بابا حالا من که دقیق نگفتم تا 6800 هم جا دارینقل قول:
Printable View
بابا حالا من که دقیق نگفتم تا 6800 هم جا دارینقل قول:
اره تو روزنامه نوشته بود کارتارو 28 به بعد می دن تاریخه ازمونه پزشکی هم 31 هستش صبح و عصر:10:نقل قول:
داداش 10مت گرم:10:نقل قول:
من به هر کی کمک خواست و راهنمایی کمک کردم ولی یکی برای رضای خدا نیومد این سوالات ازاد پارسال بده به ما :دی
این نیز بگذرد ...
-----------
بریم ببینیم فردا چی پیش میاد :دی
یه خرخون بیفته بغلمون تقلب ردیفه :دی
داداش این کارو من مقدار کم و خیلی های دیگه هم کردن ولی بهخدا من اسکنر ندارم که برات بزارم نمیدونستم چی کا کنم اگه داشتم شک نکن که 100% میزاشتمنقل قول:
منو ببخشید
فردا یه سوال تو شیمی میاد.
بگم؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:
یه سوال در مورد انحلال اتانول در آب میاد.قول میدم میاد.
فردا همینجا میبینمتون :20:
بچه ها نکته های کنکورو بگید توروخدا منم بدونم نجربی دارم امتحان
برو بچه ها فردا صبح موفق باشید
من الان یه دور دیگه زبان رو خوندم
GOOD LUCK
BEST WISHES FOR YOU
:10:
چی شد ؟؟؟ دیروز قرار گذاشته بودین اینجا نیومدین که...شیرین یا روباه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاه آزاد قبولیش راحته ...اما بیرون اومدن از تووش با معدل خوب خداییش خیلی سخته :((((((((( ایشالله قبول میشین میاین میفهمین چی میگم....
راستییییییییییییییییییییی ییییییییییی این پا قدم شماست که دارن تفکیک جنسیتی میکنن دانشگاه هارو ؟؟؟؟ :دی:دی:دی:دی
برید بدید بیایید بگید چه جوری بود ولی تا ۳۱ صبر کنید ما هم تموم کنیم
دکتر ا.ن کنسلش کردنقل قول:
راستییییییییییییییییییییی ییییییییییی این پا قدم شماست که دارن تفکیک جنسیتی میکنن دانشگاه هارو ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش این تفکیک جنسیت یه کار سیاسی که احتمالا یکی... کنسلش میکنه در ضمن تفکیک تا کارشناسیه:10:نقل قول:
خیلی خیلی ساده بود.
کلا Funبود. ادبیاتش که یکی از سوالاتش دقیقا برای پارسال یا 2 سال قبل بود.
اینم درصد هام
عربی : بالای 80
ادبیات : بالای 90
زبان بالای : بالای 90
دینی : بالای 90
ریاضی : 60 - 70
فیزیک : 90 - 95
شیمی : 85 - 95
منم ازمونم ساعت 4 شروع میشه .
پاشم اماده بشم برم
زووده دادا !نقل قول:
من ساعت 3 3 نیم میرم 2 خیابون اونور تره
با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده یه سوال کوچیک دارم ممنون میشم سریع پاسخ بدین. اگه کسی در ترم تابستان معدلش زیر 12 بیاد برای ترم بعد مشروط محسوب میشه یا نه؟
نام نويسي مشروطنقل قول:
ماده 45 : ميانگين نمرات دانشجو در هر نيمسال نبايد کمتر از 12 باشد ، در غيراينصورت مشروط محسوب و نام نويسي دانشجو در نيمسال بعد بصورت مشروط خواهد بود.
تبصره 1 - دانشجويي که بصورت مشروط نام نويسي مي کند ، جز در آخرين نيمسال تحصيلي حق انتخاب بيش از 14 واحد درسي را در آن نيمسال را ندارد.
تبصره 2 - نيمسال که در آن ، دانشجو به هر دليل تعداد واحد درسي کمتر از حداقل مقرر در ماده 19 انتخاب کرده باشد به عنوان يک نيمسال تلقي مي گردد.
تبصره 3 - دوره تابستاني بعنوان نيمسال تحصيلي محسوب نمي شود اما در پايان دوره تابستان ميانگين آن دوره و ميانگين کل، مانند نيمسال هاي تحصيلي تعيين مي گردد.
تبصره 4 - اداره آموزش هر واحد دانشگاهي بايد قبل از شروع ثبت نام هر نيمسال، مراتب مشروطي را به دانشجوي مشروط ، خانواده او و گروه آموزشي مربوط اعلام نمايد.
