مرسی ولی آخرین پچ و کرک رو هم معرفی کنید و لینکش رو بدید:11:نقل قول:
با تشکر
Printable View
مرسی ولی آخرین پچ و کرک رو هم معرفی کنید و لینکش رو بدید:11:نقل قول:
با تشکر
خواهش میکنمنقل قول:
آخرین ورژن پچ 1.7 هستش
اینم لینک پچ + کرک
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچی را که به من دادید نصب کردم بازی episode from liberty city را به بازی اضافه کرد ولی وقتی می خوام بازی کنم شماره سریال و وصل شدن به اینترنت و ... می خواد چی کار کنم؟
در ضمن من بازی gta iv را تا آخر رفتم و در آخرین مرحله وقتی می خوام سوار هلی کوپتر بشم با موتور می پرم و هلی کوپتر را می گیرم و می گه پش سر هم space را بزن،من هم space را می زنم ولی سوار هلی کوپتر نمی شه و بعد از 20-30 ثانیه سقوط می کنه
این جا باید چی کار کنم
ممنون
نقل قول:
سلام
دوست عزیز این پچ به طور پیش فرض برای کسانی که نسخه های اوریجینال دارن بازی episode from liberty city رو اجرا میکنه
در اون مرحله هم تا جایی که من یادمه شما باید زمانی که بغل هلیکوپتر رو میگیری تند تند Space رو بزنی که بره بالا و وارد هلیکوپتر بشه
سلام دوستان ...!!
من یه فایل exe از سی دی نصب بازی که داخل پوشه rgsc از پوشه shb هست رو گم کردم یعنی ویروس کش پاکش کرده اگه میشه یکی این فایل رو برام آپلود کنه تا ما دانلود کنیم....
آدرس فایل ...: gta IV /SHB/RGSC/RGSC.exe
ممنون ..!!
سلام
من میخوام بازی GTA IV روی ویندوز سون نصب کنم متاسفانه توضیحات صفحه اول خیلی قدیمی هست و برای ویندوز XP است
گشتن 593صفحه این تاپیک هم مسلما مقدور نیست...اگه میشه کسی لینکی برای راهنمایی نصب کامل بازی روی ویندوز سون رو بذاره..ممنون میشم..
همچنین اگه میشه لینک مستقیم این پچ 115 مگابایتی هم بذارید چون لینک بالا که دانلود نمیکنه...
نقل قول:
سلام دوست عزیز راهنمایی خاصی نداره شما بازی رو نصب کن بعد پج رو نصب کن و کرکی که توی فولدر پچ هست رو بریز توی محل نصب بازی و بعد میتونی راحت بازی کنی
لینک دانلود پچ بالایی هم سالمه تست کردم بازم برای شما میذارم
کد:http://www.mediafire.com/?y2mhzuj1nk0
سلام
این پچی که معرفی کردین رو بازی gta episode from liberty city هم جواب میده؟
بازی رو خریدم نصب میشه وقتی رو بازی کلیک میکنم یه پنجره میاد روش نوشته RAZOR911 و دوباره محو میشه،یعنی اصلا تو بازی نمیره.
Sent from my Desire HD using Xparent Purple Tapatalk 2
نقل قول:
نه دوست عزیز پچ اون جدا هستش
لینک پچ به همراه کرک مخصوصش
این ارور شما هم میتونه از کرک باشه یا از رجیستریکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-4-Episodes-from-Liberty-City-Patch.shtml
http://gf.wiretarget.com/gt/rld-ge12.7z
حالا شما پچ رو نصب کن کرک هم بکن اگه دیدی مشکل حل نشد بیا اینجا برات حلش کنم
تو ور خدااااااااااااااااااااااا اااا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
GTA IV FATAL ERROR: WS10 چه جوری درستش کنم؟؟؟؟!
تو ور خدااااااااااااااااااااااا اااا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
GTA IV FATAL ERROR: WS10 چه جوری درستش کنم؟؟؟؟!
یکیییییییییییی جواب بده!!!!@@##$$%%^^
ahhhhhhhhhhhhh
من وقتی بازی جی تی ای ای وی رو اجرا میکنم و بازی میکنم جاده ها رو نمیبینم،دیوار هاو.. فقط مردم و ماشین ها رو میبینم و همه جا آبی رنگه انگار تو هوا راه میرم میشه بگید مشکل چیه؟
من ویندوز7 64 بیتی.بازی نصب میشه اما مشکل گرافیک دارم یعنی همه چی خب لود نمیشه.پیگیر شدم گفتم باید یه پچ بریزی
از دوستان کسی ادرس رو داره بزاره.ممنون
نقل قول:نقل قول:
دوستان هر دوی شما این پچ رو که آخرین ورژن پج بازی هست نصب کنید و کرک هم که داخل فولدر پج هست بریزید داخل محل نصب بازی باید مشکلتون حل بشه
کد:http://www.mediafire.com/?y2mhzuj1nk0
سلام اقا ای بازی GTA IV
مثل San Andereas نیست کد تقلبش.
