کاملا باهات هم نظر هستم!:n05:نقل قول:
Printable View
کاملا باهات هم نظر هستم!:n05:نقل قول:
اشتباه شد پاک شود
سلام دوستان عزیز.اول از همه من کوچیکتونم.دوستان من تا حالا دو تا هدفون داشتم یکیش sony mdr ex 65 و دیگریawei te850vi .
هردو عالی بودن ولی یه مشکل هست که این سیم اذیتم میکنه خیلی اسیب میبینن پس مجبورم یه هدفون بی سیم بخرم.بعد از تحقیق چیزی که مورد نظرم بود:creative-cb8100ولی متاسفانه توقف کرده.پس درخواست هدفون دارم لطفا اگه نا بلدید جواب ندید.ویژگی های مهم به ترتیب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱)شفافیت صدا
۲)بیس با کیفیت
۳)سبک الکترونیک
۴)پشت بسته و قابل تا شدن
ویزگی ها فرعی:
۱)پشت بسته و قابل تا شدن
۲)قیمت خیلی خوب نسبت به کیفیت(بین ۱۰۰-۴۰۰)
۳)امکانات جدید که میگن درایوره باشه هم چه بهتر
منتظر نظرات دوستان هستم. ات اشغال نمیخوام.مرسی3>
عرض سلام خدمت دوستان
هدفون AKG K72 برای استفاده خانگی (تماشای فیلم و شنیدن موسیقی کلاسیک و الکترونیک بیس دار) مناسبه؟
دوستان کسی اینجا از هدست های 7.1 برای بازی استفاده کرده؟ میشه تجربه اشو برای ما بگه؟
نقل قول:
هدفونهای خیلی زیادی هستن در بازار ولی بالاترین ارزش قیمت و عملکردی که دیدم همین Mee audio میده که نمایندگی رسمی هم پی سی ماکس هست تو ایران هم برندی خیلی معتبری هست هم قیمتاش خیلی ارزونه
من اخیرا این مدل Mee Audio Matrix 2 تست کردم هوش از سرم برد قیمت پایینی داره نسبت به باقی هدفونها ولی صداش نظیر نداره خودم از Bose QC25 چند ساله استفاده میکنم و مدل های سری Momentum و Urbanite سنهایزر و چند مدل v-moda هم داشتم اکثر هدفونها قیمتاشون 3 , 4 برابر این مدل بوده ولی بعد از تست هدفون های خیلی زیادی بهتر از این هدفون نمیتونید تو هیچ برندی پیدا کنید حداقل نه در این رنج قیمت
البته مدل Mee Audio Wave هم هست روی گوشه اونم صدای بهتری از این سنهایزر های momentum و urbanite داره قیمتش هم خیلی ارزونتره
صدا بازا این مطلب از دست ندید فکر کنم اولین و تنها نقد و بررسی تخصصی هدفون هست از حرفه ای ترین افرادی که در زمینه صدا تو ایران دیدم
کد:
نقد و بررسی تخصصی هدفون اودیوفایل فیلیپس فیدلیو اکس 2 – Philips Fidelio X2 Review
pcmaxhw.com/philips-fidelio-x2-review
سلام دوستان
کسی اشرافیت به هدفون های شیائومی داره؟
تو نام گذاری محصولات خیلی ضعیف عمل کردن
خلاصه انقدر این ور اونور نت تعریفش رو شنیدم راغب شدم یکی بگیریم ولی معادل جهانی و فروش در ایران این هدفون رو نمیدونم من اینو میخوام اگه بهتر از این هم داره معرفی کنید
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
این هدفون چطوره؟نقل قول:
JBL Synchros E50BT
فقط یه مشکل داریم که دیجی کالا نداره...از کدو فروشگاه بخرم؟
۱)جانبی ها
۲)دودوک
۳)سورانو
۴)بوفالو
۵)همراه پلاس
میترسم یه جنس خراب بفرستن...
