مرسی دوست عزیز.نقل قول:
شما بچه کجا بودی که اینقدر از سرما مینالی؟
شما که عجبشیر بودی اسم بناب رو شنیدی؟
من بچه بنابم!:46::46:
راستی،منم اینو شنیدم که میگن اونایی که تیراندازیشون خوب باشه میفرستن مرز!!!راسته؟
Printable View
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
شما بچه کجا بودی که اینقدر از سرما مینالی؟
شما که عجبشیر بودی اسم بناب رو شنیدی؟
من بچه بنابم!:46::46:
راستی،منم اینو شنیدم که میگن اونایی که تیراندازیشون خوب باشه میفرستن مرز!!!راسته؟
شایدم اینجور باشه.نقل قول:
ولی این کادری میگفت که ما نمراتمون بهترین بوده و حتی چند نفر دیگشون رو این حرفو زدن(نمره هاشونو دیده بودن) و گفتن با توجه به نیازو حساس بودن تیپ بندر(مزخرفترین جای دنیا)اعزام شدن اونجا.
این روزا همه چیزو پارتی مشخص میکنه.:31:
یارو تو آموزشی بود همش بازداشت بود.بعدش افتاد انزلی و فرمانده حرصش درامده بود.بعد یه پسره ناز و گل افتاد چابهار.پیدا کنید پرتقال فروش را.
همه تقسیمات دست مرکزه.من هنوز مدرک دقیقی ندیدم تا بتونم حرف شما رو باور کنم.مدرک موثقم هم همین کادری ها هستن فعلا.
در ضمن ان زمانی که دیپلم بودم بنده تیراندازی رو گند زدم.افتادم بهترین جای نیرو دریایی(تهران).شک نکن اینا همش کشکه.
نمی دونم اسمش چیه فقط امروز داداشم زنگ زد گفت اونجا افتاده . مدرکشم لیسانسه میشه اگه چیزی می دونید در موردش بگید؟نقل قول:
راستش من اونجا نبودم و نمیتونم نظر بدم.فقط از شنیده های دوستان بوده که میگفتن هتلی است بنام خضرایی.نقل قول:
شرمنده بیشتر از این نمیدونم.
نقل قول:
pamiجان ، عمل تقسیم سرباز توسط نرم افزاری خاص انجام میشود و نمره امتحان،در آن تاثیری ندارد.
اگر اینگونه که شما میگویی باشد ،تا بحال پارتی بازی در حد بسیار بالایی در جریان بود ، همه با فرمانده دوست میشدند تا 30 نمره فرماندهی را دریافت کنند اما اینگونه نیست و تقسیم با معیارهای خاصی در نرم افزار انجام میشود.
پارتی بازی تنها و تنها بعد از تقسیم توسط نرم افزار امکان پذیر است و نوع آن بستگی به درجه و نفوذ درخواست کننده دارد.
ارتش/سپاه/نیروی انتظامی هر کدام واحد مجزایی به نام تامین نیرو دارند که تمامی تقسیمها توسط این واحد صورت میگیرد.
فکرش را بکن اگر این واحد تامین بخواهد نمره های سربازان را از سراسر کشور،دریافت کند چه صحرای محشری میشود .
تا جایی که من اطلاع دارم :
واحد تقسیم(سپاه/ارتش/نیروی انتظامی) به هیچ وجه از نمره ها اطلاع نداره و واقعا هم با این تعداد سرباز فرصت نمیکنه ، نمره ها را دریافت کنه ،تجزیه و تحلیل و رتبه بندی و تقسیم !!!
یعنی من که آموزشی 02 تهران بودم در پایان دوره حدود 600 یا 800 نفر سرباز در حال ترخیص از آموزشی هستند،این فقط یک پادگان در کل کشور هست،اگر بخواهید تمام پادگانها را محاسبه کنید،واقعا دریافت نمره امتحان و تقسیم و ... چیزی بدتر از کنکور سراسری میشود.
پارتی بازی و رابطه که جای خود داره ، و مسلما به سیستم گزینش در یگان ها ارجح تر هست !
در رابطه با نرم افزار و روشی که سربازها رو تقسیم میکنن اطلاعی ندارم ولی چیزی که در آموزشی دیدم رو گفتم
بچه هایی که نمره 30 از فرمانده گرفته بودن ( علی الخصوص منشی ها و کسانی که مسئولیت داشتن ) جاهایی خوبی افتادن
در ضمن ، دوستانی که نیرو زمینی هستن ، بهترین جا برای خدمت در نیرو زمینی بنیاد تعاون هست ، اگه اومدن برای پذیرش هرجور شده خودتون رو جا کنین اونجا
با لباس شخصی میرید و میاید ، نگهبانی ندارید و خیلی مزایای دیگه !
