سلام
به عنوان يه مدير از اينكه ديگران فكر مي كنن حتما شاخ داشتي كه مدير شدي چه احساسي داري !؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
Printable View
سلام
به عنوان يه مدير از اينكه ديگران فكر مي كنن حتما شاخ داشتي كه مدير شدي چه احساسي داري !؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
چرا تو این سن (جوانی) انقدر بچه ها درباره مرگ حرف می زنن - سوال می کنن (از نظر شما)؟
ممنون
نه بابا من به خاطر آزادي هم اين كار رو نمي كنم سزار خودم!!
دوستان عزيز وقت بابك عزيز به پايان رسيده . لطفا از ايشون ديگه سوال نپرسيد تا ايشون هديه بچه ها رو بدن .
منتظر صندلي نشين بعدي باشيد .
بابك جان خسته نباشي .
ممنون . بهروز .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شاخ نداشتمنقل قول:
سلام
موفق و پيروز باشيد
جاويد
شاخ درآوردم
تو آيينه نگاه ميكنم زياد بلند نشه
خوب بچگي كه چيزي متوجه نميشيمنقل قول:
چرا تو این سن (جوانی) انقدر بچه ها درباره مرگ حرف می زنن - سوال می کنن (از نظر شما)؟
ممنون
سن پيري هم كه ازرائيل خودش داره مياد
اين دوره ها كسي از مرگ حرف نميزنه
ميمونه جووني ديگه
اما حالا جديش اينه كه دوره سختي داريم و فشار ها رو گرده جوون هاست
ممنون بهروز جاننقل قول:
ممنون از لطف همه دوستاني كه اجازه دادن من رو صندلي بشينم و تحملم كردن
يه نكته رو ياد آوري كنم
توي پي سي ورد دو تا بابك وجود داره
يكي خودم هستم كه در اين تاپيك مقابل شما بود
و دومي بابك مديره
من در لباس مديريت ديگه خودم نيستم
احساسم . روحيه ام . سليقه ام نقشي در تصميم گيري هاي مديريتيم نداره
اين دو رو از هم تفكيك كردم
خسته نباشید میگم خدمت مدیر گلم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظره هدیه هستیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دستم ناراحت نشدي كه!!
سعيد جان نفر بعدي رو معرفي نميكني؟
سعيد يه مدتيه نيست. كجاست؟
خوب اينم يه آهنگ كه خيلي دوسش ميدارم
تقديم با احترام
بازم مرسي از همه
دوستان لطفا صبر كنيد . صندلي نشين بعدي در اينده نزديك معرفي ميشه .
دوستان سلام .
نوبت بابك جان تموم شد.
سعيد هم چند وقتيه ازش خبري نيست .
مجبور شدم از يكي از دوستان خوب انجمن بخوام كه قبول كنه روي صندلي بشينه .
ايشون از كاربرهاي باسواد و تحصيلكرده انجمن هستن . بله
سارا خانم
سارا جان اين شما و اين هم ميدان
اولين سوال از صندلي نشين جديد
چه كتابهايي ميخوني؟
روزي چند ساعت توي نتي؟
كمي در باره خودت بگو تا بچه ها باهات اشنا شن
ممنون
بهروز
بهروز
اولين سوال از صندلي نشين جديد
چه كتابهايي ميخوني؟
به جز کتابهای مربوط به رشته تخصصیم ، رمان هایی که با روحیاتم هماهنگ باشه ، شعر و گاهاً کتابهای مربوط به نقاشی ...
روزي چند ساعت توي نتي؟
به طور متوسط از 24 ساعت حدود 6 تا 8 ساعت
كمي در باره خودت بگو تا بچه ها باهات اشنا شن
سارا - متولد چهارم آبان 61 - لیسانس نرم افزار
ممنون
خواهش می کنم
سلام بابك جان خودش از رو صندلي بلند شد يا بلندش كردين فكر كنم يه هفته بيشتر شد ؟!؟ حالا هر چي
سلام سارا خانوم .
اينم از حياتي ترين سوال من ...
تا حالا فكر كردي چرا ؟!؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاويد
اينم از حياتي ترين سوال من ...
تا حالا فكر كردي چرا ؟!؟
باید می گفتم زیرا !؟!
