سلام دوستان . برای سرویس های حجمی مخابرات ، شبانه رایگان وجود داره ؟ چطوری باید وصل بشم ؟
Printable View
سلام دوستان . برای سرویس های حجمی مخابرات ، شبانه رایگان وجود داره ؟ چطوری باید وصل بشم ؟
مودم من در حالت Bridge هستش.یعنی با کانکشن دستی وصل میشم.الان توی این وضعیت با ریستارت کردن مودم میره واسه تغییر ip ؟
یعنی همون خاموش و روشن کردن مودم؟یا ریست فکتوری منظورتونه؟
چه ساعتهایی ریستارت کنم؟چقدر بذارم خاموش بمونه؟
من هر چی اینکار رو میکنم از 2.185 تکون نمیخوره.دلم خوشه 512 نامحدود گرفتم.10 روزه نتونستم یه فیلم دانلود کنم.
سلام سرعت 64 نا محدود 1 به 5 چنده کسی میدونه چون من واسه Game میخوام فقط
خوب شما دیگه لازم نیست مودم رو دست بزنی فقط کانکشنت رو disconnect و مجدد connect کن، آیپیت عوض میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همگی برین اینجا و شکایت کنین از مخابرات.
نقل قول:
64 1 به 1 سرعتش kB3 هست 64 1 به 5 رو نمی دونم
تغییر نمیکنه ipم.
توی مشخصاتمم نوع ip رو استاتیک نوشته.این یعنی واقعاً استاتیکه و دینامیک نیست و تغییر نمیکنه؟اگه با پتیبانی تماس بگیرم تغییرش میدن؟
منظورت از مشخصات چیه؟ تو چه مشخصاتی؟ احتمالا تنظیمات کانکشنت رو دستی دادی؟ یا مال مودمت؟نقل قول:
مشخصاتی که سایتهای تشخیص iP میدن رو میگم.مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسکانکت که میشم بازم با همون 2.185 وصل میشه.کلافم کرده.اه.
سرعت دانلودم برا 5 ثانیه به 14 کیلوبایت رسید دوباره کم شد ... : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشواری نداریم ما ... شما اون مخابراتو به من نیشان بده اول !!!!
کسی نمیدونه؟:n18:نقل قول:
نقل قول:کلش تغییر نمیکنه یا فقط قسمت اولش که 2.185 ـه؟ مثلا همیشه روی 2.185.100.12 ثابته یا مثلا به 2.185.102.63 تغییر میکنه؟نقل قول:
اگه حالت دومه که مشکلی نداره فقط باید خیلی تلاش کنی البته شب تو ساعات رایگان اکثرا آیپی 46 میده
بله داره هیچ کاری نمیخواد بکنید خودش از ساعت 1 تا 6 حجم کم نمیکنه حتی اگه قبلا هم وصل شده باشینقل قول:
نه آقا.الان متوجه شدم 2.185 ثابته ولی باقیش تغییر میکنه.
حالا اگه رفت روی 46 نمیشه کاری کنم که ثابت بمونه دیگه؟
هنوزم 46 خوبه؟حداقل بهتره؟
فعلا که اونا هم خراب شدن ولی کمی بهتر از 2 ها هستن. اگه میخوای تابت بمونه باید بری تو صفحه تنظیمات مودم (192.168.1.1) و از bridge تغییرش بدی به pppoe بعدش اینقدر مودم رو روشن خاموش کنی تا اون آیپی رو بگیره بعد از اون دیگه مودم رو خاموش نکن تا از دستش ندی.نقل قول:
آقای misam5526 داون ریت مودمت چنده؟
البته همون میثم بگی بهتره این 5526 رو اضافه میکنی احساس ربات بودن بهم دست میده :n02:نقل قول:
داون ریت مودم + 2500 (خرده ایش رو یادم نیست) ...
من اینترنتم 512 هستش ولی دان ریتم 2329 بسته شده.البته نامحدودم ها.این یعنی چی؟
:n08:آخه فکر کردم شاید نخوای اسم اصلیت برده بشه. خوش به حالت من اول 1 مگ محدود داشتم رو 2112 بود بعد از این که 2 مگ محدود هم گرفتم بیشترش نکردن. البته سرعتم تغییر کرد و با IDM رو 240 ثابته ولی مال شما باید تو شرایط خوب حدود 310 باشه. درسته؟ راستی اگه زنگ بزنم 2020 میتونن اینو بیشترش کنن؟نقل قول:
حداکثر سرعتت در صورتی که سرور مخابرات اجازه بده و محدودش نکرده باشه هست. شما که 512 نامحدود داری باید سرعتت حدود 80 - 90 باشه چون نامحدودهای 1 به 5، با سرعت 50 درصد بالاتر بسته میشن.نقل قول:
قبلاً 85 بود سرعتم قبل از این خرابی لعنتی.
