اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
Printable View
اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
سرعت خیلی کم شده، یاهو جیمیل هم با مشکل باز میشه
تا انتخابات وضع همینه لابد!
اوه اوه اصلا يه وضعيه من که تا همچين اموزش کاملي پيدا بکنم و ياد بگيرم يه مدت چند تا سرور به فنا دادم(تا دست ميزدم بهش سرور يا خاموش ميشد يا قاطي ميکرد هي بايد به فروشنده ميگفتي ريست بدهنقل قول:
محيط گرافيکي هم داره ولي هم رم مصرف ميکنه هم اينکه کارهايي که ميشه کرد محدوده باز بايد بري سراغ ترمينال
ولي پنل داره خيلي خيلي باحاله و ساده (از ويندوزم خيلي ساده تر) ولي پوليه ماهيانه بايد پول بدي براي يک شخص نميصرفه اصلا
اپن براي ويندوز يادم ننداز منم يه مدت خيلي بهش ور رفتم با نصب اپن و دستورات cmd امضاي ديجيتالي کانفيگ و اينام کردم ولي فايل کلاينت نتونستم بگيرم از اون طرف نميدوتونستم اي پي کانفيگ کنم خلاصه داستاني شد از هر کي هم پرسيدم هنگ ميکرد
اره سرعتش بدون محدوديته (مثل موقع که l2...tp محدود نکرده بودن) نصبشم بر پايه s..s...h خيلي راحته و با چهارتا دستور ميشه اوکي کرد(کارش رو s..s..h دقيقا مثل برنامه هاي عبوره کانکت شدن با برنامه مخصوص s..s..h بعد ست کردن پرو....کسي سرور تو پروک...سي فاير البته برنامه هايي هم هستن که کار هر دو انجام ميدن کانکت ميشي تمام برنامه هايي که ميخواي از طريقش ارتباط داشته باشن ميکشي توش)
ميشه روي vmware يه سنتوس يا اوبنتو نصب کني باهاش يکم ور بري ولي در نهايت براي استفاده سرور ميخواد ولي يادگيري ميشه(سرورم که کامل دسترسي داري خرابکاري شد از اول ميريزي)
چرا برنامش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال این حرفا نیستننقل قول:
میشه:n02:یکیشون که خیلی معروفه تو سخت ترین شرایط من باهاش کانکت میشم:n10:
پورت و ای پیش رندومه با فایروال یا چیز مشابه میتونی ببینی به چه پورتی وصل میشه
برات پیام خصوصی کردم!
برای منم اوضاع خیلی خراب شده(از ساعت 4 )نقل قول:
اینترنت یک مگ به زور با 16 تا دانلود میکنه
همین سایت پی سی رو زوری باز میکنه؟!!!
ولی سایتی مثل ورزش 3 رو خیلی سریع میاره...
ورودی خروجی های بینالمللی مرزی رو خوب کردن قدر سوزن ! که اینجوریه دیگه ولی سایتای داخلی تا دلت بخواد هم پهنا باد هست هم اینکه مثل باقلوا دانلود میشن و باز میشن ! اینم یکی از فازای نت ملی هست دیگه !
بچه هایی که 512 دارن چطوریه وضعیتتون همون 60 سابق رو همه ساعات دارید یا نه اونم افتضاح شده؟آقاجان به جای دور زدن فیلترینگ و ... در مورد همین مشکل ظاهرا!پهنای باند راهکار بدید :دی سرعت بین 10-20 دیگه با بهترین vpn یا هرچی که نمیشه استفاده کرد!:n23: ...
