حالا 64 چیزیه
مال من 91b هستش
اما همون سرعت قبلی رو داره فقط این تنظیمات روی نوشته ای که نشون می ده تاثیر داره در غیر اون به هیچ دردی نمی خوره
فقط کلاه روی سر نهادنه داداش
Printable View
حالا 64 چیزیه
مال من 91b هستش
اما همون سرعت قبلی رو داره فقط این تنظیمات روی نوشته ای که نشون می ده تاثیر داره در غیر اون به هیچ دردی نمی خوره
فقط کلاه روی سر نهادنه داداش
نقل قول:
اینا هم با اینترنتشون شورشو در آوردن افغانستا تو سرعت اینترنت 150 همین کشوره ما 180 ایم
همین ترکیه بغل دست ما اینترنت با سرعت 4 میگ بدون محدودیت رو 35000 تومان می ده ما هم اینتوری
وافعا که .
این لیست قیمت های ترکیه
اینم یه سایت برای دیدن سرعت خودتون ومیانگین سرعت کشور های دیگهکد:http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما برو از دستشون شکایت کن رفیق من هم همین مشکل را با شاتل داشت که البته اون رفت و تهدید به شکانت از دستشون کرد که اونام ترسیدنو کارشو راه انداختننقل قول:
نقل قول:
سرعت و قیمت خودتون رو نگفتین بینیم وضع این isp ها چی به چیه
دوستان سرعت دانلود 256 به طور میانگین چقده !؟
نقل قول:
27 تا 32 كيلوبايت بر ثانيه.:20:
مال من 32 تا 37نقل قول:
داتک دارم بدون محدودیت چون 1 به 4 هستش
از من میشنفین برین شاتل پشتیبانی
سرعت همه چیز عالی
قطعی هم اصلا نداره!!!سالی 1 بار شاید 1 دقیقه قطع شه
سلام.
من یه سرویس از ماهان نت گرفتم ( به دلیل فرار از صبانت و نبود سرویس شاتل) .
بگذریم از اینکه الان یک ماه و نیمه الافیم. و دو بار هم تا حالا پرداخت کردیم.
به زور امروز تونستم یوزر نیم و پسورد بگیرم.چراغ adsl مودم روشنه. اما چراغ اینترنت نه.
الان من میتونم خودم راهش بندازم؟ چون یوزر نیم و پسورد رو که وارد کردم باز هم راه نیفتاد.
یه شماره بهم دادند که باید با اونجا صحبت کنم و خط رو کانفیکت( یه همچین چیزی گفت) کنن. اما 3 روزه اشغاله.
کسی میدونه من باید چه کار کنم؟
نقل قول:
بعد از يك ماه و نيم سرويست رو راه ننداختن؟ آخرش هم با يه شماره تلفن الكي كه هميشه اشغاله سرت رو كلاه گذاشتن. خطت رو مخابرات رانژه كرده ولي اينترنتت از طرف شركت فعال نشده پس نمي شه كاري كني. برو باهاشون جدي صحبت كن. برو حضوري و با جديت تمام بزن تو دهنشون.
نقل قول:کی همچین حرفی زده ؟نقل قول:
ماشاااله تو این 5 ماه ما هرچی دیدم اینهایی بود که شما گفتی
البته منظقه به منظقه داره شاید شما جزو اون معدود رنگین خون هایی بودی که مشکلی ندارن
یک سر بیا تاپیک شاتل ببین چه خبره
سلام به همگی .
دوستان کمک سریع میخوام .
من 20 روز پیش که سرویس 1 مگ از صبانت گرفتم 6 گیگ در در 10 روز تمام شد . امروز دوباره من 15 گیگ شارژ کردم .
الان کانکت شدم و یه کم تو اینترنت چرخیدم . بعد دیسکانکت کردم و 5 دقیقه بعد که خواستم کانکت بشم دیدم ارور 691 داد . زنگ زدم پشتیبانی گفت شما داری استفاده میکنی ! گفتم من مودمم خاموشه چطور دارم استفاده میکنم ؟؟؟ کفت 20 دقیقه دیگه تماس میگیریم .
