سلام
من می خوام برای 1 ماه adsl بگیرم اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون می شم.می خوام ببینم هزینه هاش شامل چی می شه و از چه شرکتی بگیرم به صرفه تره
(محدودیت حجم دانلود نداشته باشه)
Printable View
سلام
من می خوام برای 1 ماه adsl بگیرم اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون می شم.می خوام ببینم هزینه هاش شامل چی می شه و از چه شرکتی بگیرم به صرفه تره
(محدودیت حجم دانلود نداشته باشه)
هزینه هانقل قول:
1.هزینه نصب (فعال سازی)
2.هزینه مودم
3.شارژ یک ماه
شهرتون را اعلام کنید تا راهنمایی کنیم
ممنون:11:
من از این محدودیت تورنتش سر در نیاوردم چه زمان هایی است چون هر چند وقت یک بار زمان شروع و پایانش جابه جا میشه.نقل قول:
البته اگر منطقه مطهری را پشتیبانی می کرد قطعا بر می داشتم ولی نه سپنتا اینجا رو ساپورت می کنه نه داتک:13:نقل قول:
پیش شماره و شهری که هستید را بدهیدنقل قول:
سلام
الان بهتریم مودم های ای دی اس ال
لن دار
کدام مدل ها هستند ؟ حدود قیمتشون چقدره ؟
سلامنقل قول:
تو انجمن سخت افزار مطرح کن بهتره
سلام من میخوام Adsl بگیرم و نیاز به مشورت دارم, خوب کی بهتر از مهندسان پی سی ورلد؟
من اگر بخوام یه اکانت بگیرم که آپلودش 64 یا 128 باشه و دانلودش 256 یا 128 باشه باید چقدر هزینه کنم؟
مودم هم ندارم هزینه ی یه مودم معمولی چقدره؟
من مشهد هستم 0511
راستی یه شرکت خوب معرفی کنید که محدودیت دانلود نداشته باشه
سپاس
سلامنقل قول:
مودم معمولی حدود 30 تا 40 تومن
شرکت فناوا و صبانت خوبه
فکر کنم صبانت یکم بهتره
ممنون اما جواب بقیه سوال هام رو ندادید
سلام دوستان
من چند ماهی است که adsl از پارس انلاین گرفتم و موقع انتخاب مودم چون لپ تاپ دارم مودم وایرلس رو انتخاب کردم همونطور که می دونید مودم وایرلس پارس انلاین symphony sy604g است حالا من می خوام به غیر از adsl فایل های رو دستکتاپم رو از طریق شبکه وایرلس و با روتر با لپ تاپ به اشتراک بگذارم سرویس دهنده اینترنتم گفت این از حیطه کاری ما خارجه و منم خیلی تو اینترنت گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم، در ضمن از اونجایی که مودم اکسس پوینت هیت به این فکر افتادم، لطفا کمکم کنید
بچه ها كي 128 يا 192 شاتل داره؟
هركي داره لطف كنه بگه سرعت دانلودش چقدره (اگه با Idm بگه كه بهتر). سرعت دانلود روز و شب فرقي داره؟
Darvish1900 خان... طی 250 صفحه آخر این تاپیک رو که خوندم :20: به نظر میاد که شما خیلی راحت تر از ما میتونی از آسیاتک اطلاعات بگیری... اگه میشه بپرسید که کسانی که مشتری قبلی و قدیمی هستن و سرویس هاشون نامحدود بوده (مثل من که 64 نامحدود ماهی 10000 تومن هستم) از این به بعد باید طبق تعرفه های جدید شارژ کنن و محدودیت خواهیم داشت یا اینکه همون خواهیم بود...؟ :13: در ضمن من الان تا 12 مرداد اکانتم شارژ داره... آیا توی این مدت من محدود هستم یا همون نامحدودم... اگه اینطوریه تا جایی که میتونم دانلود کنم... :31:نقل قول:
فکر کنم یه پتکی و پاره سنگی چیزی خورده توی سر این آسیاتکی ها... آخه یهو یه همچین تحول و دگرگونی که تمام مشتریاشون رو میپرونه... عجب مردمان باهوش و شرکت های با فکری توی ایران داریما... از بس تفکر اقتصادی شرکت های ایرانی زیاده تا جایی که میتونن در صدد هستن تا مشتری پرونی کنن... :41:
در ضمن چند وقت پیشا یه ایمیل بهشون زدم و گفتم چرا شرکت به این خوبی، تورنت رو محدود کرده؟ تا جایی که سرعت دانلود از تورنت به زیر 1 Kbps میرسه و بعضی وقتا اصلا دانلود نمیکنه (البته اکثر شرکتای داخل ایران این کار رو کردن).... اونا هم این جواب رو دادن:
""" ضمن عرض سلام و تشکر از حسن نظر شما، احتراماً به استحضار میرساند طبق بند 4-6 قرارداد قدیم و یا بند 6-6 قرارداد جدید (آسیاتک میتواند به صلاحدید خود و در راستای حفظ امنیت و یا بهرهوری مناسب شبکه، برخی از دسترسیهای مشترک بر روی بعضی از پورتها و یا پروتکلها را محدود و یا مسدود نماید.)، پورتهای بالای 1024 در سرویس آسیاتک محدود شدهاند و متأسفانه استثنائی را به خصوص در مورد نرمافزارهای P2P از جمله Torent, Emule, LimeWire, Ares,… شامل نمیشود. البته با ارائه سرویسهای جدید حجمی که در شرف اجرا است این محدودیت روی پورتها به طور کامل رفع خواهد شد.
