اگه میتونی با چند تا سیم کارت دیگه تست کن.مخصوصا از اپراتورهای مختلف(2 تا که بیشتر نداریم:دی)
موتوری نداره که.ضربه نخورده؟اگه نرم افزاری باشه که قابل حله.
Printable View
اگه میتونی با چند تا سیم کارت دیگه تست کن.مخصوصا از اپراتورهای مختلف(2 تا که بیشتر نداریم:دی)
موتوری نداره که.ضربه نخورده؟اگه نرم افزاری باشه که قابل حله.
سلام دوتا سوال بسیار ابتدایی دارم ! :دی توی لانچر دیفالت خود گوشی ( Sony Ericson Home ) چجوری میشه صفحه کم و زیاد کرد !؟
دوم اینکه گوشیم در اثر ضربه بسیار شدید کلی شکستگی اینا پیش اومده براش ... بخوام صفحه رو عوض کنم چقد هزینه داره ؟! می ارزه ؟! جای مطمئن میشناسید آیا ؟!
تچکر از جواب دهیتون پیشاپیش ! ....
سلام.اگه اشتباه نکنم باید با 2 انگشت پینچ کنی یعنی دو تا انگشتت رو روی صفحه به هم نزدیک کنی.بعد میتونی ادیت کنی.الان لانچر اصلی ندارم تست کنم.
در مورد شکستگی هم باید ببینی چقدر میشه هزینش.اگه خیلی بالا نباشه ارزشش رو داره به نظرم.جاش هم نمایندگی ترجیحا.بعد هم علاالدین باید گیر بیاد.
توی این گرونی و مخصوصا گرونی گوشی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه درستش کنی:دی
اینکار رو میکنم فقط یه overview از صفحه ها میاره ! ...نقل قول:
بردم یه جا گفت 200 ! برم گوشی بخرم سنگین ترم ! :دی
200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه خبره بابا.چند جا برو بپرس.
ال سی دی تلویزیون هم انقدر نیست.
خوب خودم لانچر رو نصب کردم.توی تنظیمات اولین گزینه تعداد هوم اسکرین هست دیگه.
اگه دنبال رام کاستوم نسخه 4 آندروئید برای این گوشی هستید این رام تقریبا همه چیزش اوکی هست.فقط دوربینش 6 مگاپیکسلی هست فعلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این گوشی ما فقط با تماس به صفحه نمایش عکس میگیره. هر کاری که فکرشو بکنید کردم ولی نمیشه با شاسی کنر گوشی عکس گرفت
چند روز پیش همکارم داشت با گوشی ور میرفت(چیزی هم حالیش نبود) شانسی درست شد و با شاسی میشد عکس گرفت
ولی امروز باز همینجوری بردمش روی انگشت وقتی برش گردوندم رو شاسی دیگه نشد. شد مثل قبل
کمکم کنید
چقدر هوای دولوپر ایرانی رو دارین؟
تو دوربین ک میرید سمت چپ بالا یه تتظیمات داره ک میپرسه با تشخیص چهره عکس بگیره یا با زدن رو صفحه یا چیزای دیگهنقل قول:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
امین که کارش درسته.رام آندروئید 4 که داده هم خوبه.این کرنل با اون رام احتمالا همخونی خوبی داره.نقل قول:
چقدر هوای دولوپر ایرانی رو دارین؟
[Kernel][Ics/Cm9] 10xKernel (A4007.P1140)
امین خودمم....ممنون حامد جان لطف داری....نقل قول:
لوول...ایول.ممنون که اینجا قدم رنجه فرمودین:)
حالا یه سوال تا هستید.....بهترین رام کاستوم به نظرتون چیه؟
gb که کاستوم خوب زیاد داریم...آندروید4 هنوز رامی که حرفه ای و عالی کار شده باشه نداریم تقریبا....نقل قول:
از gb های جدید DiXperia8 خوب و حرفه ای کوک شده...خوشگلم هست...
ممنون.من Mokee ریختم الان دارم استفاده میکنم.خیلی عالی و سرعتیه.فقط دوربینش تعطیله.اصلا کیفیت نداره.
سلام خدمت دوستان گلم
ما گوشیمون هنوز 2.1 هست
رفتم بازار گفتن واسه آپدیت رسمی میخوای یا غیر رسمی منم گفتم رسمی . اونم گفت 2.3 داریم
سرش شلوغ بود نگفتم غیر رسمی دیگه چیه چنده؟ یعنی آنروید 4 ؟
حالا به نظرتون چکار کنم؟
نمیخوام ورژنی رو آپدیت کنم که پشیمون بشم بعدش. زیاد هم مهم نیست که بالا باشه ورژنش
مرسی
ببین امیر جان رام رسمی آخرین نسخه موجود ۲.۳.۳ هست.رامهای غیر از اون که دست کاری شدن و سرعتی شدن رو رام غیر رسمی میگن.شما خودت هم میتونی به راحتی نصب کنی و پول الکی به مغازه دار ندی.فقط یه مقدار اینترنت نیاز داری و دانلود یه برنامه و فایل آپدیت رام.بعد به راحتی میریزی رو گوشی.اوکی بدی کمک میکنیم.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
حامد جان چرا اوکی ندم؟نقل قول:
لینکارو بده
فقط بگو فایلهای مدیا مثل عکس و فیلم از بین میره؟
نرم افزارا رو باید چکار کنم از نو باید همشون رو نصب کنم
مسیجا هم خیلی مهمه
دفترچه تلفن هم خیلی مهمه. آخه شماره ها بیشتر از حافظه سیمکارته. تو خود گوشی سیو شدن
مرسی
سلام دوستان...
من در مورد نصب برنامه هایی که توش فایلی به پسوند apk نیست سوال دارم...