الان مودم رو روی حالت PPPoE گذاشتم اما اصلاً به اینترنت دسترسی نداشتم.مجبور شدم دوباره برگردم Bridge و بازم همون 2.185.
فعلاً مجبوریم بسوزیم و بسازیم.
من فردا نتم تموم میشه . نمدونم تمدید کنم یا جمع آوری . میترسم 1 ماه دیگه پول مفت بریزم کیسه اینا و ...........
نقل قول:
من یه مگ دارم ...بیشترین سرعت دانلودی که داشتم 280-290 بوده .... (ارزش نداره برای 20-30 تا بیشتر برم 2 مگ بگیرم!)
قبلاً برای تغییر داون استریم به 2020 زنگ زدم ... طرف میگفت دست ما نیست دیفالته نمیشه کاریش کرد و ... بعد کلی جروبحث رفت از بزرگترش پرسید اومد گفت داوناستریم رو اونا بستن دست ما نیست (!) دیگه نگفت اونا کین؟ از کجا امده اند..آمدنشان بهر چه بود و ...
اتفاقا "اونا" همون اصل کاریا و موجودات مرموز پشت پرده این که من یک بار سر و کارم باهاشون افتاد و رییسشون هم یک خانمیه. آخه وضعیت سرعت ها تو شهرستان ما کلا با کرمانشاه فرق داشت و چون رقابتی نبود 1 مگ و دو مگ هر دو دقیقا با 128 دانلود میکردن و تو هیچ شرایطی هم از این بالاتر نمیرفتن (نوسان ها رو حساب نکن منظورم سرعت متوسطه).نقل قول:
سرتو به درد نیارم که خلاصه کاربه جایی کشید که میخواستم سرویسم رو برگردونم به 1 مگ تا این که بالاخره نمایندگی اینجا شماره "اونا" رو بهم داد و گفت که مسئول پرت بستن و اکانت تعریف کردن و ... همش این ناکسه. وقتی باهاش تماس گرفتم طوری حرف میزد که انگار من بهش بدهکارم که چرا 2 مگ برداشتم. میگفت که "فروش پهنای باند بیشتر از 128 غیرقانونیه!!!! و ما تازه داریم غیرقانونی بهتون 512 و 1 مگ میفروشیم و بهتون لطف میکنیم." خلاصه من هم که دیدم بحث فایده ای نداره یه راست رفتم پیش رییس مخابرات شهرستانمون و ایشون هم پیگیرش شدن تا بالاخره همون شبی که سرعت ها داغون شدن این سقف سرعت برای 2 مگ از 128 شد 240 ولی چه فایده که با این وضعیت قابل دستیابی نبود.
منم دو سه روز دیگه تموم میشه فکر کنم 512 بگیریم بهتره یا صبر کنیم ببینیم کی درست میشه که خدا میدونه اگه چند نفر اینجا اشتراک تمدید نکنند حتی 1 هفته هم صبر کنند خیلی خوب میشدنقل قول:
یه چیزی در مورد حجم فهمیدم که از دیگه از حجمم کم نمیشه:n05: اینجا نمیگم هر چیزی در مورد قیمت ها که گفتیم مخابرات درستش کرد .بزار چند باری امتحان کنم ببینم بازم کار میکنه یا باگ بوده به بچه ها بگمنقل قول:
چند روز قبله اینه که بیان برات نصب کنن نامه رانژه میفرستن.... بپرسی، رااهنماییت میکنننقل قول:
با این وضع 128 به صرفه تره... سالم باشه تا 64 تا بهت میده
نامحدود 1 ب5 رو 25% بالاتر بستن نه 50 تا...
سرعت 64 1ب5 هم که یکی پرسید، اگه سالم باشه، 10 کیلوه! 1 ب10 ش 8 کیلوه! با توجه به تفاوت قیمت، 1ب10 به صرفه تره!!!
