ورساچ کریستال نویر زنونه و جان ریچموند مردونه
Printable View
ورساچ کریستال نویر زنونه و جان ریچموند مردونه
فکر کنم دو تاشون رو دیدمنقل قول:
مگه اونجا نیست؟
آخه براتون صرف میکنه؟
راستی گوچی بای گوچی پیور هوم (اسپرت نه) چطوره میگن بوی خوبی داره من تست نکردم
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اصلا انگار نسل این کوچیکا اینجا گم شده حالا من تا اخر هفته بازم میرم میگردم اگه ندیدم مزاحمت میشم فرید جان البته اگه اشکالی نداره؟نقل قول:
بوی تقریبا خنک و تلخ داره و کلاسیک هستد. به نظر من ارزش خرید نداره چون تست که کردم از موندگاریش راضی نبودم و همچنین بوش با قیمتش نمیخوند:31:نقل قول:
به نظر من کسی که تو این مایه ها میپسنده بره یه پلو سبز مدرن یا معمولی یا رودستار کارتیر بگیره بهتره
میگن روداستر بوی نعنا میده ؟ پولو سبز مدرن رو تست کردم اما یادم نمیاد چجوری بود
کی گفته رودستار بوی نعناع میده:31:مگه اینکه نعناع شهر بالا با نعنعاع شهر پایین فرق داشته باشه:31:نقل قول:
رودستار بویی تلخ-کمی میوه ایی و مرکباتی و بسیار گس هست.کمی هم میشه خنک تصورش کرد. واقعا بوی گس ی که داره جالب توجه هست و بیشتر تلخ هست. البته شاید تا حدودی هم بشه کمی (خیلی کم)نعاع رو توش حس کرد. موندگاریش هم خیلی خیلی خوبه. البته کلاسیک هست. من داشتم یادش بخیر
پولو مدرن هم انگار داری بوی یک برگ بسیار سبز و تر و تازه رو استشمام میکنی
کنزولئوپار - هالووین - آیس فرش دیویدف -اوشنا بلو از جورجیومونتی(کاملا مشابه لایت بلو با موندگاری بالا و پخش بوی خوب)نقل قول:
سلام به همه من یه جایی استخدام شدم از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر
دوستان برای محیط کاری چه عطری پیشنهاد می کنند که سر بقیه هم درد نگیره خیلی هم گران نباشه:5:
به سلامتینقل قول:
باید ادکلنی بگیرید که مصرف روزانه باشه و متناسب با فصل
پولو بلو
بیگ پانی شماره 1
دیزل اونلی د برایو
باربری د بت
بی ال وی پور هوم
اینا مناسب برای چنین موقعیتی هستند چون هم با طراوت هستند و هم موندگاری قابل قبولی برای 9 ساعت کار دارند
فرید جان اون ی ال وی رو تست کردی من فقط از درش بو گردم خیلی خوشم نیومد
بله تست کردم و به نظر من از بهترینهای بولگاری هست و موندگاریش هم خوبهنقل قول:
امروز براتون نگاه کردم چند جا
ورساچه بود ولی جان ریچموند رو ندیدم
چیزایی که دیدم:
جیونشی پور هوم
جیونشی قهوهایی
ورساچه پور هوم
فراری آبی
هوگو باس
کارتیر ادو
یکی از دوستانم دانشجویی عازم حج بود و فکر کنم چد روز دیگه بیاد...
هفته پیش بهم از مدینه زنگ زد و گفت یه عطر خوب بهش معرفی بکنم و همچنین آدرس یه عطرفروشی خوب...
منم چون قبلا خودم (4 سال پیش ) رفته بودم میدونستم که مغازه معروف تو مدینه و مکه غزاز هست که یه عطرفروشی شیک و با کلاس کاری بالا هست و همیشه سرش شلوغه..آدرس دادم بهش و یه سری عطر بهش معرفی کردم....
بعد زنگ زد و اینها رو خریده بود...
دیا از اموییج به قیمت 260 دلار برای 100 میل که به نظرم قیمت خیلی خوبیه...چون تو ایران 480 میفروشن..
الور هوم اسپرت اکستریم رو هم 120 دلار خریده بود....
حالا منتظرم بیاد و عطرها رو تست بکنم...
