش و گوگل مپ میشه 1.8 کیلومتر فاصله حقیقی مخابراتی شما بالای 2.5 کیلومتر میتونه باشه.
سلام چند روزه میخام یه مطلبی بنویسم هی یادم میره :
یعنی این مرکز ما نامردی رو در حق همه تمام کرده .دو هفته ای میشه که فیبر نوری کشیدن توی منطقمون البته کابلش از توی خیابون اصلی رد میشه که باهاش 15 متر فاصله دارم ولی معلوم نیست برای کی و کجاست چون حوصله نداشتم ردش رو بزنم ببینم کجا میره اما فکر نکنم برای جای مهمی باشه چون نزدیک ما اصلا جای اداری نیست نهایتا مغازه تعمیر گوشی و نانوایی و ایناس .فکر هم نکنم برای منطقه باشه چون اگه بود فرعی هم میکشیدن ولی فقط یکی از توی خیابون اصلی کشیدن روش رو هم اسفالت کردن .متاسفانه موقعی که فیبر کشیدن من تهران بودم و خبر ندارم ولی از همسایه ها پرسیدم گفتن اومدن فیبر نوری کشیدن .اینقدر ما رفتیم مخابرات گفتن نمیشه امکانش نیست ،حالا معلوم نیست برای کی اومدن فیبرکشی کردن .تنها جایی که به ذهنم میرسه دانشگاهه که البته اونم با توجه به مسیری که فیبرکشی کردن به مسیر دانشگاه نمیخوره (شاید ) .حالا نمیشد یه کانالم ازش واسه ما بزنن؟:n09:
خط ما تو کافو و پست مشکل داره برای همین میخوام برم مخابرات و با هزینه خودم (چون بوق سالم داریم و برای اینترنت هم که دوستان میگن به ما ربطی نداره:n35:) خط رو درست کنم . حالا سوال من اینه که کابلی که از پست اومده تا خونه (حدود 30-40 متر) رو لازمه عوض کنم یا نه ؟ خود سیم رو یه بار مخابرات 4-5 سال پیش عوض کرد و ظاهرش نشون میده که نو هست . ولی خب از این به هم تابیده ها نیست .
سیمی که از پست اومده از این نوع هست (تصویر از اینترنت گرفته شده)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام از سر خط از پیش پست تست کن ببین وضعیتت چقدر تغییر میکنه خیلی تغییر کرد عوض کننقل قول:
اسم این نوع کابل ، کابل جنگی هست که قابلیت دفع نویز رو نداره چون شیلدار نیست
بهترین کابل تلفن ، کابل شیلدار دو زوج با مقطع ۰۶ هست
اول از پست تست کن ببین چطوریه بعد هزینه کن ... موفق باشی :n16:
من به خاطر نویز زیاد البته قیمت کمتر و حجم بیشتر مجبور شدم سرویس و عوض کنم اون موقع رو شونزده بود الان روی 8میخوان ببندن فقط خدا کنه که روی هشت میبندن سرعت بالاتری بهم بده
چون اون موقع روی 16 بود تا 3به زور میداد دوستان نظرتون؟
دوستان دو سوال دو کلمه ای
یکی نویز گیر واقعا نویزگیره یا فقط یه جعبه تقسیم بین مودم و تلفن
دوم اینک کابل های تلفنی هستند چهار رشته سیم دارند اینت فرق با سیم چیه وکدامش بهتره برای مستقیم کردن از سر خط
نویز گیر یه بورد کوچیکه باسه تفکیک فرکانس در داخل سیم و برای همین عملا سرعت شما را مقداری کم میکند
به اون کابل ها میگن دو زوج برای دو شماره تلفن بهترین سیم برای مستقیم زدن کابل های حاکستری دو زوح هستند
دوستان, مطلب برای پیشگیری نویز
اینجا پیشنهاد شده 5متر سیم بین splitter تا modem اضافه شود, کسی اطلاع داره؟
مهندس الان یه سوالی اینجا پیش آمد من تلفن خانه رو در آوردم ، نویزگیر هم در آوردم مستفیم مودم رو از سر خط به دستگاه وصل کردم یه تغییراتی داشت برام شد سوال
قبل از در آوردن تلفن و نویز گیر
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode Interleave Up Stream 1021 kbps Down Stream 8191 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 25 SNR Margin Down Stream 18.1 SNR Margin Up Stream 26.8 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 26 Up Stream BER 1e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 14.5 Down Output Power 19 ES 5 SES 0
مستقیم وصل کردن بدون تلفن و نویزگیر از سر خط بیرون به فاصله 3 متر
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode Interleave Up Stream 1021 kbps Down Stream 8191 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 24 SNR Margin Down Stream 18.8 SNR Margin Up Stream 27.0 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 0 Up Stream BER 0e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 15 Down Output Power 19 ES 0 SES 0 UAS 0
اسپلیتر سالمه ، خطت برای سرویس 8 مگ کاملا مناسبه به نظرم با همین 8 مگ بساز :n01:نقل قول:
نه این کارها که گفتی اثری نداره.نقل قول:
- - - Updated - - -
نه این کارها که گفتی اثری نداره.نقل قول:
واقعا نویز گیر است در واقع یک فیلتر پایین گذر است.نقل قول:
کابلی استفاده کن که زوج آن به هم تابیده باشه. مثل سیم رانژه های خود مخابرات یا کابل های شبکه. تابیده شدن در این کایل ها خیلی مهمه.