اما معمولاً به این چرای بزرگ فکر می کنم و به این نتیجه می رسم که بیشتر خودم مقصرم و سهم کوچکی هم محیط و شرایط !
موفق و پيروز باشيد
همچنین !
سلام
فعلا یه سوال
چون زیاد شما رو نمیشناسم
اوضام درست شه منتظر یه 150 تا سوال باش
چه موسیقی گوش میدی
چه قدر درباره موسیقی مقامی و دستگاهی اطلاعات داری
اصلا منو میشناسی؟؟
mohammad99
سلام
سلام
فعلا یه سوال
چون زیاد شما رو نمیشناسم
اوضام درست شه منتظر یه 150 تا سوال باش
منتظرم درست شدن اوضاتون هستم !
چه موسیقی گوش میدی ؟
من از موسیقی ایرانی شجریان رو بسیار دوست دارم . و تنها آوازیه که هم در شادی و هم غم دوست دارم گوش کنم . به جز شجریان بیشتر خارجی گوش می دم مثل : enigma ، vangelis و آهنگهایی به صورت Selection از خواننده های مختلف ... ضمنناً تاپیک "دانلود آرام ترین و غمگین ترین آهنگها " - اگه درست گفته باشم ! - رو به همه توصیه می کنم . اگه بخوام باز هم از ایران نام ببرم : رضا صادقی ، فریدون فروغی و باز هم آهنگهایی به صورت selection
چه قدر درباره موسیقی مقامی و دستگاهی اطلاعات داری ؟
در مورد موسیقی مقامی همینقدر میدونم که استادان بزرگی داره که به نوعی در خلوت هستند و مهجورند . موسیقی مقامی غرب مثل تنبور یا موسیقی مقامی آذربایجان،سیستان بلوچستان و یا خراسان . فکر می کنم موسیقی محلی یک منطقه باشه .
در مورد موسیقی دستگاهی هم فکر می کنم موسیقی سنتی ما باشه و در ارتباط مستقیم با موسیقی مقامی .
اصلا منو میشناسی؟؟
شما رو با پستها و تاپیکهاتون در تالار موسیقی و مواردی هم متفرقه می شناسم . به صورت محدود ...
سلام سارا جان
متاسفانه زیاد نمنی شناسمتون اما خیلی خوشحال شدم که باز یک خانم صندلی نشین دیگه هم اومد
1- هنوز دانشجویی؟
2- چه طور با پی سی آشنا شدی ؟
3- هیچ وقت تاپیک صندلی اغ اومدی ؟
4- تو انجمن با چه کسایی بیشتر دوستی یا پیگیر پستهاشون هستی ؟
5- به کدوم انجمنها بیشتر سر می زنی؟
مرسی عزیزم بابت وقتی که برای جواب دادن می ذاری
magmagf
سلام سارا جان
سلام
متاسفانه زیاد نمی شناسمتون اما خیلی خوشحال شدم که باز یک خانم صندلی نشین دیگه هم اومد
متشکرم
1- هنوز دانشجویی؟
چهار واحد معرفی به استاد مونده !
2- چه طور با پی سی آشنا شدی ؟
از طریق سرچ برای دانلود نرم افزار
3- هیچ وقت تاپیک صندلی داغ اومدی ؟
بله ! از تاپیکهایی بود که سعی کردم از اول همه مطالبش رو بخونم... گرچه خیلی طول کشید ! اما خوندش واقعاً جذاب بود و در شناختن دوستان کمکم کرد.
4- تو انجمن با چه کسایی بیشتر دوستی یا پیگیر پستهاشون هستی ؟
از انجمن فیلم مطالب mehrdad21 رو پیگیری می کنم که اطلاعاتش واقعاً وسیعه ....با ونوس یکبار به طور مفصل صحبت کردم که واقعاً از درایت و نگاه مثبتشون لذت بردم و پستهاشونم خوندنیه ...و از انجمن موضوعات علمی پستهای مفید dianella رو تا جایی که وقت کنم می خونم و همچنین پستهای babak و saviss رو در انجمن موسیقی .
5- به کدوم انجمنها بیشتر سر می زنی؟
به ترتیب فیلم ، موضوعات علمی ، موسیقی ، متفرقه ، موبایل ... مثل اینکه همه رو گفتم !!!
