قیمت رو نمیدونم٬فکر نمیکنم خوب باشه برای بازی حداقل از x50به بعد خوبه x هم از ۴ بیشتر باشه مثلا۴۵۰-۵۵۰-۶۵۰ حداقل خریدتون باشه بهتره بودجه ای که دارید رو بگید تا بهتر بشه راهنمایی کردنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
قیمت رو نمیدونم٬فکر نمیکنم خوب باشه برای بازی حداقل از x50به بعد خوبه x هم از ۴ بیشتر باشه مثلا۴۵۰-۵۵۰-۶۵۰ حداقل خریدتون باشه بهتره بودجه ای که دارید رو بگید تا بهتر بشه راهنمایی کردنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
این مدل برای دسکتاپ نیست ! پسوند m برای لپتاپ و... هستنقل قول:
630 gt هست برای دسکتاپ 200 تومن msi
ایا روی مادر برد ic41t-a نصب میشه؟ بازی هارو چجوری میکشه؟
مدل مادربرد رو نمیشناسمنقل قول:
ولی اگه اسلت گرافیکش pci expres باشه بله میشه نصب کرد
فکر میکنم چیپستش p41 باشه و مشکلی نداشته باشی
برای بازی هم گزینه بدی نیست نسبت به قیمت تو این رنج بهترینه
فقط 128 بیت حتما باشه چون ایسوس 64 بیت هم دیدم
با تحقیقات انجام شده فهمیدم چیپش g41 هست ایا سازگاره؟
نقل قول:نقل قول:آره نصب میشه!نقل قول:
+
بازی هارو در حد متوسط باز میکنه!
+
بودجه نهایی بده تا بهترینو بگم بهت!
:n06::n11::n12::n16:
سلام. دوستان آیا کارت R9 290 تو ایران هستش؟؟!! قیمت حدودی این کارت چه قدر هستش؟؟!!
فعلا" موجود نیست و به صورت سفارشی میاد!:n06:(قیمتشم توافقی میشه که نجومی از آب در میاد!)نقل قول:
تا 500 تومن هم مشکلی نیست :n18:نقل قول:
تا 500 تومن دوست من 7770 بهترین انتخابه!:n06:نقل قول:
دوست من رو مادربردی که چیپش g41باشه نصب میشه؟نقل قول:
من برا اساس تجربه ای که داشتم مین بورد ها معمولا برای کارت گرافیک محدودیت ایجاد نمیکنن و بیشتر پردازنده و پاور و اندازه های کیس محدودیت ایجاد کرده در مواردی هم که مین بورد ها محدودیت داشتند معمولا خیلی قدیمی بودن و شما خیلی نگران مین بورد نباش بیشتر رو پردازنده و پاور دفت کن که محدودیت ایجا نکنن و هم چنین رمنقل قول:
سلام cpu کامپیوترم intel pentium doul cor 3 gz هست اگه 7770 رو کامپیوترم نصب کنم میتونم بازی های روز رو بازی کنم؟:n15:
سلام من کارت گرافیک شاتل geforce 550ti خریدم 240000 تومان این کارت گرافیکی با وجود برند شاتل از کیفیت خوبی برخوردار هست؟یا نه؟پرفورمنسش چطوره خوبه؟
من به شخضه از این برند تجربه ای ندارم و نظری نمیتونم بدم. ولی در حالت کلی کارت GTX 550 Ti جزو کارتهای متوسط محسوب میشه.نقل قول:
اخه در واقع مشخصاتش مشابه بقیه کارتهای 550 نیست مثلا فرکاش هسته 800 مگاهرتز هست مانند کارت 450 هست یا رابط بقیه کارتهای 550 192 بیت هست در صوری که این کارت رابطش 128 بیت هست مثل کارت 450! به نظرتون چرا مشخصاتش مانند کارت 450 هست؟
نقل قول:دوست من درست میگی ولی مادربرد نقش مهمی داره تو ساپورت کردن یا نکردن!(اگه PCI E1 باشه پدر کارت PCI E3 رو در میاره!):n02:نقل قول:
البته بعد مادربردم پاور مهمه که باید کشش داشته باشه!:n06:
دوست من شما مدل مادر بردتونو ص قبلم گزاشته بودید که من گفتم یه اسلت برا PCI E3 داره که شما میتونین رو مادربردتون 7770 رو سوار کنید!نقل قول:
ولی یه چیز هم مهمه!اونم اینه که پاورتون باید حداقل 450 وات واقعی باشه!
