-
راهنمایی و کمک
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
من دو سال قبل یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحه آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چن خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
نمایندگی شهرستان گفت صفحه سوخته و باید تعویض شود اما صفحه تصویر پلاسما نیست
لطفا راهنمایی کنید
-
سلام ..
دوستان کسی قیمت تی وی های 2012 پاناسونیک پلاسما و ال ای دی ها رو نداره ؟!!
st50 . wt50
40 تا 50 اینجشون . نمایندگی و بانه
LED من ET5 رو 3.100 از تهران بی گارانتی قیمت گرفتم . خودمم مد نظرمه که بگیرم ولی از بی گارانتی بودن میترسم . گارانتی دارش 4 به بالا هست
متاسفانه مدل های زیبا dt50 و wt50 ندیدم جایی
-
به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد
-
نقل قول:
به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد
نه به این زودی تلویزیون های 4k قیمت پایین گیر نمیاد.اگر بخواد سال دیگه تلویزیون های 4k سایز کوچیک تو بازار به فروش برسه مطمئنا به دلیل تکنولوژی برتر بالاترین قیمتها رو خواهد داشت.به نظر من هزینه برای تلویزیون های 4k در حال حاضر به کل اشتباه هست چون سورسش اصلا در دسترس نیست ولی قضیه OLED فرق می کنه.OLED تکنولوژی هستش که ارزش هزینه داره.مطمئنا تا زمان عرضه Oled به بازار نکنولوژی 4k هم همه گیرتر شده و تلویزیون های Oled با تکتولوژی 4k روانه بازار میشن.تا اون موقع هم سورس مناسب 4k بیشتر شده.
-
نقل قول:
نباید منتظر تلویزیونهای 4kبا سایز کوچکتر بود چون همونطور که جناب رایان هم گفتند 4k مثل oledتکنولوژی متفاوتی نیست بلکه صرفا یک افزایش رزلوشنه و برای اینکه تفاوتش با 1080pمشخص باشه حداقل سایزش 84 به بالاست حتی oled هم وقتی وارد بازار بشه تا مدتها قیمت فضایی خواهد داشت که در مورد کشور عزیز واسلامی مون ایران وقتی ما یه hdtv 1300 دلاری پاناسونیک رو باید بخریم 6 میلیون دیگه حساب کنید یهolled 10000 دلاری چقدر میشه!
-
ترجمه مقاله ی آقای راسموس لارسن.
پاناسونیک ZT60 یک تلویزیون معمولی نیست، جاه طلبانه ترین تلویزیون کمپانی پاناسونیک تا به حال است؛ یعنی نسخه ای که با تعداد محدود و با دست مونتاژ میشود، و بهمراه یک امضاء از طراح آن ارائه میشود. این اولین تلویزیون پاناسونیک است که با پنل Studio Master در حالتی که در کارخانه کالیبره شده ارائه میشود.
اما آیا میتواند این معنی را بدهد که پاناسونیک بالاخره تلویزیون قدیمی پایونیر کورو را بعنوان مرجع مغلوب کند؟
پاناسونیک در نمایشگاه شهر نیس احساس اعتماد به نفس میکند؛ حتی آنقدر زیاد که مقایسه ای بصورت پهلو به پهلو بین پایونیر کورو، و ZT60 بعنوان آخرین تلویزیون امسالشان و VT50 بعنوان برترین مدل پارسالشان ترتیب داده بودند. اما لطفا از تصاویر زیر برداشت زیادی نکنید، چون عکسبرداری در محیط کم نور اتاق ارائه با وجود اینکه تجهزیات زیادی با خودمان نداشتیم واقعا مشکل بود.
ما مدتی اونجا ایستاده بودیم و فقط تماشا می کردیم، حتی وقتی بقیه رفتند باز هم ما ایستادیم و فقط و فقط تماشا کردیم.
حالا اون چیزیو که تو این مدت تو اتاق تاریک مقایسه دیدمیو براتون بیان میکنم.
- پاناسونیک ZT60 با پایونیر کورو در بازتولید عمق مشکی همسان بودند.
- بازتولید حرکات سریع در ZT60 بهتر بود و ما بطور ویژه ای متوجه شدیم که چگونه ZT60 فسفر عقبه ی کمتری در دموی حرکت پانوراما به نمایش میگذارد.
- پاناسونیک ZT60 کمی در مناطق تاریک جزئیات بیشتر داشت( اما پایونیر کورو کالیبره نشده بود)
- رنگها در ZT60 کمی اشباع تر بودند، ولی ما در اون حال هیچ تجربه قبلی از مواد استفاده شده در ساخت تصاویر نمایشی اونها نداشتیم، بنابراین نمیدانستیم که آیا لزوما این چیز خوبی است یا خیر.
- با مشاهده از فاصله نزدیک متوجه شدیم هنوز هر دو تلویزیون از مقدار بسیار زیاد نویز پیکسلی رنج میبردند.
همه اینها به ما اینطور نشان داد که پایونیر کورو در روی صفحه نمایش دارای رنگهای پژمرده تری است و اینکه نگاه پاناسونیک خیلی باز است و آنها اصولا نگاهی آینده نگر دارند.
تلویزیون پایونیر کورو که برای مقایسه استفاده شده بود، پس از هفته ها جست و جو توسط پاناسونیک از یک کاربر مشتاق خریداری شده بود و احتمالا پیش از آن به مدت زیادی استفاده شده بود.