مثلا وقتی کد تقلب Health رو میزنی و میری تیر اندازی میکنی اگه کسی بهت تیر اندازی کنه از سلامتیت کم میشه
یا واسه تعقیب پلیس وقتی کد رو میزنی اگه دور و برت باشن پلیسا میرن ولی اگه دوباره جرمی بکنی بازم میان دنبالت.
میخام بگم این کد تقلب ها محدودن،
کد تقلبی هم هس که اگه زدی دیگه اصلا از سلامتیت کم نشه یا پلیس نیفته دنبالت؟
وبعدش اینکه راه نداره کد تقلب ها رو یه جور دیگه(غیر از رو تلفنش) وارد کرد؟
:):):)
Sent from my Desire HD using Xparent Purple Tapatalk 2
ممنون واسه پچ و کرک ولی یخورده حجمش زیاده ولی بازم ممنون، 5 شنبه امتحاناتم تموم میشه و من بازی رو از دوباره نصب میکنم اگه مشکل حل شد خبرتون میکنم، من با اینکه این مشکل رو داشتم چند تا مرحله رو به سختی بردم چون عاشق این بازیم بازم ممنوننقل قول:
کد های این بازی همینطوره که خودت هم گفتی و مثل San Andereas دائمی نیست چیت هانقل قول:
و اینکه فقط هم چیت ها رو باید با تلفن ok کنی راه دیگه ای نداره
تنها راه این که چیت ها رو هی نخوای بزنی اینه که ترینر بازی رو بگیری که ترینر ها رو هم میتونی با یه سرچ تو گوگل پیدا کنی و تست کنی هر کدوم جواب داد استفاده کنی
دوست عزیز فعلا تنها راه حل و فکر میکنم موثر ترین همین پج هستش که زیاد هم حجم آنچنانی نداره:31:نقل قول:
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده .....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستمم :
core I7
gtx 560 ti
16 gig ram
قبلا همینو بازی میکردم سالم بود ...!!
سلام،
پچی که تو انجمن برای این بازی اومده بود رو نصب کردم اما بعد از ریستارت گرافیک تمام بازیهام به هم خورده!
لطفا کمک کنید!!!:41:
فک کنم یه مشکل کلی پیش اومده باشه ...
درایور کارت گرافیک رو دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت...
asus a53Sv
nvidia GT540m 2g
ram 6g
نقل قول:
میشه یکی کمک کنه ....!!!
من ویندوز 7 نتونستم بازی رو اجرا کنم
کسی تونسته رو 7 بازی رو نصب کنه یا خیر؟
سلام
من رو ویندوز سون sp1 64bit اجرا کردم بازی میکنم
فقط یه مشکلی دارم بازی کمی لگ داره تا 1.7 آپدیت کردم همه چیش خوبه فقط یه کمی لگ داره
memory use:327/1008 هست
نمیشه زیاد شه؟
من رمم 6گیگه و سی پی یوم core i5 2.9 هست
کمک میکنین؟
سلام من بازي را به طور كامل و صحيح نصب كردم ولي وقتي بر روي Play كليك كنم عكس زير مياد مشكل از كجاست؟
سلام.لطفا کمک کنید.
من بازی رو ریختم بعد از اجرا وقتی میری تو بازی بعد از چند دقیقی دوربین تلو تلو (telo telo) میخوره.انگار گیج میخوره.و وقتی سوار ماشینه خود به خود گاز میده
کشکل از کرک بازیه. کرک شما اولین کرکی بوده که اومده واسه بازی و کلی مشکل داره. بهتره کرک جدید رو بریزی و اگه میتونی پچ ها رو هم نصب کن.نقل قول:
سلام و خسته نباشید به همگی . ببخشید این لینکی که در زیر گذاشتم توی تاپیک ادیت و پچ بود ولی کار نمیکنه میشه درستشو بذارین. چون فکر کنم مشکلام با دانلود این حل شه.
و مشکلمم اینه که هرچی مد و ادیت میکنم برا بازی دیگه بازی اجرا نمیشه نمیدونم مشکاش چیه با پچ سازگار نیست چیه نمیدونم بدم نمیدونم چطوری درستش کنم اینطوری که میشه . هی بازس رو دوباره نصب میکنم .خسته شدم.
با تشکر.
یادش بخیر این تاپیک ...
هنوز که هنوزه هر روز از باکس دات کام برام ایمیل میاد که دارن فایل های کرک رو دانلود میکنند...
باورم نمیشه هنوز هم این بازی درست حسابی کرک نشده !!!
یادش بخیر ...