من با چيز پي ان راضيم ولي با ساكس كه قبلش استفاده ميكردم مشكل زياد داشتم
عمرا 60 ثابت بده منم 512 دارم در طول روز تعطیله شبم ساعتش محود شده به 3 شب تا 9 صبحنقل قول:
حالا امروز که هیچ جور از 30 بالا نمیاد هرچی کانکشن میخوای اضافه کن:n02:(اینم کرم جدید امروز:n29:)
اعضای سایت این یه نظرسنجی :
به نظر شما برنامه فردای مخابرات و زیرساخت برای نابود کردن اعصاب ما چیه؟
1 قطع چیز پی ان (از سوی زیرساخت)
2 کابل برگردون مخابرات
3 قطع دسترسی به جیمیل(از سوی زیرساخت)
4 بستن شیر فلکه ترافیک خارجی حتی با 50 کانکشن
لطفا عدد گزینه مورد نظرتون رو اعلام کنید:n08:
خب چیکار کنیم از اینجا کم میاریم با دور زدن فیل...ترینگ خودمون خالی میکنیم:n09:
البته برای این موضوع هم یه راهکار وجود داره شیش دونگ نیست ولی بدک نیست(استفاده از چند ای پی برای دانلود فایل های چند پارته و تعداد کانکشن محدود و استفاده از دانلود منیجر که تعدا کانکشن نامحدود برای هر لینک میده(درصورت اجازه دادن سرور دانلود یا ای پی مجزا)
یه بار میخواستم مفصل توضیح بدم ولی ترسیدم اوضاع سرعت بدتر بشه:n02:
خداییش همین فردا بیان کلا اینترنت و قطع کنن ما کاری میتونیم بکنیم ؟
من موندم این همه شرکت خدمات اینترنت چرا هیچ کاری نمیکنن، اعتراضی انتقادی ؟
در مورد اینکه قطع کنن کاری نمیتونیم بکنیم قابل پیش بینی نیست ولی این کار براشون خطرناکه کلا فضای خفقان هرچی بوجود بیارن خطرناک ترهنقل قول:
انتقاد و اعتراض راه به جایی نداره که چون اینها نمیخوان اینترنت درست بدن همین الان جوری با چنگ و دندون دارن محدودیت همه جوره برامون ایجاد میکنن که من خودم درک نمیکنم:n02:
این مطهری هست نماینده مجلس دوره قبل گفت مشکل کندی سرعت پیگیری میکنم سر انتخابات مجلس گفتش که من تلاشم کردم ولی 30یا30ت کشور این اجازه بهم نمیده گفتش که 30یاست کشور گسترش و همه گیر شدن اینترنت بدون چفت و بس نیست:n29:
کی بود پارسال اومدن ایمیل هارو از کار انداختن من هرچی فکر کردم هیچ دلیل امنیتی پیدا نکردم زده بود به سرم منی که هفته یکبار به زور ایمیل چک میکنم هر ساعت با چیز میرفتم چک میکردم:n02:
آخه مساله دانلود با IDM که نیست فقط که با 100 تا کانکشن بخوای دانلود کنی!:دی وقتی وبگردی هم نمیشه درست کرد الان پینگ هم داغونه! بعد خیلی نرم افزارها و... که نیاز به آپدیت دارن یا هرچی اونا که دیگه تعداد کانکش ندارن با حداقل سرعت میشه استفاده کرد ... آخه مگه سادیسم پیشرفته دارن بخوان برن رو اعصاب ملت لابد دلیل دیگه داره!:n29: این راهکارت فقط برای دانلود هست دیگه؟من شخصا چند روزی کم دانلود کردم دیدم نه وضعیت بچه ها خوب نشد پس تقصیر داریوشه!:n09:نقل قول:
نظرسنجی هم گزینه 1 خوبه جایزه چی میدی ؟
این dns cache poisoning attack و icmp flooding attack دیگه چیه هی اعصاب منو خراب میکنه!:n23: اگه ایراد فنی مربوط به یه IP یا چیز دیگه خب به من چه :دی اگه نه که به فنا رفتیم ... :n08:
کلا دوره ADSL سر اومد..... الان سرویس دهنده وایرالس اکثرا سرویس خوب دارن میدن من وسایل بخرم دیگه این قطع میکنم
دیگه رانژ از این کفتی نداره .........