مرسی عزیزم بابت وقتی که برای جواب دادن می ذاری
خواهش می کنم ... :11:
سلام..........
1..غداهاي مورد علاقه
3.رشته تحصيلي
4.از چي نفرت داري؟
تا بعد باي
سلام عزیز خوش اومدی
1. عزیز تا حالا اومدی اصفهان؟
اگه اومدی کجاها را بیشتر دوست داشتی؟
2. نظرت راجع به استاد شهرام ناظری چی هست؟
3.نظرت راجع به شاغل بودن خانومها قبل و پس از ازدواج چش هست؟
4. تا حالا با گفتن سنت مشکل داشتی؟؟؟؟؟
5. چند تا خواهر برادر داری؟
اسمهاشون چیه؟
6.دلت می خواد چند تا بچه داشته باشی
لطفا جنسیت و اسمهاشون رو هم بگو
فعلا همینا..
ممنون از توجه و وقتی که می ذاری
سلام .
به چه ورزشی علاقه داری؟
سلام سارا خانوم امیدوارم صندلی نشینی بهتون خوش بگذره منم یه چندتا سوال داشتم :
1-گوشیت چیه؟چه گوشی هایی داشتی تا حالا؟
2-دوست پسر داشتی؟چندتا؟الان داری؟
3-ازدواج کردی؟چند تا خواستگار داشتی؟خواستگار سمج چی داری؟
4-چندتا تاپیک تو ترش داری؟
5-آخرین باری که سینما رفتی کی بوده؟چه فیلمی؟
6-ماهواره دارین؟
7-کدوم شبکه های ایرانی رو بیشتر میبینی؟
8-کدوم شبکه های خارجی رو بیشتر میبینی؟
9-به بازیهای کامپیوتری و موبایل علاقه داری؟اگه آره بهترین بازیهایی که کردی چی بوده؟
10-مامان و بابات تلفن ها و رفت و آمدهاتو چک میکنن؟کلن چقدر تو خونه راحتی؟
11-چه تیپی لباس میپوشی؟
12-آرایش میکنی؟چه قدر؟
13-بهترین دوستت؟
14-تکيه کلام خاصي داري؟
15-قشنگترين كلمه اي كه درذهنت حك شده چيه؟
16-دود اهل تو هست؟
17-به نظر شما طريقه رفتار و عملکرد اشخاص دردنياي مجازي ، تا چه حد ميتواند گوياي شخصيت اصلي آنها در دنياي واقعي باشد؟
18-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چيه؟
ممنون اگه جواب بدی
موفق باشی
سلام
به نظرت ممكنه دو دو تا بشه پنج تا يا بيشتر ؟!
از سوسك مي ترسي ؟ تا حالا سوسك روت راه رفته ؟!
از مارمولك چي مي ترسي ؟ اون چي تا حالا روت راه رفته ؟
دوست داشتي جايي به جز ايران بدنيا مي اومدي مثلا افغانستان يا آمريكا ؟!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
1. چه سبکی مو سیقی گوش میدی؟
2.چرا تصمیم گرفتی تو شروع کار , تاپیک برای تاریخ تولد بچه ها بزنی؟
3.چرا نام کاربریتو عوض کردی(از Enigma به سارا )که شاید , احیانا اسم واقعیت باشه..؟
4.به کی یا چی اعتقاد داری؟
5. زندگیت چطور می گذره؟
6. و در آخر پست منو تو اون تاپیک (تولد ) جدا ندیدی ؟ یا چیزه دیگه... #72
navid_mansour
سلام..........
سلام
1..غداهاي مورد علاقه ?
پیتزا ( البته دست پخت خودم ! ) - چلوکباب فیله - قرمه سبزی - خورش قیمه و غیره به جز غذاهای شیرین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.رشته تحصيلي ?
نرم افزار کامپیوتر
4.از چي نفرت داري ?
اگه بخوام یک مورد رو بگم : در موردم قضاوت نادرست بشه ...
تا بعد باي
بابای !
asalbanoo
سلام عزیز خوش اومدی
سلام ... ممنونم ...
1. عزیز تا حالا اومدی اصفهان؟
نه متاسفانه ! اما خیلی دوست دارم بیام ...