شرمنده که نمیتونم وقت بذارم و کمک کنم چرا که دیگه در جریان بازی و آپدیت ها نیستم و فکر نمیکنم بتونم کمک آن چنانی به دوستان کنم...
سلام من gta episodes from liberty city و نصب کردم کرک هم ریختم ولی اجرا که میکنم این ارور رو میده چیکارش کنم؟؟ کلافم کرده!
salam kasi inja nistesh betone mano to nasbe gta iv komak kone torkhoda pedraam dar omad dg
توروخدا کمک کنید وقتی روی lunch gta iv کلیک میکنم این میادش.چیکارکنم؟؟؟؟؟؟[IMG]C:\Users\ارام\Desktop[/IMG]
وقتی کلیک میکنم عکس razor میادش بعدش یک اررور میادش نوشته(the procedure entry point_binksetmemory@8 could not be located in the dynamic link libary bink32.dll.)این واس چیه؟؟؟خواهش میکنم کمک کنید خسته شدا ازبس اینورو اونورگشتم:41:
اگر کسی هست در اینجا ..سلام. چون سوالای قبلی که جواب داده نشد ..سوال منم حتما بی جواب میمونه ولی خوب حالا یه امتحان م یکنیم شاید کسی جواب داد... توکل بخدا.
دوستان من ویندوز 7 64 بیتی. امروز بازی رو نصب کردم . آخرین پچ که همون 1.7 ریختم کرک رازور برای پچ 1.7 رو ریختم ولی وقتی کلیک می کنم بعد از آرم رازور ارور میده gta iv fata error ws10 که این ارور تو پست اول تاپیک هم نبود توضیحش .
عکس ارور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاممن بازی رو نصب کردم .ولی وقتی وارد بازی میشم به جای صدا و موزیک فقط خش خش داره.چنتا نسخه ی مختلف DX رو هم نصب کردم ولی تغییری نکرد .با Max Payne 3 هم همین مشکلو دارم. جفتشون از Rockstar.کسی میدونه چیکار باید کرد؟ممنون
از کنترل پنل ، Add or remove قسمت Microsoft Games For Windows رو Uninstall کن .دوباره نصبش کن.برو تو فولدر بازی Xlive.dll رو پاک کن.اگه درست نشد احتمالا با اپدیت درایور مادربورد و عوض کردن ویندوز درست میشهنقل قول:
وقتی این میاد کد هم میدم ولی اجرا نمیشه !!!
کد :
VCUJR-6N3YN-FQ9S4-SCSA6-ULH7E-F2G2G-PLJ55-KDSG9-NQF3
Serial: UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV منم همين مشكلو دارم...چيكا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دوست عزیز مرسی ا زکمکتون....من پچ رو قبلا دانلود کردم..الان کرکش رو می خوام...کرک جداش رو داری بزار ی...دستت درد نکنه کیک برا یهمین پچ 1.7نقل قول:
کرک جداش رو اگه بزار یخیلی ممنونت میشم آخه برام مقدرو نیست بخاطر کرک خالی دوباره پچ هم دانلود کنم حجمش خیلی زیاده
دوستان من مشکل ارور gta iv fatal error ws10 رو آخر فهمیدم چیه ..بعد ا زکللی پاک کردن رو ریختن و اینترنت گردی....
ببینید کسیایی که این ارور رو می گیرند:
1 دلیل داره...ما لمن ایطوری بود...دلیلش اینه که اینا بازی رو نصب میکنند و بدون اینکه وارد بازی شوند پچ 1.7 رو نصب میکنند و وقتی کرک رازو1911 رو می ریزند با ارور ws10 مواجه م یشوند.
حالا من فهمیدم داستان چیه بالاخره.
اول بازی رو نصب کنید. بعد از کرک کردن بازی. وارد بازی بشید. وارد که شدید یک آفلاین اکانت ویندوز لایو بسازید و وارد داشتان بازی بشید تا اونجایی که میرید داخل خونتون و برید رو تختخواب و بازی رو سیو کنید. بعد از بازی بیایید بیرون . بعد پچ 1.7 رو نصب کنید!! و بعد دیگه این ارور رو نمی گیرید..
پس دوستان یکه مثل من پچ 1.7 رو دوست دارن سریع بریزند چون خیلی ا زمشکلات بازی رو رفع میکنه. اول بازی پچ نشده رو اجرا کنند همونطور که گفتم و بعد پچ رو نصب کنند.
من الان ویندوزم 7 64 بیتی پچ 1.7 رو هم نصب کردم کرک رازو1911 هم ریختم و بازیم ردیف شده.
مخلص همگی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ارور DD3d80 دارم كممك كم بازيو دوباره اجرا كردم دوباره ري اينستال كردم سه باره...نشد بازم وقتي با سوشال كلاب play ميكنم كمي بعد كه داس مياد DD3D80 ميده قبلا خوب بودا ولي الآن اينطوري شده كمكم كنين.:9: