چون خود رایتل 2g نداره.نقل قول:
رومینگ ربطی به مصرف باتری نداره!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Printable View
چون خود رایتل 2g نداره.نقل قول:
رومینگ ربطی به مصرف باتری نداره!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
در کل حالت شبکه سیم رایتل رو بذاریم روی 4g/3g بهتر نیست؟نقل قول:
در حالت رومینگ هزینه ها بیشتر نمیشه و بیشتر از مبلغ شارژ کم بشه؟
در رومینگ با همراه اول ، بسته های دکا.پیام.تماس.اینترنت قابل استفاده هستش فقط در رومینگ با ایرانسل خارج از بسته میشه. و از شارژ کسر میشهنقل قول:
الان من ی رایتل اعتباری برای تماس دکا دارم که توی گوشی موبایل نوکیا ساده گذاشتم که فقط نسل دوم هست. و راحت از بسته تماس و پیام دکا استفاده می کنم.
سلام دوستان.
ترابرد سیم اعتباری به رایتل، هدیه اینترنت و ... دارد؟ یا یک سیم کارت خالی می دهند؟
سلام دوست عزیز شما مطمئن هستین رو رومینگ همراه اول باز هم بسته ها کار میکنن؟نقل قول:
بله. طبق قراردادی که همراه اول با رایتل داره . رایتل فرکانس فورجی پلاس خودش رو داد به همراه اول و همراه اول هم گذاشته مشترکین رایتل از همراه اول استفاده کنند.نقل قول:
از تابستان امسال اینطوریه که اگر به همراه اول وصل بشین رومینگ لحاظ نمیشه و می تونید از بسته ها استفاده کنید.
اینو هدیه میده.نقل قول:
500 مگ اینترنت و ده هزار دقیقه مکالمه رایتلی و ده هزار پیامک رایتلی یکماهه.
دوستان یه سوالی داشتم
من حدود 2 ماه پیش ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل الان میخوام ترابرد کنم به رایتل
باید صبر کنم تا 3 ماه کامل بشه یا میشه الان هم ترابرد کرد؟
نه مشکلی نداره میتونی درخواست ترابرد کنی از ایرانسل به رایتل.نقل قول:
من یکی از خطهام رو از رایتل ترابرد کردم همراه اول و بعد حدود 20 روز باز ترابرد کردم مستقیم به ایرانسل.
ممنونم از شما دوست خوبم.نقل قول:
تا چه مدتی میشه استفاده کرد؟ منظورم اینه یک ماهه هست یا چند ماهه؟ (تاریخ انقضاء اینترنت و مکالمه؟)
با تشکر.
یک ماهه هست دوست عزیز.نقل قول:
خوب دوستان در مورد سیمکارت تامین اجتماعی اگه یکم دقیق کار کنین خیلی به درد میخورن سیمکارت هاش ماهی 2 گیگ اینترنت دارن تا یک سال ولی مشکلی که هست اینکه فقط 15 روز اول هر دوره 30 روزه میتونین از این 2 گیگ استفاده کنین و 15 روز دیگه بدون اینترنت هست حالا شما چیکار مکنین یک سیمکارت دیگه به اسم یکی از اشناها در دوره زمانی مخالف خودتون فعال میکنین(مثلا اگه برای شما از 1ام تا 15ام ماه 2 گیگ اینترنت داره برای ایشون از زمان اتمام طرح یعنی 15 ایم فعال میکنین تا 30ایم) با این حرکن هر ماه 4 گیگ اینترنت دارین تا 1 سال فقط لازمه هر 15 روز یک بار سیمکارت رو عوض کنین حال بماند که مکالمه رایتلی تا یک سال رایگان و این طرح برای کسانی که گوشی 2 سیمکارت دارن عالی هست.
یک نکته مهم که من خودم در جریان نبودم و دوستان من رو راهنمایی کردن این هست که در مناطقی که رایتل مشکل داره به شکل رومینگ ملی سیمکارت میره روی همراه اول و همه بسته ها (اینترنت و مکالمه) فعال هست و میتونین استفاده کنین من خودم سیمکارت رایتل رو گذاشتم و رفت روی شبکه همراه اول و چون همراه اول جای ما خیلی خوب هست تا 70 مگابیت سرعت گرفتم ومیشه سیمکارت رایتل رو گذاشت روی گوشی ساده و از بسته مکالمه استفاده کرد.