پاناسونیک مشکلی با تنظیمات نداشت، حقیقتی که ما پس از دیدن منو به آن واقف شدیم.
پاناسونیک ZT60 بر اساس آنچه که ما دیدم بسیار بسیار امیدوار کننده ، اما آیا میتواند پایونیر کورو را سرنگون کند؟
آیا میتوانیم یک پادشاه جدید داشته باشیم؟ این قطعا یک احتمال است و ما نیازمند زمانی بیشتر برای رسیدن به یک نتیجه گیری دقیق هستیم.
کپی تنها با ذکر نام فروم p30world و نام کاربری من مجاز است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
آقا یه راهنمایی به من میکنین؟؟؟
برا جهیزیه میخوام یه 42ST30 بخرم
1- با توجه به این مشکلایی که مطرح کردین بخرم یا نه؟ الان قیمتش 3.600 شده
2- اگه چیز دیگه ای از نظر کیفیت سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
3- اگه یه استابلایزر فاراتل بخرم چطوره؟ مشکل حل میشه ؟
-
نقل قول:
دوامشو از دوستایی که دارن باید بپرسید.
اگه میخواین پلاسما پانا هم بخرین صرف با 42VT30 هست که 150 تومن از 42ST30 گرونتره،
-
نقل قول:
شما مگه دینی به پانا دارید که میخواید برای جهیزیه st30 اون هم 42 بگیرید درسته پاناسونیک در زمینه پلاسما پیشرفت کرده ولی نقطه موفقیتش به مدلهای جدید به بعدش میتونه باشه مدل st30 یک مدل معمولی با مشکلات تصویری هست که اگر گرانیه دلار رو حساب کنیم پول حروم کردنه شما با پول این تلویزیون میتونید بهترین تلویزیون 46 اینچ رو تهیه کنید من خودم مدل 50 اینچ این مدل رو پارسال گرفتم 2/350 از نمایندگی بانیان و فقط 10 روز مهمون خونه من بود به قدری رفرش ریت این tv بالا بود که همه مهمونای من متوجه اون میشدن .شدت نور کم اون در طول روشنایی روز منو مجبور کرد پرده اطاق رو تعویض کنم. از همه اینها که بکذریم وقتی به این سایت مراجعه کردم متوجه شدم بعضی از امکانات از نسخه اسیایی اون حذف شده و طوماری هم نوشته شده به نشانه اعتراض به این کار پانا سونیک به وسیله دارندگان این نوع tv.
iهمون طور که عرض کردم این تلویزیون 10 روز خونه من بود و با قیمت 2/150 فروخته شد و درسته الان قیمتش بیش از دو برابر شده ولی تنها چیزیه که برای فروختنش ناراحت نیستم مدل 42 اینچ اگر الان به قیمت 1/500 بود ارزش داشت.
به شما اگر علاقه به این نوع تلویزیونها دارید اخرین مدل پلاسمای سام رو پیشنهاد میکنم که 2 مدل اخر 51 اینچ اون الان بین 4/150 تا 4/400 قیمت داره. باز عرض میکنم اگر به من باشه تا وقتی دلار وضعیتش اینطور هست هرگز پولمو خرج خرید پلاسما نمیکنم.
بالا بحثی در مورد تلویزیونهای 4k شده.علت ساخته شدن این نوع تلویزونها امکان استفاده از تکنیک 3d به کار رفته در تلویزیونهای ال جی هست شما در پنل های ال جی برای نمایش سه بعدی برای هر چشم به خاطر محدود بودن رزولوشن سیستم از از کل 1080p تصویر به صورت یک خط در میان دو تصویر 720p ایجاد میکنه و برای هر چشم ارسال میکنه که در صورت مشاهده با پنلهای بالای 55 اینچ میشه رنگ پریدگی و کم شدن کیفیت رو دید 4k رسالتش از اومدن به بازار اینه که مشکل کمبود رزولوشن رو در پنلهای بزرگ حل کنه و با دو برابر کردن رزولوشن بتونه دو تصویر 1080p برای هر چشم بسازه و تصویر سه بعدیه کاملی با استفاده از سیستم و عینکهای پسیو عرضه کنه
و به مشکلاتی که سیستم و عینکهای اکتیو به بار اوردن پایان بده. اینها رو عرض کردم تا بدونید تلویزیونهای موجود ال جی مقرون به صرفه ترین و بهترین تلویزیونهای بازار هستند. باز انتخاب با خود شماست
امیدوارم متعصبین عزیز به خاطر انتقادی که به پاناسونیک داشتم و تجربه شخصیم منو سرزنش نکنند
ممنون
-
نقل قول:
بالا بحثی در مورد تلویزیونهای 4k شده.علت ساخته شدن این نوع تلویزونها امکان استفاده از تکنیک 3d به کار رفته در تلویزیونهای ال جی هست شما در پنل های ال جی برای نمایش سه بعدی برای هر چشم به خاطر محدود بودن رزولوشن سیستم از از کل 1080p تصویر به صورت یک خط در میان دو تصویر 720p ایجاد میکنه و برای هر چشم ارسال میکنه که در صورت مشاهده با پنلهای بالای 55 اینچ میشه رنگ پریدگی و کم شدن کیفیت رو دید 4k رسالتش از اومدن به بازار اینه که مشکل کمبود رزولوشن رو در پنلهای بزرگ حل کنه و با دو برابر کردن رزولوشن بتونه دو تصویر 1080p برای هر چشم بسازه و تصویر سه بعدیه کاملی با استفاده از سیستم و عینکهای پسیو عرضه کنه
4K چهار برابر Full HD پیکسل داره و تازه وقتی نصف بشه رزولوشنش از 3840 × 2160 تبدیل میشه به 3840 × 1080 یعنی بازم 4.2 مگاپیکسل.