اگه اومدی کجاها را بیشتر دوست داشتی؟
...
2. نظرت راجع به استاد شهرام ناظری چی هست؟
گوش دادن به صداش یه خلسه خاص بهم می ده ...
3.نظرت راجع به شاغل بودن خانومها قبل و پس از ازدواج چی هست؟
به نظر من اول باید خانوما یه کار مناسب داشته باشن بعد ازدواج کنن ... وقتی خانوما منبع درآمد مستقل داشته باشن خیلی از مشکلات هم برای خودشون و هم خونواده پیش نمی آد ... اما بعد از ازدواج باید در حد بسیار متعادلی باشه چون اولین وظیفه زن گرم و مناسب نگه داشتن محیط خونه است و این هم به محیط خونواده و هم به خود زن آرامش می ده ...
4. تا حالا با گفتن سنت مشکل داشتی؟؟؟؟؟
نه ! هیچ وقت ... از تاپیک تولدتون چه روزیه مشخصه ! :12:
5. چند تا خواهر برادر داری؟
خواهر و برادر ندارم !:6:
اسمهاشون چیه؟
...
6.دلت می خواد چند تا بچه داشته باشی ؟
لطفا جنسیت و اسمهاشون رو هم بگو ؟
دو تا - پسر ( علیرضا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختر ( آوا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همینا..
ممنون از توجه و وقتی که می ذاری
منم ممنونم ...:11:
behrooz
سلام .
سلام
به چه ورزشی علاقه داری؟
کوهنوردی - شنا - بدمینتون
سلام و ممنون بخاطر نظرتون در مورد كتاب "صد سال تنهايي" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چي شد كه صندلي نشين شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- غير از روياهات واقعا كجا زندگي ميكنيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بهترين رماني رو كه خونديد چي بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه جمله زيبا از يك نويسنده يا هرشخص ديگر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- عكس آواتارتون چه چيزي را به يادتون مياره؟ اصلا چرا اين عكس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- حاضري آواتار من رو داشته باشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به نظرت اكثر فوتباليسها (مخصوصا ايرانيهاش) آدمهاي بافرهنگي هستند؟ چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
siya22
سلام سارا خانوم امیدوارم صندلی نشینی بهتون خوش بگذره منم یه چندتا سوال داشتم :
1-گوشیت چیه؟چه گوشی هایی داشتی تا حالا؟
ericsson k310 - قبلاً یعنی خیلی قبلاً که تازه n620 sumsong اومده بود اولین گوشیم اون بود .
2-دوست پسر داشتی؟چندتا؟الان داری؟
اگه بگم نداشتم که مسلماً دروغه ... اما اگه منظورت از دوست پسر یک رابطه عاشقانه است ... نه ... تا حالا کسی رو که بتونم باهاش از هر نظر راحت باشم و واقعاً اونی باشه که می خوام ندیدم .
3-ازدواج کردی؟چند تا خواستگار داشتی؟خواستگار سمج چی داری؟
ازدواج نکردم ... خواستگار هم به اندازه کافی داشتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر یه دونه سمج در دسترس هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چندتا تاپیک تو ترش داری؟
ندارم !:27:
5-آخرین باری که سینما رفتی کی بوده؟چه فیلمی؟
چند ماه پیش ... میم مثل مادر ...
6-ماهواره دارین؟
بله
7-کدوم شبکه های ایرانی رو بیشتر میبینی؟
فیلمهای خوب icc و بقیه هم اگه برنامه خاص یا موزیک دلخواهم رو داشته باشه ...
8-کدوم شبکه های خارجی رو بیشتر میبینی؟
mbc2 به خاطر فیلمهاش ... vox و ...
9-به بازیهای کامپیوتری و موبایل علاقه داری؟اگه آره بهترین بازیهایی که کردی چی بوده؟
بازی کامپیوتری که از ماریو خیلی خاطره دارم چون ترم اول همه وقت کارگاه رو صرف این بازی می کردیم ! چند سال پیش هم یه بازی داشتم به اسم Re-Volt که واقعاً جذاب بود و Black Mirror رو هم دوست دارم گرچه الان توش گیر کردم ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-مامان و بابات تلفن ها و رفت و آمدهاتو چک میکنن؟کلن چقدر تو خونه راحتی؟
من اصولاً هیچ وقت پیش نمی یاد که همینطوری سرم و بندازم پایین و از خونه برم بیرون ! توضیح دادن اینکه کجا می رم نشونه احترامه ... اما در حدی بهم اعتماد دارن که اگه بگم دارم چند ساعتی می رم بیرون قدم بزنم بهم نمی گن تنها نرو ... در مورد تلفن هم ، من تلفن مورد دار چندان ندارم !