در مودمت annex m رو خاموش کن وضعیت downstream ات بهتر می شه. به نظرم من میتونی سرعت بالاتر هم بگیری.نقل قول:
کدوم نویز؟ چرا فکر میکنی نویز داری؟ همچین چیزی روی خطت مشخص نیست.نقل قول:
دو خط adsl در کنار هم می تونند روی همدیگه نویز بندازند. باید حتی الامکان مسیر هاشون رو کاملا جدا کنید و از کابل های twisted استفاده کنید.نقل قول:
از طرف دیگه من یه مشکلی در تنظیمات اتصال شما میبینم که ممکنه از سمت خودتون یا از سمت پارس باشه. لینک شما در مود fast است که که باعث بروز error روی خط میشه و مهمتر اینکه در مود ADSL متصل هستید. اگر مود ADSL2+ شود فرکانس های بیشتری در اختیار ADSL است که میتونه به بهبود وضعیتتون کمک کنه.
جند تا مورد هست یکی اینکه می تونید توی مودم اتون اگر امکانش رو داره annex m رو خاموش کنید وضعیت دان استریم اتون و سرعتش بهتر میشه. دومین مورد که دست شما نیست و دست شرکت است اینه که مود لینک شما را از Fast به Interleave تغییر بدهند . زیرا شما error زیاد دارید و این خودش باعث میشه که در عمل سرعت پایینتری از سرعتی که وصل شدی بگیری. snr رو نمیشه همینطوری قضاوت کرد در کنار پارامترهای دیگه و تغییراتش مهمه.نقل قول:
سلام
من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد .
الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟
اینجا چند مبحث فرمودین جالب بود که منم یه سوالی بکنمنقل قول:
Annex m منظور چیه به درد چی میخوره؟
بعد کانال مد بهتره روی fast باشه یا interleave
خوب چون زنگ میزنی به شرکت میگه خطت نویز داره کشش از هشت مگ بیشترو نداره بخاطر این میگمنقل قول:
به جای دوستمون من توضیح میدمنقل قول:
انکس M باعث میشه که در صورت کشش خط سرعت اپلود تا حداکثر 3 مگ اپ بشه اما در نظر بگیرید که مقداری هم از SNR دانلود کاسته میشه و این برای خط های که روی مرز وصل میشن یعنی کشش مکسشون مثلا 8500 هست و روی 8192 اپ میشن اون وقت ریتشون میاد زیر 7 مگ پس قبل از درخواست فعال سازی این رو در نظر بگیرید
در مورد سوال بعدیت هم وقتی شما روی سرویستون پروفایل گیم فعال کنید مقداری از SNR دانلود کاسته میشه و روی کانال میزنه FAST یعنی اینکه درخواست های کاربر مقداری سریعتر به مقصد ارسال و دریافت میشه این مورد بیشتر به درد کسانی میخوره که گیمر هستن اما اگر پروفایل گیم فعال نباشه رو به روی کانال میزنه interleave خوب منظور چیه ؟ تو این حالت درخواست های شما طبق حالت عادی ارسال میشه یعنی مقداری تاخیر داره اما نه اون قدرا که ادم نگرانش بشه و همچنین مقداری ریت دانلود بالاتره و خطای کمتری به لحاظ CRC دریافت میکنید. اینکه کدام حالت باشید بسته به انتخاب خودتونه ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ، موفق باشید :n16:
annex m باعث میشه که سرعت ارسال شما از 1.5 مگ بتونه به حداکثر 3 مگ برسه ولی از حداکثر سرعت دریافت کم میکنه. برای کسانی که بیش از 1 مگ ارسال ندارند فایده ای نداره و از بهترین فرکانس های دریافت هم قرض میگیره.نقل قول:
مود fast نسبت به نویز حساس تره ولی دارای delay کمتری است در مقابل مود interleave تحمل خط در برابر خطا و نویز را بالا میبره ولی در عوض delay رو اضافه میکنه. معمولا مود fast را برای گیمر ها که ping مهمه استفاده می کنند و برای سایر کاربران interleave. البته interleave هم در تنظیمات اش درجات مختلفی داره که دست اپراتور است.
صرفا به حرف نفرات اپراتورها نمیشه اطمینان کرد. چون ملاکشون برای تشخیص 90 درصد موارد اشتباه است.نقل قول:
سلام دوستان این کیفیت خط چطوره ؟ دیروز رفتم نت 16مگ شاتلو گرفتم
SNR کیفیت خط رو نشون میده که باید آپ و دان استریم بالای 12 باشه یا 120 باشه /// برای شما دم مرزنقل قول:
ُ