الان سونی، پاناسونیک، ال جی ، ویزیوو و ... 3بعدی پسیو میزنن، انحصاری ال جی نیستش دیگه.
-
نقل قول:
4K چهار برابر Full HD پیکسل داره و تازه وقتی نصف بشه رزولوشنش از 3840 × 2160 تبدیل میشه به 3840 × 1080 یعنی بازم 4.2 مگاپیکسل.
الان سونی، پاناسونیک، ال جی ، ویزیوو و ... 3بعدی پسیو میزنن، انحصاری ال جی نیستش دیگه.
تنها دوشرکت موثر در این زمینه بودند یکی viZio و یکی ال جی .ایا شرکتهایی مثل سونی یا پانا و حتی سام از این مقوله پشتیبانی میکردند؟نه چون نیاز به پنلی بود که بتونه تصویری بدون ایراد و با کیفیت بالا مثل active 3d نمایش بده و در ضمن مشکلات اونو از بین ببره تلفیق pasive 3d و پنلهای 4k از پس این مشکل برمیاد
بله به قول شما الان دیگه تمام شرکتها متفق شدن که از حمایت active3d دست بردارند و از سیستم کار امدتر و همه گیرتری استفاده کنند
اطلاع دارید که ساخت فیلم با دوربینهای imax اینقدر هزینه سنگین و سختی کار داره که برای ساخت فیلمی مثل بتمن فقط دقایقی از فیلم به این شیوه فیلمبرداری میشه و بالای تیزر تبلیغاتی عنوان imax برای مهم جلوه دادن فیلم به کار میره حالا تصور کنید کی و چطور میشه صنعت فیلمسازی بیاد با دوربینهایی با این حجم رو برای فیلمسازی به کار بگیره البته الان هابیت به این شیوه فیلمبرداری شده که اون هم محدود به صحنه هایی از فیلم هست
در واقع تصویر ایجاد شده برای نمایش همون تلفیق دو تصویر 1080p هست که روی هم 2160 پیکسل رو تشکیل میده .تا رسیدن به جایی که بشه از تمام قابلیتهای این نوع پنلها استفاده کرد راه زیادی مونده
در ضمن توان ما برای خرید یک تلویزیون پانا vt50 اونقدر کمه که رسیدن به تلویزیونهای 4k رو به خوابی اشفته تبدیل میکنه فعلا که اینچی 1 میلیون باید پول بدید تا همچین تلویزیونی داشته باشید در سرزمین زیبای ایران زمین که برای خریدار بسیار بسیار ارزش قایل میشن به محض ورود تلویزیون xbr-84x900 سونی هم تبلت مخصوص هم 10 تا فیلمی که به 4k رتقا پیدا کرده و هم پلیر مخصوصش از داخل کارتن برداشته میشه .
دوستارتون
-
Panasonic ST50 42 - d.b23
-
داداش این st50 ر. از کجا و چند خریدی ؟؟
بقیه سایزاشم قیمت داری ؟؟
مبارکت باشه
--------------------
ویرایش : اااا راست میگید مثله اینکه ایشون لندن هستن ...
-
نقل قول:
مبارکت باشه
فکر میکنم دوستمون تو این خراب شده زندگی نمی کنن !!
-
نقل قول:
فکر میکنم دوستمون تو این خراب شده زندگی نمی کنن !!
دوست عزیزمون در لندن زندگی میکنن به سلامتی
:n28::n28::n28::n28:
-
نقل قول:
شما مگه دینی به پانا دارید که میخواید برای جهیزیه st30 اون هم 42 بگیرید .....
ممنون از جوابت
1- دلیل خرید 42 به خاطر خونه های مستاجری امروزیه که ممکنه تو سایز بزرگ مشکل به وجود بیاد
2- دلیل خرید پانا اینه که به نظرم نسبت به تلویزون های دیگه واقعا کیفیت تصویر و هرتز خیلی خوبی داره و تو تصویر های پرسرعت کم نمیاره
3- پلاسما های برند های دیگه انگار تصویرشون خیلی سفید هستن ...
4- با این بحث هایی که خوندم واقعا مردد شدم پلاسما 42st30 پانا بخرم یا برم سراغ سونی، از سامسونگ اصلا دل خوشی ندارم چون هرچی از این مارک خریدم همیشه زود خراب شده حتی TV CRT
-
نقل قول:
ممنون از جوابت
1- دلیل خرید 42 به خاطر خونه های مستاجری امروزیه که ممکنه تو سایز بزرگ مشکل به وجود بیاد
2- دلیل خرید پانا اینه که به نظرم نسبت به تلویزون های دیگه واقعا کیفیت تصویر و هرتز خیلی خوبی داره و تو تصویر های پرسرعت کم نمیاره
3- پلاسما های برند های دیگه انگار تصویرشون خیلی سفید هستن ...
