یکی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
Printable View
یکی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
نمیدونم چرا چی شده .... ماتریکس سرعتش از 100 بیشتر نمیشه ....
سلامنقل قول:
نه از موزیلا استفاده می کنم.
شاتل را اصلا توصیه نمیکنم طبق تجربه 5 ساله خودم که داشتمنقل قول:
سلامنقل قول:
مگر من گفتم سرور مربوطه در ایران هست که شما Trace گرفتید؟!
شاید من منظورم رو درست بیان نکردم و همین حالا هم ویرایش میکنم اون پست رو.
4.2.2.4 یک سرور DNS رایگان هست که همیشه UP هست و ایران به عنوان ------ سرور دیتا سنتر ازش استفاده میکنه. 4.2.2.4 اغلب خوب پینگ میشه اما عملا کاربردی نداره. من باز هم تکرار میکنم پینگ 4.2.2.4 هر چی باشه هیچ ارزشی نداره وقتی پینگ بقیه سرورها 1000 هست!
بنظرم مشکل اصلی Routing هست که بعضی اوقات به دلایلی از کنترلشون خارج میشه و البته مواقعی هم به عمد!
نقل قول:
پینگ 4.2.2.4 نزدیک به گوگل بوده واسه من همیشه. بعضی اوقات بیشتر بعضی اوقات کمتر ، اختلاف در حد 20-30 تا
پینگی که از گوگل میگیرید خیلی نزدیک به پینگتون داخل بازی توی سرور خارجی هست
مثلا الان پینگ گوگل من 170 هست توی بازی lol هم همینقدر. ولی پینگ یاهو 300
توی سرور abyssal هم همینجوری بود قبلا
نه عزیز به هیچ وجه طرف شاتل نرو که پشیمون میشینقل قول:
با دروود بر شمانقل قول:
من شوربختانه باز هم مراد شما را نگرفتم!!
ببینید،سرور 4.2.2.4 در گذ ار نوع کای که انجام می دهد و سرویس که ارائه می دهد ،یک سرویس دارای یک شناسه آی پی در بیرون از ایران است،اگر ارسال و دریافت داده ها به این سرور مناسب باشد،نمی تواند شوندی بر کیفیت مناسب سرویس دهنده باشد ،هرچند می تواند در کنار دیگر فاکتور ها بیاید و شوندی بر کیفیت مناسب آن باشد!
اینکه فلان سرویس دهنده و یا فلان شرکت در زمینه IP transit و یا Bandwidth transit کاری کند که به فلان سرویس دهنده سرعت ارسال و دریافت بسته ها مناسب باشدو به دیگر سرور ها نا مناسب کاری بیهوده و همپنین ناممکن می نماید!
در گذر از اینکه سرویس دهدنه های ایران و حتی وارد گنندگان پهنای باند به ایران معمولا از فراهم کنندگان سطح 2 یا 3 در زمینه شبکه و آی پی بهره می بند و این خود در کنار بیش فروشی ،و نیز دستکاری های سراسری که گاهگاهی در اینترنت رخ می دهد سبب ناپیاداری و کم شدن کیفیت سرویس دهندگان می شود که همه این عوامل در کنار نبود هیچ تضمین کیفیت (sla) برای شرکت ها،مسبب آن چیزی است که به عنوان اینترنت در ایران می بینیم!
اینکه ایران به عنوان یک سرور دیتاسنتر از سرور های 4.2.2.4 استفاده می کند را نمی توانم دریابم اما این یک سرور دی ان اس است که بعضی سرویس دهندگان برای کش کردن داده های dns از این سرور استفاده می کنند.4.2.2.4 هم همانند شمار بسیاری دیگر از سرور ها یک سرویس دهنده است ،یک سرویس دهنده زمانی می تواند پینگ خوبی به یک کشور داشته باشد که در گذر از شبکه داخلی آن کشور و زیر ساخت های آنچا،با استفاده از شرکت های انتقال داده و پهنای باند به آن کشور دارای روتینگ و بک بون (زیر ساخت ها)ی توانمندی به آن کشور باشد!نقل قول:
4.2.2.4 یک سرور DNS رایگان هست که همیشه UP هست و ایران به عنوان ------ سرور دیتا سنتر ازش استفاده میکنه. 4.2.2.4 اغلب خوب پینگ میشه اما عملا کاربردی نداره. من باز هم تکرار میکنم پینگ 4.2.2.4 هر چی باشه هیچ ارزشی نداره وقتی پینگ بقیه سرورها 1000 هست!