اره درسته این کار فقط برای دانلود جواب میده برای وبگردی و اپدیت ویندوز و انتی ویروس و پینگ اینا هیچینقل قول:
این سرور های اپدیت ویندوز و خیلی های دیگه محدودیت کانکشن ندارن ولی اکثرا تک کانکشنن باید یه برنامه باشه که خودش کل ترافیک شبکه رو بگیره اشباه کنه(مثل کاری که این برنامه های افزایش سرعت ویدیو های یوتوب میکنن) اما از اونجایی که این مشکل در دنیا خیلی شایع هست اصلا برنامه ای براش وجود نداره:n09:
دلیلش فکر کنم همینه
جلوگیری از گسترش و همه گیر شدن با داغون کردن وضعیت نت کشورنقل قول:
این اخطار فایروال انتی ویروست میده یا یکی از طریق dns بهت حمله میکنه که بعیده یا همون dns server های مخابرات به فنا رفته(عوض کن بزار رو dns google شاید درست بشه)
جایزش 20 تومن قیمت یک ماه شارژ نتت باهاش میتونی 340 گرم پسته بخری غصه نخوری:n02:(جایزه هارو یه روز بعداظهر میگم بیان بگیرین:n10:)
راه کار هم داره ولی ماهی 100 تومن خرجشه!نقل قول:
یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
فایل هات هم تو سرور لیچ میکنی بعد با تک کانکشن میشینی دانلود میکنی!
پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!
اونوقت با ماهی 140 سرویس بهتری نمیشه گرفت؟!:n13:نقل قول:
کاشکی 20 تومن بود!نه جایزشو بده اونایی که پول خون میگیرن برای اینترنت بعد همونم ارائه نمیدن!!(صبح بده که بهترم هست!:n09:)لابد این بازه زمانیش از 3-9 میشه 4-8 و 5-7 و نهایتا تمام روز فوق العاده میشه!:n19:نه بابا کدوم ... میاد به من حمله کنه همون dns مخابراته!نقل قول:
جایزش 20 تومن قیمت یک ماه شارژ نتت باهاش میتونی 340 گرم پسته بخری غصه نخوری:n02:(جایزه هارو یه روز بعداظهر میگم بیان بگیرین:n10:)
چرا نشه؟! میشه! ولی این پینگ رو دیگه بهت نمیده!:n02: تازه از همه مهمتر این سناریو که گفتم روی اینترنت ملی هم کار میکنه!!!:n10:نقل قول:
دقیقا همین اتفاق میفته!نقل قول:
یه پیشنهاد تخیلی هم من بدم باز با ماهی 140 میتونی نت ما...هواره هم بگیری یه حجمی بهت میدن با سرعت خیلی زیاد اون حجمو تموم بکنی میره رو حداقل استاندار اینترنت پر سرعت تو دنیا 512 کیلو ثابت شب و روز ولی حساب پی پال میخواد یا یکی خارج کشور:n09:
برای اینترانت کاملا نقششو کشیدن قرار نیست ای پی valid بدن اصلا ارتباطی با اینترنت نداره یه شبکه هست با ای پی invalid که به تنها جایی که دسترسی داره شبکه خودش با رنج ای پی invalid داخل شبکست و هیچ ارتباطی حتی با ای پی های معتبر ایران (valid) ندارن مثل این رنج هانقل قول:
10.0.0.0-10.255.255.255
172.16.0.0-172.31.255.255
192.168.0.0-192.168.255.255
هنوز این شبکه رو از نت اصلی جدا نکردن ولی وقتی جدا کنن دیگه با هم ارتباط ندارن:n28:
من با 16 کانکشن تا ساعتهای 6:30 غروب فول 62.5 داشتم (منظورم همون 70 idm هست ولی من به idm اعتماد ندارم واسه همین میانگین نرم افزار مدیریت پهنای باند رو مدنظر قرار میدم) ولی از اون به بعد یه 16 کانکشن دیگه زدم الان فول 62.5 داره دان میکنه.نقل قول:
چجوری میشه تو IDM کانکشن اضافه کرد؟؟؟
اصلا میشه خودمون اینکار رو بکنیم؟؟؟:n13:
خوب کاری میکنی دقیقش همون میانگین نرم افزار مدیریت دانلود هستنقل قول:
برای منم اکثر روزا همین شکله با 16 تا میکشه دیگه شب که میشه نوسان پیدا میکنه باید دوتا لینکش کرد
ولی امروز نمیدونم مال من و چندتا از دوستان کلا نمیکشه هرچی کانکشن میزارم بازم نمیکشه(البته مثل امروز کم پیش نمیاد)
باز شما شانس خوبی داشتی امروز این شکلی نشده(نگران نباش فردا نوبت شماست:n02:)
ای دی ام نهایت 16 تا بیشتر نمیده منظور اینه که دوتا فایل با هم رو دانلود بزاری بشه 32 یا استفاده از دانلود منیجر های دیگه(درصورتی که سروری که دانلود میکنید محدودیت نداشته باشه یا استفاده از دو ای پی یا دانلود از دو سایت مختلف)نقل قول:
البته من قبلا به ایشان گفتم بستن Open V P N برای این ها کاری ندارد ولی مرغ گویا مرغ ایشان یه پا دارد.نقل قول:
نماینده فیلترینگ ام بیاد اینجا بگه ما تکنولوژی شو از دوستان خریدیم و با DPI می بندیم ایشون میگه شما چیه چی باشین!