دوستان اگه کسی از آشنایانشون میره سفر حج به نظرم اگه بتونن از طریق اونها عطر تهییه بکنن خیلی خوب هست چون هم مطمئن تر هست و هم قیمتش مناسب هست نسبتا و هم اینکه اکثر برند هایی که تو ایران نیست یا کمیاب هست رو راحت تر میتونند اونجا گیر بیارند...
راه خوبی هست برای تهیه عطر های نیچنقل قول:
روداستار اسپرت(همون که رنگ سبز یشمیه) بوی نعناع توش مشهوده ولی مدل معمولیش نه.نقل قول:
سلام امروز یه عطر بو کردم بوی خوبی داشت و خوشم اومد
اسمش لاوی یز بود
خارجیش د خط بود ولی اینجوری تلفظش کرد laviyez انگلیسیش اینطوری نست فقط تلفظش اینطوریه
31 تومن 100 mil
کسی در موردش نظری نداره
سلام به همه پیش کسوتان خوش بویی
من مدت زیادیه عطر جادور استفاده می کنم ولی حالا میخوام از یه ادکلن که بویی تو همون مایه ها داشته باشه استفاده کنم.لطفا اگه این عطر جادور را استفاده کردین منو راهنمایی کنید. برا اساتیدی هم که جادور رو ندیدن عرض کنم که یه بوی ملایم یه کم خنک داره ولی خیلی پر بو هست.ممنوووووووووون
جادور زنونه هست من تا به حال ازش استفاده نکردم:27::27::31::27::27:نقل قول:
حتما بوی شیرین دوست داری که استفاده کردی اقا فرید راست میگه زنانه هست البته بعضیا از این بوها خوششون میاد و استفاده میکنن مردها همنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم منظورت لاوندر باشه.یکسری لا وی یز میگن.100 میل 22 تومن بازار قیمت دارم.البته من مردونشو تست نکردم ولی زنونش فوق العاده شبیه اتیتیود آرمانی بود.تقریبا خود خودش بود!
ضمن احترام به سلیقه دوستان.خیلی ضایعه یه مرد بوی عطر زنونه بده!!!نقل قول:
اونم یه عطر دخترونه رو!حالا باز اگه تند و ادویه ای باشه قابل قبول تره.
شاید ولی از بوش خوشم میاد میشه یه ادکلن تو این مایه ها(خنک ،شیرین ولی فرش و پربو) تا قیمت 100 تومن معرفی کنید؟نقل قول:
به نظر من خیلی زنونه نمیزنه ضمن اینکه حتی اگه اینجوری هم باشه بازم اشکالی نداره چون خیلی ازش خوشم میاد.نقل قول:
اگه شما اینو ضایه میدونید لطفا یه مردونه رو تو این مایه ها معرفی کنید.قیمت حدود صد باشه خوبه. از همه چیز مهمتر برام اینان به ترتیب:
1- تازگی و فرش
2-پر بو
3- خنک
4-شیرین
5-شبیه جادور
خییییییییییلیییییییی ممنووووووووووووووون.
دیا از اموییج به قیمت 260 دلار برای 100 میل که به نظرم قیمت خیلی خوبیه...چون تو ایران 480 میفروشن..
اينو ميشه توضيح بدين .اسمش دقيقا همينه؟
سلام خدمت همه دوستان
وقت همه گی بخیر
من تا الا خیلی خیلی کم عطر ادکلن زدم شاید سه چهار بار اونم یکی برام زده :5:
برای همین اصلا با عطر ها و ادکلن ها و خصوصیاتشون و اصل و تقلبی بودن اشنایی ندارم و مطمئنم اگه برم بازار بگم همچین چیزی میخوام یه چیزی بم میچپونن و یا علی :41:
حالا از شما میخوام منو طبق سلیقم راهنمایی کنین تا رفتم بخرم گیج نشم . تشکر
من تو اهواز زندگی میکنم برای همین هوا فوق العاده گرمه برای همین نمیخوام سریع بپره :5:
محیط کارمم بیمارستانه و روزی 8 ساعت اونجام برای همین میخوام بوش بمونه و سریع نپره:5:
عطر هم نمیخوام شیرین باشه چون فکر نکنم به این هوا بخوره. میخوام خنک با پخش بوی بالا، تازه ، مردونه ، fresh ، و خوشبو باشه که خوب بمونه
میخوام خیلی خوشبو باشه ادم احساس شادابی باش بکنه و از بوش بقیه کیف کنن :10:
حالا اگه تا 50 تومن هم ادکلن تو این مایه ها سراغ داشتین بگین و لی ترجیح میدم اول با عطر شروع کنم
راستی به این سایت میشه اطمینان کرد: قیمتاش و اصل بودن جنساش چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همتون
داود
نقل قول:
جادور به نظرم خیلی زنونست.خیلی هم تنده.اصلا هم به نظرم فرش نیست.میشه ازش عکس بزاری؟
ادکلن های زنونه اکثرا هم موندگار هستن و هم پخش بوی خوبی دارن.