سلام ، من الان از آسیاتک اینترنت دارم (یه یک سالی میشه) .
الان سرعت شبانش داغونه ، الان کدوم شرکت ، سرعت دانلود شبانش بیشتر از بقیه هست ؟
والا الان سرعت شبانه همه شرکتا خرابه اما تا اونجایی که بچه ها گفتن مثل اینکه همیارنت بهتر از بقیه سرویس شبانه میده... ساعتشم به نسبت خوبه... فکر کنم 1یا2 تا 7 باشه ... اتوماتیک سوییچ میشه...نقل قول:
حوبه پس نیازی هم به عوض کردن پسورد نداره ، پینگش چطوره ؟ نمایدگیش کجاست ؟نقل قول:
دوستانی که ارم نت دارن برای دانلود شبانه چیکار میکنن که لازم نباشه ساعت 2 دستی یوزرنیم رو عوض کنن و بیدار بمونن؟
شما هر موقع خواستی بخوابی مودم رو ببر رو شبانه و ریستارت کن خودش حدود ساعت 2:03 وصل میشه ! IDM رو هم تنظیم کن تا از ساعت 2:05 شروع کنه ! مادر بورد هم که تو تنظیمات BIOS میشه تنظیم کرد چه ساعتی روشن بشه !
من حدود 1 سال هست با همین روش راحت دانلود شبانه میکنم بدون اینکه بخوام تا 2 بیدار بمونم
شما یه کانکشن با اکانت شبانه بساز ( یعنی یوزرت آخرش N باشه ) بعد طبق تابیک زیر تنظیمش کن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگشم خوبهنقل قول:
این آدرسش: شيراز، چهار راه زرگري، ابتداي بلوار مطهري، ساختمان آپادانا، طبقه 4 واحد 7
این تلفنش: 6269543 - 0711
اینم سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که مودمو رو حالت pppoe گذاشتم و ساعت 11_12 که میخوام بخوابم یوزرنیم رو عوض میکنم، ساعت 2 مودم خودش کانکت میشه.نقل قول:
البته نرم افزارهایی هم هستن که قبلا برای اینترنت صبانت استفاده میشد.
به هر حال چند شب هست سرعت من خیلی اومده پایین، شبی 300_400 مگابایت دانلود میکنه. نمیدونم از سایتی که دانلود میکنم سرعتش پایین هست یا کلا اینجوریه.
امشب میخواستم با یه سایت مطمئن امتحان کنم.
پست من حذف شده!
مطلبی که هیچ مشکلی نداشت!
چرا؟ توضیح بدید.
باز تو شبی 400 مگ دانلود میکنی - من شبی 200 مگ به زور میشه - اصلا دیگه بیخیالش شدم قیدش رو زدم- ارزش نداره سیستم تا صبح روشن باشه
نقل قول:
تنظیمات بایوس برای روشن شدن سیستم و شورتکات کانکشن شبانه در پوشه استارتاپ روی دسکتاپ/البه باید تیک قسمت prompt for name an user pass کانکشن را هم بردارینقل قول:
دوستان این تنظیمات بایوس رو میذارید؟ با تصویر باشه که دیگه عالیه...نقل قول:
بفرماییدنقل قول:
جدا؟ از کی اینجوری شده؟ چند وقت کلا زیاد شب دانلود نداشتم بی خبرم.نقل قول:
من که دانلود نداشتم اما تایم اوتش فراوونه...نقل قول:
اوضاع خراب شده.من حتي ميخوام صبح ساعت 10 بزنم دانلود سرعت گنده.
بله سرعت دانلود روزانه ماتریکس بگیر نگیر داره.... یهو 350 هست یهو میپره 12 20 اینا....نقل قول:
آره - نزدیک 3 هفته ای میشه اینجوری شده
نقل قول:
با دروود
جالبه!پس از اینکه چنین بار با شرکت ارم نت در تماس بودم برای پیگیری مورد شدید نویز بر روی خطم،نخست که قول دادند همکاری کنند و حتا بنا شد تا اگر در مرکز موردی نبود از شرکت برای بررسی خط بیایند که پس از آن این مسئله بوسیله دیگر همکارانشان در بخش فنی نقض شد!مروز صبح درخواست بررسی به مخابرات دادم که در پاسخ اعلام داشتند که اتصالی بر روی خط یافت شده که گزارش اعلام خرابی ارسال شد تا بررسی انجام شود!!!!