دوست من افتاد توی یکی از کافی نت های وابسته به ارتش تو خیابون میرداماد ! خلاصه هتلی درست کرده برا خودش !
این بنیاد تعاون کجاها هست؟فکر کنم مراکز استانها باشه؟آره؟نقل قول:
نقل قول:
سلام داداش.
منم افتادم شهید هاشمی نژاد:27: از یکی از دوستان شنیدم بهترین پادگان کشور شده:23:
شما از کجایید؟؟
حالا بفرستن مرز، ترس نداره (البته می دونم شما وقتی از آموزشی بد نمی گی ایشااله بدشم واست راحته)نقل قول:
تازه چون طرف غربی احتمال کم تری داره بیای مرزای شرقی؛ چون این جا ها یه مقدار وا ویلا! تره (تایباد و اون ورا)
به قول اون دوستمون همه سالم می یان بیرون... فقط سخت بگیرین خودتون اذیت می شین
باغرود نیشابور افتادی داداش؛ واسه برادران سپاهی یه دیگه، خوب جایی یه؛ فقط این فصل هوا سوزناکه شدید (به یاد ما برادران مشهدی هم باش؛ برادر :27:)نقل قول:
2تا سوال:1- توی برگه سفیدی که برای من اومده نوشته موهامونو باید با 4 بزنیم،حالا حتما باید با 4 بزنیم یا اینا همش چرته؟؟؟من خودم تصمیم گرفته بودم با 10 بزنم.
2- اما دومین سوال که خیلی کنجکاوم بدونم اینه که این نمره هایی که آخر آموزشی بهمون میدن و به قول بعضی دوستان توی تقسیمات بعد آموزشی تاثیر داره،برای ما که امریه داریم ومکان بعد از آموزشیمون مشخص هست تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا از ما این امتحانو میگیرن؟؟؟؟؟؟
دقیق نمیدونم ، ولی ظاهرا مراکز استانها باید باشهنقل قول:
ستاد مشترک هم جای خوبی هست
خلاصه هرچی از محیط نظامی دورتر باشید کارتون راحت تر هست
اگه با 4 خودت موهاتو نزنی بری اونجا اونا برات با 4 و ماشینی که موی n نفر رو تا حالا زده میزنن !نقل قول:
تا سوال:1- توی برگه سفیدی که برای من اومده نوشته موهامونو باید با 4 بزنیم،حالا حتما باید با 4 بزنیم یا اینا همش چرته؟؟؟من خودم تصمیم گرفته بودم با 10 بزنم.
2- اما دومین سوال که خیلی کنجکاوم بدونم اینه که این نمره هایی که آخر آموزشی بهمون میدن و به قول بعضی دوستان توی تقسیمات بعد آموزشی تاثیر داره،برای ما که امریه داریم ومکان بعد از آموزشیمون مشخص هست تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا از ما این امتحانو میگیرن؟؟؟؟؟؟
بله.چشم حتما. بیا اونجا ببینیمت داداش:laughing::31:نقل قول:
ایشالا مرخصی بدن بریم پابوس ایشالا:10:
چاکریم... البته من خدمتمو خیلی وقته تموم کردم؛ ولی جایه خوبیه (آموزشی اونجا بودم...)نقل قول:
فقط الان هر چقدر لباس گرم می تونی بپوش مخصوصا اگه سرمایی باشی
پادگان مجهزی هست...
عوض این حرفا بگید روزی که باید برای اعزام بریم میدون سپاه باید ساک و وسایل هم همراهمون باشه؟ موهامون هم که قاعدتا همون روز باید کوتاه باشه دیگه؟!!!
یه سوال حیاتی: به غیر از لباس های نظامی که بهمون میدن، میتونیم لباس گرم دیگه هم خودمون ببریم؟ دستکشی، کاپشنی چیزی.
دوست عزیز پست شماره 1 رو بخون تا بدونی چیا ببری.نقل قول:
شما که به فصل سرما خوردی لباس گرم همراهت ببر عزیز.
به غیر از وسایل صوتی و موبایل هر چی بردی غنیمته.خوراکی های خشکباری یادت نره.