4- با این بحث هایی که خوندم واقعا مردد شدم پلاسما 42st30 پانا بخرم یا برم سراغ سونی، از سامسونگ اصلا دل خوشی ندارم چون هرچی از این مارک خریدم همیشه زود خراب شده حتی TV CRT
همون طور که عرض کردم st30 مشکلات سرعت رو به خوبی نشون میده و زود شما رو دل چرکین میکنه اصلا فکر این رو هم نکنید که بخواید اونو به کامپیوتر وصل کنید و به عنوان مونیتور ازش استفاده کنید
اگر بخواید از فضای کمی استفاده کنید براکت تهیه کنید اگرم میز دارید که دیگه 2-3 اینچ بالا پایین جای زیادی نمیگیره
من اخرین مدل سام d-8880 رو داشتم مفت نمیارزید از نشت نور در صحنه های تاریک گرفته تا رنگهای غیر واقعی. بنده هم توصیه نمیکنم.
سونی به نظرم خوبه.
اگر فکر دیدن تصاویر 3d رو دارید فکر خرید ال جی باشید چون محدودیتی برای دیدن تصاویر به خاطر ips بودن پنلهاش نداره و با هزینه پایین همه خانواده میتونن از تصاویر 3d لذت ببرن
ولی اگر تصاویر 2d براتون مهمه سونی رو در نظر داشته باشید
ارزو میکنم بهترینها رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید:n16:
-
نقل قول:
کسی دیگه نظری نداره؟؟
کسانی که پاناسونیک پلاسما داشتن نظر بدن ممنون میشم
من برای TV و سینما خانگی حدودا 3.5 گذاشتم کنار با این قیمت TV و سینما خانگی سونی چی میشه خرید؟؟
نقل قول:
همون طور که عرض کردم st30 مشکلات سرعت رو به خوبی نشون میده و زود شما رو دل چرکین میکنه اصلا فکر این رو هم نکنید که بخواید اونو به کامپیوتر وصل کنید و به عنوان مونیتور ازش استفاده کنید
ضمنا احتمال استفاده به عنوان مانیتور خیلی کمه ، فکر نکنم به کارم بیاد.
-
نقل قول:
اگر بخواید از فضای کمی استفاده کنید براکت تهیه کنید اگرم میز دارید که دیگه 2-3 اینچ بالا پایین جای زیادی نمیگیره
من اخرین مدل سام d-8880 رو داشتم مفت نمیارزید از نشت نور در صحنه های تاریک گرفته تا رنگهای غیر واقعی. بنده هم توصیه نمیکنم.
سونی به نظرم خوبه.
اگر فکر دیدن تصاویر 3d رو دارید فکر خرید ال جی باشید چون محدودیتی برای دیدن تصاویر به خاطر ips بودن پنلهاش نداره و با هزینه پایین همه خانواده میتونن از تصاویر 3d لذت ببرن
ولی اگر تصاویر 2d براتون مهمه سونی رو در نظر داشته باشید
ارزو میکنم بهترینها رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید:n16:
مخافم چون من اصلا همچین چیزی حس نمی کنم اتفاقا تصویر کاملا نرم و روون هستش.هم تو Game و هم Movie.
ولی من در مورد خریدش با این شرایطی که در مورد خرابی ها به وجود اومده توصیه نمی کنم البته بیشتر خرابی ها مال سری VT بوده ولی سری ST هم با آمار کمی پایین تر نسبت به VT خرابی داشته.
این دوستمون چون می خواد واسه جهیزیه بخره بهتره اصلا سمت پاناسونیک های امسال نیاد چون اگه خدای نکرده دو روز دیگه به مشکل برد بخوره واقعا هم ضد حال واسه خودشه و هم اطرافیان میخوان سرزنشش کنن.
-
Panasonic's 2013 Plasma line-up
Panasonic ZT60 plasma
Panasonic ZT60
One-sheet-of-glass design
Studio Master panel
Ultimate Black panel
Hexa processor
3000 Hz FFD
Active 3D
Twin tuner (in Europe)
THX 2D and THX 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Voice control
Built-in camera
Panasonic VT60 plasma
One-sheet-of-glass design
Infinite Black Ultra panel
Hexa processor
3000 Hz FFD
Active 3D
Twin tuner (in Europe)
THX 2D and THX 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Voice control
Built-in camera
Panasonic GT60 plasma
Hexa processor
3000 Hz FFD
Active 3D
THX 2D and THX 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Panasonic ST60 plasma
Infinite Black Pro-panel
2500 Hz FFD
Active 3D
Smart Viera
Swipe and Share 2.0
Panasonic S60 plasma(only in USA)i
Full HD panel
Media player
Panasonic X60 plasma
HD Ready panel
Media player
-
سلام دوستان
من 50st30m دارم چند روز پیش سعی کردم از طریق مودم و لب تاب
تی وی رو به لب تابم وصل کنم
یه 2 - 3 روزی هستش که یه سوال میپرسید ( تا سه دقیقه وقت دارید دکمه ok رو بزنید)
که منم بدون توجه ok میزدم حالا
متوجه شدم 3 تا خط قسمت سمت راست تصویر افتاده میشه بگید باید چیکار کنم؟
آیا پیکسل سوختگیه؟
خواهشا کمک کنید:n28:
-
نقل قول:
سلام دوستان
من 50st30m دارم چند روز پیش سعی کردم از طریق مودم و لب تاب
تی وی رو به لب تابم وصل کنم
یه 2 - 3 روزی هستش که یه سوال میپرسید ( تا سه دقیقه وقت دارید دکمه ok رو بزنید)
که منم بدون توجه ok میزدم حالا
متوجه شدم 3 تا خط قسمت سمت راست تصویر افتاده میشه بگید باید چیکار کنم؟
آیا پیکسل سوختگیه؟
خواهشا کمک کنید:n28:
احتمال این که پیکسل سوخته باشه کمه
به احتمال نه چندان قوی باگ نرم افزاری میتونه باشه از برق بکشید دوباره بزنید-یا ریستش کنید البته یادم نیست همچین گزینه ای داشت یا نه
-
نقل قول:
مبارکت باشه
--------------------
ویرایش : اااا راست میگید مثله اینکه ایشون لندن هستن ...