اما شرکت ارم نت تنها برای آنکه از خودش رفع مسئولیت کند تمام تلاشش را برای قانع سازی من در جهت ایجاد نویز در سیم کشی داخل ساختمان انجام دادند.
در همینجا از اینکه این شرکت و گروه فنی -پشتیبانی اش هیچ مسئولیتی را موتوجه شرکت نمی دانند و همه ایراد ها مربوط به کاربران می باشد،بیشترین سپاسگزاری را دارم.
پارسال من چندین روز اینترنتم قطع بود، هرچی زنگ میزدم میگفتن مشکل از سیمکشی داخلی هست و برو از سر خط چک کن، تلفن هارو در بیار و از اینجور حرفا.نقل قول:
آخرش زنگ زدم به یکی از اشناها که توی همین شرکت کار میکرد و گفت بله سرویس منطقه شما کلا به مشکل برخورده و تاحالا 30_40 نفر زنگ زدن، اما اینا همش میگفتن مشکل از شماست. این همه زنگ زدم یه بار نگفتن مشکل وجود داره و این همه آدم هم اینترنتشون قطع شده.
اخرش هم 3_4 روز به قرارداد اضافه کردن.
من به زودی همینکه از سمت مرکز مخابراتی به نتیجه رسیدم و مشکل حل شد حتمن حتمن هم به تهران،هم تظنیم مقرارات و هم به بالاترین مقان در بخش فنی ارم نت شکایت خواهم کرد از پشتیبانی ناکارآمد.
فعلن نمی خوام صداشو در بیارم;))
دوستان نظرتون در مورد افتضاح بودن سرعت شبانه ارمنت چیه ؟؟؟ اگه همین وضع باشه 15 روز دیگه اکانتم تمام بشه تمدید نمی کنم
سلام.یک مشکلی با ارم نت دارم که اصلا ممکنه ربطی به شرکت نداشته باشه.خودمم توش موندم.اگه میشه کمکم کنید!اصلا شبا دانلود ندارم.
الان همه شرکتا شبانه مشکل دارن... من میرم سپنتا... گیگی 1900 تمن... بدون آبنمان و بقیه چیزای مزخرف... هر چقدم مصرف کنی آخر ماه میاد روو قبض... خسته شدم از بس فایل گذاشتم واسه شب و به نتیجه رسیدم...نقل قول:
اين سپنتا تعرفه هاش چه طوريه؟!نقل قول:
يه توضيح ميدي اگه خوبه منم بيام.
فقط ميترسم باز اين مركز دستغيب يه ماه طول بده تا رانژه كنه.
الان 2 ماه شده خط من از رانژه در نیومده هنوز ( مرکز دستغیب). رفتم گفت اواسط مرداد !!! اگه 2 تا خط نداری نابود میشی . . .نقل قول:
سپنتا رو صبر کن من که همین مرکز هستم بگیرم ببینم چی میشه میگفت 2 روزه رانژه میکنیم
این لینکو برو کلا توضیح داده....نقل قول:
اوه اوه.... چه خوبه! گيگي 1900 !
الان ماتريكس 10 گيگ 256 ميشه 30 تومن.اين ميشه 20 تومن.
خيلي عاليه.تازه نوسان نداره و پينگشم خوبه.
ميگم دوستان الان من برم بخوام يه خط تلفن جديد بكشم كجا بايد برم و چقدر طول ميكشه كه وصل كنن؟
ارزش داره يه خط جديد بكشم اين دستغيب خر تو خره تا از رانژه بخواد در بياره و اون وصل كنه ميشه آخر تابستون.
خط جدید باید بری دفتر خدمات ارتباطی... هزینش 50 تمن... 10 تا 15 روز طول میکشه واست وصل کنن....نقل قول:
چرا انقدر طول میکشه؟دلیلشون چیه؟به نظر من برو اینجا شکایت کن.حتما رسیدگی میکنن:نقل قول:
دوستان من میخوام خطمو از ارم نت جمع آوری کنم برم سپنتا
هزینه راه اندازی چقدره ؟
اگه نصب با شرکت باشه 10000 تومان میگیرند.نقل قول:
والا شنبه که رفتم گفتن تازه داریم درخواست های 5 خرداد رو جمع آوری میکنیم. منم آخرای خرداد درخواست دادم.نقل قول:
گفتن اواسط مرداد ایشالا!
مرسی.الان یه شکایت هم میکنم