نقل قول:
هدفونی که فرمودین تو سایت های خارجی
تعریف میکنن عالیه!بی نظیره فقط یه مشکل دیدم اونم اینه که میگن قدرت بلوتوث ضعیغی داره و قطع و وصل میشه هنگام فیلم دیدن و راه رفتن.شما با این مشکل برخورد کردین؟
JBL , Beats و خیلی های دیگه میتونم بگم 95 درصد موارد های کپی AAA هست خلاصه اینکه ورژن کپی خیلی با کیفیت اورجینال هست , همین دیجی کالا چند ماه پیش برند شور ریفوربیش تحت گارانتی راندمان میفروخت البته همین الان هم میفروشه , اگر اطلاع ندارید اونایی که دستشون تو کار بود فهمیدن چه خبره کاربر عادی بی خبر از همه جا حتی خودم هم به اشتباه Shure SE846 ریفوربیش که تحت گارانتی راندمان بود که در فروشگاه هایی مثل ایران هدفون یا دیجی کالا فروخته میشه خریدم ولی بعد از مشاوره با همون پی سی ماکس و پرس و جو از سورس های خارجی و افرادی که داخل ایران میشناختم دیدم جنس ریفوربیش به جای نو بهم فروختننقل قول:
اون سایت نمایندگی رسمی می اودیو تو ایرانه حتی تو صفحه چند تا محصول مثل Westone W60 هم ببینید من خودم نقد ایرفون نوشتم اعتبار و تجربه ای که اون سایت داره دیحی کالا سنگ پا فروش یا ایران هدفون ریفوربیش فروش در خواب هم ندارن بله درسته اسم اون دو تا خیلی مطرح تره ولی یکی مثل ایران هدفون که زمین و زمان نقص میکنه به جنسایی که فقط خودش داره و با هر روش دو دره بازی جنس قالب میکنن اینقدر کاربر گمراه شده دیدم که نمیتونم شمارش کنم , دی جی کالا هم هدفش فقط فروش هست حالا هرچی باشه یعنی تخصصی این وسط وجود نداره چون تنها هدف سود دهی بیشتره حالا هرچی بیاد سر دستشون میفروشن ولی همین پی سی ماکس نمایندگی رسمی خیلی از این برند ها هست تو کشور چون تخصصی کار میکنن و کالاها هم چون گرونه و کاربر خاصی داره انحصاری خودشونه و جای دیگه پیدا نمیشه من شخصا اگر حتی یک فروشگاه اینترنی در ایران باشه که چشم بسته اطمینان داشته باشم همون پی سی ماکسه حضورا هم رفتم دیدمشون و کلی تجهیزات در دفتر اصلیشون تست کردم تجهیزاتی که برای خیلی فروشگاه ها مثل رویا میمونه و برای خیلی ها باورنکردنیه فروشگاهی امپلیفایر هدفون 20 میلیونی رو فقط واسه تست بزاره و بیشتر از 40 میلیون در چند سال تجهیزات صوتی ازشون خریدم و افراد زیادی هم معرفی کردم که همه هم خرید های میلیونی انجام دادن و جوابشون پس دادن
کلیک کنید اولین فروشنده خاورمیانه ببینید همین پی سی ماکسه , تفاوت تو اینه اون سایت ها یه جنسی رو دارن میفروشن که همه جا هست یکی وارد کننده اورده پخش کرده تو بازار همه میفروشن ولی پی سی مکس جنسی که هست خودشون وارد کردن و فقط هم خودشون میفروشن و هیچ جای دیگه هم ازش پیدا نمیشه البته از لحاظی بهتره چون دست تو کار نیست قیمتا هم پایینتره , تا جایی که میدونم نماینده رسمی حدود 6 تا برند هستن westone , mee audio , ifi audio , woo audio , audioengine , hifiman اگر شک دارید ایمیل بزنید به خود تولید کننده بپرسید از کجا باید بخریم اونا هم تنها سایتی که تایید میکنن تو ایران پی سی مکسه چون من این راه قبلا رفتم که گفتم
من این مدل jbl قبلا تست کردم صداش یادم نیست ولی در مقایسه با می اودیو چندین مدل سنهایزر و بوز و سونی که داشتم یا تست کردم هیچ کدوم نزدیک به قیمت می اودیو عملکرد صدا ندارن
من مدل Wave و X7 Plus دارم اصلا همچین مشکلی ندارم باهاش روزانه هم استفاده میکنم ولی Matrix 2 تست کردم هیچ مشکلی ندیدم ازش شاید بررسی که دیدید یا هدفون مشکل داشته یا سورسی که با بلوتوث وصل شده وگرنه نباید همچین مشکلی داشته باشهنقل قول:
پس از خریدمون میشه ماتریکس ۲.با تشکر اگه رسید حتما نظر میدم.ممنون دوست عزیز شما واقعا استاد این کاریننقل قول:
ی هدفون بلوتوث که گوش رو داغ نکنه معرفی کنید لطفا!