دوست عزیز من 700 پوند خریدم.
نقل قول:
کسی دیگه نظری نداره؟؟
کسانی که پاناسونیک پلاسما داشتن نظر بدن ممنون میشم
من برای TV و سینما خانگی حدودا 3.5 گذاشتم کنار با این قیمت TV و سینما خانگی سونی چی میشه خرید؟؟
ضمنا احتمال استفاده به عنوان مانیتور خیلی کمه ، فکر نکنم به کارم بیاد.
در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...ولی تجربه ای که خودم دارم و بررسی خودم والبته راهمایی دوستان ازجمله بچه های همین فروم که ازشون ممنونم.....
من عشق سامسونگم و بعدش سونی....ولی الان میبینی که تلویزیون خودم پاناسونیک
منم قبل از خریدم اصلا علاقه ای به پلاسما نداشتم ولی تمام برند ها از الجی و سام و سونی و فیلیپس تا پانا بررسی کردم چیزی که برام جالب بود تو تمام بررسی ها LED ها امتیازاشون تو هر سایتی که میرفتی متفاوت بود ولی تمام پلاسماهاس پاناسونیک امتیازاتشون تو تمام سایت ها بالا بود و جزوه بهترین های سال انتخاب شده بودن پس نمیتونست اتفاقی باشه تو چند سال اخیر و مرحله آخر این بود که خودم رفتم از نزدیک دیدم واقعا پلاسماهای پانا یه سر و گردن از تمام LED ها بالاتره...کنتراست عالی....رنگ مشکی فوق العاده و بعدش هم مزایای پلاسما اینه که برای بازی و تصاویر سریع خیلی خوبن و سرعت پاسخ گویی بالایی دارن(با چشم های خودم دیدم مقایسه پلاسمای پانا و LED سونی HX850 ( بهترین مدل سونی که تو لیست انتخابم بود و ممکنه تو ایران مدلش فرق داشته باشه) )...
رنگهای کاملا طبیعی و 3D خیلی خوب به نسبت بقیه برند ها ( تمامی این نکات برای VT50 - GT50 - ST50 صدق میکنه)
تو LED هم به نظرم بهترین ها اول از همه :
سامسونگ سری 7 و 8 هزار و فیلیپس سری 7 به بالا (که گرونه)
2.سونی HX850
3. 3 مدل آخر ال جی (که البته به اندازه بقیه برند ها به نظرم تو نشون دادن رنگ مشکی خوب نبود و البته 3D ال جی برای من لذت بخش نبود چون وضوح 3D اکتیو رو نداشت و شدیدا هم به زاویه عمودی حساس بود )
بهترین تلویزیون هم از لحاظ اسمارت بودن و اینترنت هم اول سامسنوگ بعد ال جی
در مورد سام هم بر عکس شما من هرچی داشتم از CRT تا بقیه تا الان بدون هیچ مشکلی کار کردن حتی الان همون CRT سامی که داشتم خونه مادر بزرگم تو یکی از اتاق ها در حال استفادس بعد از 10 سال ) گاهی اوقات باید حس منفی رو موقع خرید از خودت دور کنی
در نهایت هم میگم تصویر سلیقه ای هست اما تا یه حدی....... و الان بهتر بودن پلاسما باعث شد که خودم برم سمتش و الانم کاملا راضی هستم.... و همیشه هم بدون تعصب خربد کردم چون پول ارزشش بیشتر از تعصب بی جاست......
-
مبارکتون باشه:n16:
با توجه به عکسها احساس کردم تو محیط روشن و جای پرنور ازش استفاده میکنید با دیوارها و میز سفید که منعکس کننده شدید نور هستن و تو همچین شرایطی شاید سری 8 سامی یا HX850 سونی کنتراست بیشتر و مصرف برق کمتری داشتن، ولی به 700 پوند واقعا می ارزه....:n01:
-
نقل قول:
احتمال این که پیکسل سوخته باشه کمه
به احتمال نه چندان قوی باگ نرم افزاری میتونه باشه از برق بکشید دوباره بزنید-یا ریستش کنید البته یادم نیست همچین گزینه ای داشت یا نه
سلام به همه اساتید
من این اتفاق تا حالا دوبار برام افتاده که که سه تا خط یک سانتی به ضخامت یک میل روی پنل سمت چپ (از روبرو) می افته
مثلا اگه تو صفحه سیاه باشه سه تا خط نارنجی میشه یا اگه آبی باشه اون سه تا خط به رنگ تیره میشه
ولی بعدا دوباره میره
1- کسی میدونه مشکل از کجاست؟
2- من تی وی رو با کنترل خاموش میکنم بعد از برق میکشم آیا این کار درسته یا باید با دکمه جلوی پنل خاموش کنم؟
ممنون میشم جواب منم بدید
-
نقل قول:
در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...