به امید ارائه سرویسی با کیفیت هرچه بالاتر و رضایت هرچه بیشتر مشترکین آسیاتک. """
منظورشون اینه که با "سرویس های جدید حجمی" که الان اجرا شده میخوان بگن هر کی میخواد دانلود کنه باید پول بیشتری بده... به نظر میاد توی سر این آسیاتکی ها حتی گچ هم نیست... بیشتر افرادی که من میشناسم از آسیاتک اینترنت گرفتن، به خاطر این بوده که بدون محدودیت بوده و ارزون... اینجوری که همه مشتری هاشون میپرن... :32:
آسیاتک: :34:
عزیزان به نظر شما برای من یه سرویس ارزون که حداقل در ساعاتی از شبانه روز بشه باهاش بدون محدودیت دانلود کرد کدوم شرکت بهتره...؟ چون من دانلودم زیاده... لعنت به این آسیاتک... :2:
دوستان من تازه عضو این سایت شدم !! و بعد از 593 صفحه از این تاپیک منم نظرم رو میگم .
من شهراد رو انتخاب میکنم . چون خدم دارم و خیلی راضی هستم . اینم مشخصاتش
Speed Connection : 512 kbpsُ
Speed Download : 50-60 kbps
Speed Upload :70-80 kbps حجم برای دانلود :5 Gb
قیمت : ماهی 20000 +4200 مالیت و از این حرفا !!!
دوست عزیز تا 14 مرداد هیچ مشکلی نداری و با همون تعرفه قبلی کار میکنی اما بعد با تعرفه جدید
تنها شرکت باقی مونده که اگر اونم گرون نکنه داتک که اون هم بیش از یک ماه رانژه خطش طول میکشه
لطف کن یک تست تو سایت زیر بگیر و عکسش رو بذار/ سرعت آپلود مطمئنی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کد:www.speedtest.net
لینک به نظر میرسه خرابه . نمیره
ولی دوست من امتحانشو خوب پس داده ! باور کنین .البته شهراد بقله خونمونه فکر کنم این خیلی تاسیر داشته باشه
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
درویش جان موقع تایپ آدرس دچار اشتباه شده.نقل قول:
این لینک صحیح
شما اینجا تست کن ببینیم چطوره.کد:www.speedtest.net
راستی شما سرویست نامحدود هست؟
این که میگی دوتا کانکشن میومد تیک show رو برداری درست میشه و یکی میادنقل قول:
شاتل هم خوبه
من میخام همینجوری بمونه. باید ویندوز رو عوض کنم.تنظیماتم بهم میریزه ؟نقل قول:
سلام دوستان
نام چندتا شركت ديگر كه سرويس خوبي ميدن اگر ميشه بديد غير از اين بالايي ها منظورم قسمت نظر خواهي
راستي اين پاسارگاد چطور خودشون زنگ زدن
نه من 5 گیگ حجم دانلود دارم .نقل قول:
سلامم
من این شرکتها رو میشناسم
صبانت
هیاهو
رایان سما
برای تست سرعت روی چه کشوری بزنم. ؟
من روی کویت که زرد شده بود زدم . سرعت دانلود اولش 500 بود ولی آخرش شد 390 و آپلود هم 400
البته من چند روزه اسلا راضی نیستم چون پینگم تو بازی رفته بالا (گریه)
سلامنقل قول:
روی هر کشوری که مقیمشی
من ميخواستم از داتك بگيرم پيش شماره ميخورد ولي ادامه ي شماره گفتن نميخوره @! عجيب نيست ؟
شما چيزي ميدونيد ؟
ممنون بازم اگر بازم ميدونيد قزار بديدنقل قول:
سلامم
من این شرکتها رو میشناسم
صبانت
هیاهو
رایان سما
راستي كسي نظري درباره سرويس لايزر نداره به نظر خوب مياد
128 قيمت 22 بدون محدوديت حجمي !!!!!
