دوستان من هم ساعت 11 بود که بوسیله کارت شارژ حسابمو شارز کردم. الان هم سیستم از موجودیم کم کرده و ترافیک ماهانه هم منظور شده. فکر کنم مشکل حل شده.
Printable View
دوستان من هم ساعت 11 بود که بوسیله کارت شارژ حسابمو شارز کردم. الان هم سیستم از موجودیم کم کرده و ترافیک ماهانه هم منظور شده. فکر کنم مشکل حل شده.
برای من که نامحدود دارم هنوز 65 هزار واریزی رو برگشت نزده ...دوستان فقط از صفحه اول میشه فهمید که چقدر بدهکار یا بستانکار هستیم ..درسته؟؟؟؟نقل قول:
نکنه مال منم ازاد حساب کرده؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
شما به قول خودت بین زمان واریز تا زمان کسر کردن حساب اول ماه از حساب حدود 5 گیگ مصرف کردی که همش برات آزاد و گیگی ده هزار تومن حساب شده . مالیات و کسورات واریز و سایر چیزها رو که حساب کنیم تقریبا میشه همون 65 تومنی که خودت گفتی . ایرانسل این فاصله رو بدون دادن هیچ اخطاری آزاد حساب می کنه. روی همین حساب بعید می دونم مبلغ برگشت بشه چون طبق قوانین ایرانسل ( کاری به عادلانه یا ناعادلانه بودنش ندارم ) قانونی انجام شده . روز آخر هرماه ( از ساعت 12 شب به بعد - یعنی ساعات اولیه ماه جدید ) تا زمانی که برداشت پولی انجام نشده و اعتبار جدید به حسابتون نیومده اصلا نباید استفاده کنید چون آزاد حساب میشه وهمین مشکل پیش میاد. روی حسابهای کوچک مثل مال من که مثلا ماهیانه 20000 تومنه این موضوع زیاد به چشم نمی یاد اما حساب شما چون سرعت و حجم ترافیک زیاد داره رقمش قابل توجه میشه . حالا پیگیری بکن اما زیاد به برگشتش امیدوار نباش.
خوش باشی .
اگر کیفیت مزخرف مبین نت رو تجربه می کردی ، این حرفو نمی زدی !!نقل قول:
من خودم مبین نت دارم و فقط توصیه می کنم که به هیچ وجه گول پوشش سراسری یا ساعت رایگان رو نخوری.
تو ساعتای رایگان ، صفحه هم به زور باز میکنه !!!
واقعا قدر ایرانسل رو بدونید چون کیفیتش اصلا با مبین نت قابل مقایسه نیست
بعید نیست برای شما هم اینطور شده باشه...الان برای من که 2 مگ نامحدود هستم زده میزان اعتبار 1659 ...برای بقیه دوستان چطور زده؟؟؟من از کجا بفهمم که 65 هزار رو برگشت زدن؟نقل قول:
با درود بیکران
1m نامحدود ایرانسل گرفتم پهنای باند 125 تا 132 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه
واسه اشتراک 1 مگابیت چه مدارکی خواستند؟چون مثل اینکه من شنیدم ایرانسل واسه بالاتر از 128 خیلی سخت می گیره-یعنی مثل ارائه دهندگان adsl با یک گواهی کار حله؟-کدام منطقه اصفهان (محدوده اش منظورمه) هستید که سرعت اینجوره؟:20:نقل قول:
من که 4 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم.تا شنبه دیدم خبری نشد.توی سایت زده بود تعلیق پرداخت.آخر دیدم انگار نه انگار زنگ زدم وصل کردند به چک کردن پوشش.یارو گفت خوبه آنتن میده (حالا خودم میدونستم آنتن میده ها).میتونید پرداخت کنید.
حالا هم که 2 روز هست 195 تومان رو ریختم باز هم انگار نه انگار.کلا انگار ما باید باهاشون تماس بگیریم!!