قرص های چرک خشک کن و مولتی ویتامین حتما همراهت باشه و همچنین کرم و وسایل بهداشتی و ....
نه داداش روز اول نه موهاتو بزن نه با خودت چیزی ببر.
سلام . تازه میخواستم امروز برم اطلاعات برگه سفید رو از نظام وظیفه بپرسم در کمال تعجب برگ سفیدم اومد در خونه ! :31: برگ سبزم 20 روز طول کشید تا بیاد ، داشتم از پست شهرستان نا امید میشدم :31:
خوب دوستان لطف میکنید منو راهنمایی کنید مخصوصا اونایی که پذیرش سپاه شهرستانشون رو گرفتند . من درخواست پذیرش واسه سپاه شهرستانمون رو دادم و دوره کفایت رو هم گذروندم الان نام مرکز اموزش رو زده " سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان " منم که قبلا رفتم اونجا ، پادگان اموزشی نیست ...
همه هم متفق القول هستند که ما باید 1-2 روز رو توی پادگان اموزشی بگذرونیم . الان یکی به من بگه پادگان اموزشیم رو از کجا میتونم بفهمم ؟
و سوال دیگه هم اینکه من شنیدم بودم سپاه صاحب الزمان نیروها رو میگیره و واسه شهرستانها پخش میکنه ، الان میشه اطمینان داشت که منم منتقل بشم سپاه شهر خودمون یا ممکنه همونجا نگهم دارند ؟ کسی میدونه چند روز اونجا مهمونشون هستیم ؟
به نظر من موها رو بزنه بهتره.حالا یه روز اضافه تر موهاشو بزنه چه فایده؟نقل قول:
بعضی پادگانها همون روز اول گیر میدن و میگن کوتاه کنین.بعدش تو میمونی و هزاران نفر و یه موزر و بیماری های پوستی.:41:
اتفاقا گرمایی هستم و از یه چیزی میترسم (حمام نرفتن) در هفته چند بار اجازه داریم بریم حمام؟؟؟من حمام نرم میمیرم:37:نقل قول:
اگه برات امکان داره یه کم برامون از اونجا بگو...بوفش چطوره؟؟آسایشگاهش؟؟فرمانده اش؟؟کلا امکانات؟؟؟
خوشبحالتون بچه ها همه تکلیفشون معلوم شد و دارین آماده می شین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط من موندم که مازاد خوردم
نمی دونم کجا می رم ، اب و هوا چیه ؟ چی ببرم ؟ چی بپوشم ؟
آخه اینم شانس من دارم ؟؟؟ دستم هم به هبچ جا بند نیست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما اشنا داری توی سپاه و .... ؟ اگه داری برو پیشش شرایطت رو مطرح کن و بگو که مازاد خوردم ، شاید بتونه واسه سپاه شهرتون پذیرشت کنه . البته بستگی داره چه موقع بخوان واسه شما کد بزنند . اگه 10-15 روز دیگه باشه احتمالش کمه بشه کاری کرد اما ممکنه تا بیشتر از 1 ماه دیگه نیاز نشه براتون کد بزنند .نقل قول:
امیدت به خدا باشه و اگر هم اشنا داری حتما تلاشت رو بکن ، شاید اصلا بتونی بندازی عقب و بعد واسه پذیرشیا امریه اقدام کنی .
نقل قول:
ممنون میشم دوستان اگر اطلاع دارند پاسخ من رو بدند . :40:
برای سایر بچه هایی که به مراکز توی استان های نسبتا گرم تر اعزام میشن ، بدونید که دارید بهترین فصل اعزام میشید. چون رنگ حموم ها رو حداکثر هفته ای یه بار میبینید خیلی خوبه که موقع دویدن خیلی عرق نکنید و از عرق سوز شدن پا هم گلایه نکنید و پشه ها هم در روز اذیت نکنند. فصل سرما در استانهایی که هوای معتدلی در زمستون دارن بهترین زمان برای آموزشی هست . البته نه اونقدر سرد که از این ور پشت بوم بیفتین.
راجب به نمرات و تاثیرش روی تقسیم من بذارید بهتون بگم.
من دوره کد الهیات خورده بودم توی مراپش. وقتی رفتیم برای شروع دوره بهمون گفتن که شما به جای دوره کد باید اعزام بشید به یگان و به جای دوره کد ، کارآموزی بگذرونید و بعدش هم همونجا خدمت کنید.