جالبه
از ما اصرار از ایشون انکار....
عجب !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Dell SonicWALL’s Reassembly-Free Deep Packet Inspection engine examines all downloaded, emailed and compressed files at the application layer to protect against the more sophisticated attacks that target application vulnerabilities. Scanning every byte of every packet of all network traffic, Dell SonicWALL provides complete Application Intelligence and Control, regardless of port or protocol, by determining exactly what applications are being used and who is using them. Administrators can easily create bandwidth management policies based on logical pre-defined categories (such as social media or gaming), individual applications, or even users and groups. Dell SonicWALL puts the power back in the hands of IT administrators.
من میخواستم سرور بگیرم داخلی که هر دو خط اینترنت و اینترانت داشته باشه و یک خط اینترانت؟به این روش جواب نمیده ؟نقل قول:
راه کار هم داره ولی ماهی 100 تومن خرجشه!
یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
فایل هات هم تو سرور لیچ میکنی بعد با تک کانکشن میشینی دانلود میکنی!
پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!
الان هزینه خط اینترانت چند قیمتش ؟
بحث قدیمی باز میکنی:n02:نقل قول:
دوست عزیز اینی که شما میگی در موردش بحث شد و کاملا بی ربط به این قضیه هست
این بحث های من و شماست
موضع شما نصبت به dpi مثل این میمونه که مثلا من میگم اپن وی///پی///ان الان کار میکنه و من دارم استفاده میکنم با مدرک بعد شما میگی مثلا اینترنت ملی باشه دیگه نمیتونی کانکت بشی یا مثلا dpi که باید کل اطلاعات از یه سرور دیگه عبور کنه که هزینش چند برابر اینترانت میشه که اصلا نه به باره نه به داره
حالا این مرغ منه که یه پا داره یا شما؟ اصلا شاید چهار سال دیگه خیلی اتفاقا بیفته مهم اینه که الان داره کار میکنه و مشکلی هم نداره خبری هم از dpi و حتی اینترانت نیست فعلا اوضاع همینجوری و با این شرایط فعلی اپن چیز پی ان کار میکنه
نقل قول:
ببین دوست عزیز قضیه خیلی ساده است.
1- ایران تجهیزات DPI رو خیلی وقته خریده و عملیاتی کرده، به نقل منبع معتبر تور.
کد:https://blog.torproject.org/blog/new-blocking-activity-iran
2- و این تکنولوژی کاملا مستقل از پرتوکل ارتباط ی و پورت عبوری ایست، و فقط برنامه ای که این ارتباط را برقرار کرده برایش مهم است، و محدودیت را به برنامه اعمال می کند.کد:https://blog.torproject.org/blog/iran-partially-blocks-encrypted-network-traffic
یعنی پس فردا کسی حال نکرد، شما از اسکایپ استفاده کنی نمی یان بزنن پرتوکل Viop رو ببندن میان فقط میگن ترافیک برنامه اسکایپ اجازه عبور ، مرور نداره و فقط برنامه اسکایپ مسدود میشود.
حالا هی شما بیا بگو oovoo که هست !
به نقل وب سایت Dell™ SonicWALL™
حالا شما نمی توانی ارتباط بین این دو برقرار کنی، دلیل بر عدم ارتباط بین آنها نیست.
