میگم دوستان برید این گوشی Asus Zenfone 3 deluxe رو چک کنید :)
Sent from my K00E using Tapatalk
Printable View
میگم دوستان برید این گوشی Asus Zenfone 3 deluxe رو چک کنید :)
درود بر شما. دوستان لطفا تا یک میلیون تومان یک گوشی معرفی کنید. صفحه نمایش با کیفیت و باطری قوی الویت هست. بازی کردن اصلا الویت نیست.
سلامنقل قول:
شیائومی Mi5 مدل 64 گیگ 1080 تومن
هواوی نووا پلاس 1060 تومن
شیائومی قطعا انتخاب عالی و بهتری هست
سلامنقل قول:
ضمن تایید نظر دوست عزیز
در وصف شرایط عالی mi5 باید بگم :
طراحی زیبا ، باریک ، خوشدست و فوق العاده
دوربین ۱۶ با قابلیت جلوگیری از حرکت در ۴ جهت
پروسسور قدرتمند اسنپ ۸۲۰
دو سیم کارت 4g
64 گیگ حافظه داخلی و سه گیگ رم
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
سلام
قیمتها رو از کجا نگاه میکنید. سامسونگ s5 قیمتش چقدره الان؟
مرسی
سلامنقل قول:
سایت های خبری میزنن اما بهتره از سایت گوشی شاپ و سایمان دیجیتال قیمت رو بدست بیارید.
اس5 نو دیگه تو بازار نیست
جدا نیست؟!!نقل قول:
علتش چیه ؟ چون هر روز سامسونگ یه مدل میزنه!!!؟
یعنی a5 اینا هم نیست!!؟
سه سال از روش گذشتهنقل قول:
نهایت تا دو سال بعدش میشه گوشیا رو نو پیدا کرد اونم مگر اینکه مغازه داری توی انبارش داشته باشه a5 نسخه 2016 و 2017 هستش بازار ولی 2015 خیر
با این بودجه ای که برای اینا درنظر گرفتید میشه بهترین های شیائومی رو گرفت
راس میگید در بازار نوشته ناموجود اکثرا ولی خداییش گوشی بسیار خوبی بود یعنی هست! این S5.
خب نسخه A5 یعنی چی 2017 داره بایدم اونطوری باشه دیگه. مگه 2017 با 2015 فرق زیادی دارن؟ (میدونم منظورتون رو از 3 سال نهایت باشه رو گرفتم)
قسمت اخر رو نگرفتم دقیقا گوشی چی هست و ایا کفیتش خوبه؟
اس5 دورش تموم شده در مقابل اس6 و 7 کوچیک ترین حرفی برای گفتن نداره ! پشتیبانیش هم تمومه !نقل قول:
بله سری A هر سال تولید میشه که 2016 با 2017 هم از نظر قیافه هم قدرت سخت افزاری کاملا فرق میکنه.
شیائومی هم تازه در زمینه سازنده گوشی مطرح شده هنوز کامل توی ایران جا نیوفتاده و لوازمش نیس ولی نسبت به قیمت پرداختی سخت افزار فوق العاده ای در اختیارتون میذاره.
سلام Xiaomi redmi pro چقدر قیمت داره ؟نقل قول:
از Mi 5 بهتره ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز کلا سری ردمی میان رده هستن، مقایسه با پرچمداری مثل می 5 شوخیشم زشته :n31:
بهترین مدل می 5 کدومه ؟نقل قول:
سه مدل داره کلا. 32 گیگ با رم 3 و با پردازنده کلاک پایینتر. 64 گیگ با رم 3 و پردازنده با کلاک بالاتر. 128 گیگ با رم 4 و پردازنده مشابه نسخه 64 گیگنقل قول:
ضمنا نسخه 128 هم دو مدل هستش، یکی پشتش سرامیکه (فقط 128 نسخه سرامیک داره) و یک مدل که مثل سایر نسخه هاش گوریلا گلس هستش
با حدود 1 تمن ، منطقی ترین انتخاب همینه ؟؟نقل قول:
سونی ایکس بگیر یک کم گرون تره حدود یک صد تا یک سیصد می تونی سونی z3plus هم بگیری حدود همون یک میلیون یا شایدم کمی ارزون تر باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
سلام دوستان. خسته نباشید.
میخواستم یه گوشی اندروید بخرم. دوربینش خوب باشه. اینترنت 4G رو ساپورت کنه. همچنین میخوام تعدادی اپلیکیشن کاربردی (مثل برنامه ایرانسل من، دیکشنری و مانند اینها) روش نصب کنم و استفاده کنم.
در کل یک گوشی متوسطی میخوام.
سؤالم اینه چقدر هزینه کنم؟ چه مدلی بخرم؟
پیشاپیش متشکرم.