بودجه , نوع هدفون ؟ داخل گوش , روی گوش , دور گوشنقل قول:
تا150 تومن، ى nia گرفتم کيفيتش خوبه اما گوش رو بشدت داغ مى کنه و گزاشتمش کنار... ى مدل مث همون رو گوش
سلام وقت بخیر
من یه هدفون سونی mdr q38 دارم ، از این نوع
خیلی ازش راضیم ، کم جا میگیره و گوش رو اذیت نمی کنه
منتها تازگیا بعد دو سال و نیم استفاده ، صدای سمت راستش ضعیف شده و می خوام یکی دیگه از یه مارک دیگه بخرم
تا جایی که من گشتم ،هدفون مشابه این تو بازار ، دو مدل فیلیپس داریم ، یه مدل پاناسونیک ، یه مدل مکسل
که هر کدوم مشکلاتی دارن.
کسی مدلی مشابه این میتونه بهم معرفی کنه که بهتر باشه. قیمتش زیاد مسئله نیست، بیس و اینا هم زیاد حساس نیستم ، تا 100 چوق مشکلی ندارم. فقط با دوام و سبک باشه.
تو آمازون گشتم ، یه مدل آدیو تکنیکا هست به شماره ATH-EQ300M، ولی نمی دونم تو ایران باشه یا نه
سلام دوستان
من قصد دارم یه هدفون بیسیم به عنوان هدیه برای پسر 15-16 ساله بگیرم
اولویتش هم ظاهر زیباست و دنبال گزینه های حرفه ای نیستم
در کنارش میخوام شرایط عمومی هدفون خوب رو داشته باشه (زیاد سنگین نباشه و ...) برای همین دنبال مدل های 70-80 تومنی نیستم و بیشتر هم میشه هزینه کرد
از پیشنهادات استقبال میشه:n02:
سلام
هدفونم rs175 از برند سنهایزر هست. قصد خرید یک کارت اکسترنال دارم به نظرتون چی بخرم؟
سلامنقل قول:
شما تنها باید دک - DAC تهیه کنید و از سوکت RCA دک به 3.5 انالوگ استند هدفون متصل کنید
چون هدفون وایرلس هست پردازش سیگنال های دیجیتال یا DSP به صورت داخلی انجام میشه با پورت اپتیکال , ولی در صورتی که سورس خوبی داشته باشید که دیتا خام مستقیم بفرسته به سوکت انالوگ 3.5 هدفونتون به دک خوبی نیاز دارید , اصلا فکر خرید کارت صدای کامپیوتر حالا اینترنال یا اکسترنال هم نکنید چون بسیار بیشتر از ارزش واقعیشون قیمت گذاری میشن و حتی گرونترین کارت صداهای کامپیوتر هنوز نزدیک به ارزونترین تجهیزاتی که کمپانی هایی که به صورت تخصصی کارشون دک و امپ هم هست , نیست بسته به بودجه دک های زیادی هست ولی دقت کنید حتما دک باید خروجی مستقیم RCA داشته باشه در غیر این صورت با پورت 3.5 صدا یک بار از قبل امپلیفای شده و نتیجه مشابه به استفاده مستقیم از دک نیست چون دیتا خام ارسال میشه
ممنون از جوابتوننقل قول:
بودجه ای که برای اینکار درنظر گرفتم 500 تومن میشه. چون قصد استفاده از قابلیت ساروندش رو در لپ تاپ داشتم قصد خرید کارت creative omni داشتم. چند نفر هم fiio e17k رو بهم معرفی کردند. شما چه مدلی رو بهم توصیه می کنید.