11-چه تیپی لباس میپوشی؟
هر جا و موقعیتی لباس خاص خودش رو می طلبه ! اما ممولاً با مدهایی که دوست داشته باشم به روزم !
12-آرایش میکنی؟چه قدر؟
در حد تعادل - آرایشم جلب توجه نمی کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-بهترین دوستت؟
خودم !
14-تکيه کلام خاصي داري؟
وقتی از یه چیزی تعجب می کنم ، می گم : شوخی می کنی ؟! :18:
15-قشنگترين كلمه اي كه درذهنت حك شده چیه؟
معجزه ...
16-دود اهل تو هست؟
نه !
17-به نظر شما طريقه رفتار و عملکرد اشخاص دردنياي مجازي ، تا چه حد ميتواند گوياي شخصيت اصلي آنها در دنياي واقعي باشد؟
هر آدمی حتی اگه بازیگر خوبی هم باشه تا یک مدت و تا یک حدی می تونه شخصیت اصلیش رو پنهان کنه ... اگه باهوش باشیم می تونم بگم تا 80% .
18-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چیه؟
بهترین : کنترلی که روی تا پیکها میشه از نظر تاپیکهای سیاسی ... دینی و ...
بدترین : چیزی به ذهنم نمی رسه ...
ممنون اگه جواب بدی
موفق باشی
مرسی ... همچنین شما ...:11:
سلام
به نظرت مهمترین مشکل جامعه ما چیه ؟
راه حلش چیه ؟
جاويد
سلام
سلام
به نظرت ممكنه دو دو تا بشه پنج تا يا بيشتر ؟!
نه ! مگه از اول می گفتن دو دو تا میشه 5 و اینطوری اثبات می کردن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سوسك مي ترسي ؟ تا حالا سوسك روت راه رفته ؟!
شدیداً می ترسیدم اما مدتیه به افتخار سوسک کشی با دمپایی منسوب شدم ! بله در خواب البته : صبح جای نیشهاش ... ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مارمولك چي مي ترسي ؟ اون چي تا حالا روت راه رفته ؟
از این یکی چندشم میشه ... خیلی سریع میره وقتی هم می کوبی روش دمش کنده میشه !!! نه خدا رو شکر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داشتي جايي به جز ايران بدنيا مي اومدي مثلا افغانستان يا آمريكا ؟!
مسلماً افغانستان نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما آمریکا بله !
موفق و پيروز باشيد
مرسی ... شما هم همینطور :11:
doyenfery
سلام
سلام
1. چه سبکی مو سیقی گوش میدی؟
من هم کلاسیک گوش می دم و هم مدرن ... سلیقه خاصی توی موسیقی دارم که به راحتی نمی تونم سبک خاصی رو بگم ...
2.چرا تصمیم گرفتی تو شروع کار , تاپیک برای تاریخ تولد بچه ها بزنی؟
حس کردم جای این تاپیک خالیه و ضمنناً باعث صمیمیت و آشنایی بیشتر میشه . و اگه کسی هست که تنهاست تبریک بچه ها می تونه لبخند رو لبهاش بیاره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.چرا نام کاربریتو عوض کردی(از Enigma به سارا )که شاید , احیانا اسم واقعیت باشه..؟
enigma اسم گروه موسیقی مورد علاقه منه اما چند بار خوندم که تعداد اعضای خانوم کمن و فکر کردم بهتره اسم واقعیم رو به عنوان نام کاربریم قرار بدم .
4.به کی یا چی اعتقاد داری؟
به خدا و مهرش و اینکه همیشه اگه واقعاً رویایی رو به وضوح ببینی و مرور کنی بهش می رسی ...
5. زندگیت چطور می گذره؟
می گذره ...