سری A یا سری J سامسونگ بگیر یک عمر برات گوشی هست و هم پشتیبانیش خوبه هم خوشگله و مشکلات گوشیهای چینی هم ندارهنقل قول:
کلا دنبال گوشی چینی نرو صاحب اول اخرش خودتی
A7 2017سامسونگ مشخصاتش اینه صفحه 5.7 امولد . دوربین 16 . 3 گیگ رم . باطری 3600 حسگر اثر انگشت و شارژ سریع باطری داره و ضد آب هست قیمتش 1500
J7 صفحه 5.5 امولد . دوربین 13 و رم 2 و باطری 3300 و قیمتش 1 تومن
چون واسه 4G میخوای این دوتا در نگهداری شارژ عالی عمل میکنن و باطریت راحت خالی نمیشه
سونی xa بگیرنقل قول:
سلام مجدد دوستان
دو تا گوشی یکی واسه خودم و یکی واسه یکی از اقوام انشالله میخوام بخرم
بعد از بررسی های فراوان به دو گوشی از برند Xiaomi رسیدم
1. mi 5 نسخه 64 یا 128
2. mi 5s نسخه 64 یا 128
فقط موندم دوربین کدوم بهتره؟
شاید بهتون بگم نزدیک 10-20 تا ویدیو مقایسه دوربین این دو گوشی رو دیدم تو بعضی ها mi 5 رو بهتر نشون میداد و بعضی ها هم mi 5s!!!
ولی کلا تو فیلم کیفیت 4K که کیفیت و روونی MI 5S عالی بودش
ولی تو فیلم معمولی بعضی جاها از لحاظ لرزشگیر داشتن MI 5 ، MI5 رو بهتر نشون میداد و بعضی جاها برعکس جالب بود برام با اینکه MI 5 لرزشگیر داشت ولی MI 5S موقع فیلمبرداری لرزش کمتری داشت
کلا موندم کدوم یکی رو بگیرم
از لحاظ CPU و گرافیک که تقریبا زیاد تفاوتی ندارن جفتشونم بازی های سنگین رو مثل آب خوردن اجرا میکنن
ولی الان بیشتر بحث روی دوربینه
به نظرتون در خصوص طراحی دو گوشی کدوم یکی قشنگتره؟؟؟؟؟
ممنون میشم دوستان کمک کنند
سلامنقل قول:
مبارک باشد هر دو انتخاب فوق العادیست ، در عکاسی و فیلم برداری هم تفاوت آنچنانی ندارند ولی استفاده کنندگان mi5s را بهتر دیده اند .
در طراحی هم سلیقه ایست و mi5 از گلس و فایبر گلاس است و ان یکی فلزی است .
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
سلام دوستان.
کسی اطلاع داره Zenfone AR (asus) کی وارد ایران میشه؟
یک گوشی 4.5 تا 5 اینچ جمع جور و کیفیت تصویر بالا سخت افزار عالی و جدید سرعت اجرا برنامه بالا لطفا راهنمایی بفرمایید من خودم توی این چند مدل هستم باز هم شما راهنمایی بفرمایید
اچ تی سی 10 یا m9 و گوشی سونی z5 prim گوشی ایفون se راهنمایی بفرمایید سامسونگ گلکسی s7 خیلی از کاربران ناراضی یا ال ای دی شکسته یا نوار رنگ ابی روی ال سی دیش پیدا شده
بررسی از نظر اندازه:نقل قول:
جمع جور بودن تقریبی و نسبیه ... بستگی داره گوشی الانتون چی هست؟ چه اندازه ای داره .
1. اگه 4.7 اینچ هست گوشی جمع و جور تر لازم داشته باشید،
باید سراغ 4 تا 4.3 اینچ برید که پرچمدارش آیفون هست : بیشتر برای تماس و کارکردن های کوتاه پیشنهاد میدم. و اگه از بزرگ بودن گوشی ها بشدت بیزارید.
2. اگه گوشیتون 5.2 یا 5 اینچ باشه ، برای کوچک تر بودن ، یه گوشی در بازه 5 تا 4.7 بگیرید
که از بین سونی (سری کامپکت : Z5 Compact یا X Compact)
سامسونگ (سری A مثل : A3 2016 یا A3 2017)
و یا آیفون 4.7
خوش دست بودن گوشی هم باید در کنار سایر ملاک ها باید در نظر گرفت ؛
بعضی 5 / 5.2 اینچی که خوش دست هستن و حس خوبی القا می کنن ،
اما اگه جمع جور باشن بدلیل حاشیه کم گاها باعث اذیت میشه !
رابط کاربری سونی ، بدلیل ساده بودن و روان بودن با توجه به کوچیک بودن صفحه نمایش گوشی ها مورد توجه هست.
الان با اینچ 4.7 تا 5 و یا 5.2 کدام گزینه را پیشنهاد میکنید که کیفیت عکس واقعا عالی داشته باشد و هم از نظر سخت افزار و هم از نظر اجرا برنامه هانقل قول:
از بین این دوتا گوشی ایفون اس ای و سامسونگ اس 7 اچ کدام گزینه را استادان پیشنهاد میکنن
هر دوتاشون خوبه الان شما باید ببینید با اندروید راحت تری یا آی او اسنقل قول:
توی این سایز سه تا گوشی هست که سخت افزار قوی داشته باشه و در کل گوشی قوی باشهنقل قول:
Iphone se
Sony xperia x compact
Sony xperia x
من گوشی قوی دیگه زیر 5 اینچ نمی شناسم
اگه دنبال دوربین هستی باید بری سراغ سونینقل قول:
sony xzs رم 4 صفحه 5.2 دوربین 19
درود بر شما.نقل قول:
یک گوشی سراغ دارم لازم نیست دنبال سونی بری :)
ASUS ZENFONE 3 Deluxe.