20 دقیقه بعد تماس گرفتن گفتن با این پسورد برو . رفتم کانکت شد ... خواستم دوباره تست کنم دوباره دسکانکت کردم و وقتی خواستم وصل شم بازم ارور 691 داد . زنگ زدم گفت آقا شما یا داری استفاده میکنی یا یکی داره از یوزر شما استفاده میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیکه باهاش درگیر شدم گفت فردا بیا اینجا تا لیست شماره هائی که با یوزر شما کانکت شدن بهتون بدیم .
سوال :
وقتی مودم خاموشه میتونه مشکل از من باشه ؟ اگه به فرض %1 مشکل از من باشه چطور ثابت کنم که من حتی 1کیلوبایت هم استفاده نکردم ؟
پ. ن : با دایل آپ رفتم یوزرمو چک کردم دیدم نوشته : کاربر در حال استفاده است ... حجم استفاده شده هم 200 مگابایت !!!!
در صورتی که من حتی 1 مگابایت هم دانلود نداشتم .
مخلصیم.
دوست عزیز میگی دانلود نداشتم قبول اما منم بدون دانلود فقط ماهی حدود 3 4 گیگ صرف وب گردی می کنم پس 200 مگ را زیاد جدی نگیر در مورد کانکت بودت یا یکی پسوردت را داره یا مودمت قاطی کرده یه بار مودمت را ری استارت کن و اگه امکانش برات هست با یه مودم دیگه تست کن یه سر هم برو لیست شماره هایی که با اکنت شما کانکت شدن را بگیر !
البته يه مدتيه خراب شدهنقل قول:
سلام .
سرويس ADSL من يه مشكلاتي پيدا كرده !
وقتي كه connect هستم و مودم روشنه موقع استفاده از تلفن و تماس گرفتن نويز فوق العاده زيادي روي خطه و عملا امكان كار با تلفن گرفته ميشه !
مشكل بعدي كه تازگي ها رخ داده اينه كه وقتي تلفن زنگ ميخوره يا خودت ميخواي شماره بگيري يا به هر دليلي گوشي برداشته ميشه و ميري رو خط Connect ديگه Sent و Receive نداره و بايد DC بشم و دوباره Connect شم تا كار كنه .
برا كسي پيش اومده ؟
خط تلفن خونه مشكل داره يا نويز مال چيز ديگه ايه ؟
ممنون
نویز که عادیه رو خطتت (روی سیم تلفن) باید نیوز گیر یا اسپلیتر بذاری مورد دومت هم فکر کنم یا مال اسپلیتر ورودی مودمته یا اینکه اسپلیتر نذاشتی و از تلفن خروجی گرفتی نوع سیم کشیت را عوض کننقل قول:
من منتظر نتیجه هستم لطفا اگر رفتید خبرش رو بما بدید.نقل قول:
S A M S U N Gجان
درست شد؟
مطمئن باش مشکل از خودشونه چون برای من هم هر از گاهی اینطور میشه اما زنگ میزنم میگن دچار مشکل شده...
اگر کسی خطش با صبانت رانژه باشه میتونه از اکانت شما استفاده کنه خبنقل قول:
سلام به همگی .
رفتم امروز صبانت ( پیش مسئولش اسمش محمودی بود ) ... قضیه رو گفتم . گفت بذار لیست شماره هائی که با اکانت شما وصل شدن بهتون بدم .
لیست رو آورد ... 2 نفر از روزی که من شارژ کرده بودم ( دیروز ) داشتن از اکانت من استفاده می کردن .
بهم گفت شکایت کن تا ما پدرشون رو دربیاریم ... گفتم مثلا چیکار میکنین ؟ گفت حداقل 5 میلیون تومن جریمه نقدی و تا 2 سال از هیجکدوم از ISP اجازه گرفتن ADSL نداره .
