از من 2.5 گیگ کم کردن حساب کتاب کردم همین اندازه بوده
اما الا هرچی صفحه باز میکنم چیزی کم نمیکنه احتمالا یهو دوباره تو پاچمون میکنن:n13:
Printable View
از من 2.5 گیگ کم کردن حساب کتاب کردم همین اندازه بوده
اما الا هرچی صفحه باز میکنم چیزی کم نمیکنه احتمالا یهو دوباره تو پاچمون میکنن:n13:
بدبخت شدیم ک کم کردن اونم چ کم کردنی:n14: دزدیدن اونم چ دزدیدنی!بچه ها فش فشکاریو آغاز کنین
آغاز عملیات ول فحش 5توسط کاربران جان بر کف اینترنت مخابرات:n02:
سایت 2030 که اصلا باز نمیشه. شماها چجوری بازش میکنین؟!
2020.tci-khorasan.ir
به 2020 که زنگ میزنم حجممو بیشتر میگه ولی تو این سامانه tci کمتره!
اعصابم خورده ازین که بازم مخابرات سود کرد!:angry:
حالا اینو باید دانلود کنید...البته اگه حجمی باقی مونده باشه:n08::n08::n08::n08::n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08:
سلام دوستان مشهدی
اون طرحی که دورش خط کشیدم
دانلود روزانش چنده
داانلود شبانش چنده
چی شد بالاخره ؟
چی چی شد ؟ سلام میرسونندنقل قول:
آقا این مخابرات از دم چت شات زده....
من سر جمع 700-800 مگ دانلود کردم ولی حجمم از 4700 مگ اومد به 1500 مگ
تو این 2-3 روزه که حجم کم نمیکرده هرکی تونسته استفادشو برده
اما الان ریسکش خیلی بالاس، نکنید این کارارو حجمتون تموم میشه 4-5 روز تو خماری میمونیدا از ما گفتن بود :دی
راستی اون دوستایی که حجمشون رو بصورت منفی زده،
الان با همون اکانت دارید از اینترنت استفاده میکنید یا با اینترنت موبایل و این حرفا اومدید تو فروم؟
حدود 800مگ کرد تو پاچم:n28:
از من بیشتر 8000 مگ:n14:نقل قول:
حجم من کم میشه :) ///
امید 10 گیگت کم نشد ؟
حجم من شد 7345- و فقط سایت 2030 رو باز میکرد
مجبور شدم حجم بگیرم , الان هم داره کم میکنه
ناراحت نیستم بابت اینکه الان کلی پول دادم واسه حجم , اول اینکه یه ریسک بود , دوم اینکه میدونستم یعنی هممون میدونستیم که رایگان نیست اما متاسفانه همه جا همیشه امید داره انسان .
دوستانی که هنوز دارن دانلود میکنن خواهش میکنم ازشون دیگه دانلود نکنن واسه اینکه به ضرر خودشون میشه .