سرعت كيفيت چطور ؟
يه كم بيشتر توضيح ميدين؟نقل قول:
مهم 4 رقم اول هست. اگه 4رقم اول بخوره رديفه.
سلامنقل قول:
من تا به حال کسی رو ندیدم که ناراضی باشه از لایزر (البته از نظر کیفیت سرویس).
من خودم یک بار به لایزر سفارش دادم اما سر رانژه کردن اذیت کردند من هم در عرض 1 ساعت پولمو پس گرفتم ازشون.
درباره پشتیبانی و اینکه قطعی داره یا نه هم چیزی نمیدونم:31:
نقل قول:
احتمالا 90درصد خط شما فیبر نوری. برو در و خونه نگاه کن دنبال یک جعبه پلاستیکی سفید رنگ بگرد
با عوض کردن ویندوز تنظیمات مودم به هم میریزه ؟
بستگی به مودم دارهنقل قول:
بعضی مودمها تنظیمات داخلش Save میشه که در این صورت به هیچ عنوان تغییر پیدا نمیکنه
اگه تنظیماتت دستی باشه ویندوز عوض کنی میپره
که این اسیاتک یادمه باید ایپی ست میکردیم....
سلام خدمت دوستان عزیز
شما چه مودمی رو برای adsl به من پیشنهاد می کنید؟؟؟
نمی خوام زیاد هم قیمتش گرون باشه یه چیز معمولی که کارمو راه بندازه
نقل قول:
سلام simens خوبه
correcsess هم خودم دارم خیلی راضیم
به نظر من اول isp رو مشخص کن بعد مودم بگیر
دوستان سلام
به یک مشکل اساسی خوردن میخوام که کمکم کنید
اول میخواستم از داتک Adsl بگیرم گفت پورتامون پره بعد به هرجا که سر زدم یا منطقه رو ساپرت نکرد یا سرویسش مناسب نبود
حالا با توجه با این اوصاف چی میتونم بگیرم که ماهانه 40 تومن بیشتر نشه 128 باشه و ترافیک دانلودش نامحدود باشه
حالا هر چی شد وایرلس Adsl
منطقم هم پاسدارانه
متشکرم
سلامنقل قول:
من این شرکت را پیدا کردم که تو پاسداران سرویس میده
کد:http://www.afrooz.com/webdesign.html
من داتک دارم
کم کم داره اذیت میکنه
هر روز سنت و ریسیو قطع میشه واسه یه مدت
امروز قطع شد زنگ زدم پشتیبانی گفتن مشکل شارژ دارین !
من ماه پیش 19 خرداد شروع به استفاده کردم و امروز 16 تیر هست
27 روز استفاده کردم این ماه !
گفتن فاکتور اشتباهی خورده و کاری هم نمیشه کرد
گفتم ای بابا این چیزا واسه من عادی شده دیگه....
حالا باید چکار کنم ؟
گفت که دوباره شارژ کن تخفیف میدیم....
واسه 3 روز 1600 تومان تخفیف دادن !!!!
گفتم باشه
پول رو به همراه پیک فرستادم تا همین امروز وصل کنن....پول پیک هم خودم دادم
گفتم چطور وقتی که میخوام قرارداد ببندم پیک رو سریع میفرستین ولی حالا...
خلاصه پول رو دادم گفتم ارزش نداره ادم با اینا کل کل کنه
2روز ادم اعصابشو خراب میکنه به خاطره....
اونایی که میخوان داتک بگیرن حواسشون به این چیزا باشه اگه براشون مهم نیست برن بگیرن....
نقل قول:
دوست عزيز داتك واقعا دزده، اگر ميتوني سرويس دهنده خودت رو عوض كن.