گفتم خبرتون میدم ( راستش دلم سوخت ! ) ... رفتم به 2 تا شماره زنگ زدم ... یکیش یه پسر 12 ساله بود که گفت تو چت با یکی آشنا شده و گیگی 400 تومن بهش میفروخته ... اون یکی هم گفت من گیگی 500 میخریدم از تو نت .
خلاصه قضیه رو بهشون گفتم . بدبختا از ترس داشتن سکته میکردن ... محمودی زنگ زدم گفتم شکایت ندارم ! تعجب کرد .
××××××××××
خب این پدرسوخته ها یه برنامه دارن که اگه 1 ماه از اکانت یکی دیگه با خط خودت استفاده کنی پیدات میکنن و پدر آدمو در میارن .
کارائی که گفتن برای اینکه هک نشیم انجام بدیم :
1. به هیچ وجه کانکشن رو روی PPPOE نسازین و فقط با Bridge کار کنین ( چون توی PPPOE یوزرنیم و پسورد شما توی IP مودم ذخیره میشه )
2. حتما حتما پسورد IP مودم رو عوض کنین ( Admin رو تغییر بدین )
3. اگه دیدن خطتون رانژه هست و شارژ هم دارین و تو 30 دقیقه ارور 691 داشتین حتما پیگیری کنین .
به هر حال 15 گیگم رو درست کردن و 6 گیگ قبل که زود تمام شده بود رو بهم دادن .
مخلصیم .
خب چطور ممکنه یوزر پسورده مودم رو بدست بیارننقل قول:
1. به هیچ وجه کانکشن رو روی PPPOE نسازین و فقط با Bridge کار کنین ( چون توی PPPOE یوزرنیم و پسورد شما توی IP مودم ذخیره میشه )
من ارور 691 زیاد داشتم و دارم اما مشکل کم شدن الکی ندارم مثلا من روز 200 مگ تا 250 مگ استفاده خودمه اما 12 روز فقط 1 گیگ دیگه داشتم چون موقع امتحاناتم بود گفتم همون را نگه دارم و هنوز هم همون 1 گیگ را دارم و هنوز هم ارور 691 را دارم پس هر ارور 691 دلیل بر اینکه یکی ازتون دزدی می کنه نیستنقل قول:
صبا نت راحت میشه این کارا را کرد...نقل قول:
سلام .نقل قول:
اگر 30 دقیقه پشت سر هم این ارور داشته باشین باید پیگیری کرد وگرنه منم بعضی وقتها این ارور واسم میاد ولی 2 -3 بار که میزنم درست میشه .
مخلصیم .
من مشکل ارور ندارم فقط مرتب موقع کانک شدن ارور 743 میاد که میگهنقل قول:
و خودشون گفتن که مشکل از سرور هست ولی حجم من خیلی مشکوک کم میشه مثلا من الان فیلم shooter 700 مگ رو دانلود کردم و حجم مصرفی 42.5 بود ولی روز بعد شده بود 44.5 حالا منم بهشون بگم؟کد:THE PPP LINK CONTROL PROTOCOL WAS TERMINATED
کسی نیست ما را راهنمایی کند؟نقل قول:
اینطور فکر نمیکنم کسی داره استفاده میکنه .نقل قول:
واسه من در عرض 1 ساعت حدود 2 گیگ کم شد !
مخلصیم .
سلام به همه و بخصوص بچه هاي تهران
من ميخوام ADSL بگيرم
مركز مخابراتي قدس ما رو ساپورت ميكنه . پيش شماره 8833 است
بهترين مركز جهت گرفتن كجا هست .
با چه سرعتي ؟
اينترنت را جهت كاردانشجويي و دانلود فايل pdf ميخوام .