برای گرفتن سیمکارت رایتل بهتره برین نمایندگی های رایتل یا دفاتر پیشخوان دسترسی فعال سازی برای دفاتر باز شده و یک سیمکارت خام(غیر فعال) رو استفاده میکنن و سیمکارت رو برای شما فعال میکنن خوبی این کار تا سفارش دادن از سایت اینکه تو همون لحظه سیمکارت فعال میشه و سیمکارتی که از دفاتر میگیرین 3 تیکه هست و نیاز به پانچ نداره(دقت شود سیمکارت دفتر 3 تیکه باشه) چون سیمکارتی که برای من پست شد 3 تیکه نبود و نیاز به پانچ داشت
این درسته که استفاده از سیم کارت رایتل باعث میشه مصرف باتری گوشی بالا بره؟؟؟
اینم راه حل خوبیه به فکر منم رسیده بودنقل قول:
فقط نمی دونم اگر در طول این 1 سال بسته دیگه ای در رایتل فعال کنیم این بسته 1 ساله باطل میشه یا نه؟ مثلا 1 بسته 1 گیگ 1 ماهه بخریم برای 15 روز دوم ماه
والا منم به این موضوع اشاره کردم ولی دوستان گفتن ربطی ندارهنقل قول:
منم باتری گوشیم در حالت عادی حداقل 3 روز دوام میاره ولی وقتی رایتل انداختم 1 روزه تموم شد
بله البته روي آيفون تجربه شدهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام
دوستان من سیم به رایتل ترابرد کردم سیم کارت بهم دادن منم انداختم چند روز طول میکشه فعال شه سیم کارت سیگنال نداشته بیدم
هر زمان که سیم کارت قبلی غیر فعال شد . سیم کارت جدید فعال می شودنقل قول:
s8+نقل قول:
و
شیاومی می ۴
افت شارژ دهی داتن، منم تایید میکنم
راهش هم ابنه که رومینگ ۲جی همراه اول شی، که طبیعی میشه
دوستان، بازگشت مجدد به رایتل هدیه خاصی داره؟ اعتباری
500 مگ اینترنت + 10 هزار پیامک رایتلی و 10 هزار دقیقه مکالمه رایتلی یکماهه.نقل قول:
فکر کنم فقط این اپراتور برای بازگشت باز هدیه میده :n02:
سلام
امروز سیم کارت اعتباری رایگان طرح تامین اجتماعی دستم رسید
سوال اینجاست مامور پست غیر از کارت ملی یه برگ کپی کارت ملی را هم درخواست کرد برای شما هم اینجوری بود؟
کلا برای تمام سیمکارتهای اپراتورها کپی رو لازم دارننقل قول:
فکر کردم میخوان از کپی کارت ملی استفاده شخصی کنننقل قول:
آخه جدیدا اپراتور ها میگن به دفاتر مشترین مراجعه کنین ببینین کسی با شناسه ملی یا کپی کارت ملی برای خودش سیم کارت صادر نکرده باشه
نقل قول:
:n02::n02::n02: نه دیگه مثل قدیم کشکی نیست
بین اینترنت رایتل و ایرانسل کدوم ارزش بیشتری داره با توجه به این که رایتل قیمت بسته ها رو پایین آورده؟؟
فعلا رایتل چون اوضاعش خرابه ...و داره هم طرح خوب میده هم سرعت و پینگ خوب میده ...سرعت رایتل در بعضی از مناطق تا 100 مگ هم می رسه البته به صورت رومینگ همراه اولنقل قول:
رایتل بسته های خیلی خوبی داره ولی سرعت 3g در مقایسه با 4g همراه اول و ایرانسل خیلی کمه. میشه کاری کرد که موبایل فقط به شبکه 4g وصل باشه؟! اینطوری دیگه فقط به همراه اول وصل میشه و میشه از اینترنت 4g استفاده کرد.
از مایکت میتونی 4G LTE onlyرو دانلود کنی البته رو سامسونگ جواب میده هواوی جواب نداد بقیه رو نمیدونمنقل قول:
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
مرسی، الان وصل شدم به 4g همراه اول اینترنتش قطع و وصل میشد به رایتل زنگ زدم میگه جاهایی که رایتل پوشش داره نمی تونی از نت همراه اول استفاده کنی، برای شمام همین شکلیه؟نقل قول:
مفهوم این چیه ؟ منظور از این واژه ، ثبت نام کردن سیم کارت بعد از روز پانزدهم ماه هستنقل قول:
یا اینکه روشن کردن و استارت کار با سیم کارت برای اولین دفعه یکی شون مثلن یکم باشه ، یکی شون پانزدهم ؟
درسته. یکی اول ماه و دیگری 15 ماهنقل قول:
ممکنه توضیح بدید درمورد سیمکارت تامین اجتماعی
توی بندرعباس نمایندگی رسمی رایتل نیست من باید اینترنتی سفارش بدم چند روزه میرسه؟
مکالمه رایگانش درون شبکست فقط ؟ اینجوری ک بدرد نمیخره رایتل با رایتیل
رفرنس لطفننقل قول:
دور از انتظاره که از پس یک سیم کارت مجانی هدیه ای دیگر باشد .