:n16:
دوست عزیز اگه همچین امکانی هست خب شروع کنن کسی جلوشون نگرفته که:n02:نقل قول:
شما برداشتتون از dpi کاملا اشتباه است
dpi با شناسه md5 نمیتونه جلوی برنامه های عبور رو بگیر چون این شناسه با کوچکترین تغییری حتی تو ایکون برنامه مثلا t..o...r از بین میره
اگر میتونستن این کار بکنن برنامه t...o...r باید از کار میافتاد ولی میبینیم که هیچ کاریش نمیتونن بکنن و با چهارتا پل و پورت جدید همیشه قابل استفادست
و اما منظور سایت t...o...r این نیست که برناشو راحت میتونن مسدود کنن که این کار شدنی نیست (چون md5 راحت عوض میشه و مسدود کردن به این شکل کاملا مسخرست چون هر شخصی برنامه t...o...r داره میتونه ایکون برنامه تغییر بده و فیل...ترینگ دور بزنه) منظورش اینه که پل های جدید تور به مرور زمان شناسایی و مسدود میشن که با مسدود شدن دوباره t...o...r جایگزین میکنه
در مورد اسکایپ باز هم شما اشتباه میکنید اونا ترافیک اسکایپ روی ای پی های ایران میبندن ولی وقتی چیزشکن میزنید هم ایا بسته هست؟خیر شما وقتی اطلاعاتتون رمزنگاری بشه مثل برنامه t...o..r.. دیگه قابلیت کنترل ترافیک رو ندارن چون اطلاعات رمزنگاری هست و مشخص نیست اینکه روی ای پی داخل کشور اطلاعات کنترل کنن و از هم جدا بکنن که هنر نیستش که هر وقت تونستن نذارن با برنامه ت..و..ر به اسکایپ وصل بشی اون وقت یعنی رمزگشایی اطلاعات
حالا شما جوری دیگه داری برداشت میکنی هم اشکالی نداره نظر شماست افرادی هم که پست های من و شما از چند روزه پیش تا الان خوندن خودشون تصمیم میگیرن
موفق باشید:n16:
اینکه شما از راهکار عبور از ف ل تریگ به وسیله O...P...e..N V..p..n رسیدی به تور خودش جای تامل دارد.نقل قول:
و اینکه شما هنوز مثالی که من برای شما برای درک بهتری از Application Signature زدم رو با MD5 اشتباه گرفتید خود جای بسی تعجب.
حق با شماست، ادامه بحث فایده ای ندارد، چون تکرار مکررات است.
امیدوارم شرایط ی پیش نیاید که مجبور باشیم فقط دلمان را به O..P..E..N V P N خوش کنیم.
شاد باشید :n16:
1 مگ فول اسپید مخابرات :n04:
من منطقه مخابراتی مون یک کم با بقیه مناطق مثل این که فرق میکنه واسه همین نوسان سرعت رو با کانکشن زیاد میتونم جبران کنم.نقل قول:
با نت ایران که ادم دلخوشی نداره!نتمون هم مثل سیاست و اقتصادمون سکته ای هست.دارم سریال و فیلم انبار میکنه واسه وقتی که نت ایران بترکه:n24:
:n08:نقل قول:
خوبه اسپید تست باز شده:n09:
تا میتونی هرچی دوست داری بگیر والا نمیخوام بدبین باشم ولی اگه ییهو اومدن گفتن اقا هر 1 گیگ 4500 کی پاسخ گو؟:n02:نقل قول:
من بدبخت که موقع که میخوام از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بکنم 2 تا کانکشن میده سه نصفه شب چشام اصلا باز نمیشه مجبورم لینک دانلود عوض بکنم:n28:
خوشم میاد سرور ها رو همینطوری عشقی میزنی :دی فقط خارج از ایران باشه نتیجه خیلی فرقی نمیکنه!:n09:نقل قول:
پهنای باند ما عین برنج ماست چه فرقی میکنه مسئولین انقدر خوب بازارش رو مدیریت کردن که مردم از الان انبار می کنن!:n08:نقل قول:
تا میتونی هرچی دوست داری بگیر والا نمیخوام بدبین باشم ولی اگه ییهو اومدن گفتن اقا هر 1 گیگ 4500 کی پاسخ گو؟:n02:
دیشب به طرز فجیعی سرعت پایین بود . با دانلود منیجر سرعت دانلودم از 4 کیلوبایت بالاتر نمیرفت(با سرعت512 )
این چند وقته معلوم نیست چه خبر شده دوباره.