واقعا ممنونم از راهنماییت
-
نقل قول:
مبارکتون باشه:n16:
با توجه به عکسها احساس کردم تو محیط روشن و جای پرنور ازش استفاده میکنید با دیوارها و میز سفید که منعکس کننده شدید نور هستن و تو همچین شرایطی شاید سری 8 سامی یا HX850 سونی کنتراست بیشتر و مصرف برق کمتری داشتن، ولی به 700 پوند واقعا می ارزه....:n01:
خونه قبلی نورگیرنبود..البته اینجا لندنه و اکثر اوقات هوا ابری همیشه انقدر خونه نورانی نیست :n02: ...و البته با نور مشکل زیادی ندارم چون اکثرا شب ها استفاده میکنم و طول روز هم پرده رو میکشم (مردم معمولا اینجا شب ها فقط یه نور کم روشن میکنن و لوستر و این چیزا اکثرا خاموشه ...... ولی بازم با این حال تو نور معمولی هم مشکل خاصی نداره....به نسبنت مدل های قبلی پلاسما.
مسئله مصرف زیاد مهم نبود چون به سبک ایران تلویزیون بدون بیننده از صبح تا شب روشن نیست (به کسی بر نخوره خودمم همینجوری بودم) و تو همون مدتی هم که روشن میکنم یه تصویر خوب بیشتر یهم میچسبه تا مصرف یه مقدار بیشتر ...:n02:
و البته به قول شما به 700 پوند واقعا ارزش داره چون سری 8 سام تقریبا 1500-1400پوند و سری 7 تقریبا 1150 تا 1300 پوند و HX850 نو تقریبا 1.150 تا 1200 پوند و قیمت رفرش شدش تقریبا 870 پوند بود (همه مدل ها 46 اینچ)
ST50 سایز 50 اینچ هم 800 پوند بود ولی به دلیل خونه های کوچیک و مستاجری از خریدش پشیمون شدم و ای کاش پانا 46 اینچ هم میزد......:11:
نقل قول:
واقعا ممنونم از راهنماییت
کاری نکردم فقط تجربیاتم بود :n12:
-
نقل قول:
دوست عزیز من 700 پوند خریدم.
در مورد ST30 نظری ندارم چون بررسی نکردم ولی با توجه به تکنولوژی پلاسمای پانا باید خوب باشه...ولی تجربه ای که خودم دارم و بررسی خودم والبته راهمایی دوستان ازجمله بچه های همین فروم که ازشون ممنونم.....
من عشق سامسونگم و بعدش سونی....ولی الان میبینی که تلویزیون خودم پاناسونیک
منم قبل از خریدم اصلا علاقه ای به پلاسما نداشتم ولی تمام برند ها از الجی و سام و سونی و فیلیپس تا پانا بررسی کردم چیزی که برام جالب بود تو تمام بررسی ها LED ها امتیازاشون تو هر سایتی که میرفتی متفاوت بود ولی تمام پلاسماهاس پاناسونیک امتیازاتشون تو تمام سایت ها بالا بود و جزوه بهترین های سال انتخاب شده بودن پس نمیتونست اتفاقی باشه تو چند سال اخیر و مرحله آخر این بود که خودم رفتم از نزدیک دیدم واقعا پلاسماهای پانا یه سر و گردن از تمام LED ها بالاتره...کنتراست عالی....رنگ مشکی فوق العاده و بعدش هم مزایای پلاسما اینه که برای بازی و تصاویر سریع خیلی خوبن و سرعت پاسخ گویی بالایی دارن(با چشم های خودم دیدم مقایسه پلاسمای پانا و LED سونی HX850 ( بهترین مدل سونی که تو لیست انتخابم بود و ممکنه تو ایران مدلش فرق داشته باشه) )...
رنگهای کاملا طبیعی و 3D خیلی خوب به نسبت بقیه برند ها ( تمامی این نکات برای VT50 - GT50 - ST50 صدق میکنه)
تو LED هم به نظرم بهترین ها اول از همه :
سامسونگ سری 7 و 8 هزار و فیلیپس سری 7 به بالا (که گرونه)
2.سونی HX850
3. 3 مدل آخر ال جی (که البته به اندازه بقیه برند ها به نظرم تو نشون دادن رنگ مشکی خوب نبود و البته 3D ال جی برای من لذت بخش نبود چون وضوح 3D اکتیو رو نداشت و شدیدا هم به زاویه عمودی حساس بود )
بهترین تلویزیون هم از لحاظ اسمارت بودن و اینترنت هم اول سامسنوگ بعد ال جی
در مورد سام هم بر عکس شما من هرچی داشتم از CRT تا بقیه تا الان بدون هیچ مشکلی کار کردن حتی الان همون CRT سامی که داشتم خونه مادر بزرگم تو یکی از اتاق ها در حال استفادس بعد از 10 سال ) گاهی اوقات باید حس منفی رو موقع خرید از خودت دور کنی
در نهایت هم میگم تصویر سلیقه ای هست اما تا یه حدی....... و الان بهتر بودن پلاسما باعث شد که خودم برم سمتش و الانم کاملا راضی هستم.... و همیشه هم بدون تعصب خربد کردم چون پول ارزشش بیشتر از تعصب بی جاست......