بعد ما که حدودا 20 نفر بودیم رو به خط کردن و یارو رفت و 20 تا یگان مختلف در سراسر ایران رو هم روی تخته نوشت. 3-4 تاش تهران بود بقیه اش در سراسر ایران.
بعد دیدم لیست نمرات هممون رو روی یه لیست پرینت گرفته و آورده .من خودم توی آموزشی دیدم که 95 شدم. جالب اینجا بود که جلوی اسمم هم خورده بود 95. همه رو بر اساس نمره به خط کرد و از نفر اول که نمره 98 داشت پرسید کدوم شهر و یگان رو می کنی ؟ اون هم یکی رو زد. بعد نفر دوم که من بودم پرسید ، منم انتخاب کردم تا آخر که نمره اش 75 بود و افتاد دزفول. خلاصه این قضیه تاثیر نمره حداقل برای من بود.
نبود 10 روزه دیگه؟؟؟؟
داریم آموزشی رو با خاطرات وسختی هاش تموم میکنیم
پس طبق نظرات تعدادی دوستان بعضی جاها تاثیر داره و بعضی جاها بی اهمیته این نمرات.نقل قول:
من هم که میگم سال 84 با دیپلم هم امتحانو خراب کردم هم تیراندازی افتادم بهترین جا.امسالم که لیسانسم امتحانو کامل جواب دادم افتادم بدترین جا.
به هر حال اینجا ایران است.
سلام دوستان. من 1/9/90 دفتر چمو پست کردم. رفتم پلیس +10 گفت 1/ 10/90 اعزامی. حتی کد هم خورده 01 تهران. ولی من چون آخر بهمن امتحان ارشد دارم برا کنکور دارم می خونم. تا آخر اسفند ماه هم وقت داشتم برا پست دفتر چه. اصلا فکرشو نمی کردم تو ده روز جوابش بیاد و کد هم بخوره. گفتند مثل اینکه سرباز کم دارند.حالا من می خوام دو ماه عقب بندازم تا بعد از کنکور برم یعنی 1/12/90 . درخواست تمدید هم دادم ولی به احتمال 99% باش موافقت نمیشه. چون دوستم هم دو هفته پیش همین مشکلو داشت و تمدید نکردند. حالا دوستان چه راهی رو پیشنهاد میکنند تا دو ماه خدمتم عقب بیفته . اصلا راهی هست یا نه؟ یا اینکه باید قید ارشد رو بزنم؟ آخه حیفه 4 ماهه دارم می خونم!!. البته یه بند پ هم دارم. نمیدونم ازش کاری بر مییاد یا نه . حقیقتش نمیخوام بش رو بندازم! ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند.
من نمی دونم چرا اینقدر اعزامی های 1 دی زیاد شدن ؟!! هر جا رو میری اعزامی های 1 دی می پاشن بیرون! هان ای پسران من :20:
دوست عزیز شما بهتره که اصلا به فکر عقب انداختن نباشی که بعدا پشیمون میشی. شما کنکورت رو در زمان مقرر می تونی بدی. کلا در آموزشی زمان کنکور که فرا میرسه به کسانی که کارت شرکت در جلسه رو داشته باشن مرخصی میدن بره و برگرده. شما هم که آموزشی رو تموم کردی و وارد یگان شدی ، اگر قبول شده بودی که ترخیص میشی و میری و درعوض دیگه بعد از ارشد دغدغه آموزشی رو نداری و مستقیم وارد یگان میشی.
البته مجبوری که این وضعیت رو قبول کنی چون وقتی که کد خوردی دیگه زمان اعزام قابل تمدید نیست متاسفانه.
شما میتونی از بند پ ـت استفاده کنی.نقل قول:
اگر هم دیدی اونم نمیتونه کاری کنه، برو خدمت و مطمئن باش که برای کنکور بهت مرخصی میدن. به محض اعلام نتایج کنکور و قبولی شما، اونها مجبورند شما رو موقتا از خدمت مرخص کنند تا در دانشگاه ثبت نام کنین و بقیه ی خدمتتون میفته بعد از فارغ التحصیلی در ارشد با درجه ی جدید!! یکی از رفقای بنده تنها 11 روز از آموزشیش گذشته بود که ارشد قبول شد و رفت. البته چون دوره آموزشی رو ناتموم گذاشت دوباره تجدید آموزش شد و اون 11 روز سوخت. ولی در 3 سوت مرخصش کردن.