6. و در آخر پست منو تو اون تاپیک (تولد ) جدا ندیدی ؟ یا چیزه دیگه..
درست میگی ... متاسفانه یه مقدار بی دقتی کردم ... :43:
سلام
چرا اسم افرادی که ازت سوال می کنن و جوابشون رو میدی نمی نویسی؟
چرا همه دخترا می گن چند تا خواستگار سمج داریم در حالی که جمعیت دخترا نسبت به پسرا3 به یکه و از نظر ریاضی اینجوری نمی شه که همه چند تا خاستگار داشته باشن می شه؟پس می بینیم که بعضی وقتا 2*2=50000
دیگه حرفی ندارم !نقل قول:
بی دقتی کردم ...
موفق باشی
M A R I O
سلام و ممنون بخاطر نظرتون در مورد كتاب "صد سال تنهايي" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خواهش می کنم ...
چند تا سوال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي شد كه صندلي نشين شدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا بهروز لطف کردن به من پیشنهاد دادن منم قبول کردم ... :20:
غير از روياهات واقعا كجا زندگي ميكنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من پدرم تهرانی و مادرم کرمانشاهی ... 10 سالی میشه ساکن کرمانشاه هستم اما به زودی به زادگاه برمی گردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين رماني رو كه خونديد چي بود؟ صد سال تنهایی - ژان کریستف - جان شیفته - دزیره و کتابی با نام دریا که هدیه ای بود از یک دوست ... بامداد خمار هم اون موقع که خوندمش برام جذاب بود ... و همچنین کتابهای شل سیلدون رو دوست دارم .
يه جمله زيبا از يك نويسنده يا هرشخص دیگر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسمان آبی بود ... ماهی فکر کرد دریاست ... پرید !
عكس آواتارتون چه چيزي را به يادتون مياره؟ اصلا چرا اين عكس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهش رو دوست دارم .... به یک سری دلایل !
حاضري آواتار من رو داشته باشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه !
به نظرت اكثر فوتباليسها (مخصوصا ايرانيهاش) آدمهاي بافرهنگي هستند؟ چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من آشنایی ندارم اما شنیده ها حاکی از اینه که متاسفانه ... ! دلیلش هم شاید نداشتن ظرفیت معروفیت و پایه اخلاقی محکم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم !
بيام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا !
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ و موفق باشی :11:
mehran NZ
سلام
سلام
چرا اسم افرادی که ازت سوال می کنن و جوابشون رو میدی نمی نویسی؟
یادآوری به جایی بودن ... پستها رو ویرایش کردم و اسم افراد رو در ابتدا قرار دادم .
چرا همه دخترا می گن چند تا خواستگار سمج داریم در حالی که جمعیت دخترا نسبت به پسرا3 به یکه و از نظر ریاضی اینجوری نمی شه که همه چند تا خاستگار داشته باشن می شه؟پس می بینیم که بعضی وقتا 2*2=50000
ببین اگه من بخوام منطقی جواب شما رو بدم اینه که اولاً اگه منظورتون منم که من گفتم یه دونه خواستگار سمج دارم . اما در مورد خواستگار داشتن دخترها ... مورد توجه بودن بودن دخترها برای ازدواج در مورد همه یکسان نیست . به فاکتورهایی مثل خانواده ... اخلاق ... تحصیلات ... ظاهر ...وضعیت مالی و ... بر می گرده . یک نفر ممکنه دهها خواستگار داشته باشه و یه نفر اصلاً نداشته باشه .من نه از اون دسته دخترا هستم که دهها خواستگار داشته باشم و نه اینکه خواستگار نداشته باشم .
البته با توجه به اینکه معیارهای امروزه چندان معیارهای درستی نیستن و اکثراً ظاهری و مالی شدن نمیشه روی مناسب بودن یه دختر بر اساس تعداد خواستگاراش قضاوت کرد . در مورد پسرها هم همینطوره با وجود همون سه به یک هستند پسرهایی که اصلاً مورد توجه نیستند و بارها و بارها خواستگاری رفتن اما دست خالی برگشتند . ازدواج جزء مهمترین تصمیمات زندگیه و این بستگی به فرد داره که چقدر خودش رو برای پذیرفتن این مسئولیت سنگین آماده کنه . چه پسر و چه دختر ...