نقل قول:نقل قول:help us plzzzzzzzzzzzzzنقل قول:
we cant help you mate!!نقل قول:
you have to call wimax service center(707) :D
tell them what happend and ask them to solve it for you
you may want to or have to yell at them a little
:10:
ok tanx honeyنقل قول:
fasri ham baladam :))
با این وضعیت که امروز هم زنگ زدم مثل اینکه حجم ما رو آزاد حساب کردن ...سرعت هم 2 مگ و 6 گیگ پول کمی نمیشه...موندم چی بگم...من نمیدونم تو این 6 ساعت که ایرانسل سیستم ها رو به روز می کنه ما چرا باید پول بدیم...؟؟؟؟؟؟؟خوب من روز قبلش پول به حساب ایرانسل واریز کردم....باور کنید اینم 1 نوع دیگه دزدی هست...تاریخ 1 آذر از 12 شب شروع میشه...الان تو مشخصات اکانت من زده شروع دوره 1/9/1390 پایان دوره 30/9/90 خوب 1 آذر از 12 شب هست ...الان که زنگ زدیم گفتند به احتمال زیاد آزاد حساب شده برای شما...به نظرتون اگه پیگیری کنم می تونم به نتیجه برسم؟؟؟؟
دوستان حالا کسی تونسته این پولی که تو زمان ساعت 12 تا 6 صبح هست را برگردونه؟؟؟میخوام بینم پیگیری به درد می خوره یا آخر سر نمی دن پول رو/....تا به حال از دوستان کسی تونسته که این پول رو پس بگیره؟
چند هفته پیش یکی از دوستان در همین فروم با همین مشکل مواجه شده بود که بعد از چند روز که به ۷۰۷ زنگ زد پول به حسابش برگشت،شما هم پیگیر مشکلتون باشید امیدوارم که حل بشه.نقل قول:
این مشکل از طرف سیستم های خودشونه و باید پول شما رو پس بدن
زنگ بزن طلبکار شو البته باید پیگیر باشی و با این جمله های "منتظر تماس واحد فنی باشید " یا "براتون فرم پیگیری پر میکنیم و بعدا(!) نتیجه رو بهتون اطلاع میدیم "خام نشی
کلا براشون راحت تره بخوان از سر خوشون باز کنن تا اینکه بخوان مشکل رو حل کنن ولی این حق شماست که پولتون رو پس بگیرید و باگ های سیستمشون مشکل شما نیست
دوستان این قضیه ماهی 50500 تومن که ماله ثبت نام جدیدی ها هستش . این چه مسخره بای هستش یعنی ما که یوزر قدیمی هستیم نمی تونیم استفاده کنیم . اگه اینجوری باشه من می روم سراغ مبین نت حداقل voip هم داره
5500 تومن حتی برای جدیدا هم وجود نداره. من یدونه با 1 گیگ ترافیک ثبت نام کردم. موقع تایید ثبت نام تو E-Care چنین چیزی نبود و باید پایه انتخاب میکردم.نقل قول:
مبین نت از کی تا حالا VoIP داره؟
کسی می دونه سرعت 1 مگ مجاز به چند گیگ استفاده هست تا در لیست سیاه نره؟؟
از دیروز بعدازظهر شدیدا افت سرعت دارم..سرویس 256 دارم سرعتم از 33 شروع میشه و بعد از چند دقیقه حتی به 8-9 هم میرسه
برای شماهم اینطوریه؟
عزیز فعلا هیچ محدودیتی نداره با خیال راحت دانلود کننقل قول:
اگه تهرانی که فعلاً طبیعیه ولی نمیدونم توی لباسات کجای این مرز و بومی.نقل قول:
:دینقل قول:
ما سمت آزادی- حبیب اله هستیم
50500 تومن یا ریال؟! من طرح 50500 تومنی توی سایت ایرانسل نمیبینم.نقل قول:
طرح 50500 ریالی هم دیگه فقط مختص ثبت نام جدید نیست. میتونی طرح تعرفه ات رو تغییر بدی روی 128 کیلوبیت 1 گیگابایت. ولی تغییر طرح فقط در پایان دوره زمانی طرح فعلی ات انجام میشه. مثلا اگه طرح سه ماهه، 6 ماهه یا یکساله داشته باشی و پولش رو یکسره داده باشی باید تا آخرش صبر کنی.
مبین نت هم هنوز VoIP سراسری نداره. فقط برای تست VoIP میدن.
اُفت سرعت توی یه سری از مناطق تهران طبیعیهنقل قول:
معمولاً بعضی وقتها اینجوری میشه
تنها راهش هم صبره چون حق اعتراض نداریم
سلام
بچه هها یه چیزی رو شماهاهم تست میکنید؟ فکر کنم مشکل دانلود و تغییر ای پی ایرانسل برطرف شده
الان من بدون چی تی ان دارم با قابلیت رزوم دانلود میکنم :18:
سلام.