کریتیو حتی بالاترین مدلش هم نسبت به قیمتش نمی ارزه و تمام محصولاتش در میان رده رو به پایین قرار میگیره , فیو هم پول زیادی داره میگیره نسبت به عملکردی که میده و در ضمن e17k خروجی RCA نداره شما میتونید از خروجی 3.5 انالوگ بگیرید بدید به بخش انالوگ rs175 ولی صدا 2 بار امپلیفای میشه تا به هدفون میرسه و ممکنه نتیجه معکوس به همراه داشته باشه و نویز های نا خواسته ایجاد بشهنقل قول:
بیشتر هزینه کنید حدود 800 تومن پیشنهادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بخش دک عالی داره و همینطور بخش امپلیفایر خیلی خوبی حتی در اینده هم هدفون با سیم حرفه ای تهیه کردید این دستگاه به خوبی نیاز برطرف میکنه , فیو ها نزدیک به تکامل صدای این برند و کیفیت ساختش هم نیستن و قیمتاشون خیلی بالاتر از واقعی هست من خیلی از تجهیزات این برند دارم به مقیاس قیمت و صدایی که گرفتم بی نقص و کاملا بی نظیر هستن در برند های دیگه حداقل باید 2 برابر به بالا هزینه کنید
یه مبحثی هست شما کارت صدایی حتی 6 کانال با 13 کانال هم تهیه کنید فرقی نمیکنه چون بخش انالوگ تنها توانایی 2 کانال داره یعنی راست و چپ , اپتیکال هم حتی پردازنده صوتی خیلی گرون قیمتی هم تهیه کنید درسته نویز کمتره ولی عملا تفاوت شب و روز نیست و فرقی با کارت صدای کامپیوتر با خروجی اپتیکال نداره ( البته نه اینکه کاملا هم تراز باشن ) چون در هر صورت سیگنال دیتا توسط پردازشگر داخلی dsp داخلی هدفون شما پردازش میشه و حالا افکت های سوراند اضافه میشه و توسط فرکانس 2.4 به هدفون ارسال میشه شما فقط باید تمرکز کنید روی استفاده انالوگ با کانکتور 3.5 پشت استند هدفون حالا هرچقدر هزینه کنید برای کارت صدایی با خروجی اپتیکال حتی میلیون ها تومن هم به غیر از مسائل تکنیکال چون عملا فقط کارت صدای شما نقش انتقال داده دیجیتال رو داره ولی بله تجهیزات خیلی حرفه ای تر کمتر تکنیکالی بهتر هستن و نویز کمتری توسط اپتیکال منتقل میشه
1. کامپیوتر ---- > اتصال به کارت صدایی با خروج اپتیکال---- > اتصال به ورودی اپتیکال هدفون---- > پردازش صدا توسط پردازشگر داخلی هدفون---- > ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
2. کامپیوتر با خروجی صدای اپتیکال ---- >اتصال به ورودی اپتیکال هدفون---- > پردازش صدا توسط پردازشگر داخلی هدفون---- > ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
این 2 حالت هیچ تفاوتی از لحاظ صدایی وجود نداره با این تفاوت شما ممکنه میلیون ها تومن صرف هزینه " اتصال به کارت صدایی با خروج اپتیکال " پرداخت کرده باشید و با حالت دوم هزینه زیادی صرفه جویی میشه
ولی در حالت سوم پردازشگر دیجیتال به انالوگ مجزا هست و نتیجه عملکرد خیلی بهتر هست دو حالت قبلی هست
3.کامپیوتر ---- > اتصال به دک ( دیجیتال انالوگ کانورتر )---- > اتصال به ورودی انالوگ 3.5 هدفون---- >ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
هر امپ و دکی که شما قصد استفاده با کانکتور 3.5 داشته باشید صدا یک بار ناخواسته امپلیفای میشه و بعد دوباره فرکانس 2.4 ولی وقتی دیتا توسط دک خام ارسال بشه یک بار پردازش هست و نتیجه خیلی بهتره و نویز کمتر صدای شفاف تره و جزئیات بیشتر و....
خدایی جامع نوشتی:n16:نقل قول:
یعنی خروجی rca به هیچ وجه سیگنال رو تقویت نمی کنه؟ پس خروجی rca رو باید به وسایلی زد که خودشون تقویت کننده دارند؟
الان ps4 رو از طریق اپتیکال و لپ تاپم رو با 3.5 به هدفون وصل کردم. یک نویز کوچکی در 3.5 وجود داره و کیفیت صدا هم پایینتره ولی این موارد در ps4 وجود نداره.