خواستی 13 بدی یک به 5 به نظرم 256 یک به ده ور دار که سرعت 16 رو هم بهت میده
میگفتی غیر قانونیه پس چرا میفروشین؟ مازندان و گیلان با نت 20 مگی حال میکنن، بعد اینا دم از قانون میزنن!نقل قول:
قانون میگه الان اینا باید خسارت بدن! پس کو؟!؟!؟
زنگ زدم گفت 2 هفته طول میکشه ولی میتونیم وقتی نامه رو گرفتیم و ثبت نام شدی بهت زنگ بزنیم بگیم خططو جمع اوری کن بعد دو روز بعد بیایم نصب کتنیم.نقل قول:
بچه ها یه چیزی رو یکی از دوستان مطرح کرده شمام امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه.
میگه اگه فایلی رو بدون idm و با دانلود منیجیر خود مرورگر دانلود کنین سرعت واقعی رو بهتون میده.یعنی با همون سرعت قدیم دانلود میشه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها به نظرم سرویسهاتون رو یه هفته تمدید نکنینتا مخابرات ادب شه.
256 حسابگر هم داره نامحدود 40 تومن دیگه هم برای من الافی نداره!پارس انلاین 45 تومن هست.کسی نیمیدونه 256 نامحدود حسابگر سرعتش چنده؟
دوست گرامینقل قول:
برای نامحدود پارس انلاین مقصد مناسبی نیست
برای نامحدود شرکت اسیا تک رو پیشنهاد میدم
آسیا تک دو نوع نامحدود داره : 1- طلایی 2-برنزی
128 طلایی روی 256 بسته میشه و سرعتش تا 40 هم رفته بگفته دوستان در تاپیک اسیا تک : قیمت 27000 تومن +مالیات
256 طلایی که روی 512 و بیشتر بسته میشه و سرعت نزدیک 70 داره و کیفیت خوبی هم داره : قیمت 42000 تومن +مالیات
512 برنزی که 1به10 هست وسرعت 64-70 رو میده : قیمت 21000 تومن+مالیات
1 مگ برنزی که 1 به 10 هست و سرعت حدود 100-120 میده : قیمت 39000 تومن + مالیات
نکته مهم :
آسیا تک جدیداً گیم سرورهای خودش رو روی سرورهای داخلی راه اندازی کرده که میتونید در ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اون دسترسی داشته باشید
بدیهیه که کسانی که از اسیاتک خط دارند بهترین پینگ رو به سرورهای این شرکت خواهند داشت ... و این یه نکته قابل توجه هست برای گیمرها (البته هنوز بازی های زیاد و محبوبی در این گیم سرور نیست و باید دوستان متخصص بازی نظر بدن در مورد این مورد)
نقل قول:
باید به این نکته توجه کرد که ISP های مزخرف ایران جهت فرار از قانون و یا هر دلیل دیگه ایی، سرعت اکثر سرویشاشون دقیق نیست...
این 256 که شما میگی که تو پارس انلاین 45 تومنه روی 1.5 مگ بسته شده یعنی با سرعت 192 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه!
256 حسابگر که 40 تومنه ( طبق گفته اطلاعاتی که از خود حسابگر گرفته شده، و من به صحتش کاری ندارم) تا 50 کیلوبایت سرعت دانلود بهت میده
شما اگه 256 نامحدودی میخواین که ثابت 32 بگیره، این سرویس در شرکت پارس 14 تومنه و 512 هم که با 64 تا دان میکنه 24 تومن....
مقایسه بین اسیاتک و پارس: پینگ پارس از اسیاتک خیلی بهتره که این نکته برای گیمر ها مهمه...
و یک اشکال جزیی اسیاتک اینه که سرویستو از لحظه پرداخت فعال میکنه و این در حالیه که خط هنوز رانژه نشده باشه هم صادقه! و اجازه شارژ نکردن یکی دو روزه بین سرویس ها نیست، و هزینه هر ماه بدون شارژ 5 تومنه!
نقل قول:
اقا میثم
این بازی که شما لینک کردی ربطی به شرکت اسیاتک نداره و private server. این بازی که اواتار منم هست، چه تو ایران چه خارج ایران زیاده... و این سرور لینک شده جزء ضعیف ها حساب میشه
میدونم wow بازی پرطرفداریه ...نقل قول:
این سرور رو شرکت اسیا تک راه اندازی کرده و یکی از گامهای این شرکت برای استفاده از ظرفیت داخلی پهنای باند محسوب میشه
آسیا تک شرکتی باهوشه که جدیداً با جذب سرمایه هنگفت قدم در راه برترین ها گذاشته و هدفگذاری 400000 پورت رو در کشور در پیش رو قرار داده ...