+
CPU ــتون خیلی ضعیفه یه 200 ،300 تومنی ام باید برا سی پی یو خرج کنین تا بگذرونین!:n27:
لطفا جواب سوالم رو بدید؟
نقل قول:
دوست من همونطور که میبینید این تاپیک ،تاپیک قیمت هست نه مشاوره قطعه!
اگه نیاز دارین یه تاپیک بزنین ،اگه هم نه تاپیک مربوطه موجوده!:n06:
(در ضمن شاتل مارک خیلی خاصی نیست!نمیدونم از کجا پیدا کردین این نوع کارتو!یه عکس برام پ.خ کنین ببینم چیه ؟! )
[IMG]g:\sait\vga_550[/IMG]
لطفا جواب بدید؟
نقل قول:نقل قول:دوست من جواب شما فقط و فقط تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست!نقل قول:
سلام
قیمت کارت گرافیک GT 440 1Gig DDR3 128 Bit رو می خواستم
ممنون میشم زودتر جواب بدید
سلام قیمت nvidia gts 450 2gb چنده؟
داداش نو دیگه نیستنقل قول:
سلام
کارت گرافیک geforce 720 2gbچطوریاس؟
میشه بازیها رو خوب اجرا کرد؟مثلا بتلفیلد4 را رو مدیوم اجرا کرد
البته برا لبپتاپ هستش
اگه نوشو پیدا کنین به صورت متوسط (منظور قیمت انواع مارکه) 350 تا 400 تومن هست!نقل قول:
دست دو ،...بستگی به وضعیت داره!
شما هم اگه بتونین نوشو پیدا کنین به طور میانگین (منظور قیمت انواع مارکه) بین 380 تا 400.نقل قول:
دست دو ،...بستگی به وضعیت داره!
کارت ضعیفی هست(چه رو لپ تاپ چه به صورت کارت!)!(البته کسی که لپ تاپ امروزی میخره یا مجبوره پول بیشتری برا کارت قوی هم بده یا مجبوره همون 720 یا رایج ترینشون 740 رو تحمل کنه!:n27::n15:)نقل قول:
اگه لپ تاپ میخرین بهتره بودجتونو تو بخش لپ تاپ بدید تا بهترین گزینه معرفی بشه براتون!:n06:
قدرتش چقده داداش؟نقل قول:
باسلام ببخشیدایامانیتورهای 22اینچ یا19اینچ یا24اینچ ازنوعcrtوجودداره اگه هست یه 3مورد نام ببریدمودلاشو ممنون می شم اگه بگید
سلام
قیمت کارت های گرافیک :
asus gtx 660 ti oc dc II
asus gtx 660 oc dc II
رو میخواستم :»
من قیمت msi 660ti power edition رو دارم 950 تومن
660 Ti اور کلاک شدش(که اصلا" توصیه نمیشه!) 1105 تومنه!نقل قول:
660 هم اور کلاک شدش باز توصیه نمیشه ! که 760 تومنه
قطعات گرونن شدن !!
آره خوب وقتی پریزیدنت بااونا میزنه زیر حرفش و دلار میره رو 3010 تومن خوب قطعاتم برمیگردن به حالت قبلی دیگه!:n02:نقل قول:
سلام می خواستم مانیتور بگیرفول اچ دی باشه ممنون می شوم راهنمای کنید قیمت تا 600 تومان
سلام.نقل قول:
لطفا تاپیک جدا بزنین.
مركز پخش مانيتور هاي ايسوس در تهران كجا است لطفا اسم شركت را بدهيد يا شماره تلفن را پي ام كنيد ممنون
:n27:
باسلام قیمت دسته دوم این کارت گرافیک اگه گیربیاد حدودای چنده وارزونش برای چه شرکتیه
hd6970
کسی هست جواب ماروبده