ifi کارت خوبیه ولی فکر کنم با توجه به هدفونم که کاربری خونگی و نیمه حرفه ای داره زیادی باشه. حالا نمی دونم اینقدر هزینه ارزشش رو داره؟
نقل قول:
RCA دک ها فقط جهت انتقال دیتا خام هست ولی بعضی ها هستن پری امپ داخلی دارن و سیگنال امپلیفای میشه و بعد خروج اون ولی اون هایی هم که هر 2 کار انجام میدن مثلا IFI Micro iDSD سوئیچ مجزا داره
بله چون در PS4 با داده دیجیتال سر و کار دارید و نویز به حداقل میرسه , من هم نانو دارم و هم مایکرو و 2 تا دیگه از امپ این برند و یه سری تجهیزات دیگه مثل منبغ تغذیه ها و کابلاش و بهتر از IFI واقعا حتی خارج از ایران هم نمیتونید چیز خوبی پیدا کنید که هم ترازش باشه یعنی حداقل با اختلاف زیاد باید هزینه کنید یه برند دیگه بگیرید من لوازم زیادی داشتم و تست کردم و به لطف همون سایت و فراهم کردن تجهیزات نقد و بررسی هم نوشتم و تقریبا همه تجهیزات داخل ایران هم تست کردم البته اون پی سی مکس لوازمی که داره هیچ جای دیگه نیست و انحصاری هست ولی تجهیزاتی مثل فیو اینا که همه جا هم پیدا میشه ولی ifi ها عملکردشون غیر قابل مقایسه با بقیه هست, من با کنسول از IFI Micro iDSD استفاده میکنم که هم ورودی و هم خروجی اپتیکال داره هم امپ خیلی قدرتمندی , در ضمن نانو خروجی اپتیکال هم داره و میتونید لپتاپ با USB متصل کنید و با اپتیکال هم RCA خروجی صدا بگیرید
ممنوننقل قول:
الان فیلم های مربوط به این دک رو دیدم. داخل جعبش فقط کابل rca داشت تبدیل rca به 3.5 رو از کجا تهیه کنم که کیفیت رو پایین نیاره. وگرنه به راحتی میشه ساخت.
با پی سی ماکس در ارتباط باشید خیلی خوب راهنماییتون میکنن و ممکنه کابل خوب هم داشته باشن برای فروشنقل قول:
سلامنقل قول:
از راهنمایی های قبلیتون متشکرم. دک ifi رو سفارش دادم. حالا قصد خرید یک هدفون با سیم هم دارم به نظرتون چی بخرم. شفافیت و طبیعی بودن صدا برام مهمه. کیفیت آهنگ هام mp3 320 و کیفیت فیلم هام ریماکس(بلوری) هست.
سلام
از بین این ها کدومو بگیرم
Creative auravana
sony mdr ex150 ap
akg y23
pioneer cl 751
یا حالا پیشنهاد قیمتی تا ۲۰۰
ممنون
هدفونی میخوام تا قیمت 600 تومن با این شرایط که من موزیکا پاپ و هوس و رپ گوش میدم و میخوام بیس نرم و خوبی داشته باشه. حالا تا این قیمت بهترین چیزی که باشه رو معرفی کنید. ممنون
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام. یکم بیشتر هزینه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید با اختلاف زیاد تا چند برابر قیمتش بی رقیبهنقل قول:
سلام. نوع هدفون مشخص کنید. دور گوش ؟ روی گوش ؟ داخل گوش ؟نقل قول:
سلام. خواهش میکنمنقل قول:
چقدر میخواید هزینه میکنید ؟ نوع هدفون هم بفرمایید
تا 1.5 مشکلی برای هزینه کردن ندارم.نقل قول:
پشت باز و پشت بسته هم فرقی نمی کند.
3 تا هدفون خیلی عالی هست از حدود 1 تا 2 میلیوننقل قول:
Hifiman he400s , HE400i و Philips Fidelio X2
من خودم از hifiman he560 دارم استفاده میکنم ولی اون مدل ها رو همه تست کردم و همینطور مدل های بالاتر مثل edition x و he1000
اگر هزینه محدود به دقیق 1.500 هست که به نظرم بهترین he400s هست و فیلیپس اکس 2 هم هدفون خیلی خوبیه و همینطور حجم بیس بیشتری هم داره ولی 400s صداش بی نقص تره و طبیعی تره البته پیشنهاد میدم نقد و بررسیش بخونید چون دقیقا طبق چیزی که گفتن و منم تجربه یکسانی داشتم و ارزش 400s خیلی بیشتره و برای چند نفر از دوستام هم مدل های متفاوت hifiman تهیه کردم و تست ها رو انجام دادم به نظرم بهترین هدفون هایی هستن در بازه قیمتشون نه سنهایزر نه بیرداینامیک نه شور هیچ کدوم در این بازه قیمتی صداهاشون به خوبی 400s یا 400i نیست مثلا he560 نصف قیمت HD800 داره ولی صداش خیلی خیلی بهتر و موزیکال و کامل تره
اگر بیس خیلی زیاد مهمه که philips x2 بگیرید هدفون خوبی هست و از مدل های سنهایزری مثل 600 یا 650 هم بهتره
ممنون از شما.نقل قول:
یکی از دوستان بیرداینامیک dt 880 رو پیشنهاد کرده. هدفونی می خوام که حالت موزیکال تر داشته باشه و از شنیدن موسیقی لذت ببرم.