خواهش عزیز این چه حرفیه :11:نقل قول:
------------------
سخت بود چقدر شانس گند ماست دیگه گفتیم اسون تر میشه شانس ما سخت تر بود
اصلا وقت نکردم دینی و زبان بزنم البته چند تایی رو زدم ولی خیلی از سوالات به خصوص دینی و زبان گفتم بذار اخر بزنم بعضیاشو گفت وقت تمومه
شانس بیارم تراز نرم افزار رودهن باز بیاد پایین
87 که 4900 بود 88 شد 4800 خدا کنه امسالم کمتر شه
خداییش این دوست عزیزمون که اون بالا گفته آسون بود... اینقدرم که میگه آسون نبود :دی البته ایشون معلومه کارشون درسته با اون درصدایی که نوشتن، ولی امسال صبح از حد نرمال سوالای آزاد که هر سال میاد یکمی سخت تر بود بنظرم. تو فیزیکش مثلا 2-3 تا سوالش تا حالا تو کنکورای آزاد نیومده بود :دی هرکی مثل من فقط آزادراه خونده بود اصلا همچین سوالایی رو ندیده بود :دی
تمام سوالاتاش ساده بود. اون سوالی که PV=NRT رو توش جایگذازی میکردید سخت بود یا سوال خازن که با یه تسهیم به نسبت که به قول احمد جوکار ! تو چهارم ابتدایی خونده بودیم حل میشد ؟ نورش که که کلا هیچی. فقطی میاد BASE عدسی واگرا رو میپرسه !!!نقل قول:
ریاضیاتش هم ساده بود. همش تکنیک میخواست. اون سوال کسر که برای اول دبیرستا بود انصافا :D
یا مثلا تعداد مجانب ها که باید میدیدی ، صورت کسر رو که یه [ ] بود ، 0 نکنه :D
ریزه کاری داشت ولی اندازه سراسری نه. بعد شما اگه تو ترد دانشگاه سراسری بری ( چون خیلی ها اونجا اعلام کرده بودند ) :D
میبینی درصد اکثریت بالاست.
اقا من به یه علتی که منو با یه نفر ادم اشغال که از رو من داشت تقلب میکرد کشیدن بیرون کلی وقت منو گرفتن از دینی سری پریدم رفتم عربی بزنم که دفترچرو گرفتن یعنی وقت تموم شد یعنی مارو 20 مین بردم تا ملوم کنک چه غلتی کنک
راستی این درصدام چند میشه ترازم
حدودی میگم
ریاضی 14-15 شیمی 80 فیزیک 70 دینی 80 ادبیات 60-70 زبان 60 عربی بیشورای نامرد 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها ترازم چند میشه
من فردا کنکور آزاد زبان دارم
میشه بگین درسرو حدودا باید چند درصد بزنم تا ترازم به ۶۰۰۰ برسه؟
دوستان این آزاد مثل سراسری هم پاسخ نامه میدن بعد 24 ساعت یا باید تا نیمه ی دوم شهریور ماه وایسیم؟
دوستان واسه نرم افزار کامپیوتر یا IT تهران شمال حدودا" چه درصدهایی لازمه ؟
ازاد پاسخنامه نمیده ها ولی یه پاسخنامه هر سال یه انتشاراتی به نام راه اندیشه ی همچین چیزی
جوابا رو با سوالا منتشر میکرد
شاید هفته دیگه بیاد
من میخریدم
مرسینقل قول:
آره همون راه اندیشه س.من برای کنکور سراسری سال 89 رو گرفته بودم از همین انتشاراتی
اینم از کنکور ازاد بالاخره تموم شد.
فردا استراحت می کنم بعد می شینم برای پزشکی ازاد می خونم ببینم علوم ازمیشگاهی قبول میشم یا نمیشم.
تراز 5300 می خواد که به نظر ساده باشه اما مشکل اینجاست که من بعد از این زیست 3 رو قبول شدم یک صفحه هم زیست نخوندم راه حلی هست زیست رو 20% بشه زد؟
برای نوشتن متن بالا زحمت زیادی کشیدم پس ممنون میشم جواب بدید( یکی از دستام تو گچ هست)
دوست من پزشکی با غیرپزشکی فرق داره.بشین جاهای مهمش که هر سال میادو بخون اگه کلشو بخوای بخونی که ۱هفته و نیم وقت می خواد.موفق باشی.
سلام داداش کسی کهجواب منو نداد یه تراز بگید دیگه:10::46:نقل قول:
راستی زیست ازاد فوق العاده اسونه البته پزشکیش از پارسال یه پیشرفتی کرده
ببین برای درصد 20 بشین تا فصل 5 زیست 1 یعنی دومو بخون بعد چون 6 زیاده نخون بعد بشین 7 و 8 هم بخون راعت میزنی اگه خواستی بیشتر بزنی فصل ها پیش 2 زیست رو بخون حالا من در حد خودم راهنمایی کردم چون من قبلن تجربی بودم
راستی برام دعا کن
اها راستی متن من بیشتر شد یا متن ....:46::31:
نقل قول:
شما نوبت صبح بودی ؟
خداییش نوبت عصر ادبیاتش از همه سال ها سخت تر بود من کنکور های آزاد 5 سال اخیر رو کار کرده بودم و ادبیات رو بدترین شرایط 80 میزد اما دیروز 50 بیشتر نزدم !
البته که واقعا نوبت عصر بدرد نمیخوره آدم خوابش میگریه .
فیزیک آسون بود . معارف هم سوالاش در مقابل سراسری بچه گانه بود من از 20 تا 19 تا درست زدم .