هر اقدامی که ناشی از استفاده درست از هوش باشه قابل تحسینه
شرکتای دیگه مثل پارس انلاین هم اساساً روی سرویسای محدود مانور میدن و حتی نامحدودشون هم محدوده!! ...
در مورد اینکه این شرکت بازاریابی خوبی داره نظری ندارم اما این روش فعال سازی اکانتش افتضاحه... سرویس های محدودش هم نسبت به بقیه شرکت ها گرون تره... نامحدودشم برابر شرکت هاییه که نامحدود ارایه میدن... پینگشم که راضی کننده نیستنقل قول:
نامحدود پارس ( سرویس های عادیش) که محدودیتی ندارن... اون 512 که 24 تومنه کاملا نامحدوده
به هر حال . محدود انتخاب عاقلانه تریه با توجه به اینکه 2 مگ هر شرکتی تو ساعان رایگان از نامحدود های با قیمت معقول برای کاربر خانگی که وضع مادیش معمولیه ، حجم بیشتری دانلود میکنه
عزیزان!
وقتی اطلاعات ناقص دارید سعی کنید خیلی مشاوره ندید به دیگران!
سرویسهای 1 به 10 پارس انلاین حتی یک چهارم سرعت رو هم بزحمت میدند!! من 512 1 به 10 پارس انلاین رو دیدم که به 20 نمیرسید سرعتش! بعد دارید با سرویس 512 اسیاتک مقایسه میکنید که به شهادت محمد تو همین تاپیک سرعتش 70 میره راحت!
تا یادم نرفته : کی گفته256 نامحدود عادی حسابگر سرعت 50 میده؟
والا تا اونجا که من 4-5 سال مشترک حسابگر بودم و سرویسهای نامحدود معمولی 64-128-256 رو داشتم سرعت اونا همون سرعت اسمی دو سه کیلو بایت بیشتره همین! 256 هم به 35 نمیرسه
سرویسای ویژش رو هم که 512 رو داشتم سرعت اوائلش 50 بود ولی این اواخر 64-66رسیده بود
بهر حال کسی که نامحدود میگیره سرعت دانلود خیلی براش مهمه ...
پارس انلاین در زمینه نامحدود با سرعت واقعی و قیمتایی مثل اسیاتک یا حتی مخابرات مطلقاً حرفی برای گفتن نداره
اما بازم میگم برای نا محدود
حالا به نظرتون بین نوین نت-آسیاتک کدوم بهتره؟ شهر ما پارس آنلاین نداره!
این سرویسش مثل 1به10 های مخابرات که نیست؟ پینگش چطوره؟نقل قول:
512 برنزی که 1به10 هست وسرعت 64-70 رو میده : قیمت 21000 تومن+مالیات
ویرایش:بیشتر نظرم روی آسیاتک هست...نوین نت نامحدود هاش فضایی گرونه:n04:
سوال هام برای اینه که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!
بستگی به کارت داره! نامحدود رو باید بری اسیا، محدود ، نوین نت معقول تره...نقل قول:
به هرحال اسیاتک رو که ورداری، مجبوری همیشه شارژش کنی! چون اگه اعتبار رزرو نگه داری که خط جمع اوری نشه، اون اعتبار خود به خود فعال میشه...
راستی، محدود میخوای، حتما نویت ور دار! چون که یه دوره، هرچقدر حجم باقی مونده داشته باشی ، به دوره بعد منتقل میشه!! سرعت دانلود 512 تو ساعات عادی 250 تا و ساعات رایگان( و احتمالا ساعات نیم بها، چون که اون سرویس هارو تست نکردم) 64 کیلوبایته
حسابگر رو نمیدونم ! گفتم که صحت رو تضمین نمیکنم...نقل قول:
این دو سرویس پارس رو که من خودم تست کردم نتیجش این بود! شاید مرکز ولیعصر خلوته یا هر دلیل دیگه، کاری ندارم
128 محدود : 130 بود
128 نامحدود : 15-16
با توجه به اینا، فرض بر این گذاشته میشه که 256 سرعت 30 رو میده...
نقل قول:
مثل 512 های قدیم مخابرات (سرعت 64میدادن) و 512 هایی که به اسم ویژه حسابگر میداد تا چند هفته پیش فقط قیمتش خیلی بهتره :n02:
نوین نت سرعت شبانش حداکثر 60 هست ...
روزانه تا 240 میره ...
پینگ هر دو شرکت اسیاتک و نوین نت افتضاحه ولی نوین کمی پینگش بهتره