Sent from my E6633 using Tapatalk
نقل قول:
من نمیدونم تعریف موزیکال و دقیق از دیدگاه دوست شما چی بوده ولی DT880 فاجعست از لحاظ موزیکالیتی , بیس کم و سطحی و مید رنج خیلی درهم و تریبل خیلی خشک و هارش ! البته خیلی ها تو ایران هدفون هایی مثل hifiman تست نکردن و تا به حال نشنیدن ولی DT880 حتی نزدیک به Philips X2 هم نیست حالا hifiman he400s که جایگاهش خیلی ویژه هست. من مدل های 1770 پرو و 1990 پرو , T90 هم تست کردم و خیلی از مدل های بیردانامیک هم داشتم و طولانی مدت استفاده کردم مثل همین 880 و 990 و 770 و T1 ولی 400S به راحتی پرچمدارای بیرداینامیک هم مچاله میکنه حالا dt880 که یه هدفون معمولیه به کنار , به دوستتون پیشنهاد بدید یک بار هم شده he400s تست کنه چون به راحتی با هدفون های 3 و 4 برابر قیمتش برابری داره , dt880 در بهترین حالت نزدیکی اختلاف شب و روزی داره با این هدفون
ممنوننقل قول:
آقای آشوری هم با توجه به دکی که تهیه کردم تاکید روی همین هدفون داشتند.
نقل قول:
اقای اشوری و تیمشون کار درست ترین و قابل اعتماد ترین افرادی هستن در زمینه صدا که من میشناسم. من چند ساله باهاشون در ارتباطم و خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و به لطف اونا خیلی از تجهیزات هم تونستم تست و تهیه کنم تا قبلش ارزو بود که روزی به همچین چیزی مخصوصا در ایران دست پیدا کنم , سطح دانش و اطلاعات کاریشون با هیچ فروشگاهی در ایران و یا افرادی که من میشناسم قابل مقایسه نیست
اقا احسان حالا دور گوش بودن یا روی گوش توی انتقال صدا و فشار اوردن به گوش تاثیری هم داره ؟ هر کدوم که به نطر خودتون بهتره دیگهنقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
نقل قول:
بله مثلا هدفون های دور گوش ایزولیت بهتری انجام میدن و صدای کمتری از محیط بیرون شنیده میشه و همینطور صدای کمتری به محیط بیرون نشت میکنه , ببینید کجا و در چه شرایطی بیشتر استفاده میکنید و در چه شرایطی کمتر . مبحث ایزوله بیشتر و راحتی هم هست و البته در صورتی که هدفون خوب پوشیده بشه دور گوش صدای دریافتی هم بهتر هست و در بعضی ها حجم بیس هم به دلیل سیلد خوب بیشتره و ضرب بهتری داره , البته به دلیل ساختار و کاربرد های متفاوت هر شرکت به خوبی هدفون برای هر دو استفاده اماده میکنه که نقصی نداشته باشن و نمیشه از نوع قرار گیری انتقادی کرد , بیشتر بسته به نوع کاربرد شما از هدفون داره
دوستان یه هدفون وایرلس دور گوش تا 500 تومن معرفی کنید. کاربردم بیشتر فیلم و بازی هست.
MDR-XB650BT چطوره؟
سلام. جایگزین برای هندزفری galaxy s5 چی پیشنهاد میکنید؟
من یه هندزفری اصل s5 مثل عکس زیر خریدم حدود 30 یا 40 تومن درست یادم نیست.
ولی با توجه به قیمتش خیلی کیفیتش بالابود.... صدا و حجم صدا بالا و با کیفیت بود. حجم صدا بالا و بیس بالا بود
ولی خدایی کیفیتش خوب بود و نسبت به بقیه ی هندزفرهای هم قیمتش کیفیتش اوکی بود...
الان خراب شده خیلی وقته داشتمش... دیگه گیرم نمیاد هرچی هست مدل 20 تومنیشه و کاملا بی کیفیت و واقعا فاجعه باره
یک چهارم اون قبلی که داشتم کیفیت و حجم صدا نداره...
الان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که حداقل کمتر از هندزفری اصل s5 نباشه؟ داخل گوشی پشت بسته میخوام باشه...
طراحیش عین s5 باشه... تو گوش قشنگ چفت بشه... تو کیفیت هم یه چیز قابل فبولی باشه...
تا حدود 70 یا 80 تومن ... هنزفری شیائومی Piston Iron خوبه؟ کمتر از هندزفری اصل s5 که نیست؟ یا چیز بهتر چی سراغ دارید؟
ممنون