نمیدونم چرا جوری شده که همش باید حسرت گذشته رو بخوریم. همه دنیا داره روز به روز پیشرفت میکنه اما همش میگیم کاش مثل چند سال پیش بود:n29:
خدایی اگه وجود داره فقط سال 92 رو بخیر بگذرونه
من اصلا منظورتون رو نفهمیدم.نقل قول:
چه ربطی به اینترانت داره؟
شما سرور بگیرید چه داخلی چه خارجی از طریق اینترنت بهش دسترسی دارید هر جای دنیا هم باشید اینترنت داشته باشید بهش دسترسی دارید.
یعنی سرور که میگیری داخلی باشه هم اینترانت و هم اینترنت داشته باشه بعد یک خط اینترانت بگیر با اون به سرور وصل بشی ؟نقل قول:
من اصلا منظورتون رو نفهمیدم.
چه ربطی به اینترانت داره؟
شما سرور بگیرید چه داخلی چه خارجی از طریق اینترنت بهش دسترسی دارید هر جای دنیا هم باشید اینترنت داشته باشید بهش دسترسی دارید.
اینجوری سرعت و هم پینگ بهتری نمیشه گرفت؟چون تا اونجا که میدونم سرویس اینترنتی که برای سرور استفاده میشه کیفیت قابل قبول تری داره؟
تو این فکرم بودم اگر اینترانت ملی یا هر چی.. بیاد بشه این کار کرد ؟
آخه اصلا احتیاجی به اینترانت نیست.نقل قول:
شما یک سرور داخلی میگیری بهش تونل میزنی. ( از طریق چیز پی ان با جوراب یا هرچی)
مثلا اگر پینگ سرور با فلان سایت خارجی 80 باشه و پینگ شما با سرور داخلی 20 باشه پینگ شما با اون سایت میشه 100.
ولی سرور داخلی تحریم ها رو رد نمیکنه! باید یک جوراب هم روی سرور ست کنی!
اینترنت ملی هم الکیه ! اصلا زیر ساختش وجود نداره که بیان این طرح رو عملی کنن! زیاد بهش فکر نکن!
ولی به صورت تئوری میشه گفت چون در اینترنت ملی به همه ip های ایران دسترسی دارید به سرور داخلی تون هم دسترسی دارید!
کاهش قیمت پهنای باند اینترنتشرکت ارتباطات زیرساخت قیمت هر STM1 پهنای باند اینترنت را یک میلیون تومان کاهش داد و اعلام کرد که مشتریان شرکت های ارتباطات زیرساخت باید در قیمت های خود به مشتریان تخفیف داده و کاهش قیمت داشته باشند.
محمود خسروی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت روز دوشنبه ضمن اعلام این خبر افزود: این کاهش قیمت با هدف حمایت از مصرف کننده نهایی و همچنین افزایش قدرت خرید مشتریان خدمات اینترنتی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این تخفیف به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت ، مانند شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی ، شرکت مخابرات ایران، شرکت های دولتی و خصوصی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعلق می گیرد و آن ها بایستی در ارایه خدمات به مشتریان تخفیف و کاهش قیمت را لحاظ کنند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: این شرکت به عنوان شرکتی که وظیفه آن ایجاد زیربنای دولت الکترونیک درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است ، در حوزه توسعه فنی نیز تلاش کرده است از فناوری هایی استفاده کند که امکان پیاده سازی دولت الکترونیک را فراهم می نماید.
خسروی
واکنش ریاست جمهوری نصبت به این اتفاق میمون(داره میگه وزیر جدید حال کردین؟ منتظر اینده باشید:n02:)
محتوای مخفی: t
اعضای پی سی ورد
:eh:
http://www.ictna.ir/id/053551/
محتوای مخفی: متن پنهان
البته این خبر مال چند روز پیشه ولی از اون جایی که تو این مملکت چیزی که زیاده خطبه و وعده و تهدیده من در حد جوکهای ملانصرالدین مطالعه اش کردم
سلام یه دوستان
سرویس ۱ مگ مخابرات رو کسی داره یا ۵۱۲ اش رو ؟
روی چند دانلود داره و ماهی چند هست ؟
ممنون
به فرض اینکه یک میلیون هم ارزون شده باشه تاثیرش برا مصرف کننده نهایی شاید در حد ۱۰۰۰ تومن بشه
یعنی الان بابت ۱۵۵مگابیت ماهی ۲۹میلیون میگیرن که با دلار ۳۷۰۰ هم حساب کنید از کشورای دیگه بازم خیلی گرونتره!