به قول دوستمون این موضوع در مورد پلاسماهای سری 50 صدق میکنه و در سری 60 به اوج خودش میرسه ولی سری 30 مشکلاتی رو داره که عرض کردم و به نظر شخص بنده با این شرایط پیش اومده برای اقتصاد ایران وسه برابر شدن قیمتها گزینه ای مثل پانا به درد انتخاب نمیخوره چون دیگه عمر این سری به پایان رسیده و همون طور که عرض کردم مشکلاتی رو داره که متناسب با هزینه ای که میخواید بکنید نیست.بنده شخصا دنبال مدل ST5O بودم ولی متاسفانه تو بازار تهران نبود .از بانه قابل تهیه بود ولی چون گارنتی نداشت صرف نظر کردم. این دوستمون مبلغ مشخصی رو برای این کار کنار گذاشتند و حیفه چیزی بخرند که امروز فردا از تو لیست انبارها خط میخوره. در حال حاضر اون طوری که تو نمایندگیا میبینم چیزی نمونده تا نمونه های جدید وارد بازار بشه وسری 30 به فراموشی سپرده بشه.
به نظر من امتیاز و نگاه یک منتقد یا داور با نگاه یک بیننده عادی تفاوت داره.شما یک فیلم مثلا فلسفی رو اگر برای منتقدین و دست اندرکاران سینما پخش کنید شاید خیلی تحسینش کنند و امتیاز بهش بدن و جایزه ها رو درو کنه ولی همون فیلم وقتی برای مردم اکران میشه خیلیها ازش به عنوان یک فیلم کسالت بار یاد میکنند خیلیها فیلمو نصفه رها میکنند و بی خیال ازش میگذرند.شاید تلویزیونهای پانا امتیاز زیادی رو کسب کنن ولی مصرف کننده و ازمایش کننده واقعی ما هستیم اونا میشینن پارامترهایی رو که تعیین کردند ازمایش میکنن و نهایتا امتیازشونو میدن و میرن ولی مشکلات واقعی رو ما در طول کار با تلویزیون میبینیم.من وقتی پشت ST30 خودم رو دیدم وحشت کردم چندتا فن که مرتب در حال تخلیه گرمای تولید شده دستگاهها بودن و این نشون میده که اگر محیط خونه کمی از حد معمول گرمتر باشه به مرور باعث خرابی و نهاتا اسیب به قطعات و در واقع پایین اومدن کیفیت تصویر میشه همون طور که میدونید گرما قاتل قطعات الکترونیکیو کامپیوتری هست و در تلویزیونهای پلاسما این موضوع جدیست .
-
نقل قول:
سلام به همه اساتید
من این اتفاق تا حالا دوبار برام افتاده که که سه تا خط یک سانتی به ضخامت یک میل روی پنل سمت چپ (از روبرو) می افته
مثلا اگه تو صفحه سیاه باشه سه تا خط نارنجی میشه یا اگه آبی باشه اون سه تا خط به رنگ تیره میشه
ولی بعدا دوباره میره
1- کسی میدونه مشکل از کجاست؟
2- من تی وی رو با کنترل خاموش میکنم بعد از برق میکشم آیا این کار درسته یا باید با دکمه جلوی پنل خاموش کنم؟
ممنون میشم جواب منم بدید
آقا اگه میشه یکی هم به من کمک کنه چیکار کنم ؟
الان دوباره روشن کردم ولی اون سه تا خط نیستش ولی قبلا هم یه بار اومده بود
کسی نمیتونه بگه از چیه؟
اگه در حال پیکسل سوختگیه و میشه کاریش کرد خواهشا راهنمایی کنید
-
نقل قول:
آقا اگه میشه یکی هم به من کمک کنه چیکار کنم ؟
الان دوباره روشن کردم ولی اون سه تا خط نیستش ولی قبلا هم یه بار اومده بود
کسی نمیتونه بگه از چیه؟
اگه در حال پیکسل سوختگیه و میشه کاریش کرد خواهشا راهنمایی کنید
بعید میدونم کسی کمکی بتونه بکنه بهتره مشکل رو با گارانتی در میون بگذارید البته اگه رو اعصابه.
-
سلام
من VT30 دام منتهی میخوام فیلم MKV با زیرنویس فارسی ببینم زیرنویسش به نمایش در نمیاد! چه با پسوند sub چه srt! کسی میدونه زیرنویس رو چجوری یا با چه پسوندی باید به فیلم اضافه کنم تا بنمایش در بیاد؟!
مرسی
-
نقل قول:
سلام
من VT30 دام منتهی میخوام فیلم MKV با زیرنویس فارسی ببینم زیرنویسش به نمایش در نمیاد! چه با پسوند sub چه srt! کسی میدونه زیرنویس رو چجوری یا با چه پسوندی باید به فیلم اضافه کنم تا بنمایش در بیاد؟!
مرسی
با سلام
فکر نکنم بشه کاریش کرد من هم خیلی تلاش کردم نشد
حالا شاید دوستان حرفه ای بتتونن کمک کنن
اگه بشه عالی میشه.