در کل جای هیچ نگرانی برای شما نیست.
موفق باشین.
90/9/13
سلام دوستان.منم داشتم واسه کنکور می خوندم و با اوصاف زیر بیخیالش شدم:
من 28 آبان دفترچه رو فرستادم،سه سوت برگ سبز و سفید اومد.
من مدرکم کارشناسیه و انداختنم 03 عجب شیر.آیا این اولین باره که یه لیسانسو میندازن 03 عجب شیر؟
امروز از یکی که خودش تو ارتش خدمت کرده بود،شنیدم که به لیسانسا دیگه ستوان3 هم نمیدن و نهایت استوار 1 میدن. به خاطر این مارو به عجب شیر فرستادند.
آقا کسی در این مورد اطلاع داره؟
نقل قول:
سلام
منم دقیقا شرایط تو رو داشتم و البته زود تر دفترچم رو پست کردم
دنبالش نرو که حتی من با اینکه پارتی هم داشتم نتونستم کاری کنم ... !!!
همه درب ها رو هم امتحان کردم البته قبل از اینکه کد بخورم و حالا که کد خوردی دیگه نمیشه کاریش کرد
منم میدونم الان دقیقا چه احساسی داری و باهات ابراز هم دردی می کنم :10: و فقط می تونم بگم خیلی ها مثه من و تو هستند
پس بهتره خیلی سخت نگیریم و خودمون رو با شرایط جدبد وفق بدیم تا راحت تر بگذره :8:
خیلی ممنون که راهنمایی کردید . ولی مشکل من روز کنکور نیست. وقتی دو ماه از درس دور بشم معلومه که نتیجه هم چی میشه اون هم تو ارشد که فاصله های نانو متریه! به هر حال تلاشمو می کنم . اگرم نشد که نشد . دنیا که آخر نمیشه هر چند برام خیلی مهمه!
دوست عزیز اگر قبول نکردن برو تو وقت ملاقات با رییس نظام وظیفه و مشکلتو براش بگو و دو تا چیزم بذار روش.احتمالا درستش میکنه واست.نقل قول:
آموزشی ما هم با همه بدبختی ها و شیرینی هاش تموم شد.
بچه ها راسته میگن آموزشی قراره 3 ماه بشه؟
اقا فرهاد خوش امدی.نقل قول:
یادمه قبل از اعزام استرس داشتی و انواع سوالا رو میپرسیدی.کجا افتادی عزیز؟
در ضمن من شنیدم قراره 2 ماه و نیم بشه.هنوز هیچی معلوم نیست.
سلامنقل قول:
ممنونم از شما دوست عزیز
آره خیلی نگران بودم قبل از اعزام. آموزشی رو آباده بودم که جای جالبی نیست. یگان رو هم که ستاد فرماندهی کل سپاه پذیرش گرفته بودم و همونجا افتادم.
حالا نمیدونم اونجا برم روزبرگ هست یا 24-24. امیدوارم که روزبرگ باشه.
سلام.تورو خدا یکی هم جواب منو بده.
من 28 آبان دفترچه رو فرستادم،سه سوت برگ سبز و سفید اومد.
من مدرکم کارشناسیه و انداختنم 03 عجب شیر.آیا این اولین باره که یه لیسانسو میندازن 03 عجب شیر؟
امروز از یکی که خودش تو ارتش خدمت کرده بود،شنیدم که به لیسانسا دیگه ستوان3 هم نمیدن و نهایت استوار 1 میدن. به خاطر این مارو به عجب شیر فرستادند.این حرف صحت داره یا شایعه ای بیش نیست؟
آقا کسی در این مورد اطلاع داره؟
بچه ها کسایی که اخیرا آموزشی بودن تو سپاه به لیسانسه ها ستوان سومی میدن؟
من شنیدم ستوان سومی میدادن ولی اخیرا درجه ها رو پایین اوردن.
ستوان هشتم میدننقل قول:
کلا نه تو سپاه بلکه تو همه ارگان ها درجه ها اومده پایین و دیگه خیلی سخت به لیسانسه ستون 3 میدننقل قول:
به فوق لیسانس چه درجه ای می دن؟نقل قول:
ستوان 2 رو که می دن؟:11:
دوست من زیاد گیر درجه نباش... اون جا بحث چیز دیگه ای ست. این قدر اهمیتی نداره تا روش بحث بشه...نقل قول:
از نظر حقوق هم فقط می تونم بگم :18: