مبارک باشه برادر
حالا کی میخونه این همه رو:31:
نقل قول:
در مورد لوازم نکته دیگه اینه که کابل اتصال یو.اس.بی 10 سانت بیشتر نیست و باید به یه تبدیل وصل بشه که عملا بشه ازش استفاده کرد. (نکته بسیار منفی در ذهن من پورت غیر رایج یو.اس.بی گوشی هست که فقط با کابل همراه میشه وصلش کرد.گوشی قبلیم 6120 بود و به راحتی با هر کابلی که دم دست بود وصل می شد)
والا منکه اینطوری هست راحت ترم چون کوتاهه و جمع و جور
وصل میکنم به پی سی پایینیم اونم USB هاش پایینه راحت مشکلی نداره
نقل قول:
در مورد بدنه گوشی لقی مشاهده نشده ولی قاب پلاستیکی دورش کمی لیز هست که من همیشه گوشی رو تو مشتم میگیرم میترسم لیز بخوره
اتفاقا برای من که خیلی راحته
اتفاقا پلاستیکه پشتش یه حالتی چسبنده ای داره خوبیش اینه که روی میزه شیشه ای اینا سر نمیخوره
کاور هاشم اگه اصل باشن همین حالت رو دارن
در مورد دورش هم چون نازک هست فک نکنم خیلی سطح تماس داشته باشه ولی شما میتونی برای محکم کاری بندش رو هم دوره مچت بندازی
نقل قول:
بند همراه گوشی و مضراب کارایی چندانی برای من نداشته اکثر کارهای عادی با لمس دست انجام میشه و کارای دقیق هم با قلم. اما مضراب جلوه زیبایی به گوشی داده.
اگر مثل من عادت داشته باشید گوشی رو توی جیب های بغل شلوار لی بزارید همین بندش خیلی خوب چیزیه
کمک میکنه که راحت از اون بگیرید و از جیبتون در بیارید
وگرنه پدره آدم در میاد تو پشته ماشین و تاکسی اینا درش بیاره!×!
باز خودش خوبه مخصوصا اگه کاور روش باشه که در بیا نیست
اون تیکه سرش هم یا به قولی مضراب برای بعضی برنامه ها که فونت ریزتری دارن و آیتم هاشون به هم نزدیک تره خیلی به کار میاد
مثلا من فونت های xplore م رو کوچیک کردم تا آیتم بیشتری توصفحه جا بشه
اگر بخوام با انگشت کار کنم هر انگشت 3-4 آیتم رو با هم انتخاب میکنه که اذیت میکنه
ولی با اون راحت تر میشه کار کرد
همینطور به درده مینی کیبوردش هم میخوره
نقل قول:
صفحه نمایش گوشی عالی هست. بزرگ، شفاف و با زاویه دید زیاد. دیدن فیلم و کلیپ با کیفیت بالا در گوشی لذت بخشه. تاچ گوشی برعکس تصوراتم خیلی خوب عمل میکنه.
دقیقا! همین دو تا چیزش خیلی خوبه
نقل قول:
کیفیت اسپیکرهای گوشی بسیار خوب و بلندی صدای اونها مطلوبه. اما صدای بلندگوی مکالمه حتی در ماکسیمم خودش به نظرم ضعیفه (نسبت به گوشی قبلیم میسنجم)
درسته منم نسبت به n-gage ام لود اسپیکرش ضعیف تره
نقل قول:
دوربین گوشی در عکاسی ضعیفه به نسبت اسمش (اما چیزی در حد افتضاح هم نیست). تنظیمات دوربین هم کمکی به بهبود کیفیت نکرد. اما فیلمبرداری خوبی داره. از فلاش به عنوان چراغ قوه میشه استفاده کرد که قابلیت به درد بخوریه.
دوربینش در حده خودش خوبه
من یه عکسش رو تو صفحه پیش گزاشتم که کیفیت نسبتا قابل قبولی داره ولی فیلم برداریش بهتره
در مورد فلشش هم که برنامه هست رو همه سیمبین ها نصب میشه
نقل قول:
گالری گوشی اصلا جالب نیست و هیچوقت از گالری تو سیمبین خوبی ندیدم.
درسته این قسمتش برای منم که ورژن 3 هست ضعف داره
من برنامه جدا ریختم راضیم
نقل قول:
جی.پی.اس گوشی واقعا خوب عمل میکنه (من بدون اتصال اینترنت با سیمکارت 912 باهاش کار میکنم) البته باید صبر هم داشته باشیم موقع اتصال به ماهواره من از این روش استفاده میکنم که سرعت اتصال رو بهبود میده. اول با گارمین کانکت میشم که سرعت کانکت شدنش از برنامه خود گوشی بالاتره. وقتی کانکت شد گوشی برای دفعات بعد سریع ماهواره رو پیدا میکنه.
برای من که خیلی فرقی نمیکنه
البته من برنام ها رو با هم اجرا میکنم که وسطش GPS قطع نشه دوباره پیر شیم تا وصل شه
نقل قول:
وایرلس گوشی کارا هست اما قدرت اتصالش متوسطه. کارکردن توی نت با گوشی راحته. هنوز نتونستم از وی.پی.ان توی گوشی استفاده کنم (برنامه های مختلف رو امتحان کردم نشده)
قسمت نشده تست کنیم! میگن تو غار آنتن نمیده:31:
در مورد باطریش هم بله دیگه! در کل موضوعه خربزه خوردن و پای لرزش نشستنه
من که خودم اکثرا یا موزیک با هدفون گوش میدم یا اینکه حدودا 2 گیگ آموزش های listening شرکت های مختلف خارجی رو کانورت کردم با بیت ریت پایین اونا رو گوش میدم
در هر صورت نمیشه تکنولوزی گوشی پیشرفته تر بشه ولی مصرف باطری ها همونطور بمونه
اینطور که پیداست سرعته پیشرفت تکنولوژی گوشی بیشتر از سرعت تکنولوژی باطری هاشونه
ولی در کل تو بینه بچه ها که همه نوع گوشی از زیمنس و موتورولا گرفته تا اریکسون و ... دارن مصرف این گوشی با در نظر گرفتن صفحه نمایش بزرگش به نظرم بهتره