اگه کسی بخواد از یه واحد تهران بره یه واحد دیگه تهران همون رشته ولی با گرایش متفاوت
باید چیکار کنه؟؟؟
انتقالیش چه جوریاس
نقل قول:
اگه کسی بخواد از یه واحد تهران بره یه واحد دیگه تهران همون رشته ولی با گرایش متفاوت
باید چیکار کنه؟؟؟
انتقالیش چه جوریاس
پارتی میخواد :دی البته تابستون میشه مهمان شد :دی
+
یکی از دوستام مکانیک دماوند قبول شد پارسال :دی ترم اول رو اونجا خوند !!! ( چند سال پیش تاندون پاش به لقا الله پیوسته بود ! ) نیمسال دوم رو با پارتی + گواهی پزشکی و سختی مسیر و ... انتقالی گرفت مرکز :دی
ولی به جز تابستون من ندیدم توی تهران بشه گرفت :دی
تغییر گرایش رو هم باید با گروه صحبت کنه موافقت کنن ( یا احتمالا بره سازمان مرکزی درخواست بده ! )
نه دماوند که خارج تهرانه:دی
مثلا تهران شماله میخواد برهه جنوب!!
اونم همینطوری سخته؟
من فکر میکردم باید کنکور داد واسه انتقالی تو ازاد
یعنی یه سال که مثلا تهران شمال خوند
کنکور بده سال بعد و بره تهران جنوب
هوم؟
نقل قول:
نه دماوند که خارج تهرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا تهران شماله میخواد برهه جنوب!!
اونم همینطوری سخته؟
من فکر میکردم باید کنکور داد واسه انتقالی تو ازاد
یعنی یه سال که مثلا تهران شمال خوند
کنکور بده سال بعد و بره تهران جنوب
هوم؟
آره خب بره به مسئول های دانشگاه بگه که میگن نمیشه برو کنکور بده جنوب قبول شو :دی
میشه انتقال گرفت ولی دردسر داره :دی
البته میگن که از داخل تهران ها به داخل تهران ها غیر ممکنه انتقالی
+
فکر کنم توی آئین نامه های تهران جنوب مباحث مربوط به انتقال و مهمان خونده بودم که تحت هیچ شرایطی داده نمیشه
فک کنم اینم با پول/پارتی حل بشه
وووو
پس همون گزینه کنکور بهتره دردسرش کمتره
نقل قول:
وووو
پس همون گزینه کنکور بهتره دردسرش کمتره
اون شخص سوال کنه از واحدشون ببینه چه کارایی باید بکنه :دی کجا باید بره ، چه درخواستی باید بده
به نظر من این کارا و دنبالشون دویدن راحت تر از برای کنکور درس خوندنه :دی
کنکور :13:
+
اون یه سالی رو هم که توی واحد قبلیش درس خونده برای تطبیق واحدهایی که بالای 12 شده یکم دردسر داره بعضی وقتها انواع گیر هارو میدن میگن نمیشه برای اینکه پول بیشتر بگیرن :دی
به نظر من درخواست دادن و دنبال کار انتقالی افتادن از کنکور راحت تره :دی
وا مگه میشه گیر بدن؟
از دانشگاه دیگه که نیس همون ازاده :دی
بابا من بهش میگم بچسب به همین که داری میخونی
چه فرقی داره حالا کدوم واحد ازاد ...
از الکترونیک میخواد بره مخابرات !
نقل قول:
وا مگه میشه گیر بدن؟
از دانشگاه دیگه که نیس همون ازاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من بهش میگم بچسب به همین که داری میخونی
چه فرقی داره حالا کدوم واحد ازاد ...
از الکترونیک میخواد بره مخابرات !
مخابرات :ایکس
من شنیده بودم توی همین واحد جنوب که خودم هستم میگفتن بعضی از واحدا رو اگه شما تابستون بری اونجا واحد پاس کنی بعد برای ما کارنامه و واحدایی که اونجا پاس کردی رو بیاری قبول نمیکنیم :دی !!!
+
یکی از بچه هامون هم ترم تابستونی 88-89 رو اومده بود مرکز ( فکر کنم رشتش شیمی بود ) ترم که تموم شد برگشته بود جنوب قبول نمیکردن دو تا درسی رو که پاس کرده :دی
عوض کردن واحد رو شک دارم به این راحتی بشه
ولی اگه موافقت گروهش رو بگیره میتونه از الکترونیک بیاد مخابرات
دوستان من که درصدامو گفتم کسی بهم ترازمو نگفت درصدای دوستمو میگم البته به درصدای خودم نزدیکه ترازه ازادشو بگید حدودی میگم بگید لطفا
ادبیات 55 زبان 50 عربی 25 دینی 75... شیمی 75.... فیزیک 70 ریاضی 10
من می تون با این درصدا میکروبیولوژی تهران شرق قبول شم:
زبان +80
دینی +80
فارسی +80
عربی 35-40
زیست 50
زمین 50
شیمی 50
ریاضی 15
فیزیک 15
امیدی هست؟