اینم یه تجربه به تجربه های قبلیمون اضافه شد . و نتیجه باز هم شد این ( نمیشه به مخابرات اعتماد کرد )
از حجم منم کم شده ولی الان هنوز هشت گیگ دارم و کلا دو ماه دیگه دارم :n02:
امشب بگذارم دانلود از یک تا هفت از حجم کم میکنه؟
بگید که ببینم دانلود کنم یا نه؟
با عرض سلام
یه درخواست از شما دوستان دارم
لطفا به آدرس زیر برید که مربوط به سازمان رادیویی است
و شکایت خود را ثبت کنید
شاید چند دقیقه از وقتتون رو بگیره
ولی ضرر نداره
من میگم 99.99 درصد جواب ندن
ولی لطفا برید شکایت کنید تا لااقل بگیم شکایت کردیم و هیچ کاری نشد
ضمنا اگه سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخش ثبت شکایت داشت اول باید برید و شکایت رو تو سایت خود شرکت ثبت کنید و منتظر جواب باشید بعد اگه جواب دادن و مورد قبول واقع نشد
شماره شکایتتون رو تو سایتی که بالا معرفی کردم قرار بدید تا در جریان شکایت شما قرار بگیرن
امروز 3 گیگ دان کردم . 4.5 گیگ گم کرده . اما باز هم کم نمیکنه . دی سی که میکنم دوباره حجم برمیگرده . الان واقعا تکلیف ما چیه ؟ قید الان رو زدیم . شبانه چی ؟ شبانه رو بزاریم ؟
این امید کجاست ؟ دوستانی که منفی داشتن میتونن هنوز دانلود کنن ؟
The Party is Over
من یبار مودم رو خاموش روشن کردم حالا میگه سایت 2020 رو باز کن,
الانم با یه یوزر دیگه آنم:n10:
ماله همه همینجوریه؟
شما به اندازه اون مقداری که منفی شده بود دوباره حجم گرفتی یا نه با یک گیگ هم او پاک شد و یک گیگ شارژ داشتی؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز , دانلود نکن . اونایی هم که منفی داشتن یعنی اینکه بیشتر از حجمی که داشتن دانلود کردن و باید همون مقدار حجم و خریداری کنن , واسه من اینجوری شد واسه بقیه هم الان نشه به زودی میشه
یکی از دوستان تو این تاپیک گفته بود 50 گیگ دانلود کردم , بنده خدا کلی به ضررش میشه .
نقل قول:
عزیز باید به همون مقداری که حجم منفی شده همون مقدار حجم خریداری کنی
-منفی ها با ید صفر بشه ! ...نقل قول:
یکی از دوستان سفر بود .. شارژ کرد شد - 3 گیگ ! غیر قابل توجیه ! ..
==
تلفن 2020 مشغوله برای شما هم ؟
واسه شما هم گزارش اعتبار حجم 2020 با حجمی که تو سامانه نوشته فرق داره؟؟؟
20202 بگیر وصل میشه زود!نقل قول:
کجایند اون ها که می خندیدند و می گفت مخابرات سوتی داد ورشکست شد ملک جعفریان سکته کرد مخابرات نمی تونه حساب کنه ها ها ها
من دقیقا 15/5 گیگ تو این 2 روز دانلود کردم و تو سایت هم همین مقدار از من می خواد
چه خاکی بر سر بریزم
:n14: :n14: :n14: :n28:
نقل قول:
دوست عزیز واسه من شده بود 7345- چند ساعت صبر کردم دیدم به غیر از سایت 2030 هیچی باز نمیشه , با خودم گفتم یک گیگ حجم بگیرم اول ببینم چی میشه , دیدم 7345- یک گیگ ازش کم شد , شد حدود 6 گیگ و اینا . و همچنان هیچ سایتی باز نمیشد , بعد یک گیگ بیشتر از همون تعداد منفی حجم خریدم , دیدم 1 گیگ واسم حجم ثبت شده و نت هم وصل شد .
WTFنقل قول:
الان چک کردم شده 6563 MB
قبلا 10000 مگ بود .
این در حالیست که اصلا باهاش حتی کانکت هم نشدم .
نمیدونم چرا الکی کم کرده !؟
من دانلودهای امروز رو با طرح خانواده انجام دادم.
که البته اون رو هم الان چک کردم زده -3548 MB
والا من بعید میدونم این قرمساق ها بخوان راحت از این قضیه رد بشند.
فکر کنم این قرمساق ها 4 گیگ از طرح طلاییم کم کردند ( چون حجم داشتم ) و این گیگی رو که منفی زده رو نیز میخوان بکشند روی قبض تلفن .
از این فرمساق ها این کارها بر میاد .
دوستان کجایین بیاین اعلام وضعیت کنید؟
الان کسی هست که دانلود کنه و منفی تر بشه؟؟
؟؟؟؟
نقل قول:
امید جان اون منفی ها روی قبض نمیاد . باید همون مقدار حجم خریداری بشه
نقل قول:
اینی که اینجا گفتم شاید به شکل شعر طنز باشه اما واقعیت همینه , واقعیتی که نه خودم و نه شما جدی نگرفتیم .
فااااااااااااااااااک.