23MP
Super resolution:92MP
128GB memory
6GB ram
Snapdragon 820-821
5.5"
Super amoled
OLED
Video 4K
لرزشگر چهار محور عکس و ۳ محور ویدیو
aluminium
اگر دوستان میتونن صبر کنن برای Zenfone AR پیشنهاد میکنم.(بی تظیره و رو دست سامسونگ و سونی و هوآوی و... بلند شده)
البته کلی خواستم بگم و از ضعف مدل های گوشی های دیگه مقابل ایسوس و موبایلاش بگم.یه کمی این برند گمنام در گوشی هارو بشناسیم[emoji36] [emoji35]
موفق باشید.(پست رو کلا نقل قول کردم بقیه هم ببینن)
البته این گوشی در بازار ایران ارایه نمیگردد. برای داشتن دوربین این گوشی بایستی به سراغ Xperia XZ premium رفت که اواخر خرداد روانه بازار میگردد.نقل قول:
بهتره اینو ببینینقل قول:
باطری 5000با شارژ سریع
دوربین دو تا 12 پشت یه دونه 13 سلفی
رم 4 و حافظه 128
گوریلا گلاس 5
امولد 5.5
DTS SOUND
اثر انگشت
قابلیت پاور بانک شدن برای شارژ بقیه دستگاه ها
یو اس بی تایپ سی
Zenfone 3 Zoom ZE553KL
حیف که دیر میاد رفتم یه چیز دیگه گرفتم
چیزی نیست وارد نشهنقل قول:
من الان سامسونگ A9 PRO دارم از سایت خریدم در صورتی که اصلا در بازار موجود نیست و به بازار ایران ارایه نشد همه چیز که نباید شرکتی وارد بشه
بله متاسفانه گوشی های ایسوس دیر میان.نقل قول:
ولی وقتی میان میترکونن.
توی گوگل بزنین Asus Zenfone AR کلا از بقیه برند ها بدتون میاد.
این گوشی ترکیب:zenfone zoom+tango Google+day-dream+zenfone 3 deluxe
قابلیت پاور بانک شدن رو تبلت بنده(Asus fonepad 7) داره :)
البته دلیلیش خروجی زیاد باتری هست.
باهاش یه گوشی هواوی که عمرش تموم شد رو میشد شارژ کرد!!(عین شارژ سریع بود:)
خوشحالم که ایسوس رو میشناسین ;)
بله بنده هم موافقم.نقل قول:
بعضی شرکت ها بصورت خصوصی میارن.
و یه سری وارد میکنن.
حتما لازم نیست مستقیم وارد بازار ایران بشه.
کی در مورد s7 همچین حرفی زده!؟ مطمئن باش تعصبی بوده و الکی حرفی زده. نه رنگ آبی رو LCD مییفته و نه شکسته! صفحه اج این گوشی هم کارایی گوشی رو دو چندان و راحت کرده و هیچ ایرادی تابحال دیده نشده در این گوشی (بهترین گوشی سال 2016 هم که شناخته شد) یک مدل فلت هم داره (یعنی بدون حاشیه یا اج) که 5.1 اینچ هستش.نقل قول:
البته بنده نیومدم از مورد سامسونگ دفاع کنم برم. گوشی هایی که نام بردید هم در نوع خود خوبن ولی منم تا وقتی s7 رو دستم نگرفته بودم شایعه زیاد شنیده بودم ولی مدتهاست از انتخابم راضی هستم به چند دلیل: صفحه نمایش سوپر امولد که مختص سامسونگ هستش! اج بودن و شیک بودن، سخت افزار هماهنگ و قوی با چیپست اگزینوس خود سامسونگ! دوربین بسیار باعالی که استعداد عکاسی رو در آدم شکوفا میکنه! باتری 3600 میلی آمپر و ضدآب و گرد و غبار بودن گوشی.
درود دوستان.
لطفا یک گوشی با دروبین خوب در رنج یک ملیون معرفی کنید.
اگر امکان داشت گوشی محکمی باشد چون برای یکی از نزدیکان میخوام که گوشی دستش زود خراب میشه.
با سپاس.
درود بر شما.نقل قول:
Asus Zenfone 3 max
بی نظیر در این رنج
گوشی کم قیمت،به صرفه،خوش دست،با قدرت بالا فقط ایسوس.
دوستان بالا ترین رم رو چه گوشی داره الآن؟
ساخته نشده باشه هم مهم نیس فقط میخوام بدونم.
مقدار رم+گوشی.
همچنین بالاترین دوربین+حافظه داخلی.
و ساپورت sd card جانبی.
تشکر.
عجله دارم.
گزینه های دیگه چی هستند؟نقل قول:
این به نظر نمیاد دوربین قوی ای داشته باشه
تا یک تومن گوشی با دوربین بهتر چه مدل هایی وجود داره؟