باید چیکار کنم....؟؟؟
به صورت zip هست و توش پوشه هایی به اسم assets و meta-inf و res و فایلهایی به اسم classes.dex و resources.arsc هست...
چه کنم؟؟؟؟؟
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی.نقل قول:
به فروم اندروئید برید:
به قسمت مربوط به گوشی ایکس۱۰
قسمت ارتقاء دهنده ها و نرم افزارا:
اول برنامه flash tools رو دانلود کنید.
بعد به تاپیک رامها برید و رام رسمی رو دانلود کنید.توی عنوان تاپیک گفته که مربوط به فلش با برنامه فلش تولز
وقتی گرفتی خبر بده واسه باقیش.
راه دیگه ای هم هست.برنامه pc companion رو نصب کنی رو پی سی و با اون برنامه آپدیت کنی.این بر نامه رسمی خود سوونی اریکسونه
دومی راحت تره
واسه عکس و فیلما که اگه رو مموری کارت هستن خیالت راحت.محض احتیاط کپیشون کن رو پی سی.
واسه اس ها برنامه sms backup and restore
واسه کانتکتها هم خود گوشی این قابلیت رو داره.توی قسمت کانتکتا
فقط کافیه پسوند رو به apk تغییر بدین.توی تنظیمات ویندوز باید بزنید که پسوند فایلها رو نشون بده.بعد به راحتی میتونید rename کنید.نقل قول:
***خبر خوب***
فرا امروز بهم پیام داد و درباره ی بازگشتش گفت...احتمال زیاد برای رام بعدیش با هم همکاری کنیم...
ایول.تو کف یه رام سرعتی و بی نقصم .از رام ادی یکم. خسته شدم.نسخه های ۴هم که خیلی امیدی بهشون نیست.
سلام دوستان عزیز خوبید؟ من بعد از نصب بیش از 20 رام با تجربه ای که پیدا کردم بهتون رام Miui Corbato با بوت لودر لاک رو پیشنهاد میدم هیچ ایرادی نداره نه هنگ میکنه نه ریست میشه سرعتشم نسبتا خوبه رامهای ورژن 4 هم ریختم فقط ظاهرشون قشنگه مفت گرونن :31:
ایول.ممنون.منم تو نخش بودم.رام oodie رو داشتی؟نسبت به اون چطوره؟
دقیقا.نسخه ۴ هیچ فایده ای واسه این گوشی نداره
سلام حامد خوبی؟
می گم تو خسته نشدی از این ایکس10 ؟:دی
خیلی خوشم میاد از اینایی که یه گوشی رو چند سال نگه می دارن کاش منم می تونستم
چند روز پیش یدونه تمیز تو پی تی گذاشته بودن 540 کلی هم تاپیکش جنجالی شد سر قیمتش
یادش به خیر منم سفیدش رو داشتم :8:
موفق باشی:46:
اره دیگه.من اینجورم:دی
K500 سه سال...پی وان ۲ سال و خورده ای که ازم دزدیدن....اینم که یکی دو ماه دیگه میشه ۲ سالش:دی...هنوز ازش راضیم...الان گوشی های موجود تا به جلی بین به روز نشن خیلی تفاوتی با این واسه من ندارن.
فعلا هم که قیمتا به شدت بالا رفته باید کلی پول بزاری واسه گوشی مناسب.
بابا طرف خیلی دیگه خوش اشتها بوده:دی
سلام خوبین؟
من نرم افزار بک آپ رو روگوشی نصب کردم
اینم لینکش
خوب من که بخوام گوشیمو ارتقا بدم به 2.3 این نرم افزار میپره چجور مسیج ها رو برگردونم تو گوشی؟
سلامنقل قول:
خب دوباره نصبش کنید دیگه !
اون فایل بکآپ رو در مموری کارت نگه دارید، بعد از نصب دوبارهی این برنامه از فایل استفاده کنید
فکر نکنم بشه چون گوشیم روت نیستنقل قول:
میشه یه کار دیگه بکنم؟
من تو کامپیوتر دیدمش. یه کپی کنم تو کامپیوتر بعد دوبار برگردونم تو گوشی؟
راستی واسه شماره های تو گوشی چکار کنم؟ اونا هم میپره؟ چکار کنم نرن؟
بريز تو سيم ديگه...نقل قول:
در تایید استاد بالایی،خود گوشی قسمت کانتکتها،گزینه بک آپ گیری رو داره.میریزه رو مموری کارت
سلام دوستان
بالاخره گوشی رو به 2.3 آپدیت کردم
دو تا مشکل هست
اول اینکه دیکشنری آف رو پیدا نمیکنم تو مسیجها. داغونم کره . کجاس؟
دوم هم برنانمه که بهش میفرستم میگه به خاطر سیکیوتری و اینچزا از گوگل مارکت بگیر. چکارش کنم اینو؟
مبارکه
من الان رام اصلی ندارم ولی توی ستینگ قسمت input تنظیمات مربوط به کیبورد پیداش میکنی
دومی رو هم توی ستینگ/development setting تیک اولین گزینه unknown sourceرو بزنید.
Sent from my X10 using Tapatalk 2
سلام دوستان گوشیمو میخواستم روت کنم
آندروید 2.3
کمک کنید
مرسی
منون میشم در این مورد کمکی کنیدنقل قول:
برنامه فلش تولز رو بگیرید و با اون روت کنید.البته روش دیگه هم هست:
برنامه فلش تولز:100 مگ هست تقریبا
هر دو روش اینجا:
سلام دوستان عزیز... :n12:
کسی قیمت داره چند میخرن این گوشی رو میخوام بفروشم میخواستم ببینم هولوهوشه چنده :n16:
فکر کنم 350 بخرن خوب باشه