فردا میرم مخابرات رو میترکونم .
این دیوس ها یه ماهه دارند روی این پروژه کار میکردند که از ماها دزدی بکنند .
ای خدا . ای خدا یاز روز از نو زوری از نو .
الان طرح خانواده ی من دیگه کلا قطع شد .
طلایی هم که 10 گیگ حجم داشت الان شده 6 گیگ .
الان احتمالا با خاموش کردن مودم و درست نمیشه ؟
خیلی جالبه
من دقیقا بیستم مهر حجم اینترنتم تموم شده بود و 7 گیگ شارژ کردم.
توی این چند روز هم به هیچ وجه دانلود نداشتم. نه روزانه و نه شبانه
توی سایت که میرم میزان دانلود رو زده 620 مگ که تقریبا درسته. ولی حجم باقی مونده رو میزنه حدود 4.3 گیگ!
الان زنگ زدم به 2020 گفت حجم باقیمونده 6.4 گیگ! حالا کدومو باور کنیم؟ سایت یا تلفن گویا؟
عجب اشتباهی کردید!!
اگه قرار باشه با هر اشکال فنی مخابرات این همه حجم رو حساب نکنه که دیگه فاتحش خوندس! هنوز این دزدارو نشناختید؟!
همین یکی دو ساعت پیش چند نفر از دوستام گفتن امروز شارژ کردن حسابشونو ولی بدون هیچ دانلودی امشب حجم صفر شده!
در نتیجه تَر و خشک و دارن با هم میسوزونن! و از همه احتمالا کم میکنن
نتیجه چی شد ؟
دوستان الان ملک جعفری به نظرم مهمونی گرفته تا مراسم خاک سپاری .دی
هیچی دیگه بدبخت شدیم رفت یکی از دوستان ک چند صفحه قبل منفیش خیلی خیلی زیاد بود فک کنم بالای 100گیگ بود اون ک بیچاره اس! فردا برین مخابراتو ب فاک بدین بیاین .دی حیف من فردا دانشگام:-( در هر حال حاظر همه تو شوک ان!من جمله خودم :-(:n14:
ما که بردیم ,
کلا 700 مگ داشتم , 22 گیگ دانلود کردم,
الانم منفی 6 گیگه , اگه صفر شد که سود مضاعف
اگرم نشد که 16 گیگ مفتکی دانلود کردیم و کلی سریال و روزهای آینده صفا.....:n09:
And eventually : the party is OVER
آقا من حرفم رو پس میگیرم .نقل قول:
این قرمساق الان توی پارتی داره بالا و پایین میپره از فرط شادی .
تا حالا هیچ کس اینجوری توی پاچه ام نکرده بود .
فاکــــــــــــــــــــــ ــــــ.
نقل قول:
امید جان دوست من , ببخشید, چرا اینجوری میگی ؟ چرا اعصاب خودتو اینجوری بهم میریزی ؟
اصلا من میگم حرف شما درست داشتن روی این پروژه کار میکردن , خب یعنی ماها نمیدونیم دانلود تو روز رایگان نیست ؟ ما که میدونیم . پس الان مشکل خودمونیم
حالا شما برو مخابرات رو اصلا به آتیش بکش و بگو چرا حجم و دزدیدین , باید چی بگن , میگن خب سیستم مشکل داشته اما شما که میدونی دانلود تو روز رایگان نیست
دوستان خواهش میکنم دست از فحش دادن و اینا بکشید جز اینکه با اعصاب خودتون بازی میکنین هیچ فایده دیگه ای نداره
مشکل خود ما هستیم , من تو پست قبلی دارم میگم دوستان خواهش میکنم دیگه دانلود نکنید ازتون کم میشه و باید حجم خریداری کنید , باز میبینم چند نفر میان میگن آقا دانلود کنیم یا نه , از من که کم نمیکنه , 2 گیگ کم شد و 5 گیگ بجاش اومد .
خب این یعنی چی , ماها تا یه اتفاقی واسمون پیش نیاد دست از کار خودمون برنمیداریم . و این هم یعنی بزرگترین اشتباه .