كامل منو راهنمايي كنيد كه سرم كلاه نره
ممنون از همه
آی پی های زنده رو گیر میارن و میدونن که آی پی صبا چیه توی اون رنج هرچی باشه رو میزنن توی مرور گر حالا اگر بریج باشه که جواب نمبده اگه بردبند باشه میره تو روتر اونجا یوزر و پسورد هست ولی من شک دارم که واقعا از اسکن کردن آی پی این کار شده باشه چون یکبار پسورد عوض شده واسه همین فکر کنم از خود صبا قضیه لو میره کافیه یه کارمند پشتیبانی دستش کج باشه :31:نقل قول:
همشون مثل همن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها فرقشون حرفه ای نبودن انهاست:کاسب بودن اکثرشونه!!!!!:41:
من 1 هفته پیش خواستم از شاتل سرویس بگیرم .ثبت نام کردم گفتن بهتون برای رانژه زنگ می زنیم.بعد فهمیدم شاتل پورت خالی نداره کنسل کردم.امروز به neda زنگ زدم پرتاشون پرشده بود.
زنگ زدم شهراد گفت پرت خالی داریم ولی منطقه شما مخابراتش دچار مشکل شده(فرد اسدی).
به مخابرات زنگ زدم گفتا یه ماهی است که مشکل داریم و معلوم نیست کی حل می شه.
حالا من مودم خریدم نمیدونم چیکار کنم. کسی الان این مشکل رو تو مخابرات فرداسدی داره و اصلا این مشکل که میگن چیه؟:41:
نقل قول:
خدا به دادت برسه به مشكل من دچار شدي. مركز مخابراتي ما بهشتي هست الان 3 الي 4 ماه هست كه مدرك اصلا قبول نمي كنن همين چند روز پيش زنگ زدم گفتن هنوز درست نشده. دارن تجهيزاتشون رو عوض مي كنن. من ديگه بخيال شدم راحت رفتم مودم رو گذاشتم تو جعبه ش و بي خيال ADSL شدم البته اولش برام خيلي سخت بود ولي خوب چاره اي نيست فعلا تا ببينيم تا بعد از عيد درست مي شه يا نه. همدردم باهات:19::19::19::19:
برو هر شركتي كه مي خواي بگو تا رزرو ت كنن تا به محض درست شدن مركز باهات تماس بگيرن.
شرکت لایزر تو معرفی سرویس شتاب خودش از سرعت 1.5 مگابیت به عنوان یک سرعت نجومی یاد کرده :31:
لینک :نمیرن ببینن دنیا و کشورهای امثال کره جنوبی سرعت چقدره و بعد میان میگن نجومیکد:http://www.laser.ir/Pages/laserburst.aspx
لازمه بگ که کره جنوبی الان تو بین کشور ها رتبه اول رو داره با میانگین سرعت 23 مگابیت در ثانیه یعنی دقیقا در هر 100 ثانیه 287 مگابایت دانلود :5:
اره یک ماه هه!!!!!!!من تا مودم خریدم اینجا خراب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! (فرد اسدی) جواب درست ندادن تو این یک ماه واقعا که!!!! مشکل نا معل.م علت نا معلوم کی درست میشه نا معلوم!!! معلوم نیس چیکا می کنن؟؟؟؟!!!! شنیدم تو بهمن اواحرش قرار یک مناقطه باشه واسه تعوبض تجهرات !!!!! شانس ما حالا که مخابرات ای دی اس ال می ده اینجا خراب شده !!! وایمکس هم 2 زار نمی ارزه :41::19::19::21:help:10::11:نقل قول:
نقل قول:صبر ........................... گذر زمان.............................
mehrdad38 و mary83 برای این مشکل بیاید تو این تاپیک.
<<>>کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4604227#post4604227
دوستان تو منطقه ی شهران و شهر زیبا ( مرکز مخابرات شهید کاظمیان ) کدوم سرویس دهنده بهتره و سرعتش خوبه؟
در کل کدوم سرویس دهنده خوبه ؟ پارس انلاین شاتل داتک کدوم ؟ ( میدونم که به منطقه محل سکونت ربط داره ولی در کل میخوام بدونم )
فر قی نداره زود برو بگیر من اینفد دست دست کردم که کدوم بهتره و اینا مرکز مون خراب شد و دیگه مدارک قبوا نمی کنن. شما هم تا دیر نشده از یک جا بگیر:20:نقل قول:
يك سوال آيا قيمت اينترنت در آغاز دهه ي فجر كاهش مي يابد؟