در جهت پوشش تمامی نیازهای مشترکین؛
بستههای اینترنت بلندمدت رایتل متنوعتر شد
خرید بستههای بلند مدت مقرون به صرفه رایتل با تنوع بیشتر برای مشترکین این اپراتور ممکن شد.
به گزارش روابط عمومی رایتل، این اپراتور در جهت تکمیل سبد خدمات خود تنوع حجم بستههایبلند مدت سه ماهه، شش ماهه و یکساله خود را افزایش داده است تا پاسخگوی تمامی نیازهای ارتباطی مشترکین خود باشد.
براساس این خبر بسته های سه ماهه از 4 گیگابایت تا 50 گیگابایت قابل خریداری است، همچنین بستههای شش ماهه روزه از 9 گیگابایت تا 100 گیگابایت در قالب 9 بسته قابل خریداری است.
علاوه بر این برخی از بستههای شش ماهه روزه علاوه بر حجم اینترنتی شامل تماس صوتی درون شبکه به میزان هزار دقیقه هستند.
گفتنی است این تنوع در خصوص بستههای یکساله نیز وجود دارد و این بسته ها با حجم 10 گیگابایت تا 200 گیگابایت قابل خریداری هستند و برخی از بستههای یکساله علاوه بر حجم اینترنتی شامل تماس صوتی درون شبکه به میزان 2 هزار دقیقه نیز هستند.
شایان ذکر است بیشتر بستههای بلند مدت، علاوه بر حجم اینترنت بدون محدودیت زمان استفاده به همان میزان دارای حجم اینترنت برای استفاده در ساعات افت مصرف (2 تا 8 صبح) هستند.
توضیحاتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای ثبت نام و خريد طرح تامین اجتماعی
حالا دقیقا اول و 15ام ماه باشه مهم نیست. شما توی این طرح دوتا سیم کارت، یکی به اسم خودتون و یکی هم از اعضای خانواده بگیرید و هر وقت سیم کارت ها رسیدن، یکیشون رو بندازید به گوشی و همون لحظه فعال میشه و 2گیگ بهتون میده و 15 روز وقت دارید استفاده کنید. سیم دیگه رو بزارید بعد اتمام 15 روز سیم اول بندازید که در ماه دو تا 15 روز اینترنت داشته باشید. حالا مثلا سیم کارت رو 5 فروردین به گوشی میندازی تا 20 فروردین وقت داری دو گیگ رو استفاده کنی و خط دیگه رو 20 فروردین بنداز به گوشی فعال میشه و تا 5 اردیبهشت برای استفاده از دو گیگ وقت داری و همین روال رو تا یکسال ادامه بده :n02::n09:نقل قول:
معمولا از زمان ثبت نام 72 ساعت طول میکشه تا از طریق پست به دست شما برسه.نقل قول:
من بررسی کردم در بندرعباس کلی نمایندگی دارد. برای دسترسی به اطلاعات آنها به لینک زیر مراجعه کنید:
مکالمه هم فقط درون شبکه هست. اما تعرفه برون شبکه آن از بقیه ارزان تر است و هر دقیقه 599ریال هست اما همراه اول 937ریال و ایرانسل 929ریال در دقیقه است
هر سیم کارتی که از رایتل تهیه کنید مشمول سیم کارت هدیه می شود پس از 72 ساعت از زمان فعالسازی خط با شماره 200 تماس بگیرید و درخواست کد سیم کارت هدیه کنید . سپس یک کد برای شما پیامک می شود که توسط آن می توانید یک سیم کارت اعتباری یا دیتا به نام هر شخصی ثبت نام کنیدنقل قول:
رفرنس:نقل قول:
خط اخرکد:https://www.rightel.ir/tamin
برای خود من چند روز بعد زنگ زدم 200 کد هدیه رو فرستاد چند روز بعدشم هدیش اومد در خونه