جادور اتفاقا بیشتر از سبک کلاسیک پیروی کرده.
بچه ها کسی این ادکلن جدید ویکتور اند رالف رو تست کرده؟اسپایس بمب رو میگن اومده بازار
همشهری عزیز فکر نکنم با 50 تومن ادکلنی که مد نظرت هست رو گیر بیارینقل قول:
اون سایت هم بیشتر قیمتهاش به روز نیست و اکثر محصولات رو هم نداره
خواستی بخری توی چند صفحه قبل تعدادی از مغازه های خوب اهواز رو نوشتم
سلامنقل قول:
خوبی؟
جون من همین جا یه چیزی معرفی کن حالا ادکلن نشد عطر که میتونم بخرم آخه هنوز حقوق نگرفتم:19:
مثلا چقدر باید مایه بزارم؟
شما خودت مغازه داری؟
یه عطر معرفی کن برم بخرم قبولت دارم
ادکلن هم بگو چقدر مایه میخواد؟
یا علی...
ممنون به خوبی شمانقل قول:
چند سالتون هست؟
23 سال دارمنقل قول:
در حد 50 تومن که گفتی چیزی نیست ( یعنی واقعا نیست نمیخوام انچنانی باشه ! پایین شهری حساب کن...)
عطر میخوای معرفی کنی خصوصیات بالا رو داشته باشه
شرمنده من تا الان تو نخش نبودم شما مبتدی حساب کن
مرسی همشهری...
نقل قول:
بله هست در حد 50 تومن ولی به نظر من ارزش خرید ندارند
ورساچه فرش
پولو آبی
آزار کروم
بلو جینز
دیزل اونلی
جنیفر لوپز
.
.
.
من که ندیدم اومده باشه!نقل قول:
به نظر کار پر ارزشی میاد
سلام این عطر طاووس فقط باید خرید اینترنی کنیم ؟
چرا پیدا نمیشه
دوست عزیز davood.2008 میتونی از این عطرها استفاده کنی.اگه موندگاری فضایی میخوایی از 3 تا عطر اول استفاده کن
bugart pour homme/ silverscent (bugart) - chemistry / shadow (ajmal) - Elegant - legend meshki - chee by chee sport(rio)
نقل قول:
ادکلنهای خوبین ولی خنک نیستند و مناسب فصا هم نیستد. برای پاییز و زمستان مناسبند
اقا من امروز رفتم در مغازه با کلاس هر چی عطر گرون می اورد بو الکل یا صابون می داد اخر نخریدم یارو هم شاکی شد
تا حالا چه ادکلنهایی مصرف کردید و یا خوشتون اومده؟نقل قول:
چیارو براتون اورد؟
از این مارک های معروف که تو تاپیک خیلی صحبت میشه نبودند. تند تند میزاشت رو میز با اسم های عجیب غریب مثلا اخریش "فکت فیس" یه هم چین چیزی بود 62 تومان بو مسخره ای داشت خودش می گفت اصله مجوز داره من دنبال عطرسردم برای مصرف روزانه polo بد نیست ولی برای مصرف روزانه گرونه من دنبال یه چیزی بین 40 تا 60 تومانمنقل قول:
اگر منظورتون ساکری فیس بود که 20 تومنه:31::31:نقل قول:
آزارو کروم
دوستان کسی قیمت ورساچه پور هوم رو جدیدا داره؟