-
در مورد مدل ZT60 حرفهای مختلفی تو فرومهای خارجی گفته میشه البته منبع بعضیهاشون آدمهایی هستن که با توجه به سابقشون میشه گفت تا حدودی با واقعیت مطابق هست مثل D-Nice کالیبراتور معروف یا Robert Zohn که دوست آقای لری اف وبر مخترع پلاسما که مدتی هم برای پاناسونیک کار میکرده هست یا آقای گری مرسون .... ولی به هر حال بخشی از این مسائل در نهایت شایعه هستن.
VT60, ZT60 از گستره رنگ استاندارد فرمت 4K استفاده میکنن یعنی فرمت 4K تنها به افزایش رزولوشن محدود نیست و بخش دیگه ای از قابلیتهای این فرمت استفاده از گستره رنگ جدیدی هست که پلاسماهای ZT60 و VT60 اون رو پشتیبانی میکنن.
در ساخت این پلاسماها از تکنولوژی 7.5 لومن استفاده شده و براتنس بالاتری نسبت به مدلهای 2012 دارن ولی درصد زیادی از این افزایش برایتنس فقط روی مد داینامیک یا Vivid اعمال میشه!
پاناسونیک از الگوریتم افزایش کنتراست خودش در سری ZT60 استفاده کرده که فقط بخش کوچکی از اون برگرفته از تکنولوژی پانیر KURO هست چون تکنیک افزایش کنتراست KURO مصرف برق رو بالا میبرده و سازگار با نئوپلاسما نبوده.
دلیل خرید تکنولوژی KURO از پایونیر ترس پاناسوینک از خریده شدن این تکنولوژی توسط سایر رقبا بوده.
مهندسای طراح پایونیر KURO که در حال حاضر در پاناسونیک کار میکنن مستقیما در طراحی و توسعه ZT60 مشارکت داشتن.
ZT60 قرار نبوده سال 2013 عرضه بشه ولی ظاهرا دلیل اصلی پاناسونیک از عرضه اون پلاسمای F8500 سامسونگ بود!
چون ZT60 قرار نبوده برای سال 2013 عرضه بشه و پاناسونیک لحظه آخر تصمیم به عرضه اون گرفته فرصت کافی برای طراحی و ساخت دیزاین جدید نداشته برای همین تغییرات کمی درکابینت VT60 اعمال کردن و اون رو به عنوان کابینت ZT60 مورد استفاده قرار دادن.
تولید پنلهای ZT60 فقط در بخش کوچکی از یکی از خطوط تولید پلاسماهای پاناسونیک انجام میشه برای همین تعداد تولید این پنل معدود هست ولی برای مدلهای 2014 اکثر خطوط تولید برای تولید پنلهای مشابه ZT60 فعلی دچار تغییرات میشن.
لایه شیشه محافظ در سری ZT60 حذف شده برای همین این پنل نسبت به ضربه مقاومت پایینی داره.
-
نقل قول:
با سلام
فکر نکنم بشه کاریش کرد من هم خیلی تلاش کردم نشد
حالا شاید دوستان حرفه ای بتتونن کمک کنن
اگه بشه عالی میشه.
منم تقریبا یه نصفه روز کامل وقت گذاشتم و هر ترفندی که تا بحال بشر اختراع کرده رو اجرا کردم ولی نشد که نشد.:n03:
آخر سر به این نتیجه رسیدم که کاریست نشدنی.:n13:
-
نقل قول:
سلام
مرسی
بستگی به مدل تی وی داره اگه سری R باشه نمیشه کاریش کرد چون برای ایران زده
ولی برای بقیه سری ها هنگام پخش فیلم دکمه آپشن رو بزن و وارد تنظیمات شو و از اونجا فعالش کن.
-
تازه زیرنویسو تو مدلهای غیر سری R هم فقط تو MKV ساپورت میکنه و تو فایلهای MP4 کلا گزینه Option واسه زیرنویس خاموش میشه.
-
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید-------- دوستان فنی
یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحهبالا سمت چپ آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چند خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
لطفا راهنمایی کنید
-
سلام دوستان
لطفا یک نمایندگی معتبر پاناسونیک تو تهران برای خرید TH-P42VT30 معرفی کنید
آیا کسی تا حالا با پورت D-sub این تلوزیون رو به کامپیوتر متصل کرده کیفیت نمایش متن چطوره؟
آیا میشه از این تلوزیون بعنوان HTPC استفاده کرد؟
ممنون
-
نقل قول:
سلام دوستان
لطفا یک نمایندگی معتبر پاناسونیک تو تهران برای خرید TH-P42VT30 معرفی کنید
آیا کسی تا حالا با پورت D-sub این تلوزیون رو به کامپیوتر متصل کرده کیفیت نمایش متن چطوره؟
آیا میشه از این تلوزیون بعنوان HTPC استفاده کرد؟
ممنون
پلاسما برای پخش تصاویر ثابت مثل نوار وظیفه Taskbar ویندوز و یا نوار عنوان برنامه های گوناگون و... به هیچ وجه مناسب نیست چون باعث جاموندگی تصویر میشه.
بنابراین حتماً باید از LED-LCD استفاده کنید.
نقل قول:
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید-------- دوستان فنی
یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحهبالا سمت چپ آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چند خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
لطفا راهنمایی کنید
مشخصه دیگه. باید یک تلویزیون جدید بخرید.