2 تا مورد داشتم امیدوارم کمک کنین.
اول اینکه ما توی خونه نزدیک 4-5 تا دیوایس با هم متصل میشیم به وایمکس ( البته برای وبگردی نه دانلود ) - سرعت هم 512 هست.
ولی همین هم موقع لود سایت های سنگین برای یک نفر ، مطمئنا روی بقیه هم تاثیر میزاره.
راهی وجود داره که بشه برای کسایی که از وایمکس استفاده میکنن محدودیت سرعت قائل شد ؟ مثلا برای همه بزارم بیشتر از 128 پهنای باند نره ؟
بعد دوم اینکه این چند وقته سرعت باز کردن صفحات افتضاح شده توی ایرانسل برام. تغییر DNS هم فایده نداره.
سرعت دانلود خوبه ولی بازکردن صفحات خیلی طول میکشه . برای شما هم اینطوریه ؟
پینگ هم 199 هست با سرور تهران اسپید تست
جی تی ام چیه؟اگر منظورت وی پی ان هست مشکلی نداره بگی عزیز خودتو اذیت نکن:31:نقل قول:
درسته... مشکل ریزوم حل شده ولی اُفت سرعت شدیدتر از قبل شده...نقل قول:
دیشب دیگه افت سرعت به حداکثر خودش رسیده بود...من که فقط دو روز اخر هفته ها خونم ناچارم که 24ساعته دانلود کنم ولی دیشب دیدم ارزش نداره سیستم رو روشن بزارمنقل قول:
اما الان سرعت به حالت طبیعی برگشته....(البته اگه چشم نخوره)
دوستان کسی میدونه که سرویس 1 مگ نامحدود:
1. سرعت دانلود چنده؟؟
2.کیفیتش چطوره؟؟
سرعت دانلود حدود 130 کیلوبایت هستنقل قول:
کیفیت با توجه به محل متفاوت هست اما در بیشتر مواقع سرعت خوب هست
با درودنقل قول:
بنده هم در محل کارم استفاده می کنم و هم در منزل، هر دو پهنای باند بین 125 تا 130 کیلوبایت متغیر است با پهنای باند 1 مگابایت بنده جواز کسب ارائه دادم می تونی نامه اداری داشته باشی + قبض تلفن محلی که می خوای استفاده کنی
دوستان این چتر وایمکس رو برای راه اندازیش بازه زمانی اعلام نکردن ؟
فقط گفتن به زودینقل قول:
ولی احتمالا تو جشنواره زمستانی ارائه بشه
برای تست سرعت وایکمس ایرانسل،مودم یکی از دوستان رو به خونه آوردم ولی هر کاری کردیم یک چراغ هم روشن نشد آخرش مودم رو تو حیاط بردم یه دو چراغ به زور روشن خاموش میشد البته به کامپیوتر نمیرسید تا سرعتش رو تست کنم. سوالم اینه که بعد از وصل کردن مودم لازمه تنظیماتی در کامپیوتر اعمال کنیم یا نه؟
با این وضعیت باید بیخیال ایرانسل بشم یا راه حلی هست؟البته توانایی خرید مودم فضای باز رو هم ندارم.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
میخواستم بدونم از نظره قطعی چطوره ثبات سرعت همینیه که گفتین؟؟؟؟
چون من همش دانلود دارم البته سرعت سایت باز کردن هم برام مهمه؟؟
ایرانسل کسایی رو که زیاد دانلود میکنن محدود نمیکنه؟؟؟
الان دیگه ایرانسل ترکونده... من حتی سایتهای سبک رو هم به سختی باز می کنم
سرعت هم افتضاح شده.
سلام. میخواستم ببینم مودم های این شرکت با سیستم مبین نت هم کار میکنن؟
کسی سرویس دایمی داره؟
میخوام بدونم که فرق 2مگ دایم با اعتباری چیه؟
هزینه دایم چقدره؟ و آیا مثل اعتباری هزینش ثابته یا اینکه هر چقدر استفاده کردیم پول میدیم
یه